Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

Анке. Изпокара хората из твоите теми. Ако пуснеш още една предвиждам, че ще има и убийства. Спри се моля те.

Ако не вярваш, че виждам в бъдещето цъкни на този линк, мръдни си мишката където и да е по екрана и я остави в покой. 

В следващия момент ще видиш, че хора сочат с пръст мястото, на което си я оставила в покой.

ЛИНК

Повтори това колкото пъти искаш и ще видиш, че не лъжа и е така, както предвиждам.

Звездите ми го говорят Анке. ЗАпри се и спаси човешки живот!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

преди 4 минути, Myanmar написа:

. Ненавистта в цял свят към евреите не е просто съвпадение.

я да си кажеш, ти защо ги ненавиждаш :lol6:

преди 10 часа, Anne написа:

Няма още дълго да ви търпим!

Ти пък точно, те видяхме какво "търпиш" цял ден. Беше писала, че спиш по 14-16 часа, та значи ставаш в ранния следобед, после труд и учение:

преди 21 часа, Anne написа:

Авторът на темата беше зает следобед да  си изпие на спокойствие кафенцето и да сменя украсата на профилите в интернет, наглеждах си лейдито,  да се измие и облече за разходка, ходи на разходка и пи "Чокофредо",  после си почива малко, че го боляха краката, а сега гледа какви глупости сте издраскали пак в нета.

Леко, се не прекинеш.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Ти пък точно, те видяхме какво "търпиш" цял ден. Беше писала, че спиш по 14-16 часа, та значи ставаш в ранния следобед, после труд и учение:

Леко, се не прекинеш.

е ти какво искаш да пише и гадае посред нощ каква е баба ти ? Хайде моля те , тя поне спи :lol6:

преди 10 часа, Anne написа:

Да ви кажа ли какво бих направила с творба на Вагнер?

Ми купувай си творби на Вагнер и ги прави каквото поискаш.

току-що, Myanmar написа:

Каза човекът, който не се тръгва от изнасилванията на малолетни и убийствата на 80 млн. души, към което призовава.

Нация, подпалила две световни войни, отговорна за геноцид и тласкаща Европа към нова катастрофа не заслужава друго!

Вие не приехте разделението на Германия след войната, което е било именно с цел тази варварска страна да бъде отслабена и да не създава никога повече проблеми. Вие не приемате решенията, взети на конференциите на съюзниците, а това са решения с цел да се предотврати Германия отново да безчинства. Германия правилно губи Източна Прусия, правилно са прогонени германците оттам, правилно руснаците са ошушкали страната.

Обединението не донесе нищо друго, освен нови бълнувания за световна сила и прочие глупости. Кърлежната нация започна да ограбва икономически  Източна Европа.............

Нека повторят нова война, нека опитат да си взимат Гданск и Калининград и там ще намерят смъртта си!

Неикой не е дал правото на Германия да дерибейства!

И прикриванията на нацистите, работили за западногерманското разузнаване като Клаус Борби и Гудрун Химлер чудесно показва що за стока са германците.

И колко удобно премълчават за размера на престъпленията в "Берген - Белзен". Не е зле и те да ги изпитат, да видим хубаво ли им ще е.

Може и от интернет да ги сваляш и след това да си ги триеш със злоба.

преди 1 час, capnemo написа:

Това че Пинокио си измисля за да се прави на интересен и да се опита да привлече вниманието е обекта на дискусията.

Нещо куца.

Първо, когато си интересен, няма нужда да се правиш на интересен. Но това го знаят само интересните, по което съдя, че няма как да го разбереш.

Второ, за какво внимание говорим, тук пишат 15-тина трола и 5 човека, които скучаят на работа. Баш за тази публика не си заслужава никакво усилие, и надали точно този човек го е еня.

преди 43 минути, Anne написа:

Обичам историята, за разлика от вас.

Таратанци обичаш. Аз обичам историята. Ти обичаш историите, в които се вписваш ти като преродена еврейка мъченица. Това не е любов към историята, а болестно състояние на себепреекспониране, самосъжаление и оправдание нито да работиш нито да учиш.

преди 38 минути, Anne написа:

Къде са ти доказателствата, че всички евреи са крадци, лъжци, измамници и лицемери? Къде? Ти само повтаряш като латерна нацистките лозунги. Жалък си.

Никъде не съм твърдял такова нещо. Поне стана ясно кой е жалкият.

Мне, от филмите научих доста неща, които не знаех и които не ги пишат в учебниците по история.

Не се имам за мъченица, но не желая повече никакви нацизъм и антисемитизъм. А тях, за съжаление, още ги има.

Най - жалкото е, че заблудени  източноевропейци цитират Хитлер и "Моята борба". А той сам си казва, че освен евреите, мрази и славяните. А ние сме славяни.

Добре ми беше в България допреди десетина години, когато Вагнер все още беше забранен, както и "Моята борба". Сега се ужасявам накъде отиват нещата.

току-що, Anne написа:

Мне, от филмите научих доста неща, които не знаех и които не ги пишат в учебниците по история.

И аз така много неща от деЦки научих, и нищо от тях го нямаше в учебниците. Затова, като ви думам, че съм просветлен, ще мълчите и ще слушате, жалкари такива.

преди 43 минути, Anne написа:

преди гледах по "Дискавъри", а сега - по Виасат Хистори". Обичам историята, за разлика от вас. Филмите не се правят от антисемити, в тях участват професори по история, журналисти, писатели, военни експерти и хора, преживели войната и холокоста.

То пък едни професори точно по тия канали...
В свят който е изкривен през призмата на задължителната толерастия и точно по ТВ канали създадени в краварника сещай се за какви манипулации сттава дума.

Глупавото е, че като всичко останало в днешния откачен  свят и историята се криви на според интересите и схващанията на силните на деня имащи влияние над съответния регион.
Да истината е някъде там но никой няма интерес ние я да я знаем, затова и ден по ден опростачват образователните системи по света, програмите на обучение са пълна парадия а даскалите са звероукротители.

преди 2 минути, Anne написа:

Добре ми беше в България допреди десетина години, когато Вагнер все още беше забранен, както и "Моята борба"

Друго си беше, преди майка ти да ти пуска плочи на Вагнер, а баща ти да рецитира "Моята борба" в оригинал haha.png

Развалиха я тая държава...

преди 53 минути, Anne написа:

Психичноболното еврейско отче

Въпросното отче е всъщност здраво стъпил на земята човек,  ако е клипчето за което мисля че е, казва нещо много важно и много вярно, че нищо не се случва случайно и без предупредителни сигнали.  Предупредителни сигнали впрочем има и сега,  но пък мошето твърди че са си взели поука от миналото, ама като и гледам държанието - едва ли. 

преди 52 минути, Myanmar написа:

Няма значение дали са евреи, кожодерите трябва да бъдат наказвани, а не любени и тачени. Ти няма как да го знаеш, защото не си работила и ден за прехраната си. Но човек, който прави всичко, за да има достоен живот и семейство, не може да приеме с хрисима усмивка някой да го ограбва и съсипва бъдещето на децата му. Ненавистта в цял свят към евреите не е просто съвпадение.

Като гледам как ти се е намръщила на тоя пост, явно не си пада по истината и ся разбирам що след като това същото и го повторих сигурно 5 пъти тя така и не разбра.

Аз тогава да те питам Анке, когато едно нещо не е харесвано от никого, е ли проблема в хората или самото нещо, нещо не е наред?

преди 14 минути, Anne написа:

А ние сме славяни.

На теб специално ако ти кажат по Дискавъри,  че си юпитарианка и това ще повтаряш кат папагал из форума, редом с другите си глупости.  Та, говори за себе си, не за всички под общ знаменател.  

преди 17 минути, Anne написа:

Добре ми беше в България допреди десетина години, когато Вагнер все още беше забранен, както и "Моята борба". Сега се ужасявам накъде отиват нещата.

Дали се сещаш,че света всъщност не се върти около теб, и през кое им е на хората за мнението ти за Вагнер 😄

преди 1 час, skalata_73 написа:

Звездите ми го говорят Анке. ЗАпри се и спаси човешки живот!

:offtopic_s:Тя си мисли, че крайно време да се видят глупавите и някои да ги убие ...  :) 

Та, няма лошо в погубен живот, но по-добре виртуално, а не физически. ;) 

Не виждам проблем до толкова, че всеки е доброволно влязъл във вид конфликт с някой. 

И в тази връзка поздрав за теб от тук:

преди 17 минути, Bubbles написа:

Глупавото е, че като всичко останало в днешния откачен  свят и историята се криви на според интересите и схващанията на силните на деня имащи влияние над съответния регион.

Историята е един от основните инструменти на геополитиката на големите държави. Там схващанията не играят никаква роля,  но интересите играят огромна.  Неслучайно до архивите им не можеш да се добереш, информацията се спуска само когато е необходимо,  тоест когато съответната държава има интерес. Това, което написа за образователната система също е така,  като се комбинират двете неща- геополитически интереси + затъпяващи народи не е истина какви манипулации се случват.  

На к`ви деца си оставихме бъдещето... Такива ще пишат учебниците, ще гласуват на избори, ще забраняват Вагнер, ще колят и изнасилват малолетни...

преди 3 минути, Michigan111 написа:

манипулации се случват

Те се случват още от миналия век някъде от 53-та ... ;) Бих си позволил 48, но ... нека да не говорим кога са родини вид манипулации, а кога са усетени ... ;) 

преди 2 минути, Myanmar написа:

На к`ви деца си оставихме бъдещето...

На каквито сме направели!!! Кой е виновен, а?!

преди 2 минути, Myanmar написа:

На к`ви деца си оставихме бъдещето... Такива ще пишат учебниците, ще гласуват на избори, ще забраняват Вагнер, ще колят и изнасилват малолетни...

Ми смятай я, виж какви неща пише за Германия,  пък родата и там,  в лошата Германия да се възползва от достиженията на тоя зловещ народ 😂 а берковишката принцеса сипе огън и жупел върху тез, които са приели роднините и 🤣

https://news.bg/int-politics/germaniya-e-nay-uvazhavanata-strana-v-sveta-sasht-kitay-i-rusiya-sporyat-za-vtoroto-myasto.html

Ко нещо Анке,  а 😂

преди 1 час, Bubbles написа:

Като гледам как ти се е намръщила на тоя пост, явно не си пада по истината и ся разбирам що след като това същото и го повторих сигурно 5 пъти тя така и не разбра.

Аз тогава да те питам Анке, когато едно нещо не е харесвано от никого, е ли проблема в хората или самото нещо, нещо не е наред?

Значи отричаш геноцида на евреите и хората с увреждания, така ли? Отричаш славянството?

Значи, всичко, което иде от запад е хубаво, ама не и историческите им филми?

За славянството сме учили в училище още отпреди "Дискавъри" или забрави на колко години съм? Или ти забрави какво пишеше в учебниците по история? Нашите точно не отричаха турското робство, днешните - да! Не ни сравнявайте със сегашните идиотчета. Ние получихме истинско и качествено образование.

Аз искам да направят една поредица за образованието и културата по време на Третия райх, ама подробни, да видят всички, какви малоумия са учили децата тогава.

Или ти вярваш, че е нормално да се учи за черепи и носове, раси  и митологии и то в основното училище и гимназията?

Онзи учебник, който постнах назад, не беше по медицина, а за общообразователните училища!

И тази карта с тези раси (които реално не съществуват) ли намираш за нормална?

Rassenkarte_von_Europa.jpg

преди 2 часа, Myanmar написа:

Нещо куца.

Първо, когато си интересен, няма нужда да се правиш на интересен. Но това го знаят само интересните, по което съдя, че няма как да го разбереш.

Второ, за какво внимание говорим, тук пишат 15-тина трола и 5 човека, които скучаят на работа. Баш за тази публика не си заслужава никакво усилие, и надали точно този човек го е еня.

Отговора ще ти бъде даден  напоително от Пинокио.Щипва нещо от тук  от там и го вкарва във филми...  и започва едно изобретяване на събития не ти е работа. Може даже да вкара някаква идея и отпреди Сътворението. Ще трябва да видя заради коя снимка от  тогава съм пропуснала чат с него.  Нищо му нямаше на човека, но откакто полежа в затвора в Исраел/ по негови думи/ нещо превъртя. Така ,че ако искаш да имаш достъп до фантазии и стъкмистики-задавай си въпросите към него. Имам гадния навик когато  наритам някой да му е завинаги, ако ще да се съдере от номера . Стой  му гледай сеира, чети, лайквай, коментирайте си ,но ние нямаме абонамент като теб за първия ред  и не ръкопляскаме на на пошли представления. До тук с тая тема, ако искаш да си комуникирам и с теб. Не поставям ултиматуми, да избираш с кого да общуваш....просто маркирам границата ми на търпимост. След нея почва или война или безразличие.

преди 28 минути, Anne написа:

Значи отричаш геноцида на евреите и хората с увреждания, така ли? Отричаш славянството?

Значи, всичко, което иде от запад е хубаво, ама не и историческите им филми?

За славянството сме учили в училище още отпреди "Дискавъри" или забрави на колко години съм? Или ти забрави какво пишеше в учебниците по история? Нашите точно не отричаха турското робство, днешните - да! Не ни сравнявайте със сегашните идиотчета. Ние получихме истинско и качествено образование.

Аз искам да направят една поредица за образованието и културата по време на Третия райх, ама подробни, да видят всички, какви малоумия са учили децата тогава.

Или ти вярваш, че е нормално да се учи за черепи и носове, раси  и митологии и то в основното училище и гимназията?

Онзи учебник, който постнах назад, не беше по медицина, а за общообразователните училища!

И тази карта с тези раси (които реално не съществуват) ли намираш за нормална?

Ъ?:question:

Къде ме видя да говоря за запад, изток, Марс Венера, полярния кръг и на Митьо Пищова новото завоевание? Що ми туряш думи в устата да те питам?
Питах те нещо горе ще ми отговориш ли или пак ще дрънкаме стил "Чичковите червеномитковчета"?

Баси темата станала АБПФК Кити-Анне си ляляка глупостите, даже се чудя дали да пиша до който трябва за Вагнер та да я разбия? За мен Анне си е нацистка каквото и да твърди и е пълен резил за нас хората с увреждания защото ни създава лоша слава пред обществото с тази омраза която пръска

току-що, petie1 написа:

Баси темата станала АБПФК Кити-Анне си ляляка глупостите, даже се чудя дали да пиша до който трябва за Вагнер та да я разбия? За мен Анне си е нацистка каквото и да твърди и е пълен резил за нас хората с увреждания защото ни създава лоша слава пред обществото с тази омраза която пръска

Аз не разбрах , наистина ли творбите на Вагнер са били забранени в България ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.