Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

опс, какви ги пиша :) Кирил спечели тотема, бре, не Джу

Да, те са най-вероятният избор, може само Хриси да се добави.

колкото и да не ми се иска да е така...

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Tц.

ще бъде изгоденена някоя от бившия "Таяк" - това е сигурно.

Христина можер и да е добавена, ама само за пълнеж.

Тя трябва така или иначе на номинира 4-ма. Въпроса е дали ще гласуват за Хриси или за Злати. За Жоро, когото също ще номинират най-вероятно, едва ли ще гласуват...той е с връзки :cool:

Да, трогателни моменти. Хубаво е да видиш близките си, след такова изгнаничество. Безсъмнение, силите ти ще се върнат.

И аз искам да отлети една от двете мацки от "Таяк"

А да видим...

Не знам какво толкова против имате Таяците, но мен ме е яд, че си тръгна Злати, макар че знаех, че ще стане точно така...sad.gif Иначе беше хитър ход със номинирането на Ива, признавам.

Не знам какво толкова против имате Таяците, но мен ме е яд, че си тръгна Злати, макар че знаех, че ще стане точно така...sad.gif Иначе беше хитър ход със номинирането на Ива, признавам.

Просто са нагли, бяха решили още в началото на играта, че ще са отбора , който ще остане до края, даже гласяха и кой ще бъде победител .

Е -видях, че сметките им са правени без кръчмар, ама пак не се отказаха от високомерието си.

Трябва да си ходят всичките от това куцо племе.

Супер ! Стана това, което беше редно да стане.

Аз също смятах Таяк за високомерни, а поведението на водача им, когато ги разделиха показа, че са и високопарни ! После съжалявали, че и сълзи чак имаше...Ред е на Мергарита !

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те са по-недостойните за победа, ама така става в живота...

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те са по-недостойните за победа, ама така става в живота...

Ами да де - докато печелеха - всички си бях милички, любезни, едва ли не - цяло семейство.

Само дето още с първите загуби почна да си личи какви змийчета са всичките.

Златина супер , че е отпаднала.

Маргарита сега ще трябва да ритне с магарешки копита :cool:

... Иначе беше хитър ход със номинирането на Ива, признавам.

Хитър, но и доста рискован. Ива в последния момент заложи на друга карта и спечели, но едва ли втори подобен блъф ще завърши благополучно. Спомена се за предварителна "женска" договорка и очевидно е било точно така, но Ива промени посоката и видимо поиска черния талисман буквално миг преди Джу да го закачи на врата на Христина. Лекоатлетката се мотивира, че е искала да провери нещо, но Джу не знаеше това. Излиза, че Ива е подготвила предварително блъфа си и успя, но май не си струваше да вади плана извън релсите, защото дивидентите от този ход са твърде съмнителни - видимо договорката бе спазена и Златина напусна, но след като до последния момент бе на кантар с Жоро. Освен това имащият 2 гласа Киро не успя да ги отправи към Христина (той сам каза, че е бил лишен от възможността да гласува за когото е искал) и даде гласовете си срещу Жоро. Ако Ива не бе пожелала номинацията в последния възможен момент и Киро бе гласувал срещу Хриси, то тогава Златина щеше да остане в играта, любимката на Ива - също, а изгаряше Жоро.

Не е съвсем ясно с какво точно Ива държи в ръцете си жените от племето, но ходи по доста тънък лед - снощи май не всички разбраха какво точно стана, защото налице бе много реалната опасност жените да се отърват точно от Ива, при това още сега. Трябваше само някой да даде сигнал за това и Пранжева отпадаше.

Ползата от този блъф май е по-малка от вредата - Ива би поела огромен риск ако опита втори път за го изиграе, а и от позицията на силата в последния момент промени предварителната уговорка. Това вещае бъдещо неверие от страна на поддръжниците ѝ, а и Пранжева не печели нищо от изостряне на отношенията с Киро. И да не забравяме и за миг, че в играта има още един участник - Людмила от острова на изгнаника!

Играта от снощи не е същата, защото отпадналите вече стават жури, а Ива като че ли подцени този факт - вече не следва да се играе срещу отдавна минали в историята племена. До вчера изгонените просто ставаха зрители, а от снощи стават съдници.

Та в резултат от всичко това Златина е съдия № 1 и е повече от сигурно за кого няма да даде гласа си - Ива тръгна по пътя на Спас от Сървайвър 3...

Та в резултат от всичко това Златина е съдия № 1 и е повече от сигурно за кого няма да даде гласа си - Ива тръгна по пътя на Спас от Сървайвър 3...

Ахам.

Всичко което казваш е точно така, но забравяш обаче едно важно нещо - Ива е жена и може да е направила всичко това не според някакъв предварителен план, ами просто от чиста женска импулсивност и недомислие.....

Всъщност - ще видим.

... Ива е жена и може да е направила всичко това не според някакъв предварителен план, ами просто от чиста женска импулсивност и недомислие...

Така е - ние само гадаем, но съм по-склонен да изключа подобна възможност - Ива има впечатляваща спортна кариера и не ми се вярва, че би действала импулсивно, особено пък на това ниво от състезанието. По-вероятно е ходът да е бил премислен предвалително и целта е била да се използва изненадата, а съвсем друг е въпросът как това ще се отрази на последващите събития.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Аз пък ще ви кажа, че каквото и да се случи от тук нататък, ако Ива стигне до финал изобщи, има един сигурен глас против себе си в журито - Златина и един твърдо ЗА от Хриси. Друг е въпроса, кой ще се добере до финала. При финалисти Ива и Киро / това го казвам хипотетично /, победителя ще е Киро на 99 %. Ако е Джу, вместо Ива, при гласуването ще е същото. Ако са двете жени - не знам. Но така, както се развиват нещата сега, имам чувството, че Киро ще е новия Сървайвър.

Така е - ние само гадаем, но съм по-склонен да изключа подобна възможност - Ива има впечатляваща спортна кариера и не ми се вярва, че би действала импулсивно, особено пък на това ниво от състезанието. По-вероятно е ходът да е бил премислен предвалително и целта е била да се използва изненадата, а съвсем друг е въпросът как това ще се отрази на последващите събития.

Ако другите се усетят за това - просто забрави за Ива :huh:

Може и да не се усетят, но ако си прав, и тя е толкова хладнокръвна и обнислеща ходовете си -бъди сигурен, че в някой от следващите етапи ще направи друг подобен номер и тогава дори и Крика ще разбере за какво става дума.

Таяк изобщо не са били сплотени, а сбирщина помиярчета подвили опашка пред Занев, хаха на тая еднодневка - Занев даже му бях забравил името вече. Отделно резултата с Питого е 5:4 стига вече с тези легенди за невероятно силното племе Таяк

Таяк изобщо не са били сплотени, а сбирщина помиярчета подвили опашка пред Занев, хаха на тая еднодневка - Занев даже му бях забравил името вече. Отделно резултата с Питого е 5:4 стига вече с тези легенди за невероятно силното племе Таяк

Мани-мани.

Вчера като си писах поста и аз се чудех как се казваше тоя за да го дам за пример, ама не се сетих.

Хах.

Вчера направиха добра игра.

Яд ме е за Крика и Сие, че си строшиха колелата - добре щеше да им се отрази едно масажче, нали ?

p.s.Чудя се тия, местните там как живеят.

Видяхте ли - няма ток на целия остров, няма течаща вода.

Единствено в "дискотеката" има генератор, и то само за телевизора.

Баси - все едно не живеят в 21-век....

Може да е всичко, ама Занев беше най-достойният и най-силният играч в този сезон. Другите усетиха това и побързаха да се отърват от него. И да не беше дал тотема си на Маргото, то в някой от следващите съвети щеше пак да е пътник.

От останалите си нямам фаворит и вече за мен няма кой знае какво значение кой ще спечели, стига да не е Пранджева. Яд ме е за Хриси, която преди ми допадаше много, но сега Ива я води за носа, а и не само нея.

Вчера и мен ме хвана яд, че момчетата не спечелиха, но не си нагласиха колелетта както трябва, за да сработят и да се въртят лесно. Добре поне, че игрите са интересни :)

Мен ми се струва, че Кристи по-скоро води Ива за носа, доста голяма лисица е :go ahead:. За финалното гласуване -

ако единия финалист е Киро то за него най-вероятно биха гласували - Любен, Крика, Злати и Меги

за другия който може да е от женския отбор ако е Христина - Ива, Джу, Люси(малката), Жоро и остава решаващия глас на Людмила(голямата), който по-скоро би бил за Христина.

Мен ми се струва, че Кристи по-скоро води Ива за носа...

Това е много вероятно, и аз си го мисля от някое време. Само дето Хриси ще трябва мотивирано да отмъкне останалите женски гласове, които засега "по default" отиват за Ива. А това ще означава Пранжева да бъде елиминирана, само дето не знам как практически ще стане това, освен ако не направи някоя огромна издънка по време на игра.

Анонса към следващият епизод ми хареса - Предателка или стратег ?!

Чета мненията на всички ви от началото на сезона и се опитвам да разбера, защо никой от участниите в тази дискусия, не харесва Ива Пранджева така, както не харесвахте и Светла Димитрова преди два сезона ?! Защото са жени ли или защото са спортистки ?

Аз бях фен на Светла Димитрова, защото си имах лични причини. За участието на Ива в този сезон, дори не знаех...

С лично недоволство забелязвам обаче, че Ива се справя много по добре от Светла, преди време. Ива играе и печели. Светла имаше късмет почти през цялото време.

И въпреки, че си мисля, че новият Сървайвър ще е Киро, иска ми се Ива да е на финал. Аз пък я харесвам ! :wors:

...Чета мненията на всички ви от началото на сезона и се опитвам да разбера, защо никой от участниите в тази дискусия, не харесва Ива Пранджева така, както не харесвахте и Светла Димитрова преди два сезона ?! Защото са жени ли или защото са спортистки ?...

Ще се опитам да отговоря за себе си, пък другите да си дадат тяхното становище - за Светла почти нямам какво да кажа, тя си бе почти безлична, а и е в миналото. Не харесвам Ива (като участник във формата, а не като спортистка или защото е жена!) заради все по-отчетливо демонстрираните й опити за превес и диктат в развоя на играта. Не че и другите не го правят, то си част от играта, но Ива опитва и успява тук-там да манипулира и подвежда останалите - примери бол, дори вчера-онзи ден разисквахме един от тях. Тя не може да не си дава сметка, че се е захванала с нещо, което е над възможностите й и затова ще дава максималното от себе си, за да печели всичко възможно да края, защото инак става силно застрашена, няма как да въртиш на пръста си (или поне да си мислиш, че го правиш) останалите и да вярваш, че (цитирам) "използват главите си само за запушалки на вратовете си".

А анонсът действително бе силно интригуващ, пък и е крайно време да се случи нещо по-значимо в това издание, че взе да става леко монотонно. Да видим.

Всъщтност, аз се хванах и за нейните думи снощи "Ще номинирам Жоро със сигурност, Криси и голямата Людмила. За четвъртия се колебая между Крика и Любо. Но един от тях ще е и това сме го решили." Маргарита дори не влезе в сметките :yanim:

Аз мисля, че това решение не е индивидуално и мисля, че тук са набъркани повече хора. Смятам, че Ива е обсъдила този ход и с Крика и с Любо, а и с Джулиета. Друг е въпроса обаче, кой ще може да гласува два пъти сега. Тази игра също ще е важна.

Другото, което мисля е, че е ред на Жоро да си ходи. Отказа се от поредната игра, а това далеч не е геройство. Времето му изтече просто.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Жоро.

Мда.

Време му е да си ходи, но не се зане какви са сметките на Ива ?

Все повече се убеждавам, че hlevoust беше прав онзи ден и че тя е доста хитра.

Ива не я харесвам от първият епизод още... нямам обяснение, тъй като като лекоатлет я харесвах много и

ми стана тъжно като и отнеха състезателните права тогава...

Нещо ме гложди мисълта, че довечера ще си отиде Крика. Или Любо. Ива е много хитра, от жените единствено Джу

е горе-долу на нейното ниво. Жоро... ами той мисля, че ще се пролузи почти до края, като нашето плевеско касапче миналата година. Той просто... ами изобщо не е за там това момче.

Киро ми е фаворит още от представянето, така че бих се радвала ако успее да избегне к* номера на Ива.

И Занев ми беше фаворит, но той много грозно избяга от играта, както и Бърканичков... не харесвам такива хора-

имат си всичко, но гордостта им прелива, а да действаш под напора на гордостта си първосигнално... това не го толерирам.

Всъщтност, аз се хванах и за нейните думи снощи "Ще номинирам Жоро със сигурност, Криси и голямата Людмила. За четвъртия се колебая между Крика и Любо. Но един от тях ще е и това сме го решили." Маргарита дори не влезе в сметките...

Точно последното ти изречение засилва подозренията ми към Ива - тя наистана каза това, но нищо не би й попречило да номинира другиго, пък и вече го направи веднъж, след като избута главата на Хриси и подложи своята пред Джулиета. И не само този пример ме кара да й нямам никакво доверие. Пък има и друго - защо да номинира/гони (действително е много важно кой ще има право на 2 гласа на съвета) безобидния и предал се вече Жоро, след като е налице още един "трън" в очите й - Маргото? Силни играчи ли ще гони Ива, безобидни ли или ще си спомня дадени с половин уста обещания?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.