Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

иска да каже че е на възраст и е в рисковата група

Цитат

много малко от нас

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Добър ден!

Шести ден. Първите 3 дни усещах само леко дразнене в гърлото, което постепенно се засилваше. Не бих му обърнала внимание, ако не се намирахме в пандемия от корона-вирус. На третия ден вечерта започна суха кашлица, аз и’ викам “гъделичкаща кашлица” в гърлото. Имала съм я когато съм била болна от грип или простудно, същата е. Без температура. Без болки в гърлото и без да се чувствам болна. Без хрема.

Днес, трети ден от началото кашлицата вече се чувствам (леко до средно силно) болна от грип или простудно, без температура, без болка в гърлото дори при преглъщане. Но странното е, че чак сега започна силна хрема със секрет като вода, ще си изхабя кърпичките, а по магазините няма  😀. Кашлицата като че ли намаля, поне дразнението-гъделичкането намаля. Мисля, че кашлицата все още е от гърлото.

Пазете се!

преди 21 минути, Мальчик Бананан написа:

А, извинете, но дали господин Мутафчийски не трябва да бъде съден за всяване на паника?

Крадеца вика дръжте крадеца

Лично аз почнах да се шашкам доста силно. А даже не гледам телевизия. Дали е постановка, лъжат за генезиса и такива неща, няма значение. Има нещо доста притеснително, поне за мен.

Принципно трябва да знаете, че се шашкам супер лесно, така че може би съм си паника просто. И обикновено не познавам (е, по някой фиш ми излиза от време на време). Оказва се, че съм се филмирал излишно.

преди 4 минути, Мальчик Бананан написа:

Човек, върви на лекар.

Още не е дошъл моментът.

преди 16 минути, Sleda написа:

Добър ден!

Шести ден. Първите 3 дни усещах само леко дразнене в гърлото, което постепенно се засилваше. Не бих му обърнала внимание, ако не се намирахме в пандемия от корона-вирус. На третия ден вечерта започна суха кашлица, аз и’ викам “гъделичкаща кашлица” в гърлото. Имала съм я когато съм била болна от грип или простудно, същата е. Без температура. Без болки в гърлото и без да се чувствам болна. Без хрема.

Днес, трети ден от началото кашлицата вече се чувствам (леко до средно силно) болна от грип или простудно, без температура, без болка в гърлото дори при преглъщане. Но странното е, че чак сега започна силна хрема със секрет като вода, ще си изхабя кърпичките, а по магазините няма  😀. Кашлицата като че ли намаля, поне дразнението-гъделичкането намаля. Мисля, че кашлицата все още е от гърлото.

Пазете се!

Дръж се!

преди 3 минути, _Belial_ написа:

@Sleda, мисля че не си добре.

Ще отида накрая, ако...., от любопитство да се тествам за корона-вирус. Мойто може да обикновен грип или простудно.

преди 15 минути, Sleda написа:

Добър ден!

Пазете се!

Пробвай с мед

При леки симптоми, указанията са да стои в къщи.

@Sleda

Преди 13 времето беше хубаво и излизах два дни на плажа бос по събо 

На следващите няколко дни се почувствах зле Първо усетих лек задух Също имах странен вкус в устата, който изчезваше когато се прибера 

По принцип през деня излизам на терасата да пуша пия кафе или джин с тоник 

Последва гнойна ангина която изчезна на др ден На следващите дни болки в цялото тяло и отпадналост

Температурата ми така и неразбрах колко е защото съм без живачен термометър Бежичния показва едно другия под мишницата друго но беше около 37 

Така и неразбрах Настинка ли е или Коронавирус 

Към момента съм добре Задуха поизчезна като при мен не беше редовен а през ден

преди 2 минути, Sleda написа:

Ще отида накрая, ако...., от любопитство да се тествам за корона-вирус. Мойто може да обикновен грип или простудно.

Няма "обикновен" грип от много години, Sleda. Не знам карала ли си в последните десетина години грип, но става дума за брутални изродщини. Така че се обаждай на лекар час по-скоро. А и един грип, корона или не винаги може да се развие в нещо много лошо (това е и причината много от нас да говорим за короната по начина, по който го правим - няма безобиден грип).

преди 26 минути, Sleda написа:

На третия ден вечерта започна суха кашлица, аз и’ викам “гъделичкаща кашлица” в гърлото. Имала съм я когато съм била болна от грип или простудно, същата е. Без температура. Без болки в гърлото и без да се чувствам болна. Без хрема.

Аз съм така вече повече от месец, без промяна. Ходих на лекар, правиха ми изследвания, нищо не откриха. Имал съм някакво възпаление на дихателните пътища, ама не било ясно от какво. За всеки случай ми предписаха някакъв антибиотик, и таблетки против кашлица :D 

Имам мед, но съм спряла тотално захарта. Нямам диабет, по други причини.

преди 1 минута, andrianivanov написа:

...

Температурата ми така и неразбрах колко е защото съм без живачен термометър Бежичния показва едно другия под мишницата друго но беше около 37 

...

По аптеките се продават галиеви термометри... Същите като живачните, но с галий наместо живак... Работят със същата надеждност и точност като живачните...

преди 5 минути, andrianivanov написа:

@Sleda

На следващите няколко дни се почувствах зле Първо усетих лек задух Също имах странен вкус в устата, който изчезваше когато се прибера вкъщи

Последва гнойна ангина която изчезна на др ден На следващите дни болки в цялото тяло и отпадналост

току-що, darkterminal написа:

Работят със същата надеждност и точност като живачните...

потвърждавам и за това съм се запасил с два броя, щот
електронните са ненадеждни

преди 7 минути, andrianivanov написа:

@Sleda

На следващите няколко дни се почувствах зле Първо усетих лек задух Също имах странен вкус в устата, който изчезваше когато се прибера 

Може и да е било корона-вирус. В края на краищата, има ли значение. Важното е, че ти е минало. Лошото е, че няма да знаеш със сигурност дали си икарал короната и дали имаш имунитет.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Кашлицата изчезва

Ма не мога да ям мед. Любимите ми храни: торти, пасти, сладоледи, фафли съм ги отказала, мед и други които имат захар също.

преди 10 минути, darkterminal написа:

По аптеките се продават галиеви термометри... Същите като живачните, но с галий наместо живак... Работят със същата надеждност и точност като живачните...

Обаче треа го тръскаш бая сериозно за да падне обратно под 37. :)

По-добре да се казва италиански грип. За заслуги като едно време испанците, благодарение на тях се знаеше за грипа и се казва испански грип. Единствената информация ни дава Италия.

преди 3 минути, acnekt написа:

По-добре да се казва италиански грип. За заслуги като едно време испанците, благодарение на тях се знаеше за грипа и се казва испански грип. Единствената информация ни дава Италия.

предната мутация е свински грип, защото мутира в прасе

сега трябва да е казва

Ето един доста гаден случай. И колко е гаден вируса.

Касиерка на магазин бе заразена от вируса. Изпратена бе на карантина вкъщи. Но са се влошили нещата и за съжаление е починала жената. На 48 години.

https://www.lagazzettadelmezzogiorno.it/news/english/1213356/coronavirus-48-year-old-supermarket-cashier-dies-in-brescia.html

преди 16 минути, _Belial_ написа:

Обаче треа го тръскаш бая сериозно за да падне обратно под 37. :)

Чак пък... Първо го стопляш... После стръскваш... И ли стръскваш веднага след като си мерил температурата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.