Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителят Петър Дънов

Featured Replies

Не знам! Публикувано изображение На теб дадена ли ти е силата и виделината да "видиш" кой какъв е? Така кат ме гледаш какво ше кажеш за мен? Що за човек съм?

Не, не ми е дадено /пък и мисля, че моето мнение фактически не те интересува/

А Петър Дънов е работил тук почти 50 години без личен живот, без никакви благини за себе си, без дори надежда за бързи резултати от свършената работа, с която се е нагърбил. Хайде поне да замълчим, ако от устата ни не ще да се откъсне една добра дума за подвига му...а?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 273,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Г-н ПАРА, преди всичко от тези неонови цветове, с които изпъстряш постовете си ме заболяват очите, затова бъди така добър да ги използваш по-малко, ако искаш да чета какво си написал. А ти си написал

• Въпросът е дали това, което се е именувало Бяло е наистина бяло, щото се сещам и за едно друго бяло братство от арийци. Точно. Всъщност аз не виждам какви чак толкова удивителни премъдрости се

• "Символ е кръстът. ... вие всички сте кръстове... вие сте живите кръстове... Човек е кръст. Вие сега туряте кръста вън от себе си. Вие сте, които клеймите кръста, вие сте, които го чистите. Живееш доб

Публикувани изображения

...маааалък проблем- Кришна е Бог, Буда е Негов оторизиран аватара за кали-йуга, а Исус Христос е шакти-вешйа аватар за дравидо-семити и извънкастови. :clap:

Просто- не е небходимо от 'нов шакти-веша аватар'.

Това, което е Дънката е на ранга на гуру(духовен учител), обаче Духовните учители учат с ЛИЧЕН ПРИМЕР но на базата на ДАДЕНИ СВЕЩЕНИ ПИСАНИЯ.

...на Дънката КОЙ СА СВЕЩЕНИТЕ ПИСЯНИЯ?... :conversation: -Мелез между "Маймуна'(Зороастризъм и Мезондиански култове) и "Акула"(Каб-ала-бала)...

Сега ще си позволя един малко по-дълъг пост, по изключение

Световните учители /като Беинса Дуно/ са нещо като световни лечители.

Идват при нас, за да лекуват определени групи хора от някоя конкретна "болест". Има и такива велики учители /като Кришна, Буда, Лао Дзъ, Христос и .../ които са "лекували" всички болести, всички незавършени опитности и са превръщали кармата на мнозина в перли - завършени опитности, скъпоценностите, които ще занесем в по-висшата реалност, отвъд самсара/.

Има и лъжеучители, които са отклонявали от дадения им път много същности.

Има и астрални същества и йерархии, които имитират учителите на човечеството.

Ма дадено ли ни е на нас, участващите в този форум, силата и виделината да "видим" кой какъв е?!

Или само спекулациите на външното /непреживяно, недоказано чрез личен опит/ знание притежаваме?

Не се ли изследваме как непрекъснато това наше спекулативно мислене си изгражда все нови модели, които често направо отричат предишните?

А не сме ли им вярвали на тези вече отречени от нас самите модели навремето си?

............................................

ако имахте търпението да прочетете горното, МОЛЯ ВИ, малко поне се замислете преди пак да словоблудствате за Беинса Дуно, превърнал живота си в подвиг за духовното ни пробуждане.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

А Петър Дънов е работил тук почти 50 години без личен живот, без никакви благини за себе си, без дори надежда за бързи резултати от свършената работа, с която се е нагърбил. Хайде поне да замълчим, ако от устата ни не ще да се откъсне една добра дума за подвига му...а?

Тук в този форум имаме поне един пример за човек, отказал се от всички благини за себе си - доброволно и просветляващ невежите чрез своя блог и своите писания тук. :clap:Публикувано изображение

Това, което е Дънката е на ранга на гуру(духовен учител), обаче Духовните учители учат с ЛИЧЕН ПРИМЕР но на базата на ДАДЕНИ СВЕЩЕНИ ПИСАНИЯ.

Значи, духовните учители трябва да учат чрез личен пример, но на боговете им е позволено да не го правят, така ли? Публикувано изображениеПубликувано изображение Пример - Кришната си е имал жена, ама на кришнарите не дава секс. :clap::conversation:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Отстояването на своите възгледи на всяка цена и в ущърб на всичко друго си е фанатизъм. А фанатизма е капаци на очите и очила в подходящ цвят...според сезона Малко само помисли - може ли Абсолюта, еманилрал Универсума, да се манифестира в една персона, в едно малко кътче на света, пред малка група хора, за малък отрязък от време...?! Не отговаря ли на опита ни /с друго положително не разполагаме/, че е много по-вероятно Абсолюта да прониква целия Универсум и в различни степени да се проявява на различни места, пред разни групи хора и във всички времена? Не Му ли е целта да се помогне на надживяващите самсара да напуснат матрицата? В този аспект защо делиш хората на касти в здрача на отминаващия космически ден, когато всичко е умешено, ври и кипи в очакване на... Липсата на уважение към Учителите /нищо, че не ги приемаш/ е липса на уважение и разбиране за дълбоките взаимовръзки в Универсума, в който самсара е само един елемент, логичен и необходим за цялото божествено построение. УРА, ти си много умен, интелигентен, с чувство за хумор и самоирония. С присъствие. Ти фактически не ставаш за фанатик. Ми махни ги поне за малко капаците -наочници и свали очилата... :conversation: ...уф, и аз ли изглеждам /изглеждах, за радост/ така...?

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Ако човек изчете постовете изписани след този, който цитирам, можеби ще види ясно кой проявява агресия?

Мисля, че правиш заключения върху неща, които не разбираш? Абсолютно погрешно е да се слага знак на равенство между розенкройцери, албигойци, богомили и масони. Ако трябва да сравнявам по близост учението на Дънов, то мисля, че това е антропософията на Рудолф Щайнер.

Всяко едно учение си е добро за своите последователи, стига да не пречи на останалите учения. Аз не виждам с какво Дънов ви пречи? Например на кришнарите?

При православието проблемът е друг. Уважавам вярата на моите родители и прадеди. Тя е и моя вяра. Ние трябва да се гордеем с това, че по нашите земи е проповядвал великият апостол Павел. Но в нашата църква в момента управляват митрополити, които са доста далече от Бога и дори са си чисти материалисти. Дънов е виждал някои от тези проблеми, които са били актуални и по негово време и ги е критикувал. Това висшият клир никога не може да му прости. Но той не забранява ходенето на църква. В момента познавам доста свещеници и богослови, които приемат учението му.

Не мога да разбера Maat, защо така изведнъж се озлоби срещу Дънов. Публикувано изображение От постове като:

или

постепенно започва да се настройва срещу учениците му:

и накрая се стига до:

Много голяма метаморфоза за сравнително кратко време.

Мисля, че въпросът на tuksum

е доста интересен, но това си е просто друга тема вече. И без това тази тема е стабилно разводнена.

Смятам, че омразата и гневът пречат на трезвата преценка и обективизма понякога. :)

Аз не виждам особена промяна в мнението.Просто след като не виждате явната ирония в първите постове,е необходимо да ви се кажат нещата в прав текст.Няма омраза и гняв,просто си казваме мнението.Плодовете от учението вече ги обрахме и надявам се да няма повече нужда да ядем такава гадост.

Колкото повече задълбаваме в темата ,толкова по -ясно ми става че истината е грозна.Ама съжалявам,такива са фактите.

Отстояването на своите възгледи на всяка цена и в ущърб на всичко друго си е фанатизъм.

А фанатизма е капаци на очите и очила в подходящ цвят...според сезона

Малко само помисли - може ли Абсолюта, еманилрал Универсума, да се манифестира в една персона, в едно малко кътче на света, пред малка група хора, за малък отрязък от време...?!

Не отговаря ли на опита ни /с друго положително не разполагаме/, че е много по-вероятно Абсолюта да прониква целия Универсум и в различни степени да се проявява на различни места, пред разни групи хора и във всички времена?

Не Му ли е целта да се помогне на надживяващите самсара да напуснат матрицата?

В този аспект защо делиш хората на касти в здрача на отминаващия космически ден, когато всичко е умешено, ври и кипи в очакване на...

Липсата на уважение към Учителите /нищо, че не ги приемаш/ е липса на уважение и разбиране за дълбоките взаимовръзки в Универсума, в който самсара е само един елемент, логичен и необходим за цялото божествено построение.

УРА, ти си много умен, интелигентен, с чувство за хумор и самоирония. С присъствие.

Ти фактически не ставаш за фанатик.

Ми махни ги поне за малко капаците -наочници и свали очилата... ;)

...уф, и аз ли изглеждам /изглеждах, за радост/ така...?

Напълно си прав! :););) Наистина, жалко за нашият U.Ra! Мислиш ли че някога ще се оправи? Много сериозно е затънал в своите псевдоистински вярвяния.

И това за Абсолюта е вярно. Той е навсякъде. Той е създал всяка религия и всяко вярване на планетата - хората са само оръдия в ръцете на Абсолюта. Това, че истината за Христовото учение и въобще за Библията е била променена също е по желание на Абсолюта - такива са били времената тогава и явно обществото е имало нужда от това. Надявам се, че някой ден ще се разкрият истинските писания на Библията. Е, то и сега има написани някои истини в Библията, ако оставим на страна някои от нещата, направени с цел, манипулиране на народа. Тъй като, всечки учения и религии са създадени от Абсолюта, човек трябва да черпи опит и информация от всички и според своите си разсъждения да прецени кое според него е истинското. Във всяка религия има и неща, прибавени по-късно от хората, с цел манипулиране на народа - например, в исляма - ролята на жената, обществените порядки и др., в християнството - същото, в Кришна - псевдоводачите на Кришна-съзнание са си измислили своите глупости и т. н.

Отстояването на своите възгледи на всяка цена и в ущърб на всичко друго си е фанатизъм.

Малко само помисли - може ли Абсолюта, еманилрал Универсума, да се манифестира в една персона, в едно малко кътче на света, пред малка група хора, за малък отрязък от време...?!

Не отговаря ли на опита ни /с друго положително не разполагаме/, че е много по-вероятно Абсолюта да прониква целия Универсум и в различни степени да се проявява на различни места, пред разни групи хора и във всички времена?

В този аспект защо делиш хората на касти в здрача на отминаващия космически ден, когато всичко е умешено, ври и кипи в очакване на...

Липсата на уважение към Учителите /нищо, че не ги приемаш/ е липса на уважение и разбиране за дълбоките взаимовръзки в Универсума, в който самсара е само един елемент, логичен и необходим за цялото божествено построение.

УРА, ти си много умен, интелигентен, с чувство за хумор и самоирония. С присъствие.

С интерес ще наблюдавам ,дали ще успееш да го просветиш! Публикувано изображение

Напълно си прав! :););) Наистина, жалко за нашият U.Ra! Мислиш ли че някога ще се оправи? Много сериозно е затънал в своите псевдоистински вярвяния.

И това за Абсолюта е вярно. Той е навсякъде. Той е създал всяка религия и всяко вярване на планетата - хората са само оръдия в ръцете на Абсолюта. Това, че истината за Христовото учение и въобще за Библията е била променена също е по желание на Абсолюта - такива са били времената тогава и явно обществото е имало нужда от това. Надявам се, че някой ден ще се разкрият истинските писания на Библията. Е, то и сега има написани някои истини в Библията, ако оставим на страна някои от нещата, направени с цел, манипулиране на народа. Тъй като, всечки учения и религии са създадени от Абсолюта, човек трябва да черпи опит и информация от всички и според своите си разсъждения да прецени кое според него е истинското. Във всяка религия има и неща, прибавени по-късно от хората, с цел манипулиране на народа - например, в исляма - ролята на жената, обществените порядки и др., в християнството - същото, в Кришна - псевдоводачите на Кришна-съзнание са си измислили своите глупости и т. н.

Валентинус,ето ти добър камък за оформяне.Сама се обажда. Публикувано изображение

Е, нека да добавим един щрих - да не бъркаме наместниците на Абсолюта, които са създали и поддържат матрицата със самия Абсолют.

В нашата реалност Абсолюта действа опосредствено, чрез една сложна система от сили и същности /някои наречени от многоуважаемия УРА като наги/. Други от "силите под небето" са рожба на нас, хората. Има и астрални йерархии със смесен произход /и от хората, и от наместниците/.

Всяка езотерична школа /било то източна или западна/ ги нарича с различни имена и ги представя на интересуващите се по различен начин - съответен на тяхното състояние, култура, време, география и т.н.

Но в основата са едно и също - метод за САМОосвобождение от матрицата, от сънния кошмар, в който сме се заплели.

При това САМИ, по собствено желание /така сме "оползотворили" дарената ни свободна воля/

Ма да се твърди кое е вярно, кое е по-правилно, да се дават рецепти за всички, да се делят произволно и безотговорно хората на такива и онакива...е, това се преодолява, израства се... Публикувано изображение

С интерес ще наблюдавам ,дали ще успееш да го просветиш! Публикувано изображение

Валентинус,ето ти добър камък за оформяне.Сама се обажда. Публикувано изображение

Ох, дано не е като теб, приятелю, гранитен и с обратни дамари... ;)

...ми изпочупих си чукалата с тебеееее.... :)

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Е, нека да добавим един щрих - да не бъркаме наместниците на Абсолюта, които са създали и поддържат матрицата със самия Абсолют.

В нашата реалност Абсолюта действа опосредствено, чрез една сложна система от сили и същности /някои наречени от многоуважаемия УРА като наги/. Други от "силите под небето" са рожба на нас, хората. Има и астрални йерархии със смесен произход /и от хората, и от наместниците/.

И кои са тези сили, които са създадени от нас, хората?

Ти в момента моите възгледаи ли отстояваш?.... :)

И защо трябва да те нарека 'фанатик', след като не от-стояваш моите възгледи?...

Да 'отстояваш' значи, че имаш ОСНОВА! Устой! ;)

Думата 'фантак' има съвсем друг смисъл. Иде от "fan" е свързано с ниските страсти по стадионите. Дето ще те замерят с камък, ако не си от 'правоверния/богоизбрания отбор'. Публикувано изображение

В Кришна-съзнание ОТСТОЯВАМЕ КОНКРЕТНО СВЕТОУСЕЩАНЕ(не сем всеядни), но не ходим с оръжие, както и не приказваме на висок тон. ;)

Иначе да- смеем се на висок глас без алкохол и хаш и за това, често ни наричат fUn-натици... Публикувано изображение

Може ли една двойна порция тройка-скара, бира и бутилка 'ред-булл'(секс)?..

Публикувано изображение

Аз плащам сметката... Публикувано изображение

Напълно си прав! Наистина, жалко за нашият U.Ra! Мислиш ли че някога ще се оправи? Много сериозно е затънал в своите псевдоистински вярвяния.

Ох, дано не е като теб, приятелю, гранитен и с обратни дамари... ;)

...ми изпочупих си чукалата с тебеееее.... :)

;) ;) ;) Ех,да беше просто попитал,приятелю!

Щях да ти кажа,да не ме бъркаш с камък.Аз съм просто охладена до Абсолютната Нула вода,демек -ЛеД.

Благодаря, но не пия, не пуша, не ям продукти от убити животни и не практикувам безразборен секс.

Отстоявам идеите си, но не отричам пътя на другите.

Дори напоследък се опитвам да съм толерантен към тях и да се опитаам да ги разбера

Опитай, не е страшно :wors:

Ох, дано не е като теб, приятелю, гранитен и с обратни дамари... :clap:

...ми изпочупих си чукалата с тебеееее.... :speak:

Уважаеми, тука я обърка яко. Нормално възприятие, като имам предвид очилата ви с огледални стъкла отвътре мъдо, опс, грешка, исках да кажа made in Nyderland.

И с tuksum въобще не опитвай. Под камъка спи голяма нага, ще те налапа целия и костите ти няма да изплюе дори.

По-добре извади пак мекото езиче и прояви копненията си по хучението на хУчителя. Може някой и да ти повярва.

:speak::clap::wors: Ех,да беше просто попитал,приятелю!

Щях да ти кажа,да не ме бъркаш с камък.Аз съм просто охладена до Абсолютната Нула вода,демек -ЛеД.

Уф, Нео, напоследък си имам неприятности с един Снежен човек... :wors:

А ти предполагам, че имаш предвид този ЛеД

Благодаря, но не пия, не пуша, не ям продукти от убити животни и не практикувам безразборен секс.

Дори напоследък се опитвам да съм толерантен към тях и да се опитаам да ги разбера

Опитай, не е страшно :wors:

Има доста съвпадъци! Сега ако разбереш КОЙ Е БОГЪТ- геля няма да имаш! Опитай-НЕ БОЛИ! Публикувано изображение

Ааааа, да не прппусна: Дънката в една от лекциите си признава, че ТОВА СЛЪНЦЕ ДЕТО МУ ИГАРЯТ като индианци, обр. час. стрелка, НЕ Е ДУХОВНОТО! Но не каза кое е...ей така си остана с недомлъвки... Публикувано изображение

"Фир Фюр Фен".

Аз съм ти фен, не'а страшно! : :clap: Гимми файв! Дамме синко! :speak:

Вожде, не съм от "белите блатя"

Но за паневритмията може доста да се говори

...не е непременно сатурнов ритуал, както ти би казал и не е непременно машина за производство на висши етери за нагите...както, предполагам, ти би присъдил :wors:

Има доста съвпадъци! Сега ако разбереш КОЙ Е БОГЪТ- геля няма да имаш! Опитай-НЕ БОЛИ! Публикувано изображение

Ааааа, да не прппусна: Дънката в една от лекциите си признава, че ТОВА СЛЪНЦЕ ДЕТО МУ ИГАРЯТ като индианци, обр. час. стрелка, НЕ Е ДУХОВНОТО! Но не каза кое е...ей така си остана с недомлъвки... Публикувано изображение

"Фир Фюр Фен".

Аз съм ти фен, не'а страшно! : :wors: Гимми файв! Дамме синко! :speak:

А кой е Бог не знам - от тук, от матрицата да твърдя, че зная е доста...рисковано, да не кажа безотговорно.

Може би ако след време достигна определена степен на пробуждане...е, тогава може би

може би, но не сега :clap:

споко, чашите са със зелен чай, 3 минутен

Може ли една двойна порция тройка-скара, бира и бутилка 'ред-булл'(секс)?..

Публикувано изображение

Аз плащам сметката... Публикувано изображение

Може, може! Хубаво е, че ти плащаш - ние Телците сме стиснати.

А със сладкиш за десерт ще ме черпиш ли? Публикувано изображение

Може, защото I'm a Love Hunter!

...маааалък проблем- Кришна е Бог, Буда е Негов оторизиран аватара за кали-йуга, а Исус Христос е шакти-вешйа аватар за дравидо-семити и извънкастови. :wors:

Просто- не е небходимо от 'нов шакти-веша аватар'.

...на Дънката КОЙ СА СВЕЩЕНИТЕ ПИСЯНИЯ?... :speak: -Мелез между "Маймуна'(Зороастризъм и Мезондиански култове) и "Акула"(Каб-ала-бала)...

Mалко ограмотяване. Думи от Учителя Дънов:

Речта, която ще започна да ви давам, е чистото Слово Божие, предавано , говорено и опитвано от хиляди години. Това са стихове от Книгата Господня, така систематически извадени и наредени, щото при внимателно и благововейно прочитане произвеждат всички краски, нужни за духовното повдигане и усъвършенстване е Пътя Господен.

..........

Написаните стихове от Библията са лъчите на Светлината и ние ще я използваме. Ще започнем от ума към тялото- това е Христовият закон. И Духът ще ви каже и открие по-дълбоките работи в Живота, които не се казват, а се дават непосредствено чрез Него. Защото основните работи в Библията са скрити в Природата и в нашата душа, която е едно Божествено съкровище. И повтарям, Животът сам по себе си е прост, поради което можем да го придобием. Всички трябва да отворим прозореца на нашата душа, та да може да влезе Светлината и да я озари. Тъкмо тия работи Христос иска да уреголира....

Има много главни букви. :clap:

Uno solo Momento, Vale,

....хайде да си поговорим за пан-евреОитмията. Откъде води началото си, според тебе? :lol6:

Според мене Дънката я взел от червените индианци, къде им е бил на гости НА КРАКА, не е медитирал за да 'види' за техните ритуали. ;)

Прав си, че става дума за САТ У.рн, като "Слънцето" пру дъновистите. Те се въртят ОБР. на ЧАС. стрелка, точно както мюслитата се въртят около Ка'аба-та им(евр. Кивот).

Сатурн, сир. Това е САТ Урната! ;) Дъновистите се въртят около Сатурн, а проповядват за 'Слънцето'. Публикувано изображение

Това имам напреки Дънди: "Ка'аба-Аллах-баланица"(Турска Пан-Ица) да не си играем. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Вожде, не съм от "белите блатя"

Но за паневритмията може доста да се говори

...не е непременно сатурнов ритуал, както ти би казал и не е непременно машина за производство на висши етери за нагите...както, предполагам, ти би присъдил ;)

А кой е Бог не знам - от тук, от матрицата да твърдя, че зная е доста...рисковано, да не кажа безотговорно.

Може би ако след време достигна определена степен на пробуждане...е, тогава може би

може би, но не сега ;)

споко, чашите са със зелен чай, 3 минутен

Uno solo Momento, Vale,

....хайде да си поговорим за пан-евреОитмията. Откъде води началото си, според тебе? :sobbing:

Според мене Дънката я взел от червените индианци, къде им е бил на гости НА КРАКА, не е медитирал за да 'види' за техните ритуали. :)

Прав си, че става дума за САТ У.рн, като "Слънцето" пру дъновистите. Те се въртят ОБР. на ЧАС. стрелка, точно както мюслитата се въртят около Ка'аба-та им(евр. Кивот).

Сатурн, сир. Това е САТ Урната! ;) Дъновистите се въртят около Сатурн, а проповядват за 'Слънцето'. Публикувано изображение

Това имам напреки Дънди: "Ка'аба-Аллах-баланица"(Турска Пан-Ица) да не си играем. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Mоже да е бил и в "святий Йерусалим". Част от описанието му в Библията:

"И храм не видяха в него, защото храм в него е Господ Бог Вседържител и Агнето. И градът нямаше нужда от Слънце, нито от Луна да светят в него, защото славата Божия го осветляваше и светилото негово е Агнето." О.И.22:21:18-23.

Уф, Нео, напоследък си имам неприятности с един Снежен човек... ;)

А ти предполагам, че имаш предвид този ЛеД

Публикувано изображение Откъде я изрови тая смешка.Както и да е ,имах пред вид ЛеДа от моя линк.Или Айсберг,добрия приятел на Титаник. Публикувано изображение

Uno solo Momento, Vale,

....хайде да си поговорим за пан-евреОитмията. Откъде води началото си, според тебе? :sobbing:

Според мене Дънката я взел от червените индианци, къде им е бил на гости НА КРАКА, не е медитирал за да 'види' за техните ритуали. ;)

Публикувано изображение

У.Ра,така както си го нарисувал,не си личи Дънди или Зиги имаш за модел. :)

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Напълно си прав! :sobbing::);)Наистина, жалко за нашият U.Ra! Мислиш ли че някога ще се оправи? Много сериозно е затънал в своите псевдоистински вярвяния.

Не ,щом и дядо Оззи не му е помогнал,случая е тежък,хехехехе

valentinus Публикувано на Днес в 14:41ч.

Опитай, не е страшно

И аз така ,не пия,не пуша ,за секса не казвам хе

но с живите животни ми е трудно честно !

Няма да опитвам !

mecholari Публикувано на Днес в 15:44ч.

Mалко ограмотяване. Думи от Учителя Дънов:

Не е лошо да редактирате ,някои неща на Учителя...осъвременяване малко ,както е направил Абхау Чаран Де

"Учението на Бениса Дуно ,такова каквото е"

разбира се няма да излизате от "правата линия"

мдаа

И аз така ,не пия,не пуша ,за секса не казвам хе

но с живите животни ми е трудно честно !

Няма да опитвам !

Не разбрах това за живите животни във връзка със секса ли го казваш или във връзка с хрананта.

Не ,щом и дядо Оззи не му е помогнал,случая е тежък,хехехехе

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение Откъде я изрови тая смешка.Както и да е ,имах пред вид ЛеДа от моя линк.Или Айсберг,добрия приятел на Титаник. Публикувано изображение

У.Ра,така както си го нарисувал,не си личи Дънди или Зиги имаш за модел. :)

Поздравявам те с

от произведението The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars, 1972 Публикувано изображение

Не разбрах това за живите животни във връзка със секса ли го казваш или във връзка с хрананта.

Със секса,хахаха

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.