Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

Вече втори ден защитната стена ми показва,че блокира msfeedssync.exe. Какво означава това и опасно ли е?

• Отговори 465
  • Прегледи 48,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

OA => Online Armor ли ще рече ?

Може ли снимка на диалоговия прозорец, който се появява при опит за свързване на msfeedssync.exe с интернет ?

Благодаря, но как да го разреша?Ползувам само ОА

Main Menu

Firewall: Rules

Program access:

И добавяш програмата - Add

Оттам с десен бутон можеш да я Allow & Block.

По принцип системните процеси могат да бъдат фалшифицирани с вируси.

Редактирано от fuckoff (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Безплатната версия 49 ще я пуснат след 5 дни за изтегляне от официалния им сайт,така че използвайте тази връзка за сваляне,която съм предоставил по-горе.

Благодаря! Веднага ще я тествам. Забелязах, че са обновили и сайта им, много по-добре от предишния. :):whist:

Пробва ли я?Как мислиш оправиха ли и bugg-овете за които писах-те май са само при платената!

Всичко е по старому. Все още е твърде тежка, а нещо ми влияе и на интернет връзката. При спряна защитна стена ми отваря kaldata за секунди, пусна ли я, започва едно мислене... Много ме е яд, че няма развитие, каквото искаме! :)

Всичко е по старому. Все още е твърде тежка, а нещо ми влияе и на интернет връзката. При спряна защитна стена ми отваря kaldata за секунди, пусна ли я, започва едно мислене... Много ме е яд, че няма развитие, каквото искаме! :)

Да и мен ме е яд защото е доста добра(най-добрата),но с тези технически неизправности....Аз я харесвам,но как да си взема кола която все има проблеми!

Жалко,ще чакам...може по-нататък да я пооправят.(...въпреки,че им писах 3 пъти!)

Абсолютно е така! Според мен има някакъв проблем, който не могат да решат, иначе кой ще е този разработчик, който ще знае къде и какво да направи, за да подобри сериозно продукт и въпреки това да не го прави. Искат развитие и те, но явно има нещо, което им създава сериозна пречка.

Абсолютно е така! Според мен има някакъв проблем, който не могат да решат, иначе кой ще е този разработчик, който ще знае къде и какво да направи, за да подобри сериозно продукт и въпреки това да не го прави. Искат развитие и те, но явно има нещо, което им създава сериозна пречка.

Да,...ще е много жалко ако не успеят да я оправят.Това е стена с огромни потенциали и от такива малки детайли хората я избягват!

Дано работят по въпроса, защото съм в задънена улица. Преди няколко часа, изтеглих и инсталирах ZoneAlarm Pro, настроих я, никакви проблеми. Обаче преди един час, започна да ми крашва Windows Installer, при което Vista постоянно ми показва, че търси решение на проблема, но в крайна сметка не открива и само трябваше да кликам Close на това съобщение. Разкарах и нея. Изпробвах коя ли не защитна стена и до една се дънят при мен, как една не направи изключение... Отказвам обаче на ZoneAlarm да репортна този бъг. Репортнал съм на OutPost Firewall Free BSOD, ако не го оправят в следващата версия и те ще се разминат с моите рапорти. Надеждите ми остават в Online Armor и Outpost Firewall Free, силно се надявам да ги подобрят сериозно.

Дано работят по въпроса, защото съм в задънена улица. Преди няколко часа, изтеглих и инсталирах ZoneAlarm Pro, настроих я, никакви проблеми. Обаче преди един час, започна да ми крашва Windows Installer, при което Vista постоянно ми показва, че търси решение на проблема, но в крайна сметка не открива и само трябваше да кликам Close на това съобщение. Разкарах и нея. Изпробвах коя ли не защитна стена и до една се дънят при мен, как една не направи изключение... Отказвам обаче на ZoneAlarm да репортна този бъг. Репортнал съм на OutPost Firewall Free BSOD, ако не го оправят в следващата версия и те ще се разминат с моите рапорти. Надеждите ми остават в Online Armor и Outpost Firewall Free, силно се надявам да ги подобрят сериозно.

На Online им писах три пъти в форума,но няма резyлтати(говоря ти за Платената Версия не съм слагала Безплатната отдавна)!Пак ми замръзва на компа и не прави бързи връзки(чакам по 6,7 секунди за да стартирам следващо нещо)Пробвай PrivateFirewall.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

И едва ли си единствения човек, който им е писал за тези неща. Все пак хубаво е, че си направила това и то няколко пъти. Аз лично съм комуникирал с Mike Nash няколко пъти и смея да кажа, че той е много сериозен и готин човек, не е някой който ще седи и ще чака. Затова предполагам, че наистина търси решение. Относно Private Firewall нея също изпробвах и се получава един freeze при задаване на команда - Allow, Block и прочие.

Версия Free 49 за сега( цели 2 дни) не ми е направила нкакъв проблем под Windows XP SP3, съвместно с Avast!Home.Страниците се отварят нормално,забавяне на трафика не съм забелязал.Стартира се малко по-бързо и доста по пъргаво отреагира.За сега това,дано не ми "наклепа" само с повтарящи се съобщения, целия дектоп в очакване да позволя или не,предполагам,че това е оправено отдавна.

Версия Free 49 за сега( цели 2 дни) не ми е направила нкакъв проблем под Windows XP SP3, съвместно с Avast!Home.Страниците се отварят нормално,забавяне на трафика не съм забелязал.Стартира се малко по-бързо и доста по пъргаво отреагира.За сега това,дано не ми "наклепа" само с повтарящи се съобщения, целия дектоп в очакване да позволя или не,предполагам,че това е оправено отдавна.

Аз казах,че това го получавам на платената версия и то без да пипам настройките!Мисля,че в Форума някои беше споделил,че има същия проблем(...май е само при Виста)!

Ако всичко беше наред щях да съм с нея а не с Комодо.Само заради тези причини не мога да я ползвам!

Free версията май наистина е добре,но тя ми е орязана а има по-добри от нея!Искам Premium-а,а и имам лиценз които не мога да ползвам!

Release 3.5.0.49 - 21st September 2009

Online Armor Premium

Unable to change interface trust status with "New network discovery" unticked - Fixed

Digital Certificates can sometimes be misidentified - Fixed

nProtect GameGuard +Trickster vs. OA - fixed

'Jump to' option removed

Adjusted caption on some popups

Improved Banking Mode performance

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Аз казах,че това го получавам на платената версия и то без да пипам настройките!Мисля,че в Форума някои беше споделил,че има същия проблем(...май е само при Виста)!

Ако всичко беше наред щях да съм с нея а не с Комодо.Само заради тези причини не мога да я ползвам!

Никога не съм коментирал платения вариант на Online Armor и нямам никакво желание да го правя.

Коментара ми не беше насочен към никой в случая.

Това са мои констатации и никой не ангажирам с тях.

• 4 седмици по-късно...

6-а версия не се справяше с Leak-теста на PCFlank- проверено лично! 7-а справя ли се? Другото неприятно (за мен) е липсата на многоезиков интерфейс в 6-а версия. 7-а има ли руски език? (за бг. е ясно, че няма да има)

Здравеите,много време ползувам Online Armor free,но новата версия 3.5.0.50 ми изключва доста често интернета.Някаква идея за настроиката?

Online Armor Free 4.0.0.6 Beta (Win 7 32-bit compatible)

Download Beta

Changelog Beta

Build 4.0.0.6 is now available! This build contains the following changes:

1657: All logging should be enabled by default (in debug mode)

1596: Troubles upgrading to OA++ from Premium (notification is removed when there is no A2 directory)

1650: OASIS Repeated retries - timeout increased, server issue solved

1637: Blocking Windows updates

1654: The OAwfp service failed to start

1627: Installer Vs. Run Sufer - the options are mutually exclusive now

1644: History legend needs updating to include pink highlight - additional coloring removed

1647: Hide localhost and blocked/allowed/all hosts setting doesn't stick

1661: History entries for SCW & for some program modifications

По-добре изчакай финала,ако питаш мен.Или на виртуалка я качи. Те с XP не са оправили някои проблеми,та чак на Win7 скочиха.

По-добре изчакай финала,ако питаш мен.Или на виртуалка я качи.

Те с XP не са оправили някои проблеми,та чак на Win7 скочиха.

Няма....

Изтеглям го, инсталирам го, при което всичко става страшно бързо и точно. Накрая иска рестартиране, рестартирам и след рестартирането нямам интернет. Чакам да ми зареди Online Armor, зарежда, зарежда и накрая дава грешка. После отказа да се деинсталира с вградения деинсталатор, ужас....

Няма да доживея да я оправят!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.