Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Да я линчуваме тая шефка, викам аз :whist:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Да за летвата.
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Те това е, всичко друго бях очаквал, ама чак пък .... :ass:

Защо подбъзиквате шефката?! :angry:

Съвсем на място има точка между заглавието и автора.

Сменете мониторите си или диоптрите! ;)

:)

Щом шефката не може, ще спретнем тук една дружинка. Желаещи ще се намерят.

Аз, като вносител на предложението, мисля да се намеся само при провал на мисията.

И без гаранции, естествено.

По принцип не е проблем да инсталираш едната ОС и след това другата, просто в самото начало ще те пита с коя искаш да стартира компютъра.

Инсталирай всичко от диск(като луйндолса да ти е записан на буутващ диск, което става като се копира от друго СД. Копираш от демон туулса в записвачката)

Съветвам те само да си запишеш ОС-ми в различни дялове от харда.

един несрещан начин на изписване на тзи операционна система. И тъп съвет за запис на диск :ph34r:

един несрещан начин на изписване на тзи операционна система. И тъп съвет за запис на диск :)

Първо я залепяш,после я отваряш,явно така излиза :D:D::D

Иначе луйдолс не бях чувал...лилдолс съм чувал ама Луйндолс...

Здрасти въпроса ми е дали ще ми тръгне PES 10 ? И до Hanibal_Lektar не ми трий темата както предишната за фифа 11 и междо другото нямаше подобна тема като нея :( Това са ми периметрите на компа:процесор 1.67ghz ,2гб рам и 384 мб видео карта имам пиксел шатер 2.0

голям периметър има тази машина :)

Здравейте!Търся някаква програма за видеонаблюдение чрез web камера.Имам предвид не с моята, а например през камерата на някой да гледам какво става при него.Благодаря предварително! :(

Еххх,нация техническа...

Воайорите на 21 век никак не им е лесно :) Първо трябва да се научи как да хакне машината с камерата ,и после да гледа какво прави мацката зад камерата :D

Браво на тях...Не че ще обновя 3.8-цата, но... :biggrin:

Браво на тях...Не че ще обновя 3.8-цата, но... :biggrin:

На твоята реликва едва ли по-голяма версия ще работи Публикувано изображение

...

Работи... :whist: И 5-цата пробвах, но е боза... :biggrin:

п.п Сега какво, ще си мерим..компютрите ли? :biggrin:

Работи... ;) И 5-цата пробвах, но е боза... :yanim:

п.п Сега какво, ще си мерим..компютрите ли? :)

Няма какво да мерим Публикувано изображение Мен CPU и RAM на телефона ми е повече от на твоя лаптоп Публикувано изображение

За РС няма какво да мерим Публикувано изображение

...

Добре..Ама на мен не ми пука..Ти си тоя дето се впрегна и гледа да се изтъкне какви джаджи има...Ползвай си ги със здраве :yanim:

п.п Ти га видиш телефон 1024х768 TFT обади ми се :)

п.п2 Айде сега, стига толкова оффтопик..Ако имаш нещо да казваш още-На ЛС.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добре..Ама на мен не ми пука..Ти си тоя дето се впрегна и гледа да се изтъкне какви джаджи има...Ползвай си ги със здраве :yanim:

п.п Ти га видиш телефон 1024х768 TFT обади ми се :)

п.п2 Айде сега, стига толкова оффтопик..Ако имаш нещо да казваш още-На ЛС.

Публикувано изображение ти си купил TFT монитор Публикувано изображение Аз си мислех , че още на туба 14' монохромна Публикувано изображение

...

Ами..Зелено-черният ми монитор се развали и се принудих да взема цветен :yanim:

п.п Абе, ти лаптоп на по-малко от 20години с CRT екран виждал ли си? :)

п.п Илиев, ще ни наказват модераторите май...Стига толкова...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Имам следниа проблем. немога да задам на биос системата да трагне от DVD oоптияното устроиство...

Ако някой знае нека пише, че сега се опитжам да приинсталирам другия компутар...има 2гб рам амд 2 дрен? процесор..

Родна реч, омайна, сладка,

що звучи навред край мен;

реч на мама и на татка,

реч, що мълвим всеки ден.

...

Не се сдържах ще се пръсна от смях...

...

Значи след като си обръснах главата и с тример и с самобръсначка, започнаха да ми излизат дребни пъпчици зад ушите и по врата ,които при пипане ме горят.

...

след бръснене не минаваш ли с одеколон или афтершеиф, аз минавам с ракия че по евтино ми излиза.

...

:cool: Как с ракия бе....УЖАААААААААС :biggrin: Има хора умират за едно питие..а ти ;)

...

с шльоковица бе, високо метилова. а иначе заарска мастика, ама не я виждам по хоремага

:wors: :wors: :wors:

Момчета! Моите почитания! Такъв разговор, само съм си мечтал да прочета. Следващата ми мечта е запой с вас :)

:wors: :wors: :wors:

хора звука яко ма ебава бачка ми само един джак и то само аут и като вкл в него слушалки бачка само лявата колона. тва от кво може да е плс помогнете. дали звуковата карта е за смяна или е от неяо друго. преинсталирах компа и драиверите и пак е така нз от кво

а и задните жакове ми ги открива като предни

малко смях :cool:

Здравеите,при стартиране на лап-топа зареждането е много бавно.Червейчето което минава в кутииката,спира на 5-тото изапочва пак след29 сек.,тръгва пак и чак тогава започва да зарежда.Но иначе червейчето върви много бавно,може и да има 2 мин.,до пълното зареждане.Помогнете с някоя програма за търсене на грешки и тяхното премахване.Да ли да не го преинсталирам?,при проверка с анти-вирусна ми показва че,системата нее застрашена.Може ли някоя програма за откриване на хардуерни грешки?Възможно ли е да е заминал ХАРД–ДИСКА?Има ли начин за проверка на ХАРД–ДИСКА?-БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Моделът е АСУС-pro55g

Дано да се раздвижи малко това червейче :lol6:

Добър вечер, отново по-скупе ми казаха едни думи за класна по англииски език но искам дирекно с mikrosoft world да ги кача на телефона дирекно без да преписвам на тела пак в нова бележка тел-а ми е нокиа 5230 ще съм ви благодарен ако, ми кажете по-бързо :wors:

ПП. качих един документ world на тел-а но не ми отваря формата ?? някфи идеи или с друго кфо да ги кача ?

То бива неграмотност, ама толкова....

Ми като правят класни с пищови на телефона...кФо да очакваш.

В един пост към nologo от излекуван потребител:

........ добра работа! Явно знаеш какво правиш, докато вървяха тия процеси аз си представях микроскопични нули и единички въвлечени в космическа престрелка, в стил междузвездни войни, както и да е заслужаваш едно голямо Абра Кадабра!

(весело ми стана просто :comp_virus: )

Публикувано изображение

'Драстииииии доооообре :eek:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.