Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Ама защо не кажат нещо за времето преди 9 септември 1944г.

Оправдания. What-about- изми. 

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Лумпени. От прости по прости!

Тия ли?

large_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge.(1).jpeg.071ce60432f9e591b7985d6023703014.jpeglarge.(2).jpeg.101090a67390748401543cb27f988a5a.jpeglarge.(16).jpg.ddf8953072f001b93a516c1f72d62fb6.jpg

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Коментираме българската история...вземете един път да влезете в час по дискусиите! Но като знам , че можете единствено да квалифицирате, ще е непосилно за вас.

Що, искате българска история по образец на оная изкуствена държава МЪкадония ли?

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

И ти ли си тоя дето решава кое е фалшиво и кое не? Защо не отидете на референдум с всичките такива като теб и от управляващите а? Да видим тогава кой какво мисли а? Ама ви е страх, че губите. Можете само така да лаете, от форуми и задължително анонимни. Въздухари и американски подлоги без топки! Головодници!

Постарайте се първо да не реагирате първосигнално и примитивно, а се опитайте да отключите мисловен процес!

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Оправдания. What-about- изми. 

Тия ли?

А, Иванчо от ЛГТБКЮ123Х.. обществото дойде.

Как е,  ще си осиновите ли поне дете с твоят интимен партньор(повече от 60 дни) - немеца? Родител 1 и Родител 2. 

Или още се моткаш по тийм билдинги? Има как!

960x540.jpg?timer=1677938539

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Постарайте се първо да не реагирате първосигнално и примитивно, а се опитайте да отключите мисловен процес!

Я виж ти? Кой не бил първосигнален и примитивен! Нещо не ти понася а господин JohnTRIVOLTA думата референдум а?

А понеже не ви първосигнален една забележка, ама ти трябва да знаеш де, и ще ми изтърсиш че е нарочно нали? Пише се TRАVOLTA господинчо не първосигнален головодник

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Как е ще си осиновите ли поне дете с твоят интимен партньор(повече от 60 дни) - немеца? Родител 1 и Родител 2.

960x540.jpg?timer=1677938539

Как са се събрали - една бомба! Мръсни гейове. Децата в училище ще ми учат да си определят пола след 18 години...ммм..техната...

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Как са се събрали - една бомба! Мръсни гейове. Децата в училище ще ми учат да си определят пола след 18 години...ммм..техната...

Ми, както виждаш. Прозорец на Овертон. С правилните хора, всичко става. ГЕРБ, ДПС и ПППП.

В Украйна е обратното, виждам процеса. Историята им. Не е като в България.

1428614165_579198305.jpg

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

Я виж ти? Кой не бил първосигнален и примитивен! Нещо не ти понася а господин JohnTRIVOLTA думата референдум а?

Добре знаят ,че при референдум ще загубят, затова се страхуват така от референдумите и ни убеждават че референдумите са нещо излишно ,нещо от което няма нужда.

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Колкото и да се стараят - като няма мозък ...

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Клавиатурни бабаити като теб - един шамар и ... за смяна на памперса!

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Що, искате българска история по образец на оная изкуствена държава МЪкадония ли?

Че тя е писана от едни и същи или забравихте? Фалшификати и на двете, познай защо от три опита!?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Прозорец на Овертон.

Така е. Ще узаконим хомосексуализма, проституцията, наркоманията, глупащината и простащината...Както вече го правят, каквото им пречи, закон и вънка!

преди 6 минути, jhoro написа:

един шамар

Ами ела да ми го удариш бе! Герой а? Стиска ли ти на топките дето ги нямаш? Адреса искаш ли да ти го дам?

току-що, Hristo52 написа:

Ами ела да ми го удариш бе! Герой а? Стиска ли ти на топките дето ги нямаш? Адреса искаш ли да ти го дам?

Що се занимаваш...не виждаш ли че са гола вода и от злоба не знаят какво да кажат. Той плаче за шамари!

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Що се занимаваш...не виждаш ли че са гола вода и от злоба не знаят какво да кажат. Той плаче за шамари!

Така е. Да вървя, че безделниците само чакат да не правят нищо, ама после искат пари!

преди 19 минути, чичо Сашо написа:

А понеже не ви първосигнален една забележка, ама ти трябва да знаеш де, и ще ми изтърсиш че е нарочно нали? Пише се TRАVOLTA господинчо не първосигнален головодник

Ник нейма е нарочно измислен с I навремето. Не сте първия , който задава този въпрос, но е доказателство за първосигналното мислене и реакции. :cooking1:

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Добре знаят ,че при референдум ще загубят, затова се страхуват така от референдумите и ни убеждават че референдумите са нещо излишно ,нещо от което няма нужда.

В България, ДПС, ГЕРБ и тия ПППП са по-корумпирани от тоя демократ Уилям Туид(Популярният политик от XIX-ти век Уилям Туид (1823г.-1878г.) по време на своята политическа дейност откраднал, чрез корупционни схеми, сумата от 200 милиона долара. Тя била сравнима с тогавашния външен дълг на САЩ. За сравнение – през 1867г. Русия продала Аляска на САЩ за 7 милиона долара.)

https://iskamdaznam.com/uilyam-tuid-naj-korumpiraniyat-amerikanets-na-vsichki-vremena/

Имат кодове на машините, правят ала бала с президента и те броят изборите. На Слави референдума, какво ли не направиха да го провалят. Особено медиите. 

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Ник нейма е нарочно измислен с I навремето. Не сте първи , който задава тази въпрос, но е доказателство за първосигналното мислене и реакции. :cooking1:

преди 21 минути, чичо Сашо написа:

А понеже не си първосигнален една забележка, ама ти трябва да знаеш де, и ще ми изтърсиш че е нарочно нали?

:lol6:

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Амчи дай го - ако си ми на път - може да се отбия!

преди 16 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Че тя е писана от едни и същи или забравихте? Фалшификати и на двете, познай защо от три опита!?

Откого е писана? От шовинистите в Сърбия ли? От западна Европа?

преди 1 минута, jhoro написа:

Амчи дай го - ако си ми на път - може да се отбия!

Стой си в Испания.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Стой си в Испания.

А даже в Испания! Е защо не дойде тука да живее? Нали според всички еврогейчета сега е супер!?

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Как е,  ще си осиновите ли поне дете с твоят интимен партньор(повече от 60 дни) - немеца? Родител 1 и Родител 2. 

Лъжлив мерзавецо кенефчийо дьонме невъзвръщенецо!

Докога ще ми навираш в муцуната гадните пед ераси?

Ако тебе те влекат тия неща и ги пробутваш у всяка тема - при мене не е така.

току-що, IvanKirov написа:

Лъжлив мерзавецо кенефчийо дьонме невъзвръщенецо!

Докога ще ми навираш в муцуната гадните пед ераси?

Мълчаливо съгласие, нали знаеш какво е? 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Знаем. Тебе те влече казармата. Затова я пробутваш във всяка тема...

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Мълчаливо съгласие, нали знаеш какво е? 

Бесните дядки точно на такива като тебе викат LGBT. Редят ви с всички гнусни думи, които се сетят. Такива дето не са яли войнишка чорба, и са продали клета майка за парите от немските кенефи.

преди 4 минути, bioid написа:

Знаем. Тебе те влече казармата. Затова я пробутваш във всяка тема...

Хихи, още един лъжец.

Няма да повярваш, ама истинският войниклък наистина ме влече. За мен оръжието е религия, правихме 3-4 тактики, димки и халосни имаше. ЕПП, закадиха и подземния тунел с димка, и минавахме с противогазите. Върл купон беше туй, имам 5 дни награда за отлично представяне.

Жалко, че е 1% от пребиваването при шапкарските мерзавци клептомани.

Военните разбират казармата тъй, щото да ти е гадно, все едно че по желание си при тях.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.