Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 9 минути, miro20 написа:

370537615_10228961404767374_205546541993

И кой в момента търси конфликт?

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

И кой в момента търси конфликт?

Събирай палатките, че.... дано да няма жертви от нашите, де. За пазителите на МО!ЧА не ми пука - там ще има фира

преди 45 минути, miro20 написа:

34 мин  ·

Когато безпросветната част на българското общество ви заговори за "подмяна", "пренаписване" на ИСТОРИЯТА и особено когато кажат думата ПАМЕТ (демек , не бутайте М.О.Ч.А., Альоша и вся остальная....,
ТОГАВА им покажете тези снимки! Направете го без ярост, но настойчиво. Покажете им ги! Нищо чудно и да не знаят за тези паметници.

Лъжа, паметника на Ботев е заменен с по-голям!

Паметник на Христо Ботев, гр. Враца | kilometri.bg

преди 1 минута, M.Николов написа:

Лъжа, паметника на Ботев е заменен с по-голям!

Паметник на Христо Ботев, гр. Враца | kilometri.bg

Виий на терористи ли правите паметници, бе? Ще трябва малко да поиз1исти тука, чвно - много ватенка, много палач явно има още

Сгъвайте, че...  полицията няма да може да ви спаси!

преди 2 минути, M.Николов написа:

Цъ, на бутновници.

Пък вие много си ги обичате тях.

Нали и вие едно време сте били бунтовници.

Няма да остане и едно бетонно чудо, свързано с рассия! Просто няма ка д купим толкова шашки за месец два! Но парите ги има - остават двама митничари да се вклщчат - не МОЧА - ами ....абе чекай - то ще се чуе

Лоботомиркооо, ултрасите сега от добрите ли станаха? Когато внушаваше на всички че са платени от Черепа за да скачат срещу Бочко Менискуса, те бяха "лумпени", сега когато са използвани за провокации срещу паметника какви са?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Лоботомиркооо, ултрасите сега от добрите ли станаха? Когато внушаваше на всички че са платени от Черепа за да скачат срещу Бочко Менискуса, те бяха "лумпени", сега когато са използвани за провокации срещу паметника какви са?

Чаках, бе винкел! До колкото знам сега се събират. Кога ще палят лагерен огън около МОЧА е тайна. Иначе и чзеления чорап радеф ще зане и ще стане голяма патаклама

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Чаках, бе винкел!

Какво си чакал бре? Да фанеш некой по изгоден курс? Ми за копърките нема, баце. Аз като ти предлагах да ме возиш два-три пъти в седмицата от Студентски до Лозенец, ти не ме отрази. А щеше да имаш парички хем за почерпка в "Мръвката", хем за нет... 

току-що, NewRedDragon написа:

С тебе не говроя, бе гумо!

Ми мен си цитирал и помислих че с мен говориш. Аз от де да знам че освен комплексар си и шизофреник и не знаеш с кого и кога си хортуваш?

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Сутринта ревеше че освобождението не е извършено от "правилните хора".

Това какво ще стане с БГ е решено между тримата големи и е зависило от сферите на влияние .Ако бяха избързали  в Италия съюзническите  войски  те щяха да имат по-големи завладени  територии  в централна и източна Европа и за Бг пазарлъка между тях щеше да реши друго,  нямаше да има съветско " освобождаване " .Немци ,когато влезнаха войските на Украинския фронт  в БГ НЯМАШЕ. НЕ виждам обаче какво значение има дали сме освобождавани или не  за МОЧА. Това е един смешен паметник ,който ГРОЗИ центъра на столицата. Трябва  да се махне от там и това е решено .Като му дойде времето тава ще стане без значение какво искат старите партийни чанти /матросовци  пред него.

преди 8 часа, miro20 написа:

370537615_10228961404767374_205546541993

Снощи се чуваха скандирания от ултрасите ,че тук не е Москва ,виждам лозунг на снимката ти "Слава за геройте на Украйна" ,та се питам тук Украйна ли е ?

Махнете го бе хора тоя паметник, махнете си и 3 март, махнете си и езика, сиреч затрийте цялата си история и всичко българско, лошо няма. 
В Германия има няколко такива паметника на руснаците, знае ли някой от евроатлантическите гейчета, ако някой направи това което 
направи този псевдо българин сега живеещ в Германия, след колко време ще го вкарат в затвора? Историята не се пипа, независимо дали е лоша или добра, 
защото тези които не я помнят нямат бъдеще. Историята ще ви запомни като псевдо българи или предатели на България. Няма да ви похвали, ако това очаквате.
Ще си останете както е казал поета мърша и предатели и като такива ще ви запомнят.

преди 13 часа, NewRedDragon написа:

.просто издават присъди и ги изпълняват в кратки срокове - тихо, мирно, без право на отговор!

Да, като Народният съд едно време...

преди 30 минути, чичо Сашо написа:

Махнете го бе хора тоя паметник, махнете си и 3 март, махнете си и езика, сиреч затрийте цялата си история и всичко българско, лошо няма. 
В Германия има няколко такива паметника на руснаците, знае ли някой от евроатлантическите гейчета, ако някой направи това което 
направи този псевдо българин сега живеещ в Германия, след колко време ще го вкарат в затвора? Историята не се пипа, независимо дали е лоша или добра, 
защото тези които не я помнят нямат бъдеще. Историята ще ви запомни като псевдо българи или предатели на България. Няма да ви похвали, ако това очаквате.
Ще си останете както е казал поета мърша и предатели и като такива ще ви запомнят.

Сашко бягай към Русия. От там ше пропагандираш комунисте

преди 1 час, чичо Сашо написа:

Точно! Не знам дали има друга държава в света която да не уважава историята си? Май България е единствена. Избирателно от новите еврогейчета - това ми харесва от историята, но това не. Лумпените реват като бесни против комунистическия режим - той бил лош. Народен съд и т.н. Вярно е! Ама защо не кажат нещо за времето преди 9 септември 1944г. ? За убийствата на кървавия професор Цанков, за убийството на Ал. Стамболийски и още много смъртни присъди и разстрели с благосклонното съгласие на царя! Но това не понася на еврогейчетата, или вероятно, не го знаят защото и от историята не се интересуват а само от евроатлантическите гейчета, както се изрази. Лумпени. От прости по прости! Или може би тези са били "добрите" тогава. Дайте да им направим паметник на тях!

преди 1 час, чичо Сашо написа:

Само фалшивите неща.

току-що, Hristo52 написа:

Точно! Не знам дали има друга държава в света която да не уважава историята си? Май България е единствена. Избирателно от новите еврогейчета - това ми харесва от историята, но това не. Лумпените реват като бесни против комунистическия режим - той бил лош. Народен съд и т.н. Вярно е! Ама защо не кажат нещо за времето преди 9 септември 1944г. ? За убийствата на кървавия професор Цанков, за убийството на Ал. Стамболийски и още много смъртни присъди и разстрели с благосклонното съгласие на царя! Но това не понася на еврогейчетата, или вероятно, не го знаят защото и от историята не се интересуват а само от евроатлантическите гейчета, както се изрази. Лумпени. От прости по прости! Или може би тези са били "добрите" тогава. Дайте да им направим паметник на тях!

Само фалшивата история.

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Само фалшивите неща.

Само фалшивата история.

Кой определя и на каква база се определя кое са фалшиви неща ?

Кой ще определи коя история е фалшива и коя не е ?

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Само фалшивите неща.

Само фалшивата история.

Кое е фалшиво? Тук има музеи на ГДР, паметници на ГДР, стената е тук в Берлин...

Ето я. Стената. Хората правят пари от това.

Туризъм.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Кой определя и на каква база се определя кое са фалшиви неща ?

Кой ще определи коя история е фалшива и коя не е ?

Всички факти, случки събития подкрепени с документи от местни и световни източници!

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Само фалшивите неща.

Само фалшивата история.

И ти ли си тоя дето решава кое е фалшиво и кое не? Защо не отидете на референдум с всичките такива като теб и от управляващите а? Да видим тогава кой какво мисли а? Ама ви е страх, че губите. Можете само така да лаете, от форуми и задължително анонимни. Въздухари и американски подлоги без топки! Головодници!

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Всички факти, случки събития подкрепени с документи от местни и световни източници!

Но не и български? Защо световните източници ще определят историята на България?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кое е фалшиво? Тук има музеи на ГДР, паметници на ГДР, стената е тук в Берлин...

Коментираме българската история...вземете един път да влезете в час по дискусиите! Но като знам , че можете единствено да квалифицирате, ще е непосилно за вас.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Но не и български? Защо световните източници ще определят историята на България?

Абе това са дупедавци бе! Факти и документи от "световни източници." От посолството! Както обикновено общи приказки защото нямаш други аргументи!

Накарай го да ги покаже тия "документи"?  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.