Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 14 минути, skalata_73 написа:

Хах. Форумните пияници и тука го обърнали на кръчма. Явно са оборили вируса.

А не подценявай  калдатските учени...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

Жертвите са вече над 100, а първата беше мисля преди седмица. Освен това:

Terrifying' New Research Warns 2.2 Million Could Die From Coronavirus in US Without Drastic Action

Може и да е алармистки доклад просто. Кой знае?!

CDC му го повтаряха на Тръмп отдавна, той им се смееше и подиграваше.

преди 2 минути, Мальчик Бананан написа:

CDC му го повтаряха на Тръмп отдавна, той им се смееше и подиграваше.

Той и франсето беше с подобно поведение до преди седмица. Ама завъртя грота.

доколкото знам, Китай не измисля нищо ново като лечение - просто прави микс от съществуващи медикаменти за лечение на подобни вируси

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

и аз виждам спекулации с цените на някои стоки

За това ето какво правят в Гърция:

https://www.24chasa.bg/novini/article/8311101

Глоби до 1млн. евро за спекула.

Цитат

... шампанско с мастика е нещо, което всеки уважаващ себе си екстремист трябва да пробва ...

Тря да кажа, че ме впечатли :wors:   Бирка със мастичка пийвам аз, ама за шампанско не се бях сещал. При цялото ми уважение (което честно си заработи преди малко), трябва да кажа, че тази комбинация ми звучи, като рецепта за някакъв улеснител за самоубийци. Но, в същото време събуди откривателя в мен. Само да не сбъркам няколко въпроса. Шампанското бяло или червено? Сухо или полусусхо? Смесени или в отделни чашки? Пропорции?

преди 5 минути, M.Николов написа:

За това ето какво правят в Гърция:

https://www.24chasa.bg/novini/article/8311101

Глоби до 1млн. евро за спекула.

и ми направи впечатление, че някои магазини ги затвориха а днес пак ги отвориха - МВР трябва да прилага по добър контрол

преди 1 минута, darkterminal написа:

Тря да кажа, че ме впечатли :wors:   Бирка със мастичка пийвам аз, ама за шампанско не се бях сещал. При цялото ми уважение (което честно си заработи преди малко), трябва да кажа, че тази комбинация ми звучи, като рецепта за някакъв улеснител за самоубийци. Но, в същото време събуди откривателя в мен. Само да не сбъркам няколко въпроса. Шампанското бяло или червено? Сухо или полусусхо? Смесени или в отделни чашки? Пропорции?

Шампанско с мастика, водка с бира, мастика с бира и всякакви подобни взривоопасни смеси са сериозно предизвикатвлство. Имам доста лоши спомени от водка с бира :D

преди 28 минути, Мальчик Бананан написа:

За съжаление май най-мрачните прогнози за Щатите почват да се изпълняват. И отново - просто е чак съмнително - Щатите са поредната държава, подценила проблема. Това вече просто ми смърди. Случайност, некадърност... Айде, пък няма нужда. Не може всички властници по света да откровени идиоти. Принципно може, де, но в конкретната ситуация - тцъ. САЩ може да станат държавата с най-много жертви.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8310823

преди 1 минута, FusE написа:

Шампанско с мастика, водка с бира, мастика с бира и всякакви подобни взривоопасни смеси са сериозно предизвикатвлство. Имам доста лоши спомени от водка с бира :D

Чакай да те видим като пивнеш малко ДжВЕнта (Джин, Водка и Мента)... Няма смелчак, на който не му е харесало... На вкус де...

преди 3 минути, darkterminal написа:

Чакай да те видим като пивнеш малко ДжВЕнта (Джин, Водка и Мента)... Няма смелчак, на който не му е харесало... На вкус де...

Ще се дегустира, в малко количество разбира се  

https://news.bg/int-politics/kitay-razsledva-misteriozna-virusna-pnevmoniya-zarazila-desetki.html

Случайно ми излезе като свързана новина в нюза,  два месеца и половина назад.  Като си спомням колко бързо се развиха събитията в Китай,  мерките които се взеха там и информацията която изчетохме,  направо недоумявам как още има държавни ръководители, които не вземат нещата сериозно. 

преди 2 часа, Michigan111 написа:

https://news.bg/int-politics/kitay-razsledva-misteriozna-virusna-pnevmoniya-zarazila-desetki.html

Случайно ми излезе като свързана новина в нюза,  два месеца и половина назад.  Като си спомням колко бързо се развиха събитията в Китай,  мерките които се взеха там и информацията която изчетохме,  направо недоумявам как още има държавни ръководители, които не вземат нещата сериозно. 

Яко. почти два месеца след (официалния) първия случай. Ето заради това демокрацията е полезна. Ако в Китай имаше демокрация, Корделия щеше да опищи света как ГРОБ крият пандемия. Щеше да поиска вот на недоверие, а Елена Йончева да представи и доказателства. При еднопартийна система това няма как да се случи. Китай крият разпространението и параметрите на епидемията два месеца. Никой не може да си изгради ясна представа, докато китайците щъкат по света без проблеми. Хууу. И поне да бяха тотлаитарна държава от типа на Северна Корея - пак всичко щеше да е ок. Ама не. Те са тоталитарни уроди, които целия свят ухажва!

П.С. Виждаме статистика на: заразени, починали, излекувани. Някой задава ли си въпроса защо не виждаме статистика на тествани с негативен резултат? Колко от тестовете са негативни в глобален план? Аз не съм срещал статистика... Отделно. Възможно ли е, тестван положителен за КОВИД, да е починал от "Калифорния", например?

преди 29 минути, Мальчик Бананан написа:

Яко. почти два месеца след (официалния) първия случай. Ето заради това демокрацията е полезна. Ако в Китай имаше демокрация, Корделия щеше да опищи света как ГРОБ крият пандемия. Щеше да поиска вот на недоверие, а Елена Йончева да представи и доказателства. При еднопартийна система това няма как да се случи. Китай крият разпространението и параметрите на епидемията два месеца. Никой не може да си изгради ясна представа, докато китайците щъкат по света без проблеми. Хууу. И поне да бяха тотлаитарна държава от типа на Северна Корея - пак всичко щеше да е ок. Ама не. Те са тоталитарни уроди, които целия свят ухажва!

Ужас!!!

“Китайски учени успешно създадоха хибриди между маймуни и прасета, като част от проучване, свързано с растежа на човешки органи в животни с цел трансплантация.

И двете прасета имат ДНК от Макак в сърцето, черния дроб, далака, белите дробове и кожата.

Прасетата са създадени от над 4000 ембриона, имплантирани в прасе чрез инвитро, съобщава NEWSCIENTIST

Екип от лабораторията „Стейт Кей“ за стволови клетки и репродуктивна биология в Пекин създава генномодифицирани клетки на маймуна, които отделят флуоресциращ протеин, правещ ги по-лесни за забелязване в зародишите.

Пет дни след оплождането, генномодифицираните клетки са били инжектирани в ембрионите.

При новородените маймунските клетки са с наситеност 1 на 1 000 или една на 10 000. Учените ще се опитата да повторят експеримента, създавайки здрави животни с по-голяма концентрация на маймунско ДНК. Целта е създаването на животно, което има орган, изграден от изцяло маймунски клетки.

Според екипът, работещ по проучването, откритията бележат напредък в съставянето на модел за отглеждане на органи за трансплантация в животни.”

От kaldata.com:

“Зaпoзнaйтe ce c Лyлy и Haнa. Cпopeд ĸитaйcĸи изcлeдoвaтeлcĸи eĸип двeтe мoмичeтa ca пъpвитe гeнeтичнo мoдифициpaни чoвeшĸи cъщecтвa.

Изcлeдвaнeтo е пoдpoбнo oпиcaнo в жypнaлa нa МІТ и e бaзиpaнo нa мeдицинcĸи дoĸyмeнти oт Kитaйcĸия peгиcтъp нa ĸлиничнитe изпитвaния. Изcлeдoвaтeлcĸият eĸип e pъĸoвoдeн oт Джaнĸyй Xe oт Южния yнивepcитeт зa нayĸa и тexнoлoгии нa Шeнжeн.

Cпopeд дoĸyмeнтитe, изcлeдoвaтeлcĸaтa гpyпa в мoмeнтa пpoвeждa пpoyчвaния зa пpoмянa нa гeн ССR5, ĸoйтo ce зacягa пpи зapaзявaнe нa xopa c виpyca нa чoвeшĸaтa имyннa нeдocтaтъчнocт (XИB), пpичинитeлят нa CΠИH. Зa тaзи цeл eĸипът изпoлзвa изĸлючитeлнo мoщни мoлeĸyляpни нoжици, извecтни ĸaтo СRІЅРR / Саѕ9 – eднa нoвoвъзниĸвaщa тexнoлoгия, ĸoятo мoжe тoчнo дa „изpязвa и пocтaвя“ гeнитe, ĸaтo пoзвoлявa чacти oт ДHK дa бъдaт пpeмaxнaти и зaмeнeни пoчти пo жeлaниe.

Чpeз изпoлзвaнeтo нa СRІЅРR зa гeнeтичнo измeнeниe нa ССR5, изcлeдoвaтeлитe ce нaдявaт дa „имyнизиpaт“ мoмичeтaтa ĸъм XИB пpeз цeлия cи живoт.

Bидeoĸлип, ĸaчeн нa ĸaнaлa лaбopaтopиятa в YоuТubе, oпиcвa пoдpoбнo мoнyмeнтaлния пpoбив в peдaĸтиpaнeтo нa гeни. Зaceгa ce твъpди, чe близнaчĸитe „ca ce пoявили нa тoзи cвят тoлĸoвa здpaви, ĸoлĸoтo и вcичĸи дpyги бeбeтa“ и чe peдaĸтиpaнeтo нa гeнитe e минaлo бeзoпacнo.”

Всички го правят. А такива лаборатории (в които се експериментира с най-високо ниво на риск патогени - не знам защо въобще съществуват тея обекти), като в Ухан има навсякъде в Европа, САЩ, Канада, Астралия и Япония.

Цитат

When the “threat” is over, however, they never give us our freedoms back

На мен ми иде да разстрелям всички, които създават биологични оръжия! По - големи уроди от тия няма! Адолф поне акъл е имал да не използва биологично оръжие във война - нямало е гарнция че е нямало да стане гаф и да си зарази своите, както е станало при първата газова атака през ПСВ.

Сериозно, бясна съм на всички, които се мислят за богове и си играят с гените и болестите! С нищо не са по - различни от Менгеле и компания!:angry22:

Какво става с американските "учения"?:speak:

преди 7 минути, Aumi написа:

Снимка на Stoyan VS.

Стига сектански глупости! Говорим за биологично оръжие!:angry22: Не е сега времето да ги мислим животинките, а нас!

преди 30 минути, Anne написа:

Стига сектански глупости! Говорим за биологично оръжие!:angry22: Не е сега времето да ги мислим животинките, а нас!

Какви секти бълнуваш!

Всичко, което се случва е Карма, а Кармата е Законът на Висшата справедливост.

Докато Човечеството не се осъзнае, и докато хората продължават да трупат негативна Карма, дотогава епидемиите няма да спрат!

преди 9 часа, M.Николов написа:

https://www.24chasa.bg/novini/article/8313775

Пускат ви безплатна тв и пак сте недоволни.До колкото знам и от А1 пуснаха.

Мое право да избирам дали да се възползувам. Офертите за безплатно идват само слез активно мое действие, с което да покажа че съм съгласен. Така, че не се възползувах. Ако ме бяха насилили да пуснат нещо без мое желание, вече щяха да са в съда, за изнудване и грабеж.

ПС. Може ли да изключите от темата тукашните грети тунберги, с техните нагласени плакати с помияри и карми? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.