Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Варненеца, че е виновен, виновен е. По са виновни нашите хора с извънредното си положение дето не са го поставили под карантина още на границата!

Дано това видео не е поствано тука и да ме нападнете, че повтарям. На мен ми бе доста интересно.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 16 минути, skalata_73 написа:

По са виновни нашите хора с извънредното си положение дето не са го поставили под карантина още на границата!

Всъщност и на мен това ми е чудно, как могат да пуснат някой посетил двете европейски страни с най-много регистрирани случаи на зараза да се разхожда свободно.:speak:

Ето последните данни и за Испания:

https://fakti.bg/world/455244-pandemia-v-ispania-2000-zarazeni-samo-za-denonoshtie

преди 1 минута, M.Николов написа:

Всъщност и на мен това ми е чудно, как могат да пуснат някой посетил двете европейски страни с най-много регистрирани случай на зараза да се разхожда свободно.

А, на мен никак не ми е чудно. Тука всичко е възможно. Просто казвам, че ''светите'' води ненапити са по-виновни според мене.

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

За овце може, но за козички и за прасета не може

Коронавирусите (Coronaviridae) са семейство вируси, които причиняват заболявания при бозайници и птици.

преди 32 минути, Миро Асенов написа:

човекът е  животно. не е растение

няма листа

кучетата имат очи

човекът има очи

Коронавирусите (Coronaviridae) са семейство вируси, които причиняват заболявания при бозайници и птици.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

Коронавирусите (Coronaviridae) са семейство вируси, които причиняват заболявания

Да де, семейство. Имало е идруги епидемии от коронавируси. И що баш сега тази истерия ?

преди 43 минути, Миро Асенов написа:

човекът е  животно. не е растение

няма листа

кучетата имат очи

човекът има очи

Веднъж казах това на една жена и за малко да ми издере очите :)  Не казвай това на жена, вярваща в Бог.  Защото според Библията, човекът не е животно, а животните са създадени, за да може човекът да се изхрани. 

преди 2 минути, Кико написа:

Веднъж казах това на една жена и за малко да ми издере очите :)  Не казвай това на жена, вярваща в Бог.  Защото според Библията, човекът не е животно, а животните са създадени, за да може човекът да се изхрани. 

то по принцип човекът е и канибал

добрече яде други животни и растения

ако спре  по някаква причина

ще започне да  яде  мишки кучета котки най- спокойно

ако спре и тях да яде ще започне

човешко месо.

ако и това се свърши ще яде земя камъни железа бутилки пластмаса хартия 

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Да де, семейство. Имало е идруги епидемии от коронавируси. И що баш сега тази истерия ?

Щото явно е малко по-модифициран, но такива модифицирани вируси са на върха първия път, след това никой даже не си ги и спомня. А кой го е модифицирал...ами според русофилите САЩ/Канада, според русофобите Русия или Китай. 

преди 2 минути, Миро Асенов написа:

то по принцип човекът е и канибал

добрече яде други животни и растения

ако спре  по някаква причина

ще започне да  яде  мишки кучета котки най- спокойно

ако спре и тях да яде ще започне

човешко месо.

ако и това се свърши ще яде земя камъни железа бутилки пластмаса хартия 

На си прав, защото ако четеш Библията ще разбереш за какво говоря. Честно казано, аз и 3 дена да не съм ял, хлебарка няма и да помириша. Има една граница, която човек си поставя. А за канибалите...имаше едно Щатско изследване за масовите убийци. Там се доказа, че проблемът е в ген. 

преди 3 минути, Кико написа:

Щото явно е малко по-модифициран, но такива модифицирани вируси са на върха първия път, след това никой даже не си ги и спомня. А кой го е модифицирал...ами според русофилите САЩ/Канада, според русофобите Русия или Китай. 

модификациите са естествен процес нарича се еволюция

току-що, Без умствен капацитет написа:

модификациите са естествен процес нарича се еволюция

Говорех за изкуствена модификация, а не за времева еволюция. 

преди 4 минути, Кико написа:

Говорех за изкуствена модификация, а не за времева еволюция. 

и защо мислиш че е изкуствена - аз ако бях нямаше да е модифицирам с 2-3% смъртност а 70 - 80%

за справка предната модификация (свински грип) бе с 35% смъртност

преди 22 минути, skalata_73 написа:

Варненеца, че е виновен, виновен е. По са виновни нашите хора с извънредното си положение дето не са го поставили под карантина още на границата!

Ами всъщност няма информация кога се е върнал в България,  може да е преди въвеждане на извънредно положение.  Но поведението на подобни същества е меко казано неадекватно.  При положение че вижда че вирусът плъзва из Европа той си вее задника от Испания до Италия, и като се прибере вместо да се обади на властите, прави незнайно какво и ходи незнайно къде до вчера.  Отговорния човек не постъпва така,  но вероятно и този до скоро е обяснявал каква измама е коронавируса и колко безопасен е всъщност.   

току-що, Без умствен капацитет написа:

И уволниха един чешки журналист, задето не раздухва истерията достатъчно разпалено 

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Ами всъщност няма информация кога се е върнал в България,  може да е преди въвеждане на извънредно положение.  Но поведението на подобни същества е меко казано неадекватно.  При положение че вижда че вирусът плъзва из Европа той си вее задника от Испания до Италия, и като се прибере вместо да се обади на властите, прави незнайно какво и ходи незнайно къде до вчера.  Отговорния човек не постъпва така,  но вероятно и този до скоро е обяснявал каква измама е коронавируса и колко безопасен е всъщност.   

Отговорен че и човек ли ?!?

Бе аз сигурно ще умра от тоя вирус, ама що да не заразя колкото се може повече, и те да умрат.

Е това му е мисленето.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото тази епидемия е способна много лесно да плъзне сред народа и здравната система да се срине,  европейските държави нямат здравни системи да се справят с много заразени,  а и нямат ресурса на Китай да вдигат нови болници за дни.  

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

и защо мислиш че е изкуствена - аз ако бях нямаше да е модифицирам с 2-3% смъртност а 70 - 80%

Ами за това са говорили много. Само се замисли, че се пуска в централен Китай. 2% смъртност, достатъчна да спре икономиката на Китай. а кой се нуждае от това? Ням,а да казвам, всички знаят. 

Щото тази епидемия е способна много лесно да плъзне сред народа и здравната система да се срине

Абе как ще се срине здравната система, след като повечето от заразените изкарват заболяването на крак, а останалите се оправят след някой друг ден почивка и чай с мед и лимон.

Да има и смъртни случаи както при другите грипове, ама тогава не е имало истерия. Затуй му викам на Кико, че истериите се спускат от телевизора. Той затова е измислен

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Начи е плод на изкуството, шедьовър. И тръгва от Италия, както му е редът

Да, веднъж да си прав. само че не е шедьовър, а недовършена работа, пусната не навреме ;) 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе как ще се срине здравната система, след като повечето от заразените изкарват заболяването на крак, а останалите се оправят след някой друг ден почивка и чай с мед и лимон.

Да има и смъртни случаи както при другите грипове, ама тогава не е имало истерия. Затуй му викам на Кико, че истериите се спускат от телевизора. Той затова е измислен

Говорим за едни и същи неща, но понеже сме с различни политически виждания, пресичаме гледните си точки ;) 

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Щото тази епидемия е способна много лесно да плъзне сред народа и здравната система да се срине,  европейските държави нямат здравни системи да се справят с много заразени,  а и нямат ресурса на Китай да вдигат нови болници за дни.  

Милиардерчетата погледни, милиардерчетата, както и мултимилионерчетата ;)  

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ами баце, защото хората, които трябва да се лекуват в болница трябва да се настанят в специализирани отделения и се нуждаят от специализирана апаратура,  а има недостиг и от двете.  Държавата ни е на първите места в света по застаряващо население,  с възрастните са най податливи.  И ако вирусът се разпространи тези хора просто няма да има как да бъдат лекувани.  

Не знам аз, ама като чета някои от коментарите под новините се плаша.

Пляскали по балконите като овце.

ЕС отпускала 812 милиона евро и ще паднело грабене.

Ез затова няма да се оправим никога, щото все гледаме на другия у канчето и мислим негатвно.

Лека вечер и дано на всички ви се размине вируса.

Ами баце, защото хората, които трябва да се лекуват в болница трябва да се настанят в специализирани отделения и се нуждаят от специализирана апаратура,  а има недостиг и от двете.  Държавата ни е на първите места в света по застаряващо население,  с възрастните са най податливи.  И ако вирусът се разпространи тези хора просто няма да има как да бъдат лекувани.  

Те не могат да ги лекуват и сега, с апаратура. Просто не знаят какво правят. Не говоря за България, а за Италия в частност. 

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Не знам аз, ама като чета някои от коментарите под новините се плаша.

Пляскали по балконите като овце.

ЕС отпускала 812 милиона евро и ще паднело грабене.

Ез затова няма да се оправим никога, щото все гледаме на другия у канчето и мислим негатвно.

Лека вечер и дано на всички ви се размине вируса.

Спокойно комшу, кихам, покашлям, ама ще те пропусна специално теб :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.