Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Я, да си признае, сега, кой пише на БДС Публикувано изображение @emmi, прочети какво съм написал по-добре.И, за щастие, все още нямам сериозна контузия.Иначе, често накуцвам, или със свити пръсти.

Естествено, че ще си със свити пръсти - като играеш по цял ден Муй Уй, Бокс, Ърмани и други игри на компютъра. Не се става лесно шампион! Заболяват те пръстите от цял ден тренировки. Ти сигурно и на работа тренираш за поредната шампионска титла по компютърен бокс?! ;)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Автоцитат == нарцисизъм ? Този въобще работи ли, или е на помощи, та не излиза от форума... ох, забравих световните, с 1/2 милион $ фонд ;)

Fixt00l , в цитата посочен от моят пост се обърни към редакцията на dnes.bg :laughing5: !

И защо трябва да се смеем на чужд гръб?Утре може да се случи и на вас!Вече гаврата с новаците ескалира.Ами не е ли по добре ние по "зрялите" потребители да ги посъветваме за правилата от колкото да се смеем на "бисерите" им.Като искате да се посмеем разкажете някой виц!

Наистина може да се случи на всекиго! А пунктуацията, нея къде я оставяш :P

Нека да изритам някого, по правилния начин, на правилната точка, пък да видим дали и той няма да накуцва леко... Има хора, които с един удар крак чупят (аз не съм от тях)... Muay Thai/Boran е един от най-коравите бойни спортове, там шегичка няма, дори и на спаринг. Свити пръсти-случва се понякога при ключ, клинч или просто късно блокиране да те заболи и да го свиваш леко. Други въпроси?

@Hanibal_Lektar, приема се, и джентълменски се извинявам :P Наистина, повечето професионалисти пишат на БДС кирилица...

Естествено, че ще си със свити пръсти - като играеш по цял ден Муй Уй, Бокс, Ърмани и други игри на компютъра. Не се става лесно шампион! Заболяват те пръстите от цял ден тренировки. Ти сигурно и на работа тренираш за поредната шампионска титла по компютърен бокс?! :P

Мен това ме тръшна на пода :P

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

С джойстика по главата, ама ония от 1000$, че е титанов, повече ще го заболи. И бой бой бой, та накрая.... 8 пъти световен шампион :ph34r: Така де, като няма други останали будни :ph34r:

Ще изчакам за резрешение на админите да цитирирам дежурния тук автоцитиращ се 8-кратен световен ИТ специалист, но... Последно ми е пратил реклама на джойстик, с който играе на компютърните си първенства. Няма лошо, само той играел с такъв. Предполагам защото джойстика е за PS3, а той пък играе на РС.... :)

Няма да обсъждаме кой какъв хумор има, важното е да го има, нали тази тема е за това :brick wall: И, евала за любовта и парите, което си написал в подписа си. Само да спомена, че всичко, написано от мен, е вярно.Защо ли ми трябваше да се обаждам и да отварям очите на разни змийски езици, които нямат елементарни навици да изглеждат добре пред хората (кого ли имам предвид...) На Topper трябва да му дадем да прочете темата за небрежните бизнес-дрехи, и етикета им.Тази година, ако има парти по случай рождения ден на Калдата, може би няма да идвам, първо, защото най-мразя пиянски истории, каквито имаше предния път, второ, защото чух, че Topper държал един G17MS в задния си джоб, специално за мен :brick wall:

Видя ли сега кой-държи по-мощото оръжие в задния си джоб.Знаеш че аз не се заяждам с теб.Мисля че ако се изправите един срещу друг ти с твоя бокс дето си 8 кратен световен шампион и той само с един пистолет доста бързо бихте свършили с тези дразги.Така че не се фукай много като знаеш, че има хора които биха те свалили с един куршум, дори и да си 100 кратен шампион.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Видя ли сега кой-държи по-мощото оръжие в задния си джоб.Знаеш че аз не се заяждам с теб.Мисля че ако се изправите един срещу друг ти с твоя бокс дето си 8 кратен световен шампион и той само с един пистолет доста бързо бихте свършили с тези дразги.Така че не се фукай много като знаеш, че има хора които биха те свалили с един куршум, дори и да си 100 кратен шампион.

сега се сетих за един филм Похитители на изчезналия кивот имаше един бая здравичък с един меч въртя го поне три минути пред доктор Джонс и накрая падна като талпа

Мухахахахахахаха, боже господи, какъв ламер, ROFLMAO X 200000, ей тук наистина си за бисерите!Казвах ти аз, че за нищо не ставаш...Виж добре какво казват хората, нали всеки продукт си има описание:

High quality 3rd party product made by Hori Japan.

Separate Turbo Fire on all buttons.

Connect to USB port of the PSX3 console - extra long cable around 3 meters.

Come with a special switch - joystick can emulate the direction pad, left analog knob or right analog knob.

P.S Ти си онзи, който се заяжда с всичко-с джойстици, дрехи, и други подобни.За контролерите и игрите съм писал в подходящата тема, не тук.Надявам се всички да видят какъв специалист си всъщност, един кабел да не можеш да разпознаеш като хората Публикувано изображение

Ще изчакам за резрешение на админите да цитирирам дежурния тук автоцитиращ се 8-кратен световен ИТ специалист, но...

Последно ми е пратил реклама на джойстик, с който играе на компютърните си първенства. Няма лошо, само той играел с такъв. Предполагам защото джойстика е за PS3, а той пък играе на РС.... ;)

И сума ти запетаи...Всички шампиони играят с подобни ръчки, вариантите са 4, от които аз имам два.Shoryuken forums е място само за най-големите световни спецове и шампиони, относно arcade gaming.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Рибка ;) Кълвеш без грешка :rolleyes: Абе само да попитам - да има област, в която да не си световен, европейски, уникален, неподражаем? Май само в училище не си се справил, та само две години изкласи в ТУ Варна :angry: Във виртуалният свят тук (и там) ми е ясно, всичките сме по-по-най.

Днес на какво кълве? ;)

В момента, в който разбрах, че акредитацията е под въпрос-станах и си заминах на същия ден.Висшите математики, физиката и някои други изпити ми се признават в чужбина.Именно затова ти предложих да дойдеш да ми набиеш джойстика в кратуната, или да си премерим знанията, но, нали във виртуалния свят всичките сте номер 1, имаш право...Опре ли ножът до кокала в реалния свят, някои скатават, хем на 35 години, да стават за смях от младоци...

Ти си световния майстор на Джойстика :shy11: А ако искаш, си разреши ЛС, да не занимава аудиторията с "акредитацията" (????) Или обяви къде и какво работиш, та си такъв велик спец - 2-3к компа е висока класа, признавам :baby:

Хората са го казали-остави другите да говорят за теб.Спомням си за един цитат от Дони Браско "Wherever you go-they know me.All over the fucking world-I`m known!" Чак толкова, не съм, но, относно спец и други такива, има предостатъчно потребители на форума, които са запознати- Shuurfak rai Shedler , zdravko87,lz4jw, kokomil, iovi, xActoR, да не говорим за всички, на които помагам на ЛС.Какво ме караш да изброявам сега?Относно мрежите, ти беше онзи, изразил съмнение в моите способности, не аз.Аз дори те похвалих, защото знам колко изнервя дистанционното занимаване с рядко срещани проблеми.После, отново повтарям, почти напуснах компютърния бранш, и сега съм в по-доходен бизнес, а именно-търговия и производство.Хайде да прекратим всичко това, досадно е за всички, и вече не ми е забавно, какво ще кажеш? Че, да ти кажа, вече устата ми "пресахна ама не сам сваршил, да кажеш че е от това" :shy11:

Неска санувах сън че заека ми е с три очи.Много често сънувам шантави кошмари.Но това не са предсказания и т.н. а са мои представи за света.Преди един приятел казва:Аи санувами заедно.Не стана.Интернета спря :shy11:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Това е един от-хубавите бисери в цялата тема! Аитърсими още бисери, от неска нататък :rolleyes:

Това е един от-хубавите бисери в цялата тема! Аитърсими още бисери, от неска нататък ;)

Ти се грижиш :rolleyes: С готиния правопис :P

Пояснявам, специално за по-бавноразвиващите се-написаното от мен иронизира цитирания "бисер". И да си оправиш пунктуацията.В какво съм виновен аз, че клавиатурата "изяжда" част от буквите, и не може да ми смогне на скоростта на писане?

1. Една клетка на човек съдържа 75 МB генетична информация

2. Един сперматозоид съдържа 37.5МB.

3. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди.

4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.

5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на:

(37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000

сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000

байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда

От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5

терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е

най-добрия в света хардуерен файервол...! Публикувано изображение

Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месeца...

Фойерверки за файервола :rolleyes::) Ей, какви са тия, мизерни 5 секунди Публикувано изображение

бе жената е като файъруола на ХР - никой не го знае нито как работи, нито защо изобщо съществува

:wors:

Или си ги мерете на лични или няма да можете и тук да пишете вече. Писна ми да ви чета спама всяка вечер, като се прибера от работа :)

Потребителят U.Ra коментира шоколадовите бонбони:

кармични са, не са за мене... :wors:

Публикувано изображение:clap:

Повярвайте ми, той говори сериозно! Това не е шега! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Не е за бисерите,но все пак ...

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение Това е невъзможно...чак се уплаших.

ПП:Сега се оправи.Няма как да не забележа такова нещо :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.