Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

• Автор

Тема: "програма информираща за новите песни из света"

Много ми е нужна една такава програма с която да знам коя песен е актуална, защото нямам толкова време с очакване да видя новата песен по TV ;) . Благодаря предварително

В скоро време се очаква някой да потърси и програма за пържене на яйца, както е казал dragozow по горния повод Публикувано изображение;)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Тема: "Windows XP Не Помръдва от Мястото си"

Windows XP Не Помръдва от Мястото си-поне според мен.

Така и така,тази Vista не мижа да го откърти.

Какво е вашето мнение по въпроса?!

Аз мисля,ч1е до година Виста ще е 20% от популярноста на XP.След 98 ЕкСпи излезе и от първите дни събра много,ама много.

Вистата си е бавно,;о бавно.А и софтуерът е малко за нея.Смисъл такъв,че Софтуер за Виста се предлага много малко.

• Автор

Започвам Направо:Ако някой ви изпрати И-мейл с текст например ,,Това са Картини от Моето Парти'' и има прикачен атачмънт(прикачен файл) Outloook Express показва цялото име на файла+разширението.

Примерно: PARTI.jpg може да бъде отворена,защото разширението JPG(JPEG) Е за картинки,но ак е PARTI.jpg.scr напеример(scr е вирус разширение,но може и да е малко лошо.Като например Party.jpg.GSM което си е смешно,но е истина''.

Затова когато сте отворили въпросната картина се появява второ разширение,първото JPG показва картината,а 2-рото(scr в случая) задейства вирус.

На мен лично ми бяха написали ,,Look This Cool Pictures''(виж тези готии картини) видях че на една от общи 3-те имаше разширение Pic000.jpg.mdf.ДЖПГ показа картината,но МДФ ме зарази,и бре,че имах Аваст! да ме спаси.

Затова внимавайте,от такава поща всеки пати.

:)

И на мене ми харесва.Но пишете по някаква тема.

В темата: "Нов олекотен скин на форума".

Явно темите са ни малко в този форум - а аз се чудех какво ни липсва Публикувано изображение

Тема:Продавам естествена коса! /според мен поставена в правилния раздел /

Продавам 100% естествена коса,черна на цвят 40 см дълга 3 реда в много добро състояние,ако искате снимки пращам веднага.Цената е 300 лв :speak:

Вече се чудя какво ли продават хората във форума! То не бе коли , маратонки , ризи , части за всичко НО коса .... това вече ми дойде повече ;) !

Не...... мислех че вече съм видял всичко в темата за продажби НО уви НЕ ......... след коси, обувки и др. ето поредното:

1.Warrior 70lvl max proffessions (mining & blacksmithimg 375skill) 2500gold,flyingmount. All epics items for protection spec, pvp spec(arms) and pve (fury). Може да видите една част от тях на: http://armory.wow-europe.com/character-she...;n=Thebloodsoul (в момента е pvp spec).

2.Mage 70lvl max proffessions (tailoring & enchanting 375max skill) flyingmount. Много epic items - forst and fire speced (pvp и pve). Ето линк и за него: http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Gullvain .

Цената включва оригиналните cd-та + оставащото време за игра, което е около месец.

Цена на акаунт : 200лв. (цената може да се обсъжда) ;)

Просто ............. НЯМАМ ДУМИ ......... 200лв. !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Здеавеите биx искал да ви помолиа ако знае ниакои как да направиа домашната си камера web kамера моделат и е Sony DCR-TRV14E.Благодариа ви предварително

Олелеее Публикувано изображение

Поредната щурутия във форума :

Здравейте,значи днес реших да си купя Депилатор - и купувам си някав Elea(Body Care) пише Крем Депилатор и крем-балсам след депилация...така обаче на мен ми трябва да интимните части а то пише само за крака пише"Нанесете плътен слой на окосмената част на краката и т.н." обаче тука идва проблема...моля да ми кажете ако някой друг ползва така да пише само за краката но да става и за другите части.Мерси!!!

А сега де ......... ;) !

Поредната "щурутия" която продават хората тук :)

Продавам еърсофт реплика на АК47 със сгъваем приклад,стреля с пластмасови топчета ББ,с батерия която се зарежда на ток.

Сравнително силно стреля-от 10 метра пробива саксия.Не са направени повече от 50-60 изстрела с него.

В оръжейните магазини цената му варира между 150-380лв.

Продажбата му е съвсем свободна

Цена 70лв

Ти чети, казвам, че 1025 не се дели на 2....Никога няма да има 1025 като цяла плочка....

Проблемът всъщност е че ти не четеш. Ако го правеше щеше да забележиш, че авторът на оригиналния бисер не твърди, че "1025-те му гигабайта" са на един модул. Това, което аз съм написал пък е "2x512MB на едната банка и 2x512GB на другата", което по скромните ми сметки прави точно четири "плочки".

Освен това ако не беше леко скаран с информатиката щеше да съобразиш, че число, при изписването на което са използвани означения като KB, MB, GB, TB и т.н. не може да не се дели на 2.

Разбира се след толкова бъгове щеше да ме учуди ако беше съобразил, че "2x512GB" е подигравка.

Здравеи,много искам да имам саит за 6ах на джава принцип като тоя www.search.bg можеш ли да ми направиш щте съм ти много благодарен скаипа ми е zahar4eto76 звънни ако ша помогнеш....мерси предварително

Публикувано изображение:lol6: Ах!

Браво, много готина тема! :)

Ето нещо весело, което открих в темата "Да се представим" :

Луд за връзване!!! Казвам се[твърде дълга дума], жител на света, на преблизително толкова години, семейно положение: девствен с три деца. Имам много намерения и мечти и се надявам поне едно от тях да се осъществи. Живея с музиката или тя с мен, не съм сигурен, питайте нея. Лягам и ставам с компютъра, за което някой хора мн ми се сърдят, ама то проблема си е техен. Според това, ще умра тогава.Може...незнам. Казвам и обичам да ми казват истината! За повече информация *88.

:)

Тема: "как да си сменя иконите на тела"

еи аз сам с кабел и имам s75 как може да си сменя иконите

не става с opendisk i vsfe

каже от какво е и как да си го оправа

Подобна тема...

еи ми аз сам със s75 и тази програма не иска да ми качва на тела и да ми отваря скритите папкине

не иска да ми отвори Config / japp / FlexMenu изобщто не ми го показва

И още...

еиаз сам с кабел и имам s75 как може да си сменя иконите

не става с opendisk i vsfe

каже от какво е и как да си го оправа

ако иска някаи да ме намери в skypa:z_i_l_a

мерси от сега

Друга тема...

в кои саит

Не ти трябват нови икони, буквар ти трябва!

Кой ви учи да пишете??? Въобще учите ли? Мисля, че тема за термоядрен синтез ще е по-разбираема от писанията на 90% от тинейджърите.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Тема: "как да си сменя иконите на тела"

Подобна тема...

И още...

Друга тема...

Не ти трябват нови икони, буквар ти трябва!

Кой ви учи да пишете??? Въобще учите ли? Мисля, че тема за термоядрен синтез ще е по-разбираема от писанията на 90% от тинейджърите.

Прав си, а я попитай който и да е от тях какво е термоелектронна емисия...Което се учи, не помня точно кога бе по мое време, или в Шести клас, или в Осми клас. Не само писането-нищичко не знаят тия младоци!!!Едно 15-годишно Жулиетче се затрудни да изброи няколко имена от борците ни за свобода.След около 2-минутно мислене изцепи "Левски". Аз я подканих да кажа още някое име, и си останах така...

Ето го и най-добрия търсач на музика. ;)

Дано някой да има Tom Sigmond - One Moment (Marco Joosten & Dj Guillaume Remix) или оригинала Tom Sigmond - One Moment

Убих се да я търся и нищо...

Моля, ако някой е по-добър от мен в изнамирането на ,,трудни''парчета, да опита-песента си заслужава...

e-mail: [email protected]

Предварително благодаря!

:lol6:

Ето линк към постовете!

имам проблем с това "wellkome" мену дето се показва на екрана като пусне6 ПЦ то.Зарежда ми по 3 мин само Wellkome.нqкои може ли да даде инфо за настроика или програма за оптимизер на това мену да не зарежда толкова време.

Предварително ви Благодарq.

:angry: ......... wellkome ............ ;)

Поредното :

Моля ако някой знае програма за рисуване(всмисъл обяснено е как се рисуват животни,хора и др.) да каже или да даде линк.Благодаря предварително! :)

:lol6: приятел то си е талант едва ли ще те научи програма да рисуваш :lol6:

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз имам един необичаен въпрос. Може да е малко тъп но ми е интересно. Когато си купувате кутия с дискове, вътре нали има две пласмасово като дискове (прозарачни) , които стоят да не се драскат новите дискове в кутията. Ако бъде поставена тази пласмаса в записвачката може ли записвачката да запише нещо върху нея? Преди години бях видял такъв прозрачен диск, е не е бил като това което питам, но имали в действителност такива и от къде мога да си намеря един-два?

Публикувано изображение

Пи4ове трябва ми лекарство,хап4е(едно от тия не6та с дет ходите) за family tree maker 2006 и линк сложете :help:

Пи4ове трябва ми лекарство,хап4е(едно от тия не6та с дет ходите) за family tree maker 2006 и линк сложете clap.gif

ТовА пъкк какво е??? :help:Публикувано изображение

Човека иска лекарство бе :help: Сиропче, хапове, ампулки... :help:

Не сте разбрали жаргона-той си казва, човекът, от тия, с които ходите, има предвид крак (crack).Явно заобикаля правилата Публикувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Не сте разбрали жаргона-той си казва, човекът, от тия, с които ходите, има предвид крак (crack).Явно заобикаля правилата Публикувано изображение

Хаха..добре се е сетил тозии Публикувано изображение

На правилното място е дошъл. :help:

"Калдата-Наркотрафик" ООД - при по-голяма поръчка правим и отстъпка:help:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.