Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 1

Featured Replies

Та ..

Къде са настройките за autocomplete (търсачки и т.н.)?

Opera няма AutoComplete.

Освен това, как да задам на Opera да не отваря торент файлове, а да ги отваря BitComet?

И още нещо, как да интегрирам в менюто на браузъра да сваля флаш клипове (с BitComet 0.80)?

В адресната лента пишеш about:config, кликаш върху BitTorrent, махаш отметката на Enable и кликаш бутона Save. Проямата на настройката ще е в сила от следващото пускане на браузъра.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 299,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• the professor
    the professor

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

• Някой си беше играл да комбинира в едно български и английски речник - така например няма да ти маркира в червено написаното на английски, ако в момента ползваш българския речник. По този начин се ели

• Писал си противоречиво и неясно, неграмотно. Трябва ли да те цитирам?... "Явно е само при Opera проблема" "... не мога да влизам в сайта, в който се опитвам да вляза, и от IE, Safari, Chrome" "Сам

Публикувани изображения

Opera няма AutoComplete.

В адресната лента пишеш about:config, кликаш върху BitTorrent, махаш отметката на Enable и кликаш бутона Save. Проямата на настройката ще е в сила отследващото пускане на браузъра.

Благодарим много Публикувано изображение

С опера съм и при мен отваря безпроблемно форума на датата! Някои настройки да не си пипъл ?

Това е предполагам от интернет трафика ти .При мен така става когато ми умре нета. Публикувано изображение

Съмнявам се да е операта проблема. Аз вчера сгафих един таг и после Лисицата не ми показваше коректно страницата-нямаше бутона за редакция.Влизам с Операта-всичко на 6.

ето снимка с лисицата- http://www.picvalley.net/v.php?p=u/71/70605_342.JPG

нищо не съм пипал

не мисля че е от трафика тук спрях целият трафик и пак същото-http://www.picvalley.net/v.php?p=u/71/70606_969.JPG

Редактирано от jadreniq (преглед на промените)

Да си пипал случайно опциите за показване на картинки (View/Images от менюто) или за филтриране на банери (Tools/Adwanced/Blocked content) ?

Виж да не би да си натиснал да ти показва без картинки. :ph34r::

Публикувано изображение

не е това -http://www.picvalley.net/v.php?p=u/71/70609_539.JPG

Да си пипал случайно опциите за показване на картинки (View/Images от менюто) или за филтриране на банери (Tools/Adwanced/Blocked content) ?

нищо не съм блокирвал нов съм с операта

Само с Датата ли е този проблем?

да само в датата ,обаче добрата новина е че опера зареди страницата,но след много чакане с лисицата става на секундата

И на мен Операта ми прави проблеми на някои сайтове, за разлика от лисицата. Специално за SiteKreator, но там ти казват, че сайта е направен да работи с IE и Mozila. С операта някои табове не се отварят коректно, а освен това е и много по-бавна! Скоро имаше подобна тема и то специално пак за Датата! Можеше да погледнеш търсачката.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

няма смисъл да карам с опера вижте и тази снимка-http://www.picvalley.net/v.php?p=u/71/70623_952.JPG отваря се ,но се чака повече отколкото при ie и ff

Съжалявам, че е така при теб. При мен въобще не е така и Операта си е малко по-бърза от ФФ, а освен това зарежда без никакви проблеми датата. Не се сещам каква може да е причината за този проблем...

Случайно да си инсталирал Две версии на Опера една върху друга?

И при мен операта зарежда по-бързо от лисицата , като говорим за едни и същи страници !!!!!!!!!!!!!!!! ;):):nono:

Проблем - почти всеки път, когато опитам да напиша пост в един форум, Opera увисва, като показва само бутоните за BB code и емотките. Някакви идеи? Едит: С IE няма такива проблеми.

Проблем - почти всеки път, когато опитам да напиша пост в един форум, Opera увисва, като показва само бутоните за BB code и емотките.

Някакви идеи?

Едит: С IE няма такива проблеми.

А за кой форум става въпрос?

Това е въпосния форум.

От другия компютър го отварям с Opera (само че по-стара версия) и няма проблеми. С IE 6 също се отваря без проблеми.

Редактирано от Hatebreeder (преглед на промените)

Това е въпосния форум.

От другия компютър го отварям с Opera (само че по-стара версия) и няма проблеми. С IE 6 също се отваря без проблеми.

Линка е грешен - нищо не отварям: www.htt%5b.com..

Като спомена стара версия на Опера и се зачудих, случайно да си инсталирал новата 9та версия върху 8ма? Понякога се получават проблеми ако се инсталират една върху друга. Ако случая е такъв - изтрий, почисти регистрите, виж дали няма останала някоя папка на Опера и инсталиран на чисто.

Това е въпосния форум.

С Opera 9.10 Final съм.Регестрирах се в сайта който си дал(линка който си посочил е неработещ,а ето и работещия линк http://forum.potter-mania.com) за да видя дали и при мен ще е така,но всичко си беше наред.Като пиша отговор на пост си дава всичко.Малко тъпичак въпрос,но преинсталира ли Operata?

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Линка е грешен - нищо не отварям: www.htt%5b.com..

Като спомена стара версия на Опера и се зачудих, случайно да си инсталирал новата 9та версия върху 8ма? Понякога се получават проблеми ако се инсталират една върху друга. Ако случая е такъв - изтрий, почисти регистрите, виж дали няма останала някоя папка на Опера и инсталиран на чисто.

Тук нещата са малко по-сложни за някои фенове на Опера. Такава объркация се беше получила с моята Опера, но благодарение на Night Raven успях да оправя нещата на 95 %( благодаря за полезните съвети). Проблема ми беше дошъл след няколко преинсталации на Windows и инсталация на Опера върху стари версии. Естествено не исках да си загубя пароли, линкове, писма и така нататък. Може би нямаше да има проблем, ако бях инсталирал Windows-a със същото потребитерлско име. Обаче се оказа, че при написването на opera:config нещата се бяха объркали доста. Аз си пазех и старите данни от Aplication data , та операта ми действаше на няколко фронта тоест вземаше дани от 2 профила - сегашния ми и предишния. Въпреки всички преинсталации, почиствания на регистри и така нататък, не ми се почваше всичко отначало, затова промених всичко ръчно и пренасочих операта да работи само с единия ми профил, а от другия копирах нещата които ми трябват. Разбира се, загубих някои несъществени неща, но объркацията беше толкова голяма, че чак се зачудих тая Опера как изобщо работи!

Пробвах да преинсталирам, пробвах даже и старата версия (9.02). Не ще - пак забива по същия начин.

Пробвах да преинсталирам, пробвах даже и старата версия (9.02).

Не ще - пак забива по същия начин.

А случайно да си ползвал TuneUP примерно за оптимизация на паметта или някоя друга програма или да си правил някои оптимизации на Windows? Имах известни проблеми и аз днес сутринта, след като реших да си оптимизирам рама с TuneUp2006, а вчера, след като си бях олекотил Windowsa. Сутринта наистина не ми се отваряха някои изображения и то от главната страница на Калдата. Вчера не можех да си ползвам и мейл клиента на Опера, та се наложа да си върна първоначалното състояние на регистрите преди да си изключа някои услуги. След повторното изключване и постоянни проби, най-сетне всичко е наред :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.