Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ти доказателства имаш ли, че Боко Тиквата е корумпе и престъпник? Нямаш, ама си убеден че е така, нали?

За какви доказателства става въпрос? Кажете - аз може и да имам нещо.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Интересно ми е обаче немецът как ще си произведе пирони за себе си, след като ги прави от руска стомана, а такава няма да има?

По-интересно е как ти хрумват такива примери. Немецът не може да прави пирончета от шведска стомана ли? Руснака ще плати, ще краде ноу-хау и ще си направи каквото му трябва. Немецът, спрат ли му руската стомана и... жив да го ожалиш.

преди 5 минути, attj написа:

В тениса също спорят и Стаховски пита Надал дали било честно украинци да умират.   Не е честно!   Ами техните управници в Киев защо не дадоха автономия на Донбас -тогава сега нямаше да я има тази война.    На тези в Киев все някой друг им е виновен - ако не е Путин ....  ще е госпожа Нюлънд от САЩ...   Кухи бандеровски кратуни.    Сами са си виновни.

Аз вече го развенчах - ти не ми ли видя поста по-горе?

преди 14 минути, Тhе Monstеr написа:

И Русия ще изстреля подобно нещо от границата си. А как ще го закара до там? И как още с изстрелването си 100 тона "гюле" ще развие максимална скорост?

Ама трябва първо руда за метала да се добие, да се произведе гориво, па да се натовари, па да се закара... и това също трябва да се включи в рекламираното време...

преди 23 минути, A.com написа:

НАТО?

Даваш пример с НАТО и за това ти давам пример с член на НАТО.А САЩ не е просто член на НАТО, а член който решава абсолютно всичко в НАТО.

А възражението ми бе с/у репликата как НАТО не ревяло колко близо са ракетите.Не че само е ревало, но е и нарушавало международното право...

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Официално обаче нямаме нищо, а ти искаш от мен официални доказателства че хАмериканците са организирали поредната си цветна революция.

Я, пак лъжеш. Къде съм казал официални ? Каквото и да значи това, понеже не значи нищо. 

току-що, badr написа:

Даваш пример с НАТО и за това ти давам пример с член на НАТО.А САЩ не е просто член на НАТО, а член който решава абсолютно всичко в НАТО.

Давам пример с НАТО, защото Путин даваше пример как НАТО ще разположи ракети в Украйна, а руска медия дава пример как руски МБР ще атакуват столици на държави, членки на НАТО.

току-що, badr написа:

А възражението ми бе с/у репликата как НАТО не ревяло колко близо са ракетите.Не че само е ревало, но е и нарушавало международното право...

Не съм писал, че НАТО не е ревяло.

преди 3 часа, A.com написа:

Великобритания/НАТО да ревнат ли, че тяхното ПВО няма време да реагира?

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Добре, че за путлеристите са ви нарисували картинки и цифри, че да знаете какво пише на руски до тия картинки :lol6:

Е тва е путинофила! Хем чете глупостите, хем им вярва! МОжело да се изстреля от подводница. От коя подводница ще се изстрелят 100 тона и какво ще стане с подводницата при изстрелването? Оспбено на такъв заряд, който впоследствие развива 27 000 км/ч. Да се изстреля от самолет? От кой самолет бе?! Ан 124, който е най- големия транспортен самолет е 170 тона. Той ще може да я качи. Интересно обаче какво ще стане с него при изстрелването и още по- интересно как ще я скрие? Подобни ракети (много по- малки) се носят от стратегически бомбардировачи. Само че и те са много по- малки от Ан 124.

Тука е като детска градина и рибарска надлъгвалня в едно! 😆 Анчето гледа картинка и хич не се и сеща, че това е секретно оръжие и дори ЦРУ не знае точната му схема. Тя обаче я намира в неква руска пропагандаджийница. :biggrin:

Я Поля Нацито напълнила темата с картинки на ядрени пиратки дет още не са готови

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

путинофила

Казват се путифили

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Ама трябва първо руда за метала да се добие, да се произведе гориво, па да се натовари, па да се закара... и това също трябва да се включи в рекламираното време...

Остави. Не вярваш на тия глупости нали? Ако в пропагандното филмче казват 27 000 км/ч, значи реално сармата е постна и вдига не повече 2 700. Иначе нямаше да има филмче и нямаше да се знае, че съществува дори. Руснаците я подкараха като севернокорейците. През 2 месеца и оня цън мън дзвън се кани да удря смъртоносно САЩ и само непоправимото му човеколюбие го спира.

Май искате да се уверите, че са готови. Ами, добре. Чакаме САЩ или НАТО да прекрачат червената линия. Ще видите удара срещу любимия ви Вашингтон по телевизията.:popcorn2:

преди 16 минути, BANKATA написа:

Някакви пирончета, някакви полупроводници, процесори, автомобили. Май е по-лесно да напиша какво произвеждат:

Ракети и балет.

Чети, да се ограмотиш малко и да свалиш розовите американоподложни очила.

https://www.investor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/ikonomikata-na-rusiia-v-grafiki-347143/

https://geopolitica.eu/spisanie-geopolitika/165-2017/broi6-2017/2748-otvad-mita-za-ruskiya-ikonomicheski-upadak

преди 1 минута, Anneliese написа:

Май искате да се уверите, че са готови. Ами, добре. Чакаме САЩ или НАТО да прекрачат червената линия. Ще видите удара срещу любимия ви Вашингтон по телевизията.:popcorn2:

По- скоро може да дочакаме САЩ да фалират. 😆

преди 3 часа, A.com написа:

Тая работа с ядрената война не зависи само от Путин. Президентът натиска копчето и ракетите излитат се случва само по филмите.

Даже и филмче за ДГ  ОТ РУСНАЦИТЕ имаше как им действа командата линия

Нали не вярваш че тва дет го пишат в укипедията е вярно?

преди 1 минута, petie1 написа:

Нали не вярваш че тва дет го пишат в укипедията е вярно?

Вярвам го. Това не са измислени данни. Ако на теб ти се изправят косите от тази информация, това не е мой проблем.

smile3560.gif

Вярвам го. Това не са измислени данни. Ако на теб ти се изправят косите от тази информация, това не е мой проблем.

smile3560.gif

Няма как да ми се изправят косите от нещо дет не го чета

Хазарската Мафия губи битката с Човечеството !!! 

И да скачате и да подскачате - Възмездието ще дойде !!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.