Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изкуплението

Featured Replies

преди 14 минути, Търсещ истини написа:

Моля, измисли и сподели, кое според теб може да изкупи злобарското поведение на _ramus_ . Просто дай идея.Тук или в отвъдното.

Трудно ми е да предположа. Тук, в следващ живот, вероятно ще е силно зависим от хора като тези, които оценява като неадекватни, примитивни и т.н. Виждат се проблемите в комуникацията, като не религията е определяща, а някаква си негова оценка, която не знам на какво точно се основава. За "горе" не знам.този негативизъм къде точно може да го отведе. Там (в кама лока или света на желанията - област през която всеки трябва да премине) определящи са неизживените желания. Те определят реалността там, а неговите не ми се струват особено чисти.

• Отговори 632
  • Прегледи 35,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами, не. Става въпрос за живота на личността и животът на духа. Отказът от този на лимността, който е илюзорен, води до живот в духа, който е истински. Стремежът да се задържи животът на личността так

• Дадох отговор. Човек отговаря пред закона за неспазването му. Така е и с човешките закони. Не знам защо търсите да изкарате човека нечия собственост. Изкуплението е със собствени усилия и стремеж, но

• Само така изглежда. Проблемът е, че когато се касае за обща логика, винаги тя среща несъответствие с религиозната й форма. Всяко описание изглежда логично само в своите рамки от постулати. Общат

Публикувани изображения

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Ти си единственото псе тук.

ок, но тогава не става ясно кое е "горното псе" :) Владиката, примерно, няма ли думата по въпроса?

преди 6 минути, Just a Stranger написа:

неговите не ми се струват особено чисти.

след емоционалщини като 'долните псета' дойде ред и на малоумните клишета като "чисти желания", контрастни с "нечисти" такива.

Импровизации по тема "какво трябва да става с рамус сред делюзиите на искейпъра" са суперяки. Малоумни, но весели. :min01:

• Автор
преди 47 минути, Just a Stranger написа:

Трудно ми е да предположа. Тук, в следващ живот, вероятно ще е силно зависим от хора като тези, които оценява като неадекватни, примитивни и т.н.

Нещо като твой слуга или уличен пред твоя съд? :) Общо взето и християните оставят съда на божеството след смъртта. :) 

В живота, съдник и определящ изкуплението, когато не става дума за престъпление по кодекса е съвестта. Като не те осъжда тя и близките, на които имаш доверие, значи си невинен. 👾

преди 50 минути, Търсещ истини написа:

Нещо като твой слуга или уличен пред твоя съд? :) Общо взето и християните оставят съда на божеството след смъртта. :) 

В живота, съдник и определящ изкуплението, когато не става дума за престъпление по кодекса е съвестта. Като не те осъжда тя и близките, на които имаш доверие, значи си невинен. 👾

А, неща да е мой слуга. Някой друг да се тормози.

преди 4 часа, Търсещ истини написа:

. :) 

Не точно , изкупление се изисква . Бог действа така а и по принцип живота е устроен по следният начин . Първо правиш зло и се чувстваш властен и силен , след това Бог наказва ако не си си взел поука навреме и не си изкупил греха си . Затова трябва ментор , който да те насочва , но доста хора не приемат ментори защото искат да са властни и силни , и самата мисъл ,че някой ще ги насочва е немислима за тях, вместо те да управляват и да претърпяват  лишения  те трябва да се съобразяват с човек ,който е примерно с малко материални блага . ....

преди 8 часа, Търсещ истини написа:

Общо взето и християните оставят съда на божеството след смъртта.

Не е общо взето!!! :) 

Основното нещо при християнството е прошката! Грехът са го направели предците ни. Христос е изкупил греховете на предците ни и е станал спасител, за да научи човеците да прощават на другите човеци греховете, за да не стават проводници на злото. 

В конкретната драма която набутваш Рамус и Страника, то ти наблягаш, че злобният е Рамус и проявяваш съпричастност към Страника, като по този начин го убеждаваш, че ти си неговото спасение. = Нелепост която единствено което предизвиква е смях!!! :) 

= Цялата ти изява е посредствена!!! = Интерпретацията ти на християнството е богохулство. Изкривената ти представа за изкуплението пък го проектираш върху взаимоотношението между два образа тук. = Клишето: "Да се смееш или да плачеш"!!! 

Самото ти поведение е несериозно, но дори то не е оригинално, защото християните не оставят съда на божественото след смъртта си, поради факта -> "Те" имат "Прошка"!  = Ден в който взаимно си прощават греховете. = Което показват, че те самите са си съдници и по съвест сами се спасяват от греховете си към близните си родини и човеци които уважават. 

Към всички останали, то отиват в храма и се изповядват!!! = Именно по този начин измолват спасението си от Господ!!! 

Всеки християнин има наследници, които след кончината на техен близък правят опело и т.н., чрез което се моят за покой на душата на смъртника. 

= НО, това всеки православен християнин го знае!!! = Което показва твоето невежество по отношение на християнството и директно означава, че твоята изява тук е да хулиш християните!! 

Клишето е: " С чужда пита правиш помен!!!"  = И всичко това го правиш когато християните празнуват Рождество Христово. = Това не е етична твоя постъпка по смисъла на "кодекса на съвестта"!!!  :) 

Кой е злия в случая??? Този който празнува Рождество Христово или който хули Христос, и то когато християните празнуват??? 

= Срамното ви поведение на определени се видя в тази ти тема. 

Бог да ви прости волните и неволни грехове. Амин 

преди 5 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Затова трябва ментор , който да те насочва

А такаааааа - ми даа, трябват такива да обяснят как 'действа бог', кое е правилното за него, кои били "принципите на живота'. :lol6:Е нова година е, време е за разкрития, за откровения - " така работи живота''

Ама друго си е да си ментор, де... да "насочваш" към правилните неща и тия с които "действа бог''.  С малко материални блага си, но какво пречи да се изиграеш на ментор - толкова объркани хорица... даже били 95% от всички.

В главицата ти е някаква верска вселена от нещастници и объркани прошляци, дето някои от тях си имат и повечко пари... но ти си ги играеш като "сходни" на теб. Пък и то си е част от симптоматиката.

Направо им се чудя на тия - как може да не допуснат толкова извисен и божествен ментор като теб. Направо си идеалният модел за ментори - умен, красив, компетентен, разбиращ, знаеш как "работи бог", целта на живота ти е "да ги насочваш" да ти се доверят... на чудесата, да им обясниш за изкупленията, за вечността, за добрините...  Пък те - йок... Даже и сред форума тук някакъв смотаняк и злобар "рамус" се опитва да ти се прави на велик - ма къде е тръгнал тоя като за божествени работи и ментори за вечността става въпрос. :lol6:

========

преди 9 часа, Just a Stranger написа:

Някой друг да се тормози.

Еее - може ли сега такова разкритие. Айде малко по-обрано деее! :)

Толкова години уверяваш че си "над тия неща" - че си спокоен и балансиран, правиш правилните работи, пишеш правилните думи, които винаги ги мислиш. Ти само ползваш рамус да обясниш на тия в главата си колко е злобен, как "ще види той" да си пропадне някъде в нисшите сфери, даже вече си го предвидил - псе.. И то не какво да е - долно псе...

Сред духовната ти "вселена" псетата излиза че си живеят на два етажа - горен и долен... И ти вече виждаш на "псето рамус" как си джафка от долния етаж... Ми нека му - като се гаври и тормози добрите, културните, възвишените и духовно-компетентните хора... А те просто искат да раздават добро, да поучат обърканите, колебаещите се, неориентираните колко им е духовно сред личната ти вселена... Да споделят своето "добро отвътре", щото не е ок да им се открие комплексарската същност и мизерията, от която толкова се опитват да потискат. А тя напира, гадната... такъв зор, толкова напън и толкова ресурс да я натискат в "дупката" 

Тази толкова предпочитана игра - комплексарите егоисти, да се вживяват на алтруисти, на раздаващи добро, на спасяващи, посочващи и съветващи кое за кого е добро, правилно, духовно... даже и до мащаб на човечеството, че и вселената и вечността, та другите реалности, отвъдности... Баламурниците се играят на осведомени, разбиращи, знаещи и мислещи, докато зад монитора стои тотална когнитивна и психична щета... и толкова да личи... щото няма как - в писането тя си намира "нейния си начин" да излезе

ПсихоБиболя потръчва из кокошарника обезумял-Булйо-Булйо-Булйо...........професора на форума-Професор ПилчеФФФ !🙂

изтрещели от всички страни - айде малко на обединение.

Време е да си направите партиен съвет и да се разберете - какъв точно е рамус сред калдата и като какъв точно ще бъде описван.

Тия индивидуални игри много провалят форумния театър и сценарият ви олеква.

Силата е в обединението... щото революциите са смотана работа. А революционерите - са си пълни смотаняци ( особено вселенско-демоничните):min01:.

преди 35 минути, _ramus_ написа:

....

Силата е в обединението... щото революциите са смотана работа. А революционерите - са си пълни смотаняци .........

Според теб , Ленин имал ли е нужда от изкупление, той бил ли е смотаняк- пълен, непълен. Какъв му е психопрофила, за какво всъщност е напирал толкова, каква е била неговата Пътеводна Светлина?

преди 37 минути, laplandetza написа:

Ленин имал ли е нужда от изкупление

И мен що да ме интересува?

Не ме интерсува и въпроса защо киселото зеле не лети като развален трактор? Както и дали Атила е имал 200 или 2000 любовници.

А пък пУТеводните светлини... - ми е напълно безразличен казус. В тъмного всяка игра на фотони за окото, може да се възприеме за 'светлина'. Дори и тая на влака, в тъмния тунел. Всички пътища водят до едно тъмно място - така или иначе.

Щом на някого му е "тъмно" - търси "светлинка" някаква - да се "спаси". Това обобщава някои психотични никове сред форума.

преди 12 минути, _ramus_ написа:

И мен що да ме интересува?

Не ме интерсува и въпроса защо киселото зеле не лети като развален трактор? Както и дали Атила е имал 200 или 2000 любовници.

А пък пУТеводните светлини... - ми е напълно безразличен казус. В тъмного всяка игра на фотони за окото, може да се възприеме за 'светлина'. Дори и тая на влака, в тъмния тунел. Всички пътища водят до едно тъмно място - така или иначе.

Щом на някого му е "тъмно" - търси "светлинка" някаква - да се "спаси". Това обобщава някои психотични никове сред форума.

Теб нищо не те интересува. какво правиш из тея мирии тогва, защо се уж интересуваш от форумните несретници?

преди 25 минути, laplandetza написа:

защо се уж интересуваш от форумните несретници

щото ме интересува защо са стигнали да са несретници, след като няколко дори имат нелош потенциал, а е напразно захабен от налудностите и спасителните самозаблуди.

Защо въобще се играят на тази палячовска игра, толкова прозрачна, наивна и елементарна. Защо им е толкова нужна, доколко да е нужна, каква е цената на тая игра и какво и кой стои зад нея.

И още много други работи ме интересуват, за които дори не подозираш, докато редиш тия идиотщини тук, да ти минава времето в игри и опити за споделяне на лудостите.

преди 25 минути, laplandetza написа:

Теб нищо не те интересува

Фейк!

преди 45 минути, _ramus_ написа:

щото ме интересува защо са стигнали да са несретници, след като няколко дори имат нелош потенциал, а е напразно захабен от налудностите и спасителните самозаблуди.

Хайде пак лъжи и оправдания. Та ти нищо не знаш за живота и миналото на повечето. Правиш някакви тъпи предположения, които да пасват на теориите ти. Ама много научно и обосновано. Ти за себе си можеш да представяш действията си всякак. Реално обаче представите ти са параван, зад който се крият неосъзнати комплекси. Зад тях стои вътрешна нужда, която те управлява, прави те зависим и не можеш да контролираш. Но ти си представяй друго. По-удобно е.

преди 45 минути, _ramus_ написа:

Защо въобще се играят на тази палячовска игра, толкова прозрачна, наивна и елементарна. Защо им е толкова нужна, доколко да е нужна, каква е цената на тая игра и какво и кой стои зад нея

Защото искат/искаме. При всеки е различно. Но пък рамус му е по-лесно да обобщи всички в един куп. По-научно е. По-лесно да си прояви манията използвайки едни и същи думички всеки път за всеки. Та ти не можеш да достигнеш до нищо от горното поставено като цел (наужким). Няма как. Никой не може по този начин.

Интересуват те преди всичко изводите и оценките, а пропускаш пътя до тях. Само квалификации израз на неизживяни психични комплекси.

преди 5 минути, Just a Stranger написа:

Та ти нищо не знаш за живота и миналото на повечето.

не е нужно да им знам живота, нито миналото. Да, има значение, но аз съм реалист и няма как да получа тия работи, въпреки че от време на време се изпускат.

Не е нужно да ти знам нито живота, нито миналото. Ти ми показваш резултатите от твоят живот и твоето минало, и то е непрекъснато, с всяко изписано. Резултатите са свързани - и с живота ти, и с миналото ти и те ми "разказват" кой си ти в момента, защото ти сам си го разказваш.

И като правиш разбор на друг човек, винаги е важно да си компентентен, иначе се стига до поредните глупости като тия - пак поредни.

Това не е като да се изживееш на духовен, докато едно малко комплексарче спинка и папагали насред съня си. Зад всички сериозни дела, стои сериозна компетентност, знания и познания. И именно тия са ценните за всеки друг, който се интересува от знанията и познанията - защото той би ги ползвал отново за деятелност

Докато ти се напъваш отново да докараш да се преживееш на някакъв, и то - пак комплексарки, с елементарни имитации... И се получава тази изгъзица... поредната ти.

• Автор
преди 13 часа, Just a Stranger написа:

А, неща да е мой слуга. Някой друг да се тормози.

Сещам се един виц: Рейгън като умрял и на оня свят гледа Брежнев чука Уйтни Хюстън. Вика "И аз искам такова мъчение", а ангелите- това не е мъчение за Брежнев, а за Уитни, за невъздържаността.

Не ти пожелавам такъв слуга. Да слугува на някой диктатор- канибал!

преди 6 часа, dioib написа:

Към всички останали, то отиват в храма и се изповядват!!! = Именно по този начин измолват спасението си от Господ!!! 

Не си запознат. Християните се молят, но съдникът е независим в решенията си. От разказа на Данте, в ада са мнозина папи, за които са се молили, изповядвали са грехове и са ги опрощавали на земята.

Но, продължавай да подскачаш. :masquerade2:

преди 12 минути, _ramus_ написа:

не е нужно да им знам живота, нито миналото. Да, има значение, но аз съм реалист и няма как да получа тия работи, въпреки че от време на време се изпускат

Напротив, нужно е. Това изпускане "от време на време" колко адекватна и представителна информазия може да даде. По-скоро дава възможност за избирателен подбор само на удобното. Ти си го чакаш и нещо като се доближи до очакваното, вече ти служи за потвърждение. Другото се омаловажава, защото нямаш с какво да го свържеш.

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Напротив, нужно е.

да оставиш тия неща за хората, дето са компетентни и разбират повечко.

Щото това не са фантазийки и папагалене... и като се напъваш става по-скоро весело и иронично. От друга страна ти се фантазираш че папагаленето е нещо повече от редене на буквички на екрана.

Какво и кое правиш сред форума, не е никаква тайна, нито можеш да скриеш колко празни глупости си плямпате с няколко диагнозни.

Никой не го интересуват личните фантазии и преживянки на друг - става въпрос за "омаловажаването". На теб може да си го преживяваш като "най-важното", но извън теб - това е обикновено и голо нищо, освен че е симптоматично към диагнозата.

Човек - за теб може и да се идентифицираш с фантазиите и преживяванията си. Докато си така - така си го преживяваш. Самата идея да се накичурите тук един през друг да се опитвате да си споделяте преживянките си, през призмата на това "колко ви били истински"... щото това ви е много важно . А всичко това е обикновена форумна игра - докато деятелността е гола нула. :)

Ама как така съм си нагласял че "деялността била нула" - просто е, личи от думичките винаги, когато те са свързани с деялност и "дела", с опит и практика. Фантазиите са много добре различими и точно това е налице тук. Именно затова често ги обобщавам като "театър".

преди 1 час, _ramus_ написа:

да оставиш тия неща за хората, дето са компетентни и разбират повечко.

Да, добре. Само дето аз имам няколко психологически дисциплини завършени с петици и шестици, а ти май само си се самообразовал.

преди 5 часа, _ramus_ написа:

изтрещели от всички страни - айде малко на обединение.

Време е да си направите партиен съвет и да се разберете - какъв точно е рамус сред калдата и като какъв точно ще бъде описван.

Като боклук.

преди 22 минути, Just a Stranger написа:

Само дето аз имам няколко психологически дисциплини завършени с петици и шестици,

:min01:и защо си изгуби времето - след като сега си пълен невежник по практическите неща?

И капитанчето, дето е "просветлен" и той напираше че имал зачьоти с шестици... а резултата е пълно невежество, като при теб. Нищичко не разбираш от думичките с които се опитваш да имитираш на "сведоющ" и това с лекота може да се провери всеки миг. :)

Нямаш коментар, който да показва обратното. Всичките ти напъни за "психология" са обикновени популизми. Дори с основни понятия имаш разминавания или тотално неразбиране, дори за общата концепция имаш дефицити. 

така, че въпроса с оценките си - си го остави за мемоарите и легендите си. В същото можеш да сложиш и "двете висши", макар в математиката да си бил сравнително ок. Но ето че... сред фантазиите си няма нищичко от същата.

преди 6 часа, _ramus_ написа:

някаква верска вселена от нещастници и объркани прошляци, 

Ще си кажеш мнението за това как изглеждат другите хора за теб, което показателно за възгордяването ти , и лека по лека ще си кажеш че се сматаш за някакъв големец . Но типично за фантазията ти че си доктор че и психолог, но лошото в случая е че си представяш че си такъв .

комплексарите са хора, които отвътре са още 'малки'. А това пък подава в тях импулс да притеглят определени условия и обстоятелства, с които да преживеят "колко са големи", без действително да са извървели пътя на порастването.

Невъзможността да се израснат етапите в развитието, довежда до това "субектът в главата си да запазва малките си "характеристики" - самовъзприятие, малък когнитивен хоризонт, ниско самочувствие - защото са притискани (мачкани) при възпитанието и не са успели да го превъзмогнат.

Всеки досег до друг субект, който има по-широк от техния хоризонт - имат усещането

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

че се сматаш за някакъв големец

Клишетата сред религиите са таргетирани точно за към 'малките хора'. За малките хора е нужно никой между тях "да не се големее'', да не се възгордява. Но за субекти, които са израснали етапите си - всичко това е отживелица и спира да има значение, защото те придобиват други характеристики.

Независимо че живеете в ясното усещане че всички хора са малки като вас, има твърде много хора, за които вашият малък свят не се съотнася. И въобще не ме интересуват мерките, етикетите или оценките на малките хора, защото нямат нищо общо с моя свят.

Ама за тях какъв съм бил - да са пораснали и щяха да разберат. Ама как им изглеждало в техните си очи - не ме интересува и не ме засяга. Да си играят "на как им изглеждало".

Личните игри, задявки, закачки, преживяването на някакви битки, на победи или загуби, на тормоз или тежести - деца, да бяхте пораснали. Никъде сред вселената няма единна и универсална стена, която да ви пречи. Всичко е само в главите ви и след като навършите пълнолетие, дори някъде къмто 30 годишни цикъла на слънцето от житейски опит, би трябвало вашата глава, да се управлява от вас самите.

Ама кое, ама имало причини, ама имаме си приказки, легенди, митове, учения, някакви си... Това си е ваш проблем и мен не ме интересува, защото няма в него нищо от моя свят. И не съм длъжен да го имам.

Така, че играйте си на игрите си, но когато става въпрос за нещо повече от "лоши и добри", в живота и вселената има и други мерки, рефлексии и моделиране. Така, че - тъжно е да имаш две висши и да си останеш когнитивно на ниво пещерняк. Поне за мен е тъжно прахосване на житейски ресурс.

А за тия, дето не са просто останали малки, а са с психични девиации и бъгове - за тях има други форми на спомагане, други хора, ангажирани с психичното здраве. Калдата не е с нищо обещано на някого тук да му е като сред психиатрия.

=====================

Проблемите не идват защото вие сте малки или големи, а защото претенциите, декларациите и изхвърлянията - имитират сериозни въпроси, за големи хора - които вие не сте, защото това не става нито с "две висши", нито с конструкции на лични фантазии сред които да се играе филма "голем съм, знам, вижте ме, мога го"... а зад филма - празна дупка. 

С преживявания - никой не е пораснал и няма как. Изминава се път, нужни са специфични усилия, особена 'цена' в ресурси, доста съпротиви се преодоляват... и така се минава по етапите. Неуспелите - ок. Не искам нищо, но играта наужким няма как да мине.

Рамус е тук за да се изрази - точно както сте и вие. Ама "имало проблем", щото рамус бил един или друг, в състезание по етикети, негативни измишьотини - една от друга по-наивни и примитивни... на кого как му изглеждал рамус и на какъв било важно да си го нагласи...

Рамус с това няма проблем, но и така несъответствието между малките и и големите няма да се решат. Вие - няма да ги решите, защото големите хора нямат проблем с малките, освен като заплаха от количеството. Дори и с неравно количествено съотношение, при това значително и многократно - проблемите на живота се решават точно от големите хора за да могат малките да си вземат наготово тяхното си. Още от времето, когато на пещерняка му е "хрумнало" че може и да има  начин да се убие саблезъбия тигър, оттогава животеца като пещерняци им е обречен да се промени. 

Дори и така - времето си върви и "малките и големите" преди 1000 години, са различни в сравнение със сега.

и лека по лека ще си кажеш че се сматаш за някакъв големец

душко, в сравнение с малкия ти свят и психичната ти диагноза, дори врабчето е "някакъв големец". А за делфините или дори свраките - имат по-високо АйКю от твоето.

Може би да не си виновен че съдбата... и ала-бала. Гени, липсващо възпитание, родителски дефицит, унижения и мачкане... беднотия и бъркотия... Ок. Но когато се озовеш сред отворен поток на живота и хората, никой не ти е длъжен че при теб са така нещата - особено сега, на тая ти възраст. И пак повтарям, че дори и така специални хора са назначени да се грижат, да помагат при лечението или терапията.

преди 34 минути, _ramus_ написа:

. Така, че - тъжно е да имаш две висши и да си останеш когнитивно на ниво пещерняк. Поне за мен е тъжно

Съжалявам за теб ,съжалявам че не си се реализирал. Това обяснява поведението ти ,че всички са ти  виновни за положението в , което се намираш . Сигурно ти е много трудно да гледаш красиви и успешни личности . Но типично за човек без практика , и провалена философия за живота . Съжалявам ,че очакванията ти за теб си , са рухнали. Но с твоето поведение на дали ще намериш подкрепа от ,когото и да било. Ти страдаш от нужда да ти помогнат , но трябва да знаеш ,че на първо място проблемите са си в теб . На теб и Бог дори не може да ти помогне. По добре иди на психолог , ако имаш средства за професионална помощ .

Сигурно ти е много трудно да гледаш красиви и успешни личности

да, много ми е трудно... Даа! :min01:

Само бог ти го е нашепнал това... толкова истинно, толкова прочувствено...

Горкия аз , верно си е - най-после да намеря един и красив и успешен божествен пратеник... :lol6:да ме съжали и утеши, да ме посъветва и напътства в правилната посока, с правилните думи...

Божеееее - доживях... е, вече съм в рая, густо м@1на, уредихме вечността... :cantbelieve:

Съжалявам за теб ,съжалявам че не си се реализирал.

Вероятно "ешехирия коли" има повече нервни връзки от теб .

Дори не си схванал на кого го пиша, защо го пиша точно това, за какво и кого се отнася... :)

Въобще тотален баламурник...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.