Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

През какво ли не са готови да минат хората за 4(четири) лева. :wors:

Нещо не ти схванах мисълта, нито какво е смешното тук.

Не ти пожелавам да са последните ти 4-и лв, за които могат да те направят на луд.

Пробвай, иди в банката и поискай 1 лв да ти дадат.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

След оплакване, че е допуснал много грешки:

Пиша набързо пореди причината,че ми трябва помощ и незнам вече какво да правя. Можете ли да ми помогнете ?

Aз абсолютно нищо не ти разбрах, инъче бих ти помогнал (ако разбера нещо)

Но този потребител (boby_29) непрекъснато си предлага услугите, критекувайки други сайтове

Докъто petio би ти направил, кодирал или изработил сайт

От какъв зор ще започваш да го "уплюваш" пред цяла България

Преди да се присмиваме на другите, е добре да погледнем себе си.

Правя си нова кутия която е от стъкло и перциглас.Но забелязах че на дъното там кадето се завиват болтчетата ,които даржът дъното за кутията има нещо като калаани кръгчета с диаметара на болтчетата.Та вапроса ми е нали като всички части са от желязо и дъното има такива неща си мисля че трябва да за свързани?Или се бъркам?

Защо ли компютърната кутия не е дървена?Примерно махагон.

Защо ли компютърната кутия не е дървена?Примерно махагон.

И около 1001 грешки, калаани при това.

Хлеп ! :wors: Всъщност има в предвит Хелп :P

MOQ LAPTOP E MNOGO SLAB I STAR Intel Pentium |||-processor,451MHz,256 mb MNOGO TRUDNO VLIZA V SAITOVETE MOJE LI DA MI KAJETE IGRA KOQTO SHTE MU TRAGVA I E INERESNA MOLQVII ;(((

Имам следния проблем имам модем-рутер ( OxyGEN) след като пуска wи-fi,телефона и вс др го вижда но като искам да се свържа ми показва че не можи.Понякога кагато му кефни тогас работи вс настроки са наред!!! Модема

Всичко е наред,но рутера не е на кеф.

Инсталирах си Ubuntu чрез wubi‎, но не не мога да си настроя интернета. С кабелен интернет на Скат съм, в уина се свързвам чрез иконка с потребителско име, но без парола, или по скоро паролата не ми се изписва. В Ubuntu ми иска парола и като оставя полето празно не се свързва. Пробвах и с адресите, но пак не става. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Той ми иска парола - аз не му я давам, той ми иска - аз не!И пак не ще да се върже.Енигма е с кои адреси е пробвал - улица, етажа, апартамент :ph34r:

Това не изглежда много сладък? Винаги съм искал да си купи прекрасна, красива малко субуфер, открих, че е за да споделим с вас!

Ние не знам как обясня ?

Ние не знам как обясня ?

Ем не са сладки буферите,ем са за споделяне.Щото беа розови.

Ние не знам как обясня ?

Гугъла превежда така,ако не е българин няма нищо смешно.

Еми може да е чужденец човека и така превежда гугъл.Откъде да знаеме.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

И да се позволи това не трябва да ви променя като човек останете такъв какъвто сте що има хора които ви ценят и и оважават какъвто сте що след промяната не се знае как ще ви възприемат и тези които ви ценят и оважават но имаите предвит и НЕВИДИМИТЕ МОЛЕКУЛИ ВЪВ ПРОСТРАНСТВОТО за човешкото ОКЛЕНЦЕ също са видими от всички но зависи кои със какво ги вижда и как се възприемат от дадена личност

върнах ви на поста що ви се възхищавам що за ЧОВЕЧЕЦ се :angry:

:tease: в случая аз пиша поста си и мисля че имам право на мнение като се собразявам сас правилата това че изрязавам това каквото мисля знам ли може и да греша

не поствам за ПЛЮСЧЕТА, цветенца и разни глезотиики това е за - - - > :)

собствено виждане и решение но ви благодаря

Спирам :) се да пишкам що доста полетях :blink: извън темата и става СПАМ след това що да вървят МОДОВЕТЕ на темата след мен от които се уча много и уважавам СТОП

Нищо не разбрах. :)

Имам въпрос:мога ли да тунинговам някакси мишката така,че като цъкам ляво и дясно копче да не се чува т.е. да е безшумно.

Благодаря предварително. :angry:

Ех, как искам да си тунинговам запалката, да се пали с поглед и да не й свършва газта....

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ех, как искам да си тунинговам запалката, да се пали с поглед и да не й свършва газта....

Защо да се ограничаваме до запалката - да тунинговаме резервоара на колата !

Защо да се ограничаваме до запалката - да тунинговаме резервоара на колата !

много добра идея (и не забравяй 200 коня към двигателя :angry: )

Споко и това ще стане :sobbing: Моята кола ми говори и аз и говоря. Е, запалката не пали, но климатик, CD, телефон и тем подобни палят. Надеждата умира последна. Дано следващото поколение има опция за гласово запалване на цигара, а по-следващото и за безконтактно пушене на цигара в автомобил. Човешката простотия е безгранична,чудя се какво ще е следващото безумно творение на човечеството. Нищо чудно някой да открие фирма за тунинговани мишки. Така като гледам, ще има клиентела.

Е, всъщност може, отива в магазина, купува си безшумни микрети и си ги запоява на мястото на старите. Само че следващия пост ще бъде че човката на поялника му е колкото бутончето...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.