Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета имам новина, която вярвам ще зарадва и вас. Екипа на преводачите се увеличи с още един достоен член - julie81.Моля да я приветствате радушно в удивителната ни групичка защото се справя брилянтно. Още по-радостни ще са, сигурна съм, феновете на норчето защото се работи по четвъртата книга от поредицата Доновън. Гане можеш ли да повярваш. Докарах се до там да чета нора и даже ми хареса. Аде ся са спратяй и давай инфо и книги щот нали се сещаш, че когато си ги коментирала съм бляла.

Хубав и усмихнат ден на всички.

b2a40f8c9534b0b024c51766c1b00c76.gif Браво на julie81. Като фен на Нора съм извън себе си от радост. 5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif Продължавай, мила, в същия дух и да почнеш и други нейни непреведени. it_wasnt_me.gif Много творчески успехи и не се предавай, в теб ми е надеждата. kiss.gif

Съни, с теб на скайпа, мила. ;)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Бреей,момичета,каква е тая нова визия?!!Тц-тц!

Дами, на вашето внимание, 2 в 1, филм + книгата, по която е правен:

Сесилия Ахърн - P.S. Обичам те!

P.S. I Love You (2007) (с любимеца ни, Джерард Бътлър cool.gif )

Приятно гледане и четене! :wors:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Дами, на вашето внимание, 2 в 1, филм + книгата, по която е правен:

Сесилия Ахърн - P.S. Обичам те!

P.S. I Love You (2007) (с любимеца ни, Джерард Бътлър cool.gif )

Приятно гледане и четене! :)

Лично аз съм гледала филма и мога чистосърдечно да призная, че е покъртителен. Отиде ми цял пакет с носни кърпички. Наистина филма е оригинален. Честно казано ме е страх да почна книгата, защото 100% ще се разчувствам пак. За тези, които не са гледали филма или не са чели книгата, повярвайте ми няма да съжалявате.

Още един исторически любовен роман - "Нощна лилия" на Лора Паркър wink.gif

Много мерси worshippy.gif за романчето, резюмето му е много загадъчно - някой чел ли я е???

Момичета, много моля, която от вас редактира книги, преснимани с фотоапарат да ми пише на скайпа - varnam58. Преди да преснема цяла книга искам да се уверя, че труда ми няма да е напразен cool.gif

Момичета, много моля, която от вас редактира книги, преснимани с фотоапарат да ми пише на скайпа - varnam58. Преди да преснема цяла книга искам да се уверя, че труда ми няма да е напразен cool.gif

Скъпа,то си имаме една темичка за това-кой,какво е поел.Погледни там.

Ето тук:БАМ!

Неее, аз тази тема вече я разгледах.Когато се специализирам ще пусна списъка с книгите, които имам и съм, еее, почти сигурна че ги няма качени в торент-тракера. Сега имам нужда от редактор. Аз ще изпратя няколко снимки от книгата, а редакторката да ми каже дали стават за редактиране. След това ще преснема цялата книга.От 2 дни само снимам и изтривам, все не съм доволна. И светкавицата се включва и оставя едно светло петънце, точно по средата на страницата. Пълна скръб съм... :)

Боби много благодаря за Ангел в мрамора. Една от най любимите ми книги.

Благодарности и на Тихи за Р.S. Обичам те. Чудя се дали и книгата е толкова хубава колкото филма.

Бих искала да споделите мнението си за моя опит да се правя на писател.Знам,че не е кой знае какво....но все пак :ph34r:

_________________________________________________________________________________________.doc

Прочетох внимателно това,което си написала.Съжалявам,ако се повтарям с мнението на Тихи,но аз също си мисля,че трябва да обърнеш внимание на правописа,тафтологията и правилното построяване на изреченията.Сигурна съм обаче,че при по-внимателно вглеждане в текста ще отстраниш тези негови недостатъци. Макар наистина да е малко хаотично и объркано на моменти,бих казала,че историята ме плени.Браво на теб.Имаш страхотна идея,която определено грабва.С малко повече старание и внимание ще се получи чудесно четиво.Бих ти дала съвет,да бъдеш по-описателна и когато пишеш дадена сцена,да се съсредоточиш в нея,без да мислиш как ще продължиш по-нататък действието,защото по този начин се объркват мислите ти,а оттам и самият текст.Определено имаш потенциал,но още веднъж казвам,че е необходимо да бъдеш по-прилежна,когато пишеш,за да се избегнат гореспоменатите дразнещи елементи,които объркват и настройват читателя отрицателно.:angry22:Защо не си се включвала досега с някоя сценка за създаването на общия роман?Ще ми се да удариш едно рамо.:)Какво ще кажеш?

Неее, аз тази тема вече я разгледах.Когато се специализирам ще пусна списъка с книгите, които имам и съм, еее, почти сигурна че ги няма качени в торент-тракера. Сега имам нужда от редактор. Аз ще изпратя няколко снимки от книгата, а редакторката да ми каже дали стават за редактиране. След това ще преснема цялата книга.От 2 дни само снимам и изтривам, все не съм доволна. И светкавицата се включва и оставя едно светло петънце, точно по средата на страницата. Пълна скръб съм... :)

Понеже казваш снимам,ще ти дам един-два съвета.

Настрой фотоапарата на черно-бели снимки.

Махни светкавицата,защото прави отблясъци.

Снимай близо до прозорец(избери добре осветено място с много естествена светлина,но без директно да "удря" в страниците).

Момичета, някой знае ли дали "Боса пред олтара" на Джоана Джонстън има продължение ?

Момичета, някой знае ли дали "Боса пред олтара" на Джоана Джонстън има продължение ?

Има, но не знам дали е издавана на бг. На английски заглавието е Outlaw's Bride и е за Итън и Пач.

Едит: Резюмето на книгата си го бива обаче:

th_0440212782.jpg

SHE WAS THE TOMBOY TEASE HE REMEMBERED AS A KID...

When the gorgeous blonde sashayed into Oakville, Ethan Hawk was a goner -- until she told him her name: Patch Kendrick. The brat he remembered from Fort Benton, Montana was now a luscious lady hunting for her man: him! Nothing, not even his outlaw past would keep her off his trail. Ethan Hawk couldn't afford the luxury of love. Not with the law -- and a vengeful enemy -- hot on his tracks.

NOW A BEWITCHING BEAUTY DETERMINED TO LASSO HIS HEART...

Patch Kendrick always knew Ethan Hawk was the man for her -- even as he galloped out of her childhood with a price on his head and nary a backward glance. Now that she's found him again, she was armed and ready for love. But before Ethan could yield his heart, he had to clear his name. So Patch set out to find the villain who framed him -- and ambushed her lifelong dream...

Дали някой скоро ще сканира "Теменужки в снега" на Патриша Грасо и "Риск" на Лора Паркър.

Дали някой скоро ще сканира "Теменужки в снега" на Патриша Грасо и "Риск" на Лора Паркър.

И двете са поети за сканиране, първата от Ели (helyg), а втората от Петя (hol_back_girl). Аз лично имам само "Теменужки в снега" и ако Ели не я е сканирала, може да я отменя. Така или иначе и двете книги са запланувани.

П.П. Пропуснах, малко със закъснение поздравявам новия член на преводаческия екин, julie81, и пожелавам успешни проекти. Продължавайте да ни радвате с нови преводи, дами. kiss.gif

Аз що си подарих книгите трябаше първо да ги сканираме. уффффф че съм и аз една. Тихи поне те отървах брат. Черен хумор ама факт.

Много мерси worshippy.gif за романчето, резюмето му е много загадъчно - някой чел ли я е???

Ами, според мен, "Нощна лилия" е един от най-добрите романи на Лора Паркър, които са преведени на БГ. Наистина романа е наситен със загадъчност, има си и призрак (който е толкова призрак, колкото и всеки мъж - и то какъв мъъъъъъж ohmy.gif от плът и кръв, след като успява да спи с дамата :)) и две много сладки духчета, които внасят доста забавни моменти

Първата книжка от поредицата Kingsblood - For Love's Sake Only, която май не е превеждана sad.gif се разказва за бабата на главната от "Нощна лилия" лейди Реджина Кингсблъд и по анонса й ми се струва, че ще е също толкова интересна kiss.gif

"Има, но не знам дали е издавана на бг. На английски заглавието е Outlaw's Bride и е за Итън и Пач."

Благодаря, Тихи а случайно да знаеш от къде мога да я изтегля на англииски.

Ами, според мен, "Нощна лилия" е един от най-добрите романи на Лора Паркър, които са преведени на БГ. Наистина романа е наситен със загадъчност, има си и призрак (който е толкова призрак, колкото и всеки мъж - и то какъв мъъъъъъж ohmy.gif от плът и кръв, след като успява да спи с дамата wink.gif) и две много сладки духчета, които внасят доста забавни моменти

Първата книжка от поредицата Kingsblood - For Love's Sake Only, която май не е превеждана sad.gif се разказва за бабата на главната от "Нощна лилия" лейди Реджина Кингсблъд и по анонса й ми се струва, че ще е също толкова интересна kiss.gif

Мерси за инфотоlaugh.gif , сега като я подкарам и се зарадвам на хубавата история и после само ще се ядосвам, че нашите "родните" пак са хванали само една книга от поредица.sad.gif Как не се научиха незнам.....ако издаваш книга в поредица издай я цялата, естествено прочети я първо( Тамариск, Морийн, Шантал !!!ph34r.gifhuh.gif ) да знаеш дали си струва.

Още повече,че на английски излизат бързо и години преди на някой да му хрумне да ги издаде на бг.

Тези дни се опитвам да изтегля "Свещения камък" на Нора.Има го като аудио книга в мининова,но няма никакъв сийд.Всички останали нейни книги се откриват лесно.

Някой да го има случайно?

Още повече,че на английски излизат бързо и години преди на някой да му хрумне да ги издаде на бг.

Тези дни се опитвам да изтегля "Свещения камък" на Нора.Има го като аудио книга в мининова,но няма никакъв сийд.Всички останали нейни книги се откриват лесно.

Някой да го има случайно?

Как е заглавието на английски?

Аз гова намерих в http://www.4shared.com/ , дано да е тази :)

http://search.4shared.com/network/search.jsp?sortType=1&sortOrder=1&sortmode=2&searchName=The+Pagan+Stone&searchmode=2&searchName=The+Pagan+Stone&searchDescription=&searchExtention=&sizeCriteria=atleast&sizevalue=10&start=0

Здравйте, пиша ви с намерение да изразя едно две мнения, а и да ви задам някой и друг въпрос ;) Първото е, че съвсем на скоро(3 дни да съм по-точна) попаднах на Тереза Медейрос и то благодарение на романа и за любовта м/у човек и вампир(признавам си: фенка на "Здрач"). Бях приятно изненаданам, макар че попринцип не вярвам на автори, чиито имена не съм чувала(може би просто съм зле информирана...), но този роман ми хареса, както и следващите два нейни, които прочетох. Дочух(прочетох), че имало продължение на романа "След полунощ" и ме интересува дали е вярно и ако е... има ли го преведен или дори сканиран.. ohmy.gif Другото което исках да споделя е че днес прочетох двете книги от поредицата Шеринг Крос на Джоана, и определено бях очарована(при положение, че последната книга за Малори направо ме разплака от отчаяние...и скука) Инетересува ме, дали третата книга от поредицата е сканирана и под какво българоско име се продава по книжарниците(ако се продава). А понеже сега незнам коя поредица на Джоана да започна, дали бихте ми препоръчали някоя? :)

Аз лично бих ти препоръчала тази поредица на Джоана Линдзи - Viking Family Tree - 1.Зимни огньове 2.Сърца в пламъци 3. Отдай ми любов. Доколкото знам третата книга от поредицата за Шеринг Крос не е преведена в България.

Между другото и аз съм голяма "вампирска" фенка. Препоръчай ми нещо подобно на Здрач което те е впечатлило. От скоро гледам един сериал "Истинска кръв" вървеше по НВО и сега си го свалям от Замунда. Много ми харесва

п.п. Не разбрах точно коя от всичките книги за Малори те разплака от скука.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Здравйте, пиша ви с намерение да изразя едно две мнения, а и да ви задам някой и друг въпрос ;) Първото е, че съвсем на скоро(3 дни да съм по-точна) попаднах на Тереза Медейрос и то благодарение на романа и за любовта м/у човек и вампир(признавам си: фенка на "Здрач"). Бях приятно изненаданам, макар че попринцип не вярвам на автори, чиито имена не съм чувала(може би просто съм зле информирана...), но този роман ми хареса, както и следващите два нейни, които прочетох. Дочух(прочетох), че имало продължение на романа "След полунощ" и ме интересува дали е вярно и ако е... има ли го преведен или дори сканиран.. ohmy.gif Другото което исках да споделя е че днес прочетох двете книги от поредицата Шеринг Крос на Джоана, и определено бях очарована(при положение, че последната книга за Малори направо ме разплака от отчаяние...и скука) Инетересува ме, дали третата книга от поредицата е сканирана и под какво българоско име се продава по книжарниците(ако се продава). А понеже сега незнам коя поредица на Джоана да започна, дали бихте ми препоръчали някоя? :)

Здравей и добре дошла! Продължението на "След полунощ" е "The Vampire Who Loved Me ", не е издадена на български, всички се надяваме в скоро време от Ирис да се усетят и да довършат поредицата. Същото е положението с третата книга от Шеринг Крос - непреведена. Едно въпросче, коя точно от книгите на Малори така те разочарова?

Относно препоръката, ако държиш да е Джоана, давай с "Тайната принцеса", и след това с "Ти ми принадлежиш". Ако си ги чела и си склонна да се метнеш на друг автор, дай някаква насока какво ти се чете и горе долу спомени кои автори си чела, защото така на сляпо е много трудно да се уцели ;)

От скоро гледам един сериал "Истинска кръв" вървеше по НВО и сега си го свалям от Замунда. Много ми харесва

Кристи, какъв е този сериал? За какво се разказва, че наскоро попаднах на една книга за вампири и я прочетох; главните са сервитьорката Суки и вампирът Бил, а някъде върху корицата се споменаваше че имало сериал по тази книга -не си спомням името й- за същия сериал ли става въпрос :)

Zinaida и аз мога да ти препоръчам "Тайната принцеса" и "Ти ми принадлежиш" на Джоана но ако пък не държиш да е именно нейна книга мога да ти препоръчам и "Уитни, моя любов", "Ад и Рай" и всички други на Джудит Макнот biggrin.gif (ех, какво да се прави фенка съм си и не мога да се сдържа да не препоръчвам Джудито на всеки питащ :))

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.