Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Мдам...Съгласен съм напълно. Май трябва да го прекръстят на Music Idiot...Ама какво ли се учудвам...Живеем във все по-изпростяваща държава.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Не му знам името , но е приятел май на вчера изгонената, един такъв красавец, та и той да си ходи, хич не може да пее.

Обяснимо е.

Защо Иван остана, а Пламена си тръгна. Та той дори не беше от застрашените!? Масово гласуват подрастващи. Деца и тийнейджъри, за които това поведение и присъщо. Или поне за повечето от тях. Да се опълчиш на по-големите от теб. Да им докажеш (уж), че си повече от тях. Надделяват с простотията си. Точно такъв е и Иван. Всички виждат, че няма нито данни, нито е толкова интересен. Просто момче с 2 реплики, които се изтъркаха и вече накъртват, отвращават хората. Всяко чудо за 3 дни.

Но пак казвам, тийновете се радват на това поведение. За тях да се напсуват е като Добър ден. Иван разчита точно на тях. Лесно се манипулират. Защото не вярвам някой нормален човек да е гласувал за него. И аз снощи пуснах глас за Пламена, но нямаше шанс девойката. Завистта на другите я прогони от шоуто. Прекалено добра е, а това не се харесва на хората. Тя просто пее. Не е достатъчно за тези, които гласуват. Те искат зрелище от простащина. Явно името и формата на шоуто трябва да се промени.

Music Idol не е достатъчно.

Не виждам какъв музикален, но наистина музикален идол може да бъде Иван. Е да, идол от друго естество със сигурност вече е. По просташко поведение и държание.

Евалата!

Само, че да знаеш, че не само тийнове гласуват за Иван - надникнах във форума на предаването и ще се изумиш колко зрели и уж разумни хора с притенции за високо ниво на интелигентност, подкрепят Иван. Жалка картинка...

Снощи ми хареса реакцията на Люси - аз ако бях щях да напсувам зрителите. Но какво да се прави, това е България - хората не искат сякаш толкова да гледат талантливи хора, колкото сеир и селска простотия. Иван няма нито кой знае какви гласови данни, а да не говорим, че не става дори и за посредствен клоун.

Жалко за Пламена - наистина беше добра и то много....Трябваше да си тръгне Иван и слеед него онзи Денислав или там както му беше името.

Добро беше момето и имаше доста хора, които трябваше да си тръгнат преди нея. Аз вчера не гледах, от тук научавам кво се е случило. Не знам, кой гласува за тия айдъли, лично аз не се вълнувам толкоз и няма сила на тая земя, която да ме накара да пратя смс за подобна глупост. Все пак видяхме кво е да си Music Idol в България едно посредствено албумче и нищо. Тъй че спрях да се учудвам. За Иван подкрепям - момчето прекали. Кефеше, ама спря да кефи, има си граница...

Имаше хора, да. И още има. Поне по моя преценка, а и по всеобща. Не е тайна за повечето хора с добре развит слух кой може и кой не може да пее до такава степен, че да остане в шоуто или да си ходи. За мен Денислав (какtо каза AciDBurn) също трябва да си тръгне. Трябваше да си тръгне преди Пламена. Няма база за сравнение. Той е повече навит. Умее да привлича внимание с друго, не с гласовите си данни. Пренавит е даже. Рев, сълзи и сополи след всеки концерт или всяка медийна изява. Грешник го играе. Трябва да го съжаляваме. Хората са лесни. Вкарай малко лична драма и си готов. Имаш едно 25% от аудиторията. Състрадетелни жени и баби и си готов.

Онзи пич, манекнчето... за мен също не е от най-добрите. Мисля, че и той скоро ще бъде изпратен да прекара уикенда, който Пламена спечели вчера. Нормално е Люси да плаче. Реакцията и е нормална. Как да повярваш на тези безумия, които се случват?! Да, искаше и се да псува и да вика, но остана сдържана. Нормално е да е изумена след такъв вот. Кой го очакваше? Дори водещите май бяха шкирани, защото на Иван (водещия) не му издържаха нервите и напрежението беше доста голямо. За малко да нахрани/изгони Иван (палячото) от сцената. Може би си го заслужаваше. Край няма неговата, неговата простотия. Но и Фънки направи грешка. Падна в капана му и това донесе на Иван още няколко стотин или хиляди гласа. Пак казвам. Тийновете само това чакаха: Ето, Функи не издържа. Дебелак, гадняр и т.н. Вкара си автогов Фънки, но ще му е за урок.

Иначе аз си пращам тук таме по 1-2 СМС-чета. Лошо няма. Точно защото сме безучастни се случват всичките неща около нас. Включително и развоя на това шоу. Е да, ще има хора, които ще кажат, че всичко е сценарии, вота е малипулиран и т.н. Мнението си е ваше.

До колкото за идолите и изявата им след шоуто. Това е сценария на предаването. Всяка година по едно шоу. Така че избраният идол има около година да се наложи. Ако не успее, както се случи и с Невена това е. Залязва. Следващия избран е новият любимец на публиката... до следващата година, когато ще дойде друг и така на нататък. Ако сте гледали шоуто по другите страни, когато Кели Кларксън стана идол беше доста пълна, но това не и попречи. Силни изяви и в полседствие добре продавани сингли и т.н. Невена не успя да се реализира за годината, която имаше, защото вече е късно. Всички говорят за новите идоли и новия победител.

Вече не се очудвам от нищо. Ще видим какво ще стане в последствие.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

И на мен ми е много мъчно за Пламена

Още от самото начало ми хареса и пратих смс-и да я подкрепя

Жалко за кадърните и талантливите,жалко

sad.gif

Цялата ни работа е такава...Не искам да бъда крайно песимистичен,но каквато държавата,такова и всичко в нея...Живеем в едно изпростяващо,озлобено и невежо общество,където глупостта,агресията и бабаитлъка се считат за "готини". Само като видя какво поколение расте в момента,косите ми настръхват...Дано не съм прав.

точно пък мюзик айдъла не те прави професионален певец, праосто те прави по- известен за момента.,ако иска някой да издаде албум и да пее винаги може да го направи, само че трябва сам да си плаща и да търси спонсори.

Мой мисли защо моя съгражданин Иван / не че се гордея с него / не го гонят продуцентите , просто с простотията си / ужас / кара младото поколение да гледа шоуто / колкото и жалко да е че искат да му подражават / , и да пращат СМС ... просто самите те се издадоха ... казоха около 70 000 са пратени . Проста сметка * 1.20 прави 84 000 лв. за три дни ... ами честито да им е ... !

Жалко бе че си тръгна такова талантливо момиче НО чак пък такъв рев ... няма да го давим - както се казва в една реклама :) ! То ще пробие с таланта си !

Цялата ни работа е такава...Не искам да бъда крайно песимистичен,но каквато държавата,такова и всичко в нея...Живеем в едно изпростяващо,озлобено и невежо общество,където глупостта,агресията и бабаитлъка се считат за "готини". Само като видя какво поколение расте в момента,косите ми настръхват...Дано не съм прав.

Не знам защо всички толкова се тръшкате и драматизирате. Не мога да се съглася с точно това твое мнение. Докато го четях все едно слушам излиянията на някоя бабичка, седяща в купето на бързия влак София- Варна. Много ми хареса изказването на Вили Казасян, който каза, че не трябва да се фаворизират толкова бързо тези никому неизвестни до преди 5 дни хора и да се прави национална трагедия от това. Не знам каква е тази мания у всички българи да се оплакват постоянно и да казват че живеем в простошка и скапана държава. Има много работи които не са както трябва- не отричам. Все пак някой по горе беше казал, че 80000 човека са решили това кой да излизе и кои не. Е не мислиш ли че това е малка част от населението на БГ. Какви са тези заключения за цяла България. Не знам защо никой не се радва, че все пак това момиче е забелязано и оттук нататък ще има по-голямо поле за изява(както всички други, които ще отпаднат) Все пак печели един. Не искам повече да досаждам.

Обяснимо е.

Защо Иван остана, а Пламена си тръгна. Та той дори не беше от застрашените!? Масово гласуват подрастващи. Деца и тийнейджъри, за които това поведение и присъщо. Или поне за повечето от тях. Да се опълчиш на по-големите от теб. Да им докажеш (уж), че си повече от тях. Надделяват с простотията си. Точно такъв е и Иван. Всички виждат, че няма нито данни, нито е толкова интересен. Просто момче с 2 реплики, които се изтъркаха и вече накъртват, отвращават хората. Всяко чудо за 3 дни.

Но пак казвам, тийновете се радват на това поведение. За тях да се напсуват е като Добър ден. Иван разчита точно на тях. Лесно се манипулират. Защото не вярвам някой нормален човек да е гласувал за него. И аз снощи пуснах глас за Пламена, но нямаше шанс девойката. Завистта на другите я прогони от шоуто. Прекалено добра е, а това не се харесва на хората. Тя просто пее. Не е достатъчно за тези, които гласуват. Те искат зрелище от простащина. Явно името и формата на шоуто трябва да се промени.

Music Idol не е достатъчно.

Не виждам какъв музикален, но наистина музикален идол може да бъде Иван. Е да, идол от друго естество със сигурност вече е. По просташко поведение и държание.

Простеенето на Иван, не го прави да не може да пее, само че много голям брой хора заради поведението му го отхвърлят и подценяват таланта му...отделно това че възрастното поколение израснало в годините на комсомола - примерно поведение, наведена глава, доста трудничко му е да приеме за нормално едно фриволно поведение пред "по-големите" докато при новите поколения този проблем го няма... интересно е също защо никой не забелязва доста циничните и вулгарни шеги на Иван и Андрей, а само Иван се набива, май пак е до това кой къде се намира и какво може да си позволява...

Иван допреди Music Idol го описват като скромен дори срамежлив, никой разбира се не е чул за него, самият той казва че се е убедил че с едното пеене не става, масата иска скандал, зрелища и простотия и той я дава, кандидатствал е за НАТФИЗ но е отхвърлен, в момента се вижда че със сигурност е артистичен и най-важното непукист със сценаристи зад гърба си със сигурност би се вписал идеално в шоубизнеса ни

Мой мисли защо моя съгражданин Иван / не че се гордея с него / не го гонят продуцентите , просто с простотията си / ужас / кара младото поколение да гледа шоуто / колкото и жалко да е че искат да му подражават / , и да пращат СМС ... просто самите те се издадоха ... казоха около 70 000 са пратени . Проста сметка * 1.20 прави 84 000 лв. за три дни ... ами честито да им е ... !

Жалко бе че си тръгна такова талантливо момиче НО чак пък такъв рев ... няма да го давим - както се казва в една реклама :) ! То ще пробие с таланта си !

простата ти сметка би трябвало да изключи ДДС-то и 50-те процента за операторите остават 50 ст или 35.000 лева, сега имай предвид че 30 сек. реклама в Music Idol струва 9 хилки

Не знам защо всички толкова се тръшкате и драматизирате. Не мога да се съглася с точно това твое мнение. Докато го четях все едно слушам излиянията на някоя бабичка, седяща в купето на бързия влак София- Варна. Много ми хареса изказването на Вили Казасян, който каза, че не трябва да се фаворизират толкова бързо тези никому неизвестни до преди 5 дни хора и да се прави национална трагедия от това. Не знам каква е тази мания у всички българи да се оплакват постоянно и да казват че живеем в простошка и скапана държава. Има много работи които не са както трябва- не отричам. Все пак някой по горе беше казал, че 80000 човека са решили това кой да излизе и кои не. Е не мислиш ли че това е малка част от населението на БГ. Какви са тези заключения за цяла България. Не знам защо никой не се радва, че все пак това момиче е забелязано и оттук нататък ще има по-голямо поле за изява(както всички други, които ще отпаднат) Все пак печели един. Не искам повече да досаждам.

Аз нямах предвид,че песимизмът ми се дължи само на въпросния Айдъл...Както и да е. Нека не спамим в темата. Дано все пак някой достоен участник да спечели,а не клоуна Иван...

Дано все пак някой достоен участник да спечели,а не клоуна Иван...

Що ли изобщо няма да се учудя ако той спечели biggrin.gif

Що ли вече нищо не ме учудва в тая Страна на Чудесата

sad.gif

Нека заминават в чужбина-кадърните-нямат място тука

Music Idol в българия е пълна издънка. Като се почне от факта че сме 7 милиона, от които сигурно 4 гледат телевизия и 80% от тях се кефят на човек, който си бърка в пъпа... Какво стана с миналогодишната победителка - ни съм я чул ни видял. Така ще стане и със сегашния. Music Idol ти предоставя един безплатен звукозапис и много реклама, което можеш да постигнеш сам с талант и "малко" късмет. Формата е изкривена по супер тъп начин - да ги карат да пеят чалгии, като че ли се изискват големи способности и самия стил е престижен. След това канят фолк певици, които обясняват как пеели от сърце и не знам какви още простотии. Като прибавим и факта, че в повечето случаи подбраните песни са зле, картинката е завършена. В момента следя La Nouvelle Star, което е френиския вариант и е много по-добре. Първо че журито "гласува" по време на концертите, певците избират песните си и премахнем простотията, която цари в нашия ефир шоуто изглежда 100 пъти по-добре. Да не говорим че победителите са доста известни в днешно време с по няколко албума. Но нашия Music Idol правен за тинейджърите знаещи всяка песен на Азис ще продължава да ни представа подобни ситуации. х)

Редактирано от Swiftle (преглед на промените)

Според мен Нора заслужено остана.Но си мисля,че Ана трябваше да си ходи вместо Пламена.

Лео бате, един път да съм ама на 100% съгласна с теб :shy11:

Съгласна съм и с по-горните твърдения, че Ана, Ясен и Стоян не трябваше да са още тук. Но оттук нататък май ще трябва все да реват, щото, каквото и да си говорим и колкото да си чешим езиците, останаха най-добрите. Така че не мога да разбера за какво беше целият този рев. Ами, ако си тръгне и Тома, и Деница, и Нора...какво- ще се тръшкат ли тогава?!

Аз лично се кефя много на гласовете им и толкоз (само ще ме е яд, ако Ана стане мюзик айдълът)

И аз не споделям, че точно Пламена трябваше да си тръгне, защото тя пее доста по-добре от повечето от останалите. Пък и съвсем не вярвам на тия SMS-и, както и на "3-милионната аудитория", която Андрей не пропуска да спомене поне веднъж на предаване.

Споделих по-горе мнението си за Иван, но все повече се убеждавам, че тази роля му е повече отредена, отколкото вродена (не че я няма) и е част от сценария. Та дори и все по-малко се нервя на държанието му, защото той засега е кокошката със златните яйца и докарва по някой лев горница с това театро. В противен случай всеки уважаващ себе си продуцент би го изхвърлил на мига.

Миналата година пратих 2-3 SMS-а в подкрепа на Невена, защото ярко (според мен) се открояваше от останалите. Тази не съм и вероятно няма и да пратя за никого, като цяло участниците са несравнимо по-зле от предишните. Оставам с впечатление, че се стремят да се надвикват, а не да демонстрират певчески умения, но това си е мое мнение, не съм специалист.

Чувам мнения, че този "Мюзик айдъл" бил голям фарс.

Разни капризи се проявявали. И докога така ?

Рейтинг!

А и тази вечер концертът е ходене по мъките с т.нар."MTV хитове"...

Еееее, ама това тая вечер си беше автогол за Иван. Абе и преди съм го казвала, ама ще се повторя " Това, което сам си направиш - и цяло село неможе да ти го стори ! " Ми дано вземат адекватно решение и продуцентите... biggrin.gif

според мен тази годишния Music Idol е абсолютен фарс неможаха даже оркестър като хората да съберат,повечето от така наречените айдъли немогат да пеят и имаше къде къде по-талантливи хора на кастинга нямам нищо против Дони ама какви песни избира..е примерно тази на Мария-на sugarbabes толкова ли нямаше други песни?!?Незнам ама нещо почна да ми дотяга и да ми става все по-безинтересен и май май ще се прехвърля на пей с мен

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

Ами, аз по принцип не харесвах песента на Mika Relax, но Ясен я изпя така, че да ми хареса ;)

Както обикновено, Шанел, Деница, Ивайло и Тома бяха страхотни, а Ана се изложи според мен с песента на Alicia Keys (не че сум я харесвала как пее, де)

Еееее, ама това тая вечер си беше автогол за Иван. Абе и преди съм го казвала, ама ще се повторя " Това, което сам си направиш - и цяло село неможе да ти го стори ! " Ми дано вземат адекватно решение и продуцентите... biggrin.gif

Колкото и да го харесвам, май му е време да си ходи...sad.gif

Не искам да ставам мнителна, но как се сбутват 13 финалисти във вече планирани по дати концерти. С други думи - е ли шоуто на Иван и всичко покрай него плод на някакъв сценарии.

Тема за размисъл...

В събота охраната на клуб "Дали" изгони Иван от "Music Idol" 2 от партито на БГ радио след музикалните годишни награди снощи. Скандалният певец отново привлече вниманието върху себе си, като се мяткаше не много кординирано на дансинга без да даде възможност на останалите от партито да припарят. След като охраната го придружи до изхода гостите имаха възможност да потанцуват.

изт.Дир.БГ

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.