Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Аз не разбрах , наистина ли творбите на Вагнер са били забранени в България ?

Глупости haha.png

В библиотеките, по време на комунизма, не са съхранявани екземпляри от "упадъчна Западна Европа", от опит знам, че нямаха Гершуин по този повод, но никой не те е спирал да си го слушаш вкъщи, както Бийтълс, да речем.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

току-що, valkiria1 написа:

Аз не разбрах , наистина ли творбите на Вагнер са били забранени в България ?

Ами АБПФК Кити-Анне твърди че са били защото  не ги била учила в училише, аз я попитах нещо но още нямам отговор

преди 1 минута, Myanmar написа:

Глупости haha.png

В библиотеките, по време на комунизма, не са съхранявани екземпляри от "упадъчна Западна Европа", от опит знам, че нямаха Гершуин по този повод, но никой не те е спирал да си го слушаш вкъщи, както Бийтълс, да речем.

Тогава , Анне откъде набира информация затова ?

преди 10 минути, valkiria1 написа:

Отговора ще ти бъде даден  напоително от Пинокио.

Вие си имате някаква заигравка, той наистина е над нещата, в които го обвиняваш.

преди 42 минути, Anne написа:

и хората с увреждания, така ли?

Нещо се опитваш да ми кажеш за инвалидите?
Приятелката ми е инвалид, а френските социални са по-големи пе***и и от българските, до нея съм 24/7 и не позволявам да й липсва нищо(Може да ходи и да се обслужва ако си любопитна, може дори да работи но не е това въпроса), в България съм помагал на двама приятели които бяха пълни инвалиди(единия беше на легло), ти ли ще ми говориш за инвалиди?
Да знам че и ти инвалид, но не ти позволявам да ми слагаш подобни гнусотии в устата като "Одобряване на геноцид над инад инвалиди" ясно ли ти е?
Виждал съм неща от които няма да можеш да спиш със седмици, помагал съм, не не съм светец, ама не понасям да ми лепят простотии по гърба, капиш?

Тогава , Анне откъде набира информация затова ?

Вагнер е немец.

Вагнер го е нямало в учебниците по музика.

Вагнер е споменат в новите учебници.

Край! Това е култ към немците!

Извод: Аз съм жертва. Преди ме убиха като Анне Франк, сега призраците на Аушвиц ме преследват от българските учебници. Въх, умрях, горката аз, съжалявайте ме, аз съм невинна жертва, нямам сили да работя, какво учене, не виждате ли, че света пропадна под ботуша на лошите немци, трябва да ги избием, преди да ни завладеят.

Вие си имате някаква заигравка, той наистина е над нещата, в които го обвиняваш.

Направо си играйкамИ..това беше последен коментар ,нали ?

преди 5 минути, petie1 написа:

Ами АБПФК Кити-Анне твърди че са били защото  не ги била учила в училише, аз я попитах нещо но още нямам отговор

Пита я дали са забранени и други знайни и незнайни композитори по същата логика, че не са споменати. Последва неловко мълчание.

Пита я дали са забранени и други знайни и незнайни композитори по същата логика, че не са споменати. Последва неловко мълчание.

Не слушахме Изворът на Белоногата. Като истински цървули. Български обуща.

преди 1 минута, acnekt написа:

Каква е темата на темата?

Май се изчерпа темата и по правило. Затваряй.

И утре ще цъфне нова тема.

преди 1 минута, acnekt написа:

Каква е темата на темата?

Май се изчерпа темата и по правило. Затваряй.

Темата на темата е, на коя страна е спала Анчето и какво е сънувала, такива са й коментарите.
Наистина най добре някой да туря катинара.

току-що, Myanmar написа:

нищо де.  Покрай нея може да излезе история и за твоята баба, какво ?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Темата на темата е, на коя страна е спала Анчето и какво е сънувала, такива са й коментарите.

Ето това слушахме. Вместо Вагнер.

Може да греша, но споделените от нея ежедневни задължения по "лейдито" всъщност са електронна игра на обличане на кукли. Анка си има и други задължения, освен да ви обгрижва и да ми показва колко сте прости и неуки, вашта маа... опа, пак ще стане червен поста.

току-що, Myanmar написа:

Ми тия модератори спят ли?
Не виждат ли че момата си има проблеми? Чак я сложили в лигата на легендите(поне цвета й отива).

преди 3 минути, Myanmar написа:

Да само че Джон Скалзи е писател а не композитор :) Но да логиката е същата

Не виждат ли че момата си има проблеми? Чак я сложили в лигата на легендите(поне цвета й отива).

На модераторите им е заповядано да не трият, защото се доказаха, че могат само да опразват форума, но не и да го пълнят. Говоря за тези, които бяха особено "градивни" в Празните приказки.

Катинара всеки може да го сложи и сам-просто напуска темата. Все ще се появи повод в друга тема , някой да ви разкаже историята на баба ви, майка ви ,чичо ви   вие да се чудите дали това са вашите,  нашите ,техните или нечии други.

току-що, petie1 написа:

Да само че Джон Скалзи е писател а не композитор :) Но да логиката е същата

Значи помня предишен твой пример, беше някакъв композитор. Па може и да греша.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Както казва Ралин.

Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.

преди 4 минути, acnekt написа:

Не слушахме Изворът на Белоногата. Като истински цървули. Български обуща.

Е значи е бил забранен по логиката на АБПФК Кити-Анне

преди 2 минути, petie1 написа:

Е значи е бил забранен по логиката на АБПФК Кити-Анне

Не, лично другаря Живков обичаше да тропва хорце и да яде баничка. Затова не бе забранено.

Катинара всеки може да го сложи и сам-просто напуска темата. Все ще се появи повод в друга тема , някой да ви разкаже историята на баба ви, майка ви ,чичо ви   вие да се чудите дали това са вашите,  нашите ,техните или нечии други.

Повода си е повод, един офтопик и темата свършва с три думи(изпитан цяр), а ние тук разтягаме 30 страници тема чиято авторка не знае какво точно пита и я интересува, с една дума СПАМ, не съм по спама но мисля че такава тема има.

Повода си е повод, един офтопик и темата свършва с три думи(изпитан цяр), а ние тук разтягаме 30 страници тема чиято авторка не знае какво точно пита и я интересува, с една дума СПАМ, не съм по спама но мисля че такава тема има.

Какво ти пука, нали има като всяка една атинска драма и кулминация. Епос, лирика и драма в едно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.