Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителят Петър Дънов

Препоръчан отговор

?!?!?

Ами какво да ви кажа..........."пичове"?

Явно нещо сте се зомбирали сериозно!

Аз съм против Пешо Дънов - Учителя,а не някой православен сектант както ме наричате!

Аз загубих семейството си поради съпруга-дъновистка с интереси Н Е Н О Р М А Л Н И!!!

Ангелска супа ли какво е?

Ами попитайте нея?

По моите наблюдения това е вода,картофи и черен пипер.......в тенджера на котлона!

Никакво месо......не бивало,защото животното като го убивали страдало и отделяло токсини!!!

Това не са мои думи ей!

Беседи ли?

Ами вие кажете какво си говорите по беседите?

Паневритмия ли?

Боси по росата посрещащи изгрева с някакви окултни песнички?

Промяна в мисленето и психиката ли?

Факт!

Жена с висше образование владееща 3 езика съсредоточена само и единствено в нейния Учител?

Канарчета ли?

Не го пожелавам на никой!

Взе ми детето,защото такива са законите в държавата,но.......има възможност и начини за всичко!

Може да съм сбъркал за Руското Бяло братство,но........кви са тези Зелени,Черни и подобни братства???

Тук има семейство,реален живот,проблеми за решаване,а не поляни и Учител който да помага!

Само,че.........аз опитах всичко.........дано там където е няма беседи,танци,не и позволяват да се храни като идиот и да бъде земен човек!!!

Ако все пак отново не сте ме разбрали,питайте по-конкретно!!!

Струва ми се , че тоя Дънов е голяма работа. И мъртъв се възползва от жените на хората.

Ако някой ме нарича ненормален, зомби, идиот или сектант, или пък ми лепи неласкави други етикети със сигурност ще го изоставя. "Проблемите" понякога се решават със бягство от този, който ги създава.

Приятелю, съжалявам, че си загубил семейството си, но като гледам с каква ненавист говориш на непознати хора, които не познаваш, всъщност автоматично влизам в положението на жена ти. Правиш си антиреклама , защото тези, които ти обърнаха внимание ни един не танцува паневритмия, може би. Ако искаш ги попитай лично. Примерно аз не танцувам паневритмия, не посрещам слънцето бос по тревата, и си ям месо (от време на време по малко), но изобщо не ми харесва езикът , който използваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

logoto77,съжалявам за семейството ти. Но действително доста хора грешно разбират точно този момент със семейството при учението на Дънов ,за да не съм голословна ще цитиръм думи на Дънов: "Да се женим или не? - Тук на земята хората живеят две тела на едно място, в астралния свят живеят две сърца на едно място, в умствения свят живеят два ума на едно място, в духовния свят живеят две души на едно място, а в Божествения свят - два духа на едно място, а като влезете в Бога, съставлявате едно единство. Ако е по отношение на тялото, днес хората женят телата. Съединят едно тяло с друго и това наричат женитба, както две стаи ги съединяват с една врата, през която господарят влиза от едната стая в другата. Между тези две стаи трябва да има врата. Стаите без господар нищо не са сами по себе си. Да не мислите, че като не сте женени, сте чисти или пък като сте женени - нечисти. Пияницата е нечист. Този, който само яде и пие, е нечист. Страхливият е нечист. За женитбата въпросът е решен: двама души да се съединят и да изпълнят волята Божия на Земята. " Ако си прочел внимателно може би ще разбереш къде е проблема. Не споделяш идеите и ок ,но опитваш ли се да разбереш? Да видиш смисъла. Решила е да избяга ,не е заради Дънов ,нито заради Учението ,това е само предлог и то удобен ,защото действително в чужбина без ангажименти може да намери съжителство със споделящи идеята. "двама души да се съединят"-разбираш ли смисъла на тези думи? Да намериш вратата към нейната стая (т.е. душа)ето това я е дръпнало в противоположна посока ,а не учението. Може би просто не иска да е твоя модел за съпруга , а ти не си уважил това. Съжалявам наистина ,защото аз съм вече доста години в един сполучлив брак и Учението(без да сме му толкова върли фенове) не ни пречи ,напротив помага ни да разберем себе си и да се уважаваме като индивидуалности. Желая ти успех,ако имаш стремеж към нея първо трябва да уважиш нейното право на избор. И в кръга на майтапа ,към голата супа с картови ти например може да опечеш една паржола за себе си нали ;) .

Редактирано от didi_ts (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Струва ми се , че тоя Дънов е голяма работа. И мъртъв се възползва от жените на хората.

Ако някой ме нарича ненормален, зомби, идиот или сектант, или пък ми лепи неласкави други етикети със сигурност ще го изоставя. "Проблемите" понякога се решават със бягство от този, който ги създава.

Приятелю, съжалявам, че си загубил семейството си, но като гледам с каква ненавист говориш на непознати хора, които не познаваш, всъщност автоматично влизам в положението на жена ти. Правиш си антиреклама , защото тези, които ти обърнаха внимание ни един не танцува паневритмия, може би. Ако искаш ги попитай лично. Примерно аз не танцувам паневритмия, не посрещам слънцето бос по тревата, и си ям месо (от време на време по малко), но изобщо не ми харесва езикът , който използваш.

Разбирам те напълно,но........."декиш"....."канарчета"......това мои думи ли са?

Опитах се да Ви обясня Вие се нахвърлихте бил съм едва ли не от православните агент?

Не.......аз бях един компромис в моето семейство.....затова и стигнах дотук!!!

Ами вас няма да ви наричам така,но с пълно право ще наричам такъв човек когото описвам зомбиран сектант с промит мозък и разширени зеници гледащи само и единствено в един човек - У Ч И Т Е Л Я!!!

Не пожелавам на никой негов близък да задълбочи заниманията и интересиете от подобни учения,защото съм чул за много дъновисти починали от недохранване или скочили от високи сгради!!!

Аз се плаша,за вас незнам!

Ако си прочел внимателно може би ще разбереш къде е проблема.

Не споделяш идеите и ок ,но опитваш ли се да разбереш?

Да видиш смисъла.

Решила е да избяга ,не е заради Дънов ,нито заради Учението ,това е само предлог и то удобен ,защото действително в чужбина без ангажименти може да намери съжителство със споделящи идеята.

"двама души да се съединят"-разбираш ли смисъла на тези думи?

Да намериш вратата към нейната стая (т.е. душа)ето това я е дръпнало в противоположна посока ,а не учението.

Може би просто не иска да е твоя модел за съпруга , а ти не си уважил това.

Съжалявам наистина ,защото аз съм вече доста години в един сполучлив брак и Учението(без да сме му толкова върли фенове) не ни пречи ,напротив помага ни да разберем себе си и да се уважаваме като индивидуалности.

Желая ти успех,ако имаш стремеж към нея първо трябва да уважиш нейното право на избор.

И в кръга на майтапа ,към голата супа с картови ти например може да опечеш една паржола за себе си нали ;) .

Какво да ти кажа,освен,че и ти..като нея....искаш да стана дъновист чисто и просто като се съглася с нейните правила,да подаря живота си на нея,на нейните интереси и разбирания и така да се озовем заедно на поляната в един момент!

Виж......знаеш ли какво ще ти кажа..............говоря принципно..........има неща земни.....случващи се ежедневно.......но има и неща странни.........случващи се само с някои.......

За какво говоря........изневери има ежедневно,нали?

Учения?

Колко често?

Аз не съм изневерил.....но ако бях или тя ако го беше направила и съжалим за това......всичко ще си продължи напред,но.........да промениш един човек,неговото мислене и да си готов да развалиш семейството си и да откъснеш едно дете от собствения му биологичен баща.........и да не искаш да се откажеш........това вече е сериозен проблем!

Та...вие сте си и двмата дъновисти,наричате се с останалите братя и сестри..........ок.......но аз нямаше да стана такъв в името да си запазя семейството,защото просто не ми допада.........не ми допада нещо странно да се случва с мен или пред очите ми,не ми допада шепа хора да определят правилата на живота!

Тя иска просто да бъде необеспокоявана и живееща с една единствена цел - У Ч И Т Е Л Я над всичко и всички!

Ами да ти кажа тя е на 26 години,а нейните "братя и сестрички" всички над 45..........съжалявам за нея........а за детето......ще се боря!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам ,но наистина говорим за различни хора,няма такива неща сред Дъновистите ,тези които действително разбират написаното поне тези които аз познавам са много жизнерадостни и силни хора ,упорити в откриването на себе си.Положително настроени към семейния живот и абсолютно адекватно вписващи се в обществото ,за другите които описваш са хора които имат нужда от психоаналитик според мен,които ги има и като християни и като мюсюлмани и като каквито се сетиш.Това че определят себе си като Дъновисти е просто едно тяхно оправдателно обяснение. Това е за първата част от поста ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам те напълно,но........."декиш"....."канарчета"......това мои думи ли са?

Опитах се да Ви обясня Вие се нахвърлихте бил съм едва ли не от православните агент?

Не.......аз бях един компромис в моето семейство.....затова и стигнах дотук!!!

Ами вас няма да ви наричам така,но с пълно право ще наричам такъв човек когото описвам зомбиран сектант с промит мозък и разширени зеници гледащи само и единствено в един човек - У Ч И Т Е Л Я!!!

Не пожелавам на никой негов близък да задълбочи заниманията и интересиете от подобни учения,защото съм чул за много дъновисти починали от недохранване или скочили от високи сгради!!!

Аз се плаша,за вас незнам!

Не търси вината в някой друг , приятелю. Освен това и да оплюваш Дънов това няма да върне жена ти. Само си губиш времето, самоизтезавайки се в ненавист. Пусни я да си върви от живота ти... Та тя вече не е с теб. Успокой се и си търси своето щастие. Пътищата са ви се разделили необратимо, гледайки в Дънов, можеш да изпуснеш добра възможност да намериш човек подходящ за теб. С който примерно всеки ден да си пържите кюфтета и да си ядете луканка.

Ти гледай как говориш на хората, защото не можеш да им търсиш сметка за отношението ако примерно са чели нещо от Дънов и им е харесало. Не бива да ги виниш, че са го направили. И ти може би трябва да опознаеш врага си, за да знаеш следващия път как да му противодействаш. Може би ако беше чел Дънов щеше да облечеш аргументите си със мисли от неговите лекции, а ти е възможно иначе да си показвал единствено ненавист. Направи ли такова усилие или Дънов е виновен за всичко?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За втората Ние не сме дъновисти. Ние споделяме и разбираме казаното от него ,доста по силно ми допада Р,Щайнер например или М.Хендел например,но не това се опитвам да ти кажа. В никакъв случай не искам да ставаш Дъновист. Нито да играеш Паневритмия и аз още не съм пробвала ,но ми харесват Усмихнатите хора там и не толкова това ,а желанието има да мислят. Жена ти се е фанатизирала малко ок.А ти защо си в скайп ,а не край нея? Когато човек стигне до фанатизъм до такава степен ,значи е огорчен,обиден и се чувства не разбран. Има нужда да сподели и да намери единомислие,да се почувства по силен и да намери опора.Знаеш ли защо? За да открие и развие вярата в себе си. Може би е била подтисната,ниско самочувстви 100 неща нейни си в нейната глава ти си я обвинил ,сложил си и присъда -тъпа дъновистка ,предпочел си виртуална компания и си я загубил -просто е и ежедневно ,делнично и тъжно. Това е. Освен това съм на 30 год и контактувам със и под тази възраст споделящи същите идеи ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж,аз принципно съм християнин,но рядко ходя на Църква......въобще имам други интереси!

Ок..за линка към руския сайт се извинявам,но пише"бяло братство" и съм се заблудил може би.........

Къде е центъра не е от голямо значение,а къде се разпространява и кои са тези разпространители?

Тя каза,че там дето отива има от "тях"......от дъновистите!

Причина да ме напусне бил един чат с момиче в който имаше само майтапи и нищо повече!

Но истината е,че това не е причина за развод при наличие на 6 годишно дете!

Има физически изневери които се прощават,но има и измислени такива които са прекрасно извинение за действие!!!

И ако аз съм казал"ок,съжалявам,няма да се повтори"....тя каза"ще се разведа,но няма да се откажа".....нали семейството се гради на компромиси........но не само от едната страна?

Приятел,извинявай ако съм те засегнал!Просто ако една жена е решила да те напусне,винаги ще си намери повод.Не обвинявай никого,защото това ти пречи да видиш нещата в истинската им същност.Имам опит в това отношение,затова реагирах така.А и първия ти пост бе леко противоречив,а препратката към руския сайт правеше нещата съвем съмнителни... Публикувано изображение

П.С. Със сигурност не танцувам паневритмия,ям месо все още,не споделям повечето от учението на Дънов,обаче слънцето го посрещам и изпращам когато искам и когато мога.Не съм от бялото братство,но познавам много хора, които мисля че са и мога да ти кажа ,че никой не спазва на 100% писанията. Публикувано изображениеПубликувано изображение:)

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

П.С. Със сигурност не танцувам паневритмия,ям месо все още,не споделям повечето от учението на Дънов,обаче слънцето го посрещам и изпращам когато искам и когато мога.Не съм от бялото братство,но познавам много хора, които мисля че са и мога да ти кажа ,че никой не спазва на 100% писанията. Публикувано изображениеПубликувано изображение;)

Браво....такива хора приемам,но не и фанатици.....в моя случай беше второто и се задълбочаваше все повече и повече...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Учениците му трябва да скъсат с любовта и дълга към Отечеството. Патриотизмът според него е отживелица, който ще разруши света. Втори враг според Дънов, който пречи за щастливия живот на хората, е семейството. Той отхвърля съпружеската вярност и призовава за пълна сексуално разкрепостяване на личността. Отношението на Дънов към тези проблеми повлиява отрицателно на много семейства, като дава тласък и оправдание за разтрогване на много бракове."

Публикувано изображение

Така си и мислех отдавна,ама нещо все ме отблъскваше-исках да намеря негова книга-да разбера за какво иде реч-попадах на друга

Сега пък и групов секс а-как ви се струва-баси "Братството" значи

Публикувано изображение

Аз каквато съм моногамна ша мъ изфърлят веднага,мда

Обожаваме Слънцето с котаната ама ядем и мръвки-та не сме за вас определено

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Учениците му трябва да скъсат с любовта и дълга към Отечеството. Патриотизмът според него е отживелица, който ще разруши света. Втори враг според Дънов, който пречи за щастливия живот на хората, е семейството. Той отхвърля съпружеската вярност и призовава за пълна сексуално разкрепостяване на личността. Отношението на Дънов към тези проблеми повлиява отрицателно на много семейства, като дава тласък и оправдание за разтрогване на много бракове."

Публикувано изображение

Така си и мислех отдавна,ама нещо все ме отблъскваше-исках да намеря негова книга-да разбера за какво иде реч-попадах на друга

Публикувано изображение

Само няколко цитата от Братя и сестрички:

Братски поздрав по случай новата учебна година!

По повод възпитанието на децата Учителя съветва то да става насън.Ако искаме нещо ги да научим, да им го прошепнем докато спят.Има наука Сугестология.Доколкото ми е известно тя се основава на същия закон за внушението и е разработена от българин.Знаете ли нещо по въпроса.Споделете вашия опит.

Според вас защо няма вегетариански детски градини?

Поне аз не съм чувал за такива в България.

Какво може да се направи?

И дали ще има достатъчно родители, които биха дали децата си в такива?

А градини за пълноценно и здравословно хранене?

А вегетариански кухни за деца?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ани аз намерих една статия с извадки от думи на Дънов, и това, което казва haidukpikaso и Logoto77 за секса не се връзва с неговите думи:

". Всеки един от вас очаква един ден да срещне

възлюбената душа, чието лице вече познава. Но вие носите този образ

толкова дълбоко заровен вътре във вас, че не можете да го видите много

ясно. Понякога вие виждате някого на улицата и възкликвате: "Ето това

е, ето това е!", тъй като неочаквано образа във вас е реагирал на

лицето, което току що сте видели. Тогава на мига целият ви живот се

променя и вие правите всичко, за да намерите човека. Когато го

намерите и говорите с него, всичко става прекрасно, вие можете да

чувствате циркулацията на живота във вас, способни сте да прогресирате

във всяка област. Но впоследствие, след известен период на интимност

вие откривате, че не това е човека, когото сте търсили. Тогава се

разочаровате и подновявате търсенето. След време отново срещате някой

и за втори път си мислите, че сте намерили вашата душа половинка.

Същата радост, същото вдъхновение се надига във вас и за пореден път

се влюбвате. Но същата история се повтаря и вие разбирате, че не това

е съществото, което сте търсили.

"Но щом е така", казвате вие, "той просто не е бил моята душа -

половинка!" И да, и не. Това е била другата част от вашето същество,

идваща от друг свят, за да ви посети чрез лика на друг човек.

Обикновено се въплъщава само едната част, а другата чака реда си.

Какво се е случило, когато сме мислили, че сме срещнали душата си

половинка? Тя е мислила за нас от другия свят, желала ни е щастие и

всичко най-добро и благодарение на мистериозната връзка, която

съществува между нас, сме почувствали, че се устремяваме към по-висшия

живот, към красотата. По този начин половинката ни прониква в другото

същество и за известно време се проявява чрез него. Ето защо,

например, жената неочаквано се влюбва в някой мъж, мислейки си, че е

намерила Любовта в него. Причината е, че нейната душа - половинка е

влязла в този човек, дошла е на земята за кратко време и изпраща чрез

него любовни съобщения, без той дори да знае какво става в него. Но

обикновено жената или мъжът, тъй като тези неща се отнасят и за двата

пола, се нуждаят да изразят Любовта си физически, което автоматично

означава, че душата - половинка си отива с дълбоко съжаление. Още щом

мъжът се възползва от грешката на жената да го приеме за нейната душа

- половинка, тя малко по малко осъзнава, че мъжът е лъжец, крадец и че

нейният истински възлюбен си е отишъл. Може би той ще се върне чрез

друг мъж ...

Тези нещастни опитности ще се повтарят, докато мъжът и жената не

осъзнаят свещената страна на Любовта. В този момент двете половини

действително ще се намерят отново, ще се обичат, ще се обгърнат в

светлина, ще плуват в щастие, без да имат желанието да отидат по-далеч

от фините и деликатни контакти, защото ще знаят, че това ще скъса

връзките, които ги обединяват с изначалната светлина. Колко сърца му

трябва на човек да разбие, колко грешки да направи, преди да достигне

това състояние на съществуване? Вместо това той казва: " Аз изядох и

изпих, което ми се полага, преситих се, но още съм мизерен, никога не

съм бил с някой, който да ми донесе истинско щастие!" Да опиташ всички

жени на света и да не намериш истинско просветление, е криминално. Но

хората са свикнали да се задоволяват с мимолетни искрици.

Душата - половинка прави човека цялостен, така както никой друг на

света не може да го направи. Така всички същества, които сте срещали

през многобройните си въплъщения, всички съпрузи и съпруги, които сте

имали, всички любовници и партньори, са ви напуснали, защото те не са

били за вас. Вие сте прекарали известно време заедно, като съд с

неподходящ похлупак. Докато двете души, които Бог е създал заедно, са

направени изцяло един за друг и нищо не може да ги раздели, раздялата

не ги плаши. Когато в брачната двойка има страх, че някой може да му

открадне партньора (и това по никакъв начин не може да бъде спряно),

това е, защото той всъщност не е истинският любим, не е душата -

половинка. Жената обича мъжа, но той я напуска заради друга. Мъжа

обича жената, но тя го напуска ... но душите - половинки, напротив, се

разпознават един друг с абсолютна увереност и никога няма да се

изоставят.

Човек среща душата си половинка дванадесет пъти през земните си

въплъщения, но обикновено това става близо до смъртта, тъй като

условията на нашето съществуване не позволяват реализирането на такава

перфектна, абсолютна Любов. Пиесата на Шекспир "Ромео и Жулиета" се

занимава с този сюжет, срещата на душите- половинки.

Ще дойде ден, когато тези обединени души ще раждат деца по различен от

сегашния начин. Те ще бъдат обгърнати в светлина, ще обменят тази

светлина един с друг и от така образуваната атмосфера ще се родят

силови потоци, които ще ги заобиколят. Тогава това, което мъжът

предаде на съпругата си ще бъде абсорбирано от нея в най-голяма

чистота и тази чистота ще привлече присъствието на трето същество,

тяхното бъдещо дете. Естествено, това дете ще има идеален афинитет с

неговите майка и баща. В момента, в който се появи Духа на тяхното

бъдещо дете, майката ще получи в слънчевия си сплит флуид, който ще

обгърне детето и няколко минути по-късно детето ще се появи пред

родителите си, на вид точно като тях.

Разбира се, засега хората не са в състояние да създават деца по този

начин, но нещо подобно се случва на спиритичните сеанси. Ясновидец

може да види, че докато медиумът е в транс, той отделя от слънчевия си

плексус флуид, енергия, подобна на светъл облак, който дава възможност

за кратко време на призрака да се прояви и дори да бъде фотографиран.

Призракът, въплътен по този начин, не може да бъде видим много дълго,

тъй като медиумът бързо реабсорбира флуидната материя, която е

отделил. Но за в бъдеще, когато хората създават деца по този начин,

тази материя няма да бъде вземана назаем, а ще бъде давана като

подарък, завинаги. Очевидно е, че за да бъде това възможно един ден,

хората трябва да работят, за да постигнат абсолютна чистота. Начина,

по който ние сега създаваме деца, е животински. Защо зачатието се

прави на тъмно, със загасени лампи, на скрито? Защото хората чувстват

смътно, че не това е начина, определен за синовете на Бога. Господ не

е нито толкова жесток, нито толкова скъперник, че да не даде на хората

някакъв друг метод, но те са загубили тайната, потънали са твърде

много в материята. "

Цялата статия тук:

http://groups.google.com/group/eduhownost/...d8a94d846625162

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лого, прекалено голяма злоба и омраза има в мненията ти, плюс православен фанатизъм, който отдавна мислех, че е изчезнал. Ако наистина те вълнуваше проблема с жена ти, щеше да си ревеш в твоятя тема "Пешо Дънов или поредния самозванец!" в Изповеди, която току що прочетох и там си казах мнението за семейните ти беди.

Но прочитайки, какво пишеш тук, ми стана ясно. Целта е "разгромяването" на сектата на Дънов. Измислянето на сърцераздирателна история с избягали деца от родителите или жена от любящия я съпруг, всичко това е от любимите методи на нашите брадати православни "отци" за връщане на заблудените овци в лоното на православието.

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук има семейство,реален живот,проблеми за решаване,а не поляни и Учител който да помага!

Само,че.........аз опитах всичко.........дано там където е няма беседи,танци,не и позволяват да се храни като идиот и да бъде земен човек!!!

Съжалявам,но твоя нормален живот за мен не е нормален а също и измислените проблеми не са проблеми.Живота е един миг ,в който трябва да уцелиш правилното решение,иначе ще трябва да се връщаш доста пъти и в последствие да го направиш.Понякога човешкия живот е събран в една минута в която чоек трябва да направи правилния избор не го ли направи остатъка от живота му е просто съществуване,"Нека мъртвите погребат своите мъртъвци"/цитирам библията по памет/.Дано твоя избор предстои.

Не знаех че вегетарианците са идиоти !

Какво означава да бъдеш земен човек !? Дай ми твоите виждания за земен човек.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Хубаво е човек да намери сам тези писания ,и после да публикува.

А ти haidukpikaso,освен за твоята котка може ли да напишеш и нещо свързано с темата ?

Котката та котката,орева целия форум с нея.

Ще дойде ден, когато тези обединени души ще раждат деца по различен от

сегашния начин. Те ще бъдат обгърнати в светлина, ще обменят тази

светлина един с друг и от така образуваната атмосфера ще се родят

силови потоци, които ще ги заобиколят. Тогава това, което мъжът

предаде на съпругата си ще бъде абсорбирано от нея в най-голяма

чистота и тази чистота ще привлече присъствието на трето същество,

тяхното бъдещо дете. Естествено, това дете ще има идеален афинитет с

неговите майка и баща. В момента, в който се появи Духа на тяхното

бъдещо дете, майката ще получи в слънчевия си сплит флуид, който ще

обгърне детето и няколко минути по-късно детето ще се появи пред

родителите си, на вид точно като тях.

Благодаря за отговора,който си дал мечелоари,като го прочетох се сетих за тази картина :

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е човек да намери сам тези писания ,и после да публикува.

А ти haidukpikaso,освен за твоята котка може ли да напишеш и нещо свързано с темата ?

Котката та котката,орева целия форум с нея.

Ако си направиш труда да прочетеш по-назад,ще видиш че този цитат е взет точно от тази тема

Публикувано изображение

Второ не е котка,а е котарак-толкова си чела и там личи си

И това че моето мнение за дъновизма не ти харесва си е лично твой проблем,който хич не ме вълнува

:baby:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитвам се да остана спокоен. Преравям библиотеката си, влизам в нета. Какво му е великото на тоя Петър Дънов?! Според авторекламния слоган на дъновистите, “Целият свят се прекланя пред мене, а аз се прекланям пред българина Петър Дънов.” Това уж го бил казал Алберт Айнщайн. На първо време откривам какво е казал столичният градоначалник в своя рапорт до министъра на Вътрешните работи и на Народното здраве Радославов на 25 юни 1917:

“Господин министре, по повод циркулиращите из столицата слухове за някаква си нова религиозна секта, представител и разпространител на която се явява някой си Петър Дънов, заинтересувах се и наредих да се направи дознание, от което констатирах следното: Петър Дънов, българин, 50-годишен, от гр. Варна, следвал в Америка богословие и медицина (без обаче да е свършил някоя наука, според Д. Т. Ласков), през 1905 год. се установява в София. Както тук, така и в провинцията, той организира някакви религиозни дружини, пред които държи проповеди върху една религия, основана на теософията и нямаща нищо общо с установената у нас източноправославна вяра... Самите му последователи са пръснали слухове, че Дънов е втори “прероден Христос”. Нещо повече, мълви се още, че той е български Распутин и имал достъп в Двореца и прочие. Слухове, които могат да изложат зле престижа на Двореца. На някои вдовици, жени на починали във войната герои, Дънов чрез спиритически сеанси вика духовете на мъжете им. Други по-фанатизирани и сантиментални последователи дотам се увличат по Дънов, че съвсем зарязват задълженията към себе си и семействата си... От всичко изложено до тук се вижда, господин Министре, че това учение е една опасна религиозна секта, която... напомня едновремешната богомилска ерес, станала причина за падането на II българско царство.”

Но “учителят” Петър Дънов бил създател на ново духовно учение, което имало хиляди последователи по петте континента. В това ме убеждаваха дикторският текст от заставката на “ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ”, както и фен-клубът на Дънов от студиото. Вярно е, търсачката Google ми дава един резултат за едно семейство последователи на “Учителя” от Франция. За жалост, съпругът заклал жена си; френската полиция води следствие. Това е “новина” с няколкогодишна давност. Но на хартия откривам и други подобни, макар и по-древни “новини”:

“Младежът Александър Стоянов, дъновист, изпаднал в анормално състояние, се опитал да убие родителите си. Успял само да ги нарани и бил заловен и обезоръжен”, това съобщава в. “Мир”, бр. 7898, окт. 1926.

“Изгонване дявола чрез самоубийство. Преди няколко дни от София изчезнала дъновистката Димитрица Урулова, 49-годишна, прислужница в дома на д-р Пинкас. Вчера в село Симеоново е намерен висящ на едно дърво трупът на Урулова. В оставеното от нея писмо тя съобщава, че в нейното тяло се е вселил дяволът, който трябвало да прогони чрез самоубийство. В писмото си до нотариуса самоубийцата завещава спестените си 7000 лв. на окултното “Бяло братство”, на ул. “Опълченска” № 66, където живее и сам Дънов. Делото се намира при следователя.” Това е написал в. “Русь”, препечатвайки кримката от българската преса.

За друг опит за самоубийство - на 20-годишната работничка-словослагателка Йорданка Иванова от София съобщава в. “Зора” през 1926-а. “Доскоро младата работничка била много жизнерадостна, но от около месец насам тя започнала да посещава редовно беседите на “учителя” Дънов и се увлякла твърде много в това ново учение. Недоразуменията, които имала с родителите си по повод посещаването събранията на Дънов и късното връщане в дома, както и любовта с някакъв юноша, я накарали да посегне на живота си.”

Пресата от средата на 20-те години на ХХ век съобщава и за самоубийството на доцент Сапунджиев от Софийския университет, увлечен в дъновизма... В Стара Загора пък интелигентна жена, в името на своето духовно единение с дъновистките си единомишленици, заклала мъжа си и трите си деца... Бррр!

И все пак, кошмарът не може да остане завинаги в миналото, затворен между страниците на старите вестници. Щом се намери кой да пусне 19 247 гласа за Великия Беинса Дуно...

Но нека си поговорим за Бялото братство и в друг аспект. Любителите на световни конспирации може би ще се заинтересуват да чуят версията на доц. Евлоги Данков, преподавател по философия във Великотърновския университет. Според него, дъновизмът принадлежи към смесеното масонство (комасонство), което допуска за свои членове и жени. Комасонска организация е и БКП по линия на червеното масонство, а дъновизмът - по линия на бялото теософско или луциферианско масонство. Като символ на тяхното единство може да се разглежда обстоятелството, че Дънов и Георги Димитров са живели в една и съща къща - на ул. “Опълченска“ 66. И това не е всичко - оказва се, че и един друг титан на комунизъма - Тодор Живков - също е хранил топли чувства към дъновистите.

“Брежнев ме извика, за да давам обяснения относно контактите на Людмила с дъновистите - спомня си другарят Живков в интервю за в. “Стандарт” през 1993-та. - Според Леонид Илич, “в Комитета по култура около дъщеря ми работят хора от тази секта, което е неприемливо”. Изслушах нападките и му отговорих: “Другарю Брежнев, Вие запознат ли сте със същността на учението на Дънов? Знаете ли, че във времето на борбата неговите последователи са ме укривали като нелегален?!” Но след този разговор Людмила се съгласи, че временно трябва да се отложи поставянето на паметник върху гроба на Дънов.”

И все пак, паметникът е поставен. А върху него грее петолъчка, която е общ символ както на комунизма, така и на масонството.

Според съвременници, през 1922 година последователите на Дънов в България са били около 15 000. Според неистовото гласуване за “ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ”, към днешна дата феновете на “Учителя” Беинса Дуно са 19 247. Но това не е така. Според Дирекцията по вероизповеданията, дъновистите в България са между 2 и 3 хиляди. По данни от пресата, всеки август на Рила се качват около 1500 бели братя и сестри. Но точният им брой не е от толкова голямо значение. По-важен е фактът, как една небезобидна секта успя да си направи безплатен PR за милиони. Защото и първокласниците са наясно с Първия закон на мангизодинамиката, според който БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА. И тъй, остава Шерлок Холмс или инспектор Монк да отговорят на капиталния въпрос - кой плати? Защото такава перфектна PR-акция не би била възможна и без очевидното старание на организаторите на тв играта. А също и на поканените в студиото, които с такова трогателно единодушие бранеха зададената им теза, че “Всички, щом са в десятката, безспорно са велики”. Дори и свещеникът отец Николай заяви, че с радост би застанал и в “Отбора на Дънов”, защото видите ли - баща му Константин Дъновски бил православен свещеник! Честно казано, в този миг неистово ми се прииска в студиото да влезе дядо Николай Пловдивски и да каже: “Хора, Петър Дънов е еретик, като папата!”

И все пак, какво е обяснението на този нокаутиращ вот от “ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ”? Можем да го тълкуваме с прословутата вътрешна дисциплина на малцинствата - етнически или религиозни. Ако не ставаше въпрос за класическа измама. Влезте в сайта http://www.beinsaduno.org и ще се запознаете с технологията на акцията “Да подкрепим Учителя за “Великите българи”. И така всеки “бял брат” гласува по десетина пъти. Очевидно, учениците са усвоили перфектно основния урок на своя Учител - да представят лъжата за Истина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кои вероизповедания сред получилите регистрация у нас са опасни?

• Ще започна със “Свидетели на Йехова”. Те не са регистрирани в няколко държави от ЕС. Наскоро правителството на Германия отправи вербална нота, с която този култ бе причислен към религиозните движения от тоталитарен тип. Бих посочила и някои примери – като например в Латвия през 1996 последователка на “Свидетели на Йехова” е предизвикала смъртта на дъщеря си, като не е разрешила кръвопреливане и 17-годишното момиче умира от загуба на кръв. Германски съд пък е лишил от родителски права жена, която налагала на дъщеря си физически наказания заради прегрешения спрямо доктрината на свидетелите. За щастие, в България до момента все още няма сигнали за подобни случаи. За да не изглеждам голословна и да не бъда упрекната, че хвърлям безпочвени обвинения, ще се позова на един списък на опасните култове, приет на международната конференция “Тоталитарните секти и демократичната държава”, проведена през 2004 г. в руския град Новосибирск. В този списък като религиозни общности, които имат признаци на сектантски и тоталитарни движения са споменати “Свидетели на Йехова”, “Бялото братство” /изключително популярно в България/,

http://www.dobrichmedia.com/novini/15_05_2007_9.php

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитвам се да остана спокоен. Преравям библиотеката си, влизам в нета. Какво му е великото на тоя Петър Дънов?! Според авторекламния слоган на дъновистите, “Целият свят се прекланя пред мене, а аз се прекланям пред българина Петър Дънов.” Това уж го бил казал Алберт Айнщайн. На първо време откривам какво е казал столичният градоначалник в своя рапорт до министъра на Вътрешните работи и на Народното здраве Радославов на 25 юни 1917:

“Господин министре, по повод циркулиращите из столицата слухове за някаква си нова религиозна секта, представител и разпространител на която се явява някой си Петър Дънов, заинтересувах се и наредих да се направи дознание, от което констатирах следното: Петър Дънов, българин, 50-годишен, от гр. Варна, следвал в Америка богословие и медицина (без обаче да е свършил някоя наука, според Д. Т. Ласков), през 1905 год. се установява в София. Както тук, така и в провинцията, той организира някакви религиозни дружини, пред които държи проповеди върху една религия, основана на теософията и нямаща нищо общо с установената у нас източноправославна вяра... Самите му последователи са пръснали слухове, че Дънов е втори “прероден Христос”. Нещо повече, мълви се още, че той е български Распутин и имал достъп в Двореца и прочие. Слухове, които могат да изложат зле престижа на Двореца. На някои вдовици, жени на починали във войната герои, Дънов чрез спиритически сеанси вика духовете на мъжете им. Други по-фанатизирани и сантиментални последователи дотам се увличат по Дънов, че съвсем зарязват задълженията към себе си и семействата си... От всичко изложено до тук се вижда, господин Министре, че това учение е една опасна религиозна секта, която... напомня едновремешната богомилска ерес, станала причина за падането на II българско царство.”

Но “учителят” Петър Дънов бил създател на ново духовно учение, което имало хиляди последователи по петте континента. В това ме убеждаваха дикторският текст от заставката на “ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ”, както и фен-клубът на Дънов от студиото. Вярно е, търсачката Google ми дава един резултат за едно семейство последователи на “Учителя” от Франция. За жалост, съпругът заклал жена си; френската полиция води следствие. Това е “новина” с няколкогодишна давност. Но на хартия откривам и други подобни, макар и по-древни “новини”:

“Младежът Александър Стоянов, дъновист, изпаднал в анормално състояние, се опитал да убие родителите си. Успял само да ги нарани и бил заловен и обезоръжен”, това съобщава в. “Мир”, бр. 7898, окт. 1926.

“Изгонване дявола чрез самоубийство. Преди няколко дни от София изчезнала дъновистката Димитрица Урулова, 49-годишна, прислужница в дома на д-р Пинкас. Вчера в село Симеоново е намерен висящ на едно дърво трупът на Урулова. В оставеното от нея писмо тя съобщава, че в нейното тяло се е вселил дяволът, който трябвало да прогони чрез самоубийство. В писмото си до нотариуса самоубийцата завещава спестените си 7000 лв. на окултното “Бяло братство”, на ул. “Опълченска” № 66, където живее и сам Дънов. Делото се намира при следователя.” Това е написал в. “Русь”, препечатвайки кримката от българската преса.

За друг опит за самоубийство - на 20-годишната работничка-словослагателка Йорданка Иванова от София съобщава в. “Зора” през 1926-а. “Доскоро младата работничка била много жизнерадостна, но от около месец насам тя започнала да посещава редовно беседите на “учителя” Дънов и се увлякла твърде много в това ново учение. Недоразуменията, които имала с родителите си по повод посещаването събранията на Дънов и късното връщане в дома, както и любовта с някакъв юноша, я накарали да посегне на живота си.”

Пресата от средата на 20-те години на ХХ век съобщава и за самоубийството на доцент Сапунджиев от Софийския университет, увлечен в дъновизма... В Стара Загора пък интелигентна жена, в името на своето духовно единение с дъновистките си единомишленици, заклала мъжа си и трите си деца... Бррр!

И все пак, кошмарът не може да остане завинаги в миналото, затворен между страниците на старите вестници. Щом се намери кой да пусне 19 247 гласа за Великия Беинса Дуно...

Но нека си поговорим за Бялото братство и в друг аспект. Любителите на световни конспирации може би ще се заинтересуват да чуят версията на доц. Евлоги Данков, преподавател по философия във Великотърновския университет. Според него, дъновизмът принадлежи към смесеното масонство (комасонство), което допуска за свои членове и жени. Комасонска организация е и БКП по линия на червеното масонство, а дъновизмът - по линия на бялото теософско или луциферианско масонство. Като символ на тяхното единство може да се разглежда обстоятелството, че Дънов и Георги Димитров са живели в една и съща къща - на ул. “Опълченска“ 66. И това не е всичко - оказва се, че и един друг титан на комунизъма - Тодор Живков - също е хранил топли чувства към дъновистите.

“Брежнев ме извика, за да давам обяснения относно контактите на Людмила с дъновистите - спомня си другарят Живков в интервю за в. “Стандарт” през 1993-та. - Според Леонид Илич, “в Комитета по култура около дъщеря ми работят хора от тази секта, което е неприемливо”. Изслушах нападките и му отговорих: “Другарю Брежнев, Вие запознат ли сте със същността на учението на Дънов? Знаете ли, че във времето на борбата неговите последователи са ме укривали като нелегален?!” Но след този разговор Людмила се съгласи, че временно трябва да се отложи поставянето на паметник върху гроба на Дънов.”

И все пак, паметникът е поставен. А върху него грее петолъчка, която е общ символ както на комунизма, така и на масонството.

Според съвременници, през 1922 година последователите на Дънов в България са били около 15 000. Според неистовото гласуване за “ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ”, към днешна дата феновете на “Учителя” Беинса Дуно са 19 247. Но това не е така. Според Дирекцията по вероизповеданията, дъновистите в България са между 2 и 3 хиляди. По данни от пресата, всеки август на Рила се качват около 1500 бели братя и сестри. Но точният им брой не е от толкова голямо значение. По-важен е фактът, как една небезобидна секта успя да си направи безплатен PR за милиони. Защото и първокласниците са наясно с Първия закон на мангизодинамиката, според който БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА. И тъй, остава Шерлок Холмс или инспектор Монк да отговорят на капиталния въпрос - кой плати? Защото такава перфектна PR-акция не би била възможна и без очевидното старание на организаторите на тв играта. А също и на поканените в студиото, които с такова трогателно единодушие бранеха зададената им теза, че “Всички, щом са в десятката, безспорно са велики”. Дори и свещеникът отец Николай заяви, че с радост би застанал и в “Отбора на Дънов”, защото видите ли - баща му Константин Дъновски бил православен свещеник! Честно казано, в този миг неистово ми се прииска в студиото да влезе дядо Николай Пловдивски и да каже: “Хора, Петър Дънов е еретик, като папата!”

И все пак, какво е обяснението на този нокаутиращ вот от “ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ”? Можем да го тълкуваме с прословутата вътрешна дисциплина на малцинствата - етнически или религиозни. Ако не ставаше въпрос за класическа измама. Влезте в сайта http://www.beinsaduno.org и ще се запознаете с технологията на акцията “Да подкрепим Учителя за “Великите българи”. И така всеки “бял брат” гласува по десетина пъти. Очевидно, учениците са усвоили перфектно основния урок на своя Учител - да представят лъжата за Истина.

Не знам кой,защо и как лъже,ама ти със сигурност го правиш.Сайта който си посочил не е тоя за който го представяш.

Ето и истинския,може би:

http://www.beinsadouno.com/index.php

С какво толкова ви плаши Дънов не ми е ясно,ама се досещам.Споко.Скоро ще ви изникнат значително по големи проблеми,той че ви се стори като небесен дъждец. Публикувано изображение

По добре се бори с еретиците католици,поне са повечко.Какво си се заял с толкова малко хора ,100-190 ли каза.... Публикувано изображение:PПубликувано изображение

А между другото знаеш ли защо Бай Тошо /т.ж./ не е католик?..... :magnifier::top secret::lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Регистрирани секти в България

Християнски секти:

1. Църква на Иисус Христос и на светиите от последните дни. (или Църква на мормоните).

По – малко от 2500 д. Това е силно преувеличена цифра.

2. Свидетели на Йехова. (Това е най – агресивнатя секта в България. Нейните представители извършват най – активния прозелитизъм, т. е. - привличане на нови членове. Техни списания са “Пробудете се!” и “Стражева кула”.)

~ 500 – 1000 д.

3. Обединителна църква. (или Църква на Муун).

4. Семейството. (или Децата на Бога).

5. Църква на Мария от с. Каравелово.

6. Движение за духовно кръщение със Свети Дух.

- Слово на живот.

- Еммануил.

- Воини на Христа.

- Живот на вяра.

- Оазис на любовта.

- Евангелска църква “Огнена вяра”.

- Евангелска къща (?) “Витлеем”.

- Рема.

- Васан.

7. Световна божия църква

8. Сатанизъм. (Църква на Сатаната?).

Сатанински групи има в градовете Пловдив, Враца и Кюстендил.

- Деца на Сатаната.

- Приятели на дявола.

- Черно Слънце.

Индуистки секти:

9. Международно общество за Кришна съзнание.

10. Трансцедентална медитация.

11. Сахаджа йога.

12. Мисия на божествената светлина.

Индуистко – християнски секти, общества и движения:

13. Общество за себереализация.

14. Сциентология. (Наукология – църква на Л. Рон Хабърд.)

15. Окултно (или окултистко) движение. (окултен – скрит, таен). В окултизма се практикуват следните дейности: гадателство, предсказания, спиритизъм и магия.

16. Движение “Неы Аге”. (Ню Ейдж – Нова Епоха.)

17. Общество “Бяло Братство” – на Петър Дънов.

~ 1000 д.18. Общество “Път на мъдростта” – на Ваклуш Толев.

Последните две се ползват с по – особен статут.

Ислямски шиитски секти:

19. Алиани (или Казълбаши). Делят се на Бекташи и Бабаи.

~ 80 000 – 100 000 д.

20. Бахаизъм. Учение на Баха Улла.

~ *50 д. (?)

logoto77, не ми е ясно какво искаш от дъновистите?

Всеки има право сам да избира в какво да вярва, нали така?

Да не се окаже в крайна сметка че онези, пред които те защитавах, са прави...?

Аз не искам нищо от дъновистите!

Аз побликувам тук в тази тема материали така както те побликуват техни!

Кой прав и кой крив се вижда в последствие!

Аз съм бесен на дъновистите поради една проста причина - най-близкия ми човек дето беше предпочете тях пред мен,защото аз съм лош,а те добри,но аз пък намирам други твърдения и така до безкрайност........

Инфинити,когато молех да се изтрият темите и мненията вие решихте да останат - сега каквото и да се поства ще се чете!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Регистрирани секти в България

Християнски секти:

1. Църква на Иисус Христос и на светиите от последните дни. (или Църква на мормоните).

По – малко от 2500 д. Това е силно преувеличена цифра.

2. Свидетели на Йехова. (Това е най – агресивнатя секта в България. Нейните представители извършват най – активния прозелитизъм, т. е. - привличане на нови членове. Техни списания са “Пробудете се!” и “Стражева кула”.)

~ 500 – 1000 д.

3. Обединителна църква. (или Църква на Муун).

4. Семейството. (или Децата на Бога).

5. Църква на Мария от с. Каравелово.

6. Движение за духовно кръщение със Свети Дух.

- Слово на живот.

- Еммануил.

- Воини на Христа.

- Живот на вяра.

- Оазис на любовта.

- Евангелска църква “Огнена вяра”.

- Евангелска къща (?) “Витлеем”.

- Рема.

- Васан.

7. Световна божия църква

8. Сатанизъм. (Църква на Сатаната?).

Сатанински групи има в градовете Пловдив, Враца и Кюстендил.

- Деца на Сатаната.

- Приятели на дявола.

- Черно Слънце.

Индуистки секти:

9. Международно общество за Кришна съзнание.

10. Трансцедентална медитация.

11. Сахаджа йога.

12. Мисия на божествената светлина.

Индуистко – християнски секти, общества и движения:

13. Общество за себереализация.

14. Сциентология. (Наукология – църква на Л. Рон Хабърд.)

15. Окултно (или окултистко) движение. (окултен – скрит, таен). В окултизма се практикуват следните дейности: гадателство, предсказания, спиритизъм и магия.

16. Движение “Неы Аге”. (Ню Ейдж – Нова Епоха.)

17. Общество “Бяло Братство” – на Петър Дънов.

~ 1000 д.18. Общество “Път на мъдростта” – на Ваклуш Толев.

Последните две се ползват с по – особен статут.

Ислямски шиитски секти:

19. Алиани (или Казълбаши). Делят се на Бекташи и Бабаи.

~ 80 000 – 100 000 д.

20. Бахаизъм. Учение на Баха Улла.

~ *50 д. (?)

Аз не искам нищо от дъновистите!

Аз побликувам тук в тази тема материали така както те побликуват техни!

Кой прав и кой крив се вижда в последствие!

Аз съм бесен на дъновистите поради една проста причина - най-близкия ми човек дето беше предпочете тях пред мен,защото аз съм лош,а те добри,но аз пък намирам други твърдения и така до безкрайност........

Инфинити,когато молех да се изтрият темите и мненията вие решихте да останат - сега каквото и да се поства ще се чете!!!

Ами ако искаше да си триеш постовете-можеше и сам да го направиш.Инфинити не е длъжна да върши това което не е нейно задължение.А иначе си добре дошъл,пиши си на воля,само трябва да спазваш правилата на форума и нямаш проблем. Публикувано изображение:magnifier::top secret::lol6:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:top secret: Не се ли уморихте да се джавкате вече. Никой в нищо няма да да убеди другия, това е ясно на всички. Моето мнение е че всички секти трябва да бъдат забранени категорично от закона. Включително и Пешко Дънов. Ма няма да си хабя думите да ви убеждавам, щото е безмислено. Весели празници. :magnifier: Редактирано от Roki77 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение е че всички секти трябва да бъдат забранени категорично от закона

Че защо да спираме само до сектите? Давай да забраним и различните партии,да забраним свободата на словото,и да въведем един стандартен модел,по който всички да са длъжни да живеят... :speak: Какво тук значи някаква си свобода...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

logoto77, не ми е ясно какво искаш от дъновистите?

Всеки има право сам да избира в какво да вярва, нали така?

Да не се окаже в крайна сметка че онези, пред които те защитавах, са прави...?

Да, май ще се окажа прав че logoto77 няма ни жена, ни дете, а си е един православен агент. Интуицията рядко ме лъже

------------------

WhiteHart, ти не разбираш, трябва да се забранят сектите, за да може жената да logoto77 да осъзнае грешката си и да се върне при него.

Една религия, една партия, един народ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, май ще се окажа прав че logoto77 няма ни жена, ни дете, а си е един православен агент. Интуицията рядко ме лъже

------------------

WhiteHart, ти не разбираш, трябва да се забранят сектите, за да може жената да logoto77 да осъзнае грешката си и да се върне при него.

Една религия, една партия, един народ...

Салимчо,хубаво име имаш :speak:

Но..........дали да ти пожелая това дето се случи на мен да се случи и на теб?Така както лъжа за него?

Православен агент?

И такъв да съм - много сме..........ама много........почти цяла България,а вие.........шепи вярващи в един или друг водач - дали Йехова или Дънов......все тая е!!!

Бившата жената на логото се моля да не се опитва ама въобще да казва на 6 годишната ни дъщеря кой и какъв бил Учителя,защото на няколко пъти го чух и..........не ми стана приятно.........и никога няма да ми стане...та.........грешка..осъзнаване....това са чужди неща за нея....далеч е от тях..принципно говоря,ама вие не знаете нищо......нападнахте ме и едва ли не обвинявал съм Пешо заради раздялата,ами чисто и просто - изведнъж си променяш начина на живот,мисленето,разбиранията,започваш да вярваш не на детето си и мъжа си,а на човек заминал си от този Свят......но останл твой водач до гроб!

Ай сиктер,а?Може ли?

Може,разбира се!!!!

Да ви се не видят и ученията и сектите и измисление лидери и водачи дето имате!!!

Вярвайте в който искате,живейте както искате,но аз......просто си сверявам часовника от болшинството българи,а не от онези странни птици които са придобили такова голямо самочувствие за себе си,че мислят останалите за низши същества,а те видиш ли били духовно извисени?!?!

И бих казал,че това е мнение за Пешката и всеки тук има право да го изрази,а дали е позитивно или негативно - негова работа!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Салимчо,хубаво име имаш ;)

Но..........дали да ти пожелая това дето се случи на мен да се случи и на теб?Така както лъжа за него?

Православен агент?

И такъв да съм - много сме..........ама много........почти цяла България,а вие.........шепи вярващи в един или друг водач - дали Йехова или Дънов......все тая е!!!

Бившата жената на логото се моля да не се опитва ама въобще да казва на 6 годишната ни дъщеря кой и какъв бил Учителя,защото на няколко пъти го чух и..........не ми стана приятно.........и никога няма да ми стане...та.........грешка..осъзнаване....това са чужди неща за нея....далеч е от тях..принципно говоря,ама вие не знаете нищо......нападнахте ме и едва ли не обвинявал съм Пешо заради раздялата,ами чисто и просто - изведнъж си променяш начина на живот,мисленето,разбиранията,започваш да вярваш не на детето си и мъжа си,а на човек заминал си от този Свят......но останл твой водач до гроб!

Ай сиктер,а?Може ли?

Може,разбира се!!!!

Да ви се не видят и ученията и сектите и измисление лидери и водачи дето имате!!!

Вярвайте в който искате,живейте както искате,но аз......просто си сверявам часовника от болшинството българи,а не от онези странни птици които са придобили такова голямо самочувствие за себе си,че мислят останалите за низши същества,а те видиш ли били духовно извисени?!?!

И бих казал,че това е мнение за Пешката и всеки тук има право да го изрази,а дали е позитивно или негативно - негова работа!!!

Напълно си прав.Всеки има право на мнение! Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...69782&st=45

И понеже наистина така смятам,давам възможност да се популяризира твоето,което аз абсолютно НЕ споделям. Публикувано изображение:speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И понеже наистина така смятам,давам възможност да се популяризира твоето,което аз абсолютно НЕ споделям. Публикувано изображение;)

Само едно не мога да разбера?!?!

Защо споделяте положително мнение за Дънов и същевременно казвате "не,аз не съм дъновист,просто познавам хора които са много свестни и така....."....защо лъжете бе,хорица.........кажете"да,такъв съм,харесвам го,обичам го,той е моя живот"......и едно е да познаваш някой,друго е да живееш с него.......наблюденията са различни........а дали някой споделя моето мнение.....да..........в началото и аз бях положително настроен към човечеца и неговите книжки,но........в последствие кво стана :speak: ....мазало.........хайде стига извращения пред очите ми!!!

Инфинити......ок......ше пиша там......има какво ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...