Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

А ти не обиждай социализма!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

преди 25 минути, Anne написа:

Социализмът е едно недоносче.

преди 5 минути, Anne написа:

Това че ти живееш с някакъв си твой идеал за социализма не знначик не е бил зле и опит да се реализира една утопична идея :)

преди 3 часа, Anne написа:

Жива да не бях!

На това ли ти се основат знанията за ВСВ и Холокоста?  На един десен евреин, който е и традиционалист?

Ти ум имаш ли малко? Щото ако имаше, щеше да забележиш крещящото противоречие, а именно:

Полша е била пълна с евреи традиционалисти,  облечени и изглеждащи точно като този във видеото. Само дето нацистите точно такива са мразели. Този не цитира Хитлер изобщо. Хитлер е мразел традиционните евреи.  Напиши в гугъл "Традиционни евреи в Полша, ВСВ, рязане на бради" и виж какво ще ти излезе. Има много информация в нета, и нея ли ще наречеш фалшива? Има снимки, на които нацистите гордо позират как режат брадите на евреите, как им горят свещените книги от синагогите, как ги карат да ядат свинско и да танцуваш.

И е нагла лъжа това, че евреите са комунисти. Не са! Ако беше се интересувал сериозно, щеше да откриеш, че комунизма и еврейството ги свързват в едно противниците на Карл Маркс. Понеже няма за какво да се заядат с него, понеже той няма полицейско досие, го изкарват че е бил под влиянието на съпругата си Джени фон Вестфален. А трудовете на Маркс, (да трудовете!), са на социална тематика, породена от социалната несправедливост в Германия.  А социалната несправедливост е , че през 19 век държавите не са социални и буквално обикновените хора са били третирани като роби. Нямало е вдовишки и сирашки пенсии (или са били големи смешки), нямало е пенсии за възрастните хора, нямало е обезщетения  за безработица, децата работели от 7 - годишни и се смятало за нормално, немалко деца работели в мините или фабриките, разболявали се и са умирали. Медицината е била лукс. Ето срещу това е бил против Маркс, но ти няма как да го разбереш. Ти сигурно си внук на човек, притежавал голяма къща и земя и паразитирал на гърба на обикновените хора, кой знае и дали не е изнасилвал беззащитни слугини и селянки!

Точно такива като теб не ги искаме в обществото! Няма да ти слугуваме, ти нищо няма да получиш, старият строй няма да се върне, приемете го или се обесете!

Нямам никакви знания за измислената от тях самата дума. Холокоста е еврейска дума. Десен евреин, ляв евреин. Ама е евреин. Щом казва, значи е истина.

Да ви кажа ли какво бих направила с творба на Вагнер? Бих я подпалила и бих си пуснала Менделсон за фон.:D

Впрочем, в тая фамилия още ли се женят помежду си? Вагнер? Дали знаят кръвосмешенията до какво водят, или отричат истинската и нормална наука?:popcorn2:

преди 1 минута, Anne написа:

Да ви кажа ли какво бих направила с творба на Вагнер? Бих я подпалила и бих си пуснала Менделсон за фон.:D

Впрочем, в тая фамилия още ли се женят помежду си? Вагнер? Дали знаят кръвосмешенията до какво водят, или отричат истинската и нормална наука?:popcorn2:

Питай евреите. Те май се жениха по между си. Да си запазят парите. Примерно май онази фамилия Рокфелер или беше Ротшилд.

преди 2 часа, petie1 написа:

Абе я си хрупай там бананите :) 

На мен бананите . Дай боже всекиму ! :nono:

На теб корите дето ти подхвърлят ....да те пързалят ! :lol6:

преди 9 часа, Anne написа:

МНЕ, КАПИТАЛИЗМЪТ Е УТОПИЯ!

Социализъм и капитализъм са просто понятия, едното не изключва другото,  и най важното, първото не може без второто.  Това че днес под капитализъм разбираме строй, в който капитала назначава министри и правителства и (ако е достатъчно едър) се меси в политиките на други държави е друг въпрос. Но най социално справедливите държави в света са капиталистически. Не случайно към капитализъм се обърна и Китай, и неслучайно ККП оцелява и до днес благодарение на това.  Пък ти продължавай да си мислиш, че е утопия.  

преди 18 часа, Profruit написа:

Ти нали не вярваш в Санта Клаус? За к'во ги пишеш тези инфантилщини?

Решил съм - писъл съм.Нека всеки сам преценя написаното.

Дали е еврейка Валкирия, а и доколко владее еврит не мога да преценя.Липсват ми подобен род знания.

Цитат

Дай ми номер badr, от лесе пасе, даркон, теудат зеут, ришайон не'ига, какъв да е нейн номер от израелски официален документ и ще ти излея от-до що за птица е. В България няма сохнут. Близкият е в Македония. Само представител на сохнут може да удостовери, че балхирия е еврейка, в противен случай говорим за шизофрения.

Виж.Трябва да съм луд, и то не малко, а и форумните правила изрично забраняват да се постват лични данни, камо ли номера официални документи.С такива и освен. че не разполагам, но и връх на сладоледа е модератор да изнася лични данни на потребител.

Никога не съм публикувал публично, а и никога не смятам да го правя, нещо, каквото и да е, което е споделено с мен на лични.Н.о и от тях познавам Валкирия и имам доверие 100000%

преди 19 часа, Profruit написа:

Ти нали не вярваш в Санта Клаус? За к'во ги пишеш тези инфантилщини?
балхирия е родена в България и това е 200%-та причина за нейния български. Имитацията й на еврейка бие на кухо от злополучния й иврит. Навремето форума имаше чат, сега го няма. Приканих я в реално време в уречен час да початим на иврит. Дуел по правопис на иврит. Да видим кой колко го владее. Пълен откат даде. Заета била с снимането на яхтата на Брад Пит.

В поредните няколко поста назад ми светна, че нейната цедака идва от англоезичната уикипедия. Google-translate - това е нейния иврит.

Друг гаф бе, когато изпляска някакъв комичен гроб на евреин и на поканата да преведе текста върху плочата, го обърна на лични. Изкара ме педрила, отсрещни брегове и постоянно ми натриса сводническите си намеци.

На въпроса къде е била баба й 1943г - поредна доза малоумия, как "мишката" на доносчето било по-голяма от моята. Комплексарски подмятания за Чили (там си устройвам живота) и прочие помия.

Дай ми номер badr, от лесе пасе, даркон, теудат зеут, ришайон не'ига, какъв да е нейн номер от израелски официален документ и ще ти излея от-до що за птица е. В България няма сохнут. Близкият е в Македония. Само представител на сохнут може да удостовери, че балхирия е еврейка, в противен случай говорим за шизофрения. В София има канцелария водена от Лили Меламед, а тя може да назначи среща с представителя. Tой на свой ред ще разгледа документите на бабата й, защото през 1943г те са били попълвани на иврит. Да, така са стояли нещата в България. Евреите в България са сфарадими, подгонени от Франко. Абсурд ашхеназими. Те са говорили сфаридино и ладино и ни дума не са знаели на идиш. Преди години й казах в прав текст, че може да получи автомат испанско гражданство, а то е трамплин за САЩ (голямата еврейска мечта. Не случайно броя евреи там е по-голям от същите в Израел.) Но отново нямка.

"Най-голямата алия" е българската, но тя не говори български, а децата им тем паче. Просто е, за какво им е български език питат. Но, когато България влезе в ЕС иди и виж, колко български евреи се наредиха в БГ посолството, да вадят български паспорт. Очите им изтичат от природа като се върнат с разкази от преживяното. Масова практика е израелски пенсионери, да се заселят в България. При гайдите, сред цървулите и налъмите, в родината на Славейков, която за една напомпена комплексарка е едва ли не гето.

Точка над i и да, хайде с езици най-малко ще се хваля, но 4бр не са малко.

Здравей Пинокио,

знаеш ли до кога един трол се върти около някой. Докато му обръщаш внимание. Сега ще те нахраня за последен път и после си взимаш цървулите и по нанадолнището към Чили или към родната  Якоруда. Не съм подвластна на чужди преувеличения, измислици, фантазии и нагаждания, но предвид на това,че както сам признаваш цели 8 години ми кръжиш около полата, то ти се полага едно за изпроводяк към споменатите дестинации или кафявата яма, където ти е мястото. Титлата "наблюдател", която си си лепнал най-добре характеризира психична слабост да заследиш някой, да го дебнеш, да го гледаш в устата и да фантазираш, събирайки трохи от това което си чул или прочел. Ти определено имаш слабост към мен. Защото не си спомням да си подминал мой пост нито денем нито нощем.Лилипутче, които се надига на пръсти и ръси глупости напълно недоказуеми, но пък полезни за спекулации, а тълпата е щастлива и ръси сърчица и дори е благодарна за заблудите. По едно време ми писна и не ти обръщах внимание, но пък постовете ти за Исраел бяха впечатляващо заблуждаващи и провокативни и си мисля,че наистина трябва да престанеш с инсинуации и лъжи. 17 години целуваш ръката на евреите и се натискаш да живеш в страната, но иначе си голям бабаит ,колко ги мразиш. Репликата  ти за русия перчем на художника, който е трябвало да си свърши работата с евреите е паметна и напълно в унисон с поговорката за кучето, което храниш за да те лае. Както и да е. Мястото на изясняване е другаде. Тъй като отдавна съм зарязала да разяснявам заблудите на които подлагаш хората , които пишат и четат тук ,те оставях да си ги плещиш и да се кефиш на душевните си оргазми. Сега за пореден , но наистина последен път ще разгледаме лъжите ти, които си мислиш ,че са клането над Валкирия. Напразно ,дребен, напразно Дрънчиш на тенеке та се пръскаш.

Лъжа №1

Навремето форума имаше чат, сега го няма. Приканих я в реално време в уречен час да початим на иврит. Дуел по правопис на иврит. Да видим кой колко го владее. Пълен откат даде. Заета била с снимането на яхтата на Брад Пит.

Преди малко зададох въпрос на Калин във темата за проблеми с форума . Получих и отговор. Чат във форума е имало до 2017 година-май месец. Моето пътуване до Малта, което твърдиш,че е послужило като извинение да не чатя с теб е през есента на 2018 година. Снимки съм публикувала в Пътешествия и там ясно се вижда датата .Там си видял и снимката на яхтата на Брат Пит. На стр 3 от темата, заради която твърдиш ,че не се е състоял чата.

Освен това всяка снимка има информация на самата себе си и там ясно се вижда, кога е снимана и кога качена във фликър.Всеки може да провери и да се убеди в едно-тогава, когато твърдиш, че си ми предложил чат за да ме изпитваш по иврит,чат във форума вече е нямало като функция. Повтарям чат за периода за който говориш е нямало.Справка -отговора на Калин. 

Нарочно не цитирах Капитана, защото взе да имаш обичай да си навираш ръчичките в дюкяна му, което е запазено място за моята ръка. Освен това,малка мишко, по времето ,което твърдиш ,че си ме задявал аз бях и продължавам да съм много обвързана с мъжа, който обичам така ,че тия за някакви чатове , сексуални намеци и  свалки  на някой друг.Не ти достигат много неща за да се наредиш до Валкирия. И това не е само дребния ти ръст.

Лъжа №2

В поредните няколко поста назад ми светна, че нейната цедака идва от англоезичната уикипедия. Google-translate - това е нейния иврит.

Нищо не ти е светнало. Използваш невежеството на хората. Винаги съм писала цедака /цдака/, дори и в тази тема. Цедака се пише на български, защото тук някой едва ли ще разбере за цдака.Както и зададоха въпрос пак тук. И двете са правилни.

Справка :
http://daritelite.bg/evreysko-druzhestvo-kupat-tsedaka-i-bikur-holim/

Същото е и с шалом. Шальом звучи на иврит, но никъде не се пише шальом, пише се шалом. Справка

https://bg.wikipedia.org/wiki/Организация_на_евреите_в_България_„Шалом“

Лъжа № 3

Друг гаф бе, когато изпляска някакъв комичен гроб на евреин и на поканата да преведе текста върху плочата, го обърна на лични. Изкара ме педрила, отсрещни брегове и постоянно ми натриса сводническите си намеци.

Никакъв гаф не е . Върни се и прочети. Беше ти казано,че се говори за вертикалата на Адонай. Понеже не си запознат с древните учения, но пък скачаш, че знаеш староиврит, който не се използва от векове /хаха нали, всезнайко/ ,затова и не разбираш какво ти се отговори.

Лъжа №4

.

На въпроса къде е била баба й 1943г - поредна доза малоумия, как "мишката" на доносчето било по-голяма от моята.

Не си задал въпрос, а направи унизително подмятане и посочваш събития, които никога не са се случвали в живота на тази жена, която почина преди години. Никой и не ти дължи обяснения на теб някой си, някъде и отнякъде. Както и аз не се интересувам от паспорта, живота и историята  на женската линия от рода ти  ти  от помашка  Якоруда.

Лъжа № 5

В България няма сохнут. Близкият е в Македония. Само представител на сохнут може да удостовери, че балхирия е еврейка, в противен случай говорим за шизофрения. В София има канцелария водена от Лили Меламед, а тя може да назначи среща с представителя.

Да се смееш ли да плачеш ли?  В държава в която е имало голяма еврейска диаспора да няма еврейско агентство сохнут. Така като не разбират и не знаят хората, колко му е да ги шашнеш с мнима осведоменост. Обаче ядец. Оказа се, че такава организация има и тя е с доста дълга история. Справка :

https://comdos.bg/media/Справочен апарат/Sbornik10.pdf

Написа снощи Валкирия едно факсче до България на едни хора и какво получи като отговор. В България има и днес  сохнут. Тази Маламед не работи вече от години . Пенсия. Никой никъде не среща с  никой. Работи се изключително онлайн. Да взема да дам аз на някой , ако реши мишчица Профруит да ви признава израелски произход и да ви праща в Македония да знаете ,къде да се ориентирате в България.Телефона посочен в официалния сайт на посолството е стар . Валкирия ви дава безвъзмездно новия стационарен телефон и факс.

https://embassies.gov.il/sofia/ConsularServices/Pages/Визова информация.aspx

Съгласно т.нар. Закон за завръщането хората с еврейски произход могат да се заселят в Израел. Издаването на имигрантски визи става след получаване на потвърждение от местното представителство на Еврейската агенция "Сохнут". 

Контакти на Eврейската агенция в България: 

тел.: +359 888 717 787, -----------------------новия телефон е тел.: +359 2 4006 301-на телефона връща обаждането Мира. Приятен хубав глас.

ел.поща: [email protected] 

Лъжа №6

"Най-голямата алия" е българската, но тя не говори български, а децата им тем паче. Просто е, за какво им е български език питат. Но, когато България влезе в ЕС иди и виж, колко български евреи се наредиха в БГ посолството, да вадят български паспорт. Очите им изтичат от природа като се върнат с разкази от преживяното.

Исраелския паспорт е в челната четворка на паспортите с които се влиза без виза в цяла Европа. Няма нужда от истерии за български паспорти. България е безвизова за Исраел.

Пинокио дребен, не знам за кой път в устата ти се въртят измишльотини и нагласии. За откровени фантазии да не говорим.Но пък правилно си за бисерите. Даже мисля,че кукундрелата трябва да сложи и горния ти пост там-целия при това.Дори да си напънеш малката душица няма и на йота да научиш нищо за Валкирия. Ще дебнеш да чопнеш някоя трохичка , която ти подхвърля и да се мъчиш да направиш залък от нея с който да забавляваш тези, които искрено я "обичат" С твоите откровени лъжи и стъкмистики, ти си палач на самия себе си. Затова и си направих този труд с този пост. Но той е наистина последния. Да си скъсаш дребния д@рник, да се качиш на Марс и да крещиш, радвай си феновете с измислици...ще подскачаш за малко внимание и толкоз.И мисля справедливо,че наистина си подхождате с куку-то от Петолъчката-тя сънува че избива зъбите на Валкирия насън, а ти че говориш с Валкирия -пак насън...защото нали се разбра- технически нямало е канал за комуникация.

Не ти се извинявам,че на изпроводяк ще ти кажа-абе дребен си  , Пинокио това е. 

преди 18 минути, valkiria1 написа:

Здравей Пинокио,

Лъжа №1

Преди малко зададох въпрос на Калин във темата за проблеми с форума . Получих и отговор. Чат във форума е имало до 2017 година-май месец. Моето пътуване до Малта, което твърдиш,че е послужило като извинение да не чатя с теб е през есента на 2018 година. Снимки съм публикувала в Пътешествия и там ясно се вижда датата .Там си видял и снимката на яхтата на Брат Пит. На стр 3 от темата, заради която твърдиш ,че не се е състоял чата.

Освен това всяка снимка има информация на самата себе си и там ясно се вижда, кога е снимана и кога качена във фликър.Всеки може да провери и да се убеди в едно-тогава, когато твърдиш, че си ми предложил чат за да ме изпитваш по иврит,чат във форума вече е нямало като функция. Повтарям чат за периода за който говориш е нямало.Справка -отговора на Калин. 

Къде е писал, че иска чат във форума с теб. Писал е чат на който ти искаш и където искаш. Не е посочил и дата. Чат има и в Skype. Поканил те и във форума на чат.

Навремето форума имаше чат, сега го няма

Но както и да е. Пак злоба.

преди 47 минути, badr написа:

Решил съм - писъл съм.Нека всеки сам преценя написаното.

Дали е еврейка Валкирия, а и доколко владее еврит не мога да преценя.Липсват ми подобен род знания.

Виж.Трябва да съм луд, и то не малко, а и форумните правила изрично забраняват да се постват лични данни, камо ли номера официални документи.С такива и освен. че не разполагам, но и връх на сладоледа е модератор да изнася лични данни на потребител.

Никога не съм публикувал публично, а и никога не смятам да го правя, нещо, каквото и да е, което е споделено с мен на лични.Н.о и от тях познавам Валкирия и имам доверие 100000%

Да ти кажа и аз й има доверие, поне колкото теб, че и повече. Познавам я лично, знам какво пише в паспортите й и разни други документи. Освен това лягам и ставам с нея. Та и аз да се наредя до теб с доверието.

преди 4 минути, acnekt написа:

Къде е писал, че иска чат във форума. Писал е чат.

А ти защо предполагаш че между тях има нещо друго общо освен това че пишат в един и същ форум?

преди 9 минути, capnemo написа:

А ти защо предполагаш че между тях има нещо друго общо освен това че пишат в един и същ форум?

Мен досега никой не ме е канил на чат. Непознати хора не ме канят на чат. Затова. Не си давам личната информация да чатя с непознати.

току-що, acnekt написа:

Мен досега никой не ме е канил на чат. Непознати хора не ме канят на чат. Затова.

Това че Пинокио си измисля за да се прави на интересен и да се опита да привлече вниманието е обекта на дискусията.

преди 7 минути, acnekt написа:

Къде е писал, че иска чат във форума с теб. Писал е чат на който ти искаш и където искаш. Не е посочил и дата. Чат има и в Skype. Поканил те и във форума на чат.

Навремето форума имаше чат, сега го няма

Но както и да е. Пак злоба.

Няма както и да е. Отговора на Калин е ясен. Всякаква такава комуникация е била до 2017 година.Пинокио също е ясен :даже визира и причината, която обаче  се е състояла доста след това. Просто не е догледал човека. Посочвам му грешката, за да може след още 8 години, когато реши да пише измислици да дооглежда нещата. :lol6:

Навремето форума имаше чат, сега го няма. Приканих я в реално време в уречен час да початим на иврит. Дуел по правопис на иврит. Да видим кой колко го владее. Пълен откат даде. Заета била с снимането на яхтата на Брад Пит.

Изобщо...млъквай и лайквай Пинокио  без да мислиш и без да искаш обяснения,че нещо много взехте да си вярвате и позволявате. Точка.

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Изобщо...млъквай и лайквай Пинокио  без да мислиш и без да искаш обяснения,че нещо много взехте да си вярвате и позволявате. Точка.

Много заповедническо се държиш. Не умееш да общуваш нормално явно с хора. Имаш проблеми и не си социален човек. Както и да е.

Млъквам и слушам.

преди 3 минути, acnekt написа:

Мен досега никой не ме е канил на чат. Непознати хора не ме канят на чат. Затова. Не си давам личната информация да чатя с непознати.

не си оперативно интересен. :lol6:

Айде минете на чат,лични или каквото искате,че и Бадр взе да се шашка, защо аджеба някой си го занимава с душевните си оргазми. :lol6:

преди 1 минута, acnekt написа:

Много заповедническо се държиш. Не умееш да общуваш нормално явно с хора. Имаш проблеми и не си социален човек. Както и да е.

Млъквам.

Е, Ани питаше разни неща...:zipper:

преди 11 часа, petie1 написа:

иначе трудовете на Маркс и Енгелс са утопия,

кой казва,че са утопия. Не са. Но пък ролята на Маркс за написването им е силно преекспонирана. Ако не е бил Фридрих Енгелс , днес едва ли щеше да се говори изобщо за "Капитала".

преди 21 часа, Anne написа:

Авторът на темата беше зает следобед да  си изпие на спокойствие кафенцето и да сменя украсата на профилите в интернет, наглеждах си лейдито,  да се измие и облече за разходка, ходи на разходка и пи "Чокофредо",  после си почива малко, че го боляха краката, а сега гледа какви глупости сте издраскали пак в нета.

Колко мъка има на тоя свят...

Кога ти остана време да изгледаш някой филм, да научиш какво е станало през Втората СВ и да ни научиш.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Колко мъка има на тоя свят...

Кога ти остана време да изгледаш някой филм, да научиш какво е станало през Втората СВ и да ни научиш.

Гледам от 2003 нататък документални филми за Втората световна война, преди гледах по "Дискавъри", а сега - по Виасат Хистори". Обичам историята, за разлика от вас. Филмите не се правят от антисемити, в тях участват професори по история, журналисти, писатели, военни експерти и хора, преживели войната и холокоста. Доста филми съм изгледала и са много по - достоверни от съмнителия ти източник на историческа информация - дясното еврейско отче, фен на Вагнер. Този е психичноболен,  ако беше живял във Полша, такива нямаше да ги дрънка.

Психичноболното еврейско отче не може да се сравнява по достоверност с професорите, журналистите, писателите и военните експерти,  които имат дипломи от известни университети, както и преживелите ужасите.

За теб целия свят е конспирация, евреи ти се привиждат навсякъде. Ходи се лекувай.

Ти дори не познаваш семейство Франк, а ги квалифицираш. Да помагаш в семейния бизнес не те прави "безнесдама". Госпожа Франк е вършела секретарска работа.

преди 13 часа, Anne написа:

Ето го отношението на германците към "истинските евреи". Ако това е любов, аз съм трамвай!

Няма значение дали са евреи, кожодерите трябва да бъдат наказвани, а не любени и тачени. Ти няма как да го знаеш, защото не си работила и ден за прехраната си. Но човек, който прави всичко, за да има достоен живот и семейство, не може да приеме с хрисима усмивка някой да го ограбва и съсипва бъдещето на децата му. Ненавистта в цял свят към евреите не е просто съвпадение.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Няма значение дали са евреи, кожодерите трябва да бъдат наказвани, а не любени и тачени. Ти няма как да го знаеш, защото не си работила и ден за прехраната си. Но човек, който прави всичко, за да има достоен живот и семейство, не може да приеме с хрисима усмивка някой да го ограбва и съсипва бъдещето на децата му. Ненавистта в цял свят към евреите не е просто съвпадение.

Къде са ти доказателствата, че всички евреи са крадци, лъжци, измамници и лицемери? Къде? Ти само повтаряш като латерна нацистките лозунги. Жалък си.

И не започвай с Ротшилд и Рокфелер. Говорим за обикновените евреи.

преди 1 минута, Anne написа:

Обичам историята, за разлика от вас.

Недей така , Анне. Виж какво внимание ти отделят съфорумците.Някои и пишем по история . Да ти дам една моя публикация да се ориентираш за евреите, арабите , таткото и майките им.... и другите, кой от кого произхожда и пр...да не става объркване де.Все трябва да почнеш с някаква основа. После ще минем и към египтяните и откровената фантасмагория, че Ехнатон и Моше са един и същи персонаж.

https://religionandtravel.blogspot.com/2019/08/blog-post_25.html

току-що, Anne написа:

И не започвай с Ротшилд и Рокфелер. Говорим за обикновените евреи.

Какво им е пък на тия двамата и потомците им. :lol6:

преди 11 часа, Anne написа:

У вас човешко няма!

Каза човекът, който не се тръгва от изнасилванията на малолетни и убийствата на 80 млн. души, към което призовава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.