Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Комунистите щяха да изтеглят войските ни в Ирак.Вместо това пратиха допълнителен контингент.

Една френска поговорка казва: -- Един път нати,струва повече от 1000 пъти ще ти дам.Погледнеш ли Сидеров пък трябва да си много луд да гласуваш за него.Та кое е по-малкото зло?То избор се прави при наличие на алтернатива.

Може би щяха да изтеглят Бадр,но все пак не зависеше само от тях нали. А и бяхме поели вече ангажимент и подписали договори. Един честен мъж не се отказва от думата си,ти знаеш много добре.А за политиката е още по-трудно понякога.

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Запомни от мен "Бивш комунист,бивша ку..рва и бивш негър няма".

Бившия комунист е дори по-гаден, долен и нищожен от истинския комунист. Да си бяха останали комунисти поне щеше да има в тях малко достойнство. А те побързаха да се нагодят към новите условия като си смениха името на жалката партия. Не заслужават дори да се изплюеш въхру тях (говоря за БСП и цялата долна измет която е в тази партия) Отвартителни хора са това. angry.gif

Някои потребители тук са доказали, че в злобата си биха гласували и за д-р Ханибал Лектър ако се яви на балотаж срещу Сидеров. Да ги съжали човек как тогава биха определили кое е по-малкото зло :whist:

Май си в грешка,злобата е главно в избирателите на Сидеров и АТАКА,както показва живота :ph34r:

Май си в грешка,злобата е главно в избирателите на Сидеров и АТАКА,както показва живота :ph34r:

Виж как ме разбра :whist:

Може би щяха да изтеглят Бадр,но все пак не зависеше само от тях нали. А и бяхме поели вече ангажимент и подписали договори. Един честен мъж не се отказва от думата си,ти знаеш много добре.А за политиката е още по-трудно понякога.

Ами всичко е политическа воля,някои държави как се изтеглиха.Тях да не би САЩ да са ги накарали да се изтеглят.

Ей ся слушам Първанов и човечеца взе да се застъпва за Беронов :whist: Ха ха , смях в залата :ph34r:))Ами кво да се чудя, то олигархията е една в България, Хамелеоните са много...

Ами всичко е политическа воля,някои държави как се изтеглиха.Тях да не би САЩ да са ги накарали да се изтеглят.

Да,политическа воля е.Но понякога се жертва едно за друго. Дълго може да се спори какво спечелихме политически за това наши войски да са в Ирак. Но поне социалистите успяха да върнат батальона ни,и да оставим само една охранителна рота,това не е малко нали?Представете си че играете шах,за да спечелиш предимство жертваш пионка,офицер,кон ,топ ако трябва. Политиката е като шаха.Но трябва да имаш позиции за да се пазариш,ако нямаш,си жив умрял и загубил.

Няма жертви тука,има обещание и неизпълнение.Другото са празни приказки за медиите.

Няма жертви тука,има обещание и неизпълнение.Другото са празни приказки за медиите.

Празни, празни, ама я как пълнят урните. Че и доста празни глави.

Знаеш ли,мисля че изобщо май не си в час за реалните неща в живота Велвет,особено за държавно устройство и неговото управление. Мислиш че всичко е толкова просто,че е достатъчно да се появи един рицар на някакъв бял кон и да оправи нещата :) .Мислиш че Сидеров е някакъв нов герой посмял да се опълчи на машинациите. По скоро Сидеров печели на база ксенофобски настроения които в България за жалост ги има много. Не на база нещо друго,нито нещо реално. Погледни само предизборната му кампания и ще разбереш.

Да, нещата са толкова прости. Не може някой просто ей така да иска да промени нещо. И заради всичко това нека всички се примирим с това и просто да бездействаме! Да се оставяме да ни мачка тази сложна система на държавно управление. И защо не ? Толкова години е било така, ако е така и за напред какво толкова.. Нали сме свикнали да ни правят на луди, да ни манипулират, мачкат, да умираме от глад и мизерия докато ни приемат в ЕС със измислени успехи на държавата в развитието си за пред ЕС и т.н. и т.н. по 30-40% от дъражвните пари да се губят по банки, и винаги да се чуват изказвания "няма пари за това.. няма пари за онова.."

Да, скъпи сънародници, гласувайте за този, когото никой не оплюва, и всичко ще върви по палн. Вашия избор ще върви по план, плановете на всички хора, защитаващи и подканващи хората, да гласуват за даден кандидат, също ще вървят както те искат... И всичко е идеално..

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Празни, празни, ама я как пълнят урните. Че и доста празни глави.

Немога да коментирам,техен избор си е.Щом са видели в него месията..

Немога да коментирам,техен избор си е.Щом са видели в него месията..

Ти правилно каза драгозов,някои са видели месията в единия от кандидатите,не че той не се изживява за такъв,спасител на целокупното българско население.

Редактирано от arti (преглед на промените)

VEELVET,лъхащата омраза,е една от причините за положителният вот за г-н Първанов !

Негласувах на първият тур,защото бях сигурен,че втори няма да има !

При така развилата се ситуация,ще дам своят вот,против омразата,реваншизма и озлоблението !

Ще гласувам за г-н Първанов !

Гласувах с празна бюлетина, както противоконституционно разкрих по-горе :)

Преди малко по Канал 1:

Въпрос към Седефчов: Преди 5 години поехте президентския пост с обещанието за повишаване на жизнения стандарт на българите, а в момента България е на 27-мо място от страните, присъединени и присъединяващи се към ЕС по доход ?

Отговор на Седефчов: Вижте, дами и господа, за 5 години не мога да Ви оправя. Трябват ми поне още 5.

.................

Обичам го бе!

Това съобщение е било редактирано от arti на Днес в 23:39

Колкото за личните нападки в тая тема няма да има такива,всеки такъв пост ще бъде изтриван и потребителя наказван.Колкото до изборите няма голям интерес гледам.Дали хората са оттегчени или не намират своя кандидат?Аз лично и двете.

atakamerchtm4.th.jpg

Абе гласуването е като да те накарат да избираш в "Аушвиц" дали да те направят на сапун или на веро.

Каквото и да стане винаги едните ще са "управляваща върхушка" и ще карат "Bugati" за не знам си колко хиляди лева, както и винаги ще има хора на ръба на мизерията.

http://a-bg.net/new/index.php?option=com_c...7&Itemid=40 - тук има една много интересна статия, която описва кандидатите:

сред десните се шири мнението (което никога няма да чуете по телевизията, но можете да накарате всеки „дебел врат“ да ви го каже), че бедните са некадърни и мързеливи и следователно си заслужават да теглят. Наистина, това не може да се чуе днес, понеже в България де-факто богатите са твърде малко, но самият образ на защитник на традиционните български ценности на г-н Беронов идва да ни покаже, че неговите избиратели мечтаят за английски иконом у дома, а не за твърдият хляб на полето. Пълно е с хора, за които единствената ценност на света са самите те, единствената цел на съществуването им е задоволяването на собствените им евтини прищявки.
Ей ся слушам Първанов и човечеца взе да се застъпва за Беронов :) Ха ха , смях в залата :speak:))Ами кво да се чудя, то олигархията е една в България, Хамелеоните са много...

Негласно споразумение между хората във властта е да се обединят срещу Сидеров, и в случая освен страх от избутване от позицията им, наистина има и грижа за народа, защото има над 1 милион човека, дотолкова разочаровани от всичко, че вече не мислят за България, а мислят само лошото на управлявалите я досега.

VEELVET,лъхащата омраза,е една от причините за положителният вот за г-н Първанов !

Негласувах на първият тур,защото бях сигурен,че втори няма да има !

При така развилата се ситуация,ще дам своят вот,против омразата,реваншизма и озлоблението !

Ще гласувам за г-н Първанов !

Абе бях малко встрани от политиката в последните години, ама сега чух нещо, дето не знам да се смея ли или да плача. Агент Гоце, дава орден СТАРА ПЛАНИНА на един терорист или агент, както искате го разбирайте - агент Сава! Ха ха ха, докъде ще стигнеш БЪЛГАРИЙО? :)

Негласно споразумение между хората във властта е да се обединят срещу Сидеров, и в случая освен страх от избутване от позицията им, наистина има и грижа за народа, защото има над 1 милион човека, дотолкова разочаровани от всичко, че вече не мислят за България, а мислят само лошото на управлявалите я досега.

Донякъде има смисъл ама никога лошото не е било за управляващите.Гледам на Запад някой политик като сгреши нещо сам си подава оставката,това им прави чест.Тия нашите тука със зъби и нокти драпат за кокала.Хората са подли доста.Имам роднина който стана депутат в правителството на Костов.Та преди да стане където ме видеше веднага "здравей,как си",какво става с теб" и т.н.Като стана депутат веднъж го срещнах и му викам "чичо ***** здравей",гадината ме гледаше толкова учудено и непознато че след няколко секунди на неудобство просто го подминах.Нямаше да му искам нищо,исках здрасти да му кажа само че уж бяхме приятели.

Абе бях малко встрани от политиката в последните години, ама сега чух нещо, дето не знам да се смея ли или да плача. Агент Гоце, дава орден СТАРА ПЛАНИНА на един терорист или агент, както искате го разбирайте - агент Сава! Ха ха ха, докъде ще стигнеш БЪЛГАРИЙО? :friends1:

Ами агент Гоце прави перспективно вложение бе, bilder. Ето сега агент Сава му връща жеста - 600 000 изселници са извозени от Турция уж да си празнуват техните си там празници на наша територия и ей така, между другото, взели че гласували за Седефчов. Бас ловя, че половината не знаят дума български, камо ли кои са другите кандидати.

Донякъде има смисъл ама никога лошото не е било за управляващите.Гледам на Запад някой политик като сгреши нещо сам си подава оставката,това им прави чест.

"Български политик" и "чест" = "крава" и "космос".

Донякъде има смисъл ама никога лошото не е било за управляващите.Гледам на Запад някой политик като сгреши нещо сам си подава оставката,това им прави чест.Тия нашите тука със зъби и нокти драпат за кокала.Хората са подли доста.Имам роднина който стана депутат в правителството на Костов.Та преди да стане където ме видеше веднага "здравей,как си",какво става с теб" и т.н.Като стана депутат веднъж го срещнах и му викам "чичо ***** здравей",гадината ме гледаше толкова учудено и непознато че след няколко секунди на неудобство просто го подминах.Нямаше да му искам нищо,исках здрасти да му кажа само че уж бяхме приятели.

Къде такъв лукс при нас....... cool.gif

Алеко, Алеко...... Ганьо, Ганьо...... ohmy.gif

arti, винаги съм се чудел на възгледите ти. Ама как така все ме затапяш ;) Ще издам една тайна за себе си . Винаги съм гласувал за националната идея и винаги съм подкрепял управляващите, защото точно това е националната идея - да се подкрепяме взаимно ние БЪЛГАРИТЕ! Обаче какво се получава? Подкрепяйки олигархията, подкрепяме мафията. Грижа за народа? НЕ! Грижата доскоро беше как да изкупим на безценица нашите предприятия, а след като ги изкупихме, вече можем да се погрижим и да ги стабилизираме. За целта ще продължаваме да даваме трохи на РОБИТЕ! Е, да, като оправим себе си и робите ще спечелят малко: Вече няма да ядат само трохи, ами и огризки ще им даваме от кокалите...

.... Моя шеф... Много навътре в политиката - обещанията му бяха следните през 1998 - не очаквайте увеличение на заплатите до 2002 година! А сега сме 2006 и какво? Заплатите ни са по ниски отпреди за двойно по-вече свършена работа! Преди шефа имаше едно БМВ, сега има 3 БМВ-та, джип, и още няколко дреболийки ;) Eто това са нашите политици! Всички са такива и когато някой се осмели да надигне глава всички накуп се нахвърлят върху него няма ляво, нама дясно има само едно - мафията не трябва да се закача... Жал ми е за моята страна :friends1:

С предишния си пост аз изразих личното си мнение, според мен всички политици са обединени от една идея най-сетне, защото тази идея настина е убийствена и наистина има грижа за народа, защото той е пощръклял, това е мое мнение, хич не се интересувам кой кого си мисли, че затапва.

Дразнят ме бесни фенове на Сидеров, както и аз им лазя по нервите понякога, защото това е проявление на слабостта и безсилието на българина, дай като нашто положение така и така не се подобрява, поне да разклатми креслата на управляващите ни като ги дразним със Сидеров. Това имах предвид, че все пак има грижа за народа, защото политиците в момента драпат с нокти и със зъби не се о.ерем тотално. Според мен Сидеров - втора сила в държавата е голяма излагация за политиците ни, но и за народа ни, както е излагация положението в Австрия. Ние не наказваме управлявалите ни и управляващите ни по този начин, наказваме себе си, това имах предвид с горния си пост.

@arti:

Кажи ми, кой ти го втълпи това, че Сидеров е такъв изверг.

Какво е направил, какво е казал, че да си формираш такова мнение за него.

Питам, защото се опасям, че това активно се НАСАЖДА в умовете на народа в лице на мас-медиите и господата управлящи.

НО основните аргументи, на които се окланят са или недостоверни, или понякога абсурдни.

--------------

Браво!

Тъкмо свърши пресконференцията на г-н Сидеров и останах очарован от държанието му, НО най-вече от позицията, от която не се отклонил през тази година и половина.

От близо следя изявленията му и цялата гадост, която се излива в публичнотот пространсто по негов адрес дори ме стресна, ДАЛИ става дума за един и същи човек.

Всъщност се убедих сам-за себе си, че цялата демонизация на характера и политическите му виждания и разбирания са преднаначени за хора(те хич не са малко), който сляпо вярват на това, което им се каже без да се опитат да подвърдят информация. В резултат на това се получат долни лъжи и клевети, които след това се приемат за ФАКТИ и наплашените избиратели изграждат предрасъдък.

Мога много да дискутирам темата, но в крайна сметка

съм изключително доволен, че пуснах вота си за г-н Сидеров и с пълно самосъзнание ще го направя и тази седмица.

И накрая, мисля, че да не гласуваш е най-лошият възможен "избор"(защото да се откажеш от правото си да избираш НЕ е избор). Дори е по-лошо, отколкото да подкрепиш г-н Първанов. :friends1:

Надявам се, че хората ще се усетят навреме ,че биват жестоко манипурани и ,че през цялото време се слагат думи с устата на Волен или се изопъчат нещата гротеско. Дори и от БТВ най-лошото, което казаха относно изявлението (което пак повтарям не е нова позиция!!, а се поддържа от както се помня) е , че била "скучна". ;)

Редактирано от stewie (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.