Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове

Featured Replies

Попитали Радио Ереван кой е най-добрият български комедиен сериал. Радиото отговорило: "Парламентарен контрол".

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

По време на бомбардировките над Белград двойка изтребители се отклоняват и погрешка навлизат във въздушното пространство над София. По едно време единия пилот поглежда надолу: - Абе тука хвърляхме ли? - Не, не. Тука си е така - отговаря другия.

Според служителя: "Компютъра не искаше да се включи - викам оня шаман админа. Дойде той, вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото, и пак промърмори нещо неясно, включи компютъра и той тръгна! Пак дигна ръце към небето, промърмори нещо и излезе." По думите на админа: "Отивам при юзъра - а тоя глупак така си е въртял на стола, че намотал около него захранващия кабел. Напсувах го яко ама тихо да не ме чуе, разплетох кабела, ритнах компютъра по-далече под бюрото, включих го, пак го напсувах и си излязох." =========================================================================================================================================================== Една жена попитала Конфуций защо ако жена бъде с 3-ма вече е к***а, а ако мъж - с 10-тина жени е добър, мачо, мъжкар? "Виж сега, отговорил й учителят, ако един ключ отваря 10-тина брави, тогава той е добър, отличен ключ, ама ако една брава я отключват повече ключове, тогава тази брава е за никъде." ============================================================================================================================================================ Двама приятели се срещат и се разпитват за семействата: - Какво прави дъщеря ти? - Дъщеря ми работи наистина много, издигна се в работата, стана зам. Директор, купи си две коли, апартамент, вила на морето. Твоята какво прави? - Абе и моята стана курв@, обаче аз не мога да го разкажа така хубаво като тебе.

Момченце пита: - Мамо, мамо, аз тъп ли съм? - Тъп си, по дяволите, аз съм баща ти. ------------------------------------------------------------------------- Жена казва на мъжа: - Хайде да правим любов, като във филмите. Мъжът се навил. Опънал я, както си иска, после свършил на лицето й... Тя, избърсвайки се: - Да, скъпи! Различни филми гледаме с теб!!!

Кучи студ. Човечец излиза от входа, увива с в шала и ръмжи:

- Това вече не се търпи!

Веднага някой учтиво го хваща за лакътя.

- Вие защо казвате, че това правителство вече не се търпи?

- Аз? Моля ви се, казах, че студът не се търпи!

- Няма да шикалкавиш! Студът МОЖЕ да се изтърпи!

Бог решил да се запознае със състоянието на медицината в България. Преобразил се на джи пи. Пред кабинета огромна опашка. Влиза инвалид в количка. Бог слага ръка на главата му и казва: -Стани и ходи! Болният оздравял, става и излиза от кабинета. Питат го от опашката: - Как е новият? - Също като другите: дори не ми премери кръвното!

Един ден Google толкова ще се усъвършенства, че като напишеш “Къде е вторият чорап?”, той ще отговаря “Под леглото, кретен”. Съобщението на операционната система “Задачата е изпълнена на 99 процента” радва само първия половин час. На този свят май само Google ме разбира от половин дума…

Редактирано от Apoli (преглед на промените)

Две женски кенгура си говорят: - Ооо, близнаци ли, ooo... не ми е по джоба!

Виц от тоталитарно време:

Милиционер влиза в книжарница и дава нареждане на продавачката да подготви витрината в подходящ вид, тъй като покрай нея ще премине официална делегация от високопоставени гости от СССР.

Книжарката слага портрета на Тодор Живков, семейна снимка на Тодор Живков и снимка на Леонид Брежнев, обграден от най-високите в политбюро.

Милиционерът оглежда витрината и арестува жената. Като го питат защо го е направил, той се аргументира:

Как да не я арестувам - сложила портрета на Тодор Живков върху книгата "Идиот", семейството му - върху "Нещастна фамилия", а Леонид Брежнев и политбюро - върху "Али Баба и четиридесетте разбойника"

Бил хубав слънчев ден. Свекървата казва на снаха си: - Какво хубаво време, да излезнеш па да се не върнеш! На другия ден валял дъжд и снахата казала на свекърва си: - Какъв лош ден, да легнеш па да не станеш!

Англичанин, французин и българин и спорят от коя националност са били Адам и Ева.

Англичанинът:

- Според мен Адам е бил англичанин - само един англичанин може да бъде такъв джентълмен, че да си даде реброто, за да се появи Ева.

Французинът:

- А според мен Ева е била французойка - само една французойка може да се предложи эа една ябълка.

Българинът:

- И двамата сте в голяма грешка по въпроса! Според мен и Адам и Ева са били българи - само българин с една ябълка на гол гъз може да си мисли, че живее в рая..

Първия ден Бог създаде мъжа. На втория - жената. А на третия ден гледаше риалити шоу...

Катаджия спира шофьор:

- Направихте нарушение.

Шофьорът:

- Виновен съм, но може ли да ми простите, днес имам рожден ден.

- Поздравявам ви и разбира се, че ви прощавам, но така ми се иска да пия едно хубаво уиски и да се почерпя за ваше здраве довечера! :D

Две жени се карали за място в автобус. Шофьорът се намесил: "Не се карайте! По-възрастната трябва да седне." Жените се спогледали и седалката останала празна!

Един бедуин цели месеци бродел из Сахара с камилата си, без да срещне жива душа. И ужасно много имал нужда от жена, но като нямало откъде да намери, най-накрая решил да се възползва от своята камила. Казал й "Стой" и минал зад нея, възбуден до крайност. И тъкмо да извърши съвокуплението, камилата направила две крачки напред и му се изплъзнала. Бедуинът направил втори опит, но пак без успех. Трети, четвърти, пети опит - все същото; камилата всеки път му се изплъзвала. Бедуинът отчаян продължил по пътя си и не щеш ли - срещнал някаква жена, която лежала върху пясъка, дрехите й били прегорели от слънцето, разкривайки омайни прелести, а устните й били напукани до кръв и жената стенела: "Вода, водааа!". Бедуинът веднага й се притекъл на помощ с един мях вода, жената стръвно започнала да пие, пила, пила, пила, съвзела се и рекла: "Добри човече, искам да ти се отплатя, както подобава; готова съм да ти дам всичко, което поискаш от мен! Кажи ми от какво имаш нужда!". Бедуинът помислил, помислил, минал пак зад камилата си, па рекъл на жената: "Дръж камилата да не ми се изплъзне!".

Един си купил куче птичар, но след една седмица го върнал.

- Защо го връщате?

- Не струва !

- Как не струва - това е куче медалист !

- Станала е някаква грешка - или не може да лети, или не го хвърлям достатъчно високо.

Обажда се един на импулсен секс телефон.

Чува отсреща приятен глас:

- Здравей, сладур! Искам те, готова съм да изпълня всяко твое желание...

- Ами дай ми...?

- Всичко ще ти дам...

- Абе може ли...!

- Всичко може сладурче...

- Абе како Ванче, дай мама бе!

Полезен съвет за мъжете:

-Преди да почнете да наричате жена "Зайче", помислете дали ще ви стигне зелето и дали няма да ви подведе моркова.

****************************************************************************************************************

Мъж и жена празнували сребърната си сватба.Седнали в един бар,поръчали си по едно питие,чукнали се и ...кой какво си мислел:

Жената: "За 25 години го научих да пере,да готви,да шие,отказа цигарите,спря пиенето,работи по 4 часа след работа...Какво повече мога да искам!"

Мъжът: "Ако бях я утрепал още първата година,сега щях да съм излязъл от затвора!"

**********************************************************************************************************************

Питат Радио Ереван:

-Каква е приликата между доставчик на пица и гинеколог?

Радиото отговаря:

-И двамата могат да помиришат, но не могат да ядат!

Автобус. Срещу млада девойка седи игриво настроен дядка. След известно време, прекарано в общи приказки, дядката пита:

- Момиче, ако ти дам 100$, ще си вдигнеш ли поличката по- високо?

Девойката се съгласява, повдига поличката, прибира парите и предлага:

- Ако ми дадете още 100$, мога да Ви покажа къде ме оперираха от апандисит.

- С удоволствие! - облизва се старчокът и подава банкнотата.

Мацката прибира и тях, усмихва се и казва:

- Сега...погледнете през прозореца вдясно...Виждате ли болницата до светофара? Е, точно там...

Според SOPA, може да получиш 5 години за ъплоудване на песен на Майкъл Джексън. Това е с една година повече отколкото получи доктора, който уби Майкъл Джексън.

Един отишъл в публичен дом. Избрал си момиче и прекарал фантастична нощ. На сутринта попитал мадам: - Колко дължа? - Нищо... Бяхте страхотен! - Какво? Цяла нощ секс със супермомиче и не плащам нищо? - Нищо. Даже това е за вас! - и му подала 500 долара. Човекът се шашнал. Още същия ден разказал на всички свои приятели. И един от тях решил и той да отиде. Също изкарал страхотна нощ и на сутринта попитал: - Колко дължа? - Нищо, бяхте страхотен ! - и му дала 100 долара. - Благодаря - казал. - Но имам един въпрос: Защо получавам 100, а моят приятел е получил 500? - Вчера всичко вървеше по телевизията, а днес - само в интернет.

...- Вчера всичко вървеше по телевизията, а днес - само в интернет.

Всъщност има такъв тип заведения. Разликата е, че клиентите предварително знаят, че ще ги излъчват и подписват договор.

"- Бърза помощ викали ли сте?

- Да.

- Излизайте, колата вече е долу."

И един за Вес :

"Влизам следобед в счетоводството - никой...

Влизам във Фейсбук - оп-п-па! Счетоводството!"

Съпруга на хирург изразява недоумението си: - Просто се чудя как моят съпруг се оправя в операционната, като вкъщи не може и едно копче да зашие! :lol6: :lol6: :lol6:

Момче и момиче отишли на ресторант. Дошъл сервитьорът и попитал момчето какво си е избрало. То отговорило, че иска телешки стек. Сервитьорът попитал: - Ами лудата крава? - момчето казало: - А, тя сама ще си поръча!

Урок по физика. Учителят: - Според третия закон на Нютон, всяко действие има своето противодействие. Нещо неясно? Иванчо: - Когато татко дава пари на катаджииите защо те не се съпротивляват?

На една среща на четири очи между Брежнев и Живков протекъл следният разговор: - Тошка, аз не искам нищо след като умра; единственото, което искам, е върху буквата Е на Ленинград да сложат две точки, та да стане Льонинград (градът на Льоня). А ти имаш ли идея за себе си? - Имам, тавариш Брежнев. Намислил съм София да бъде преименувана на Тошингтон. - Ааа, Тоша, не може - много американско звучи! Я дай друго предложение! - Е, добре де - нека бъде Тошква!

Единайсетгодишен младеж се връща от училище. Посреща го баба му. - Как си Жоре, какво учихте днес в училището? - Имахме урок по сексуално възпитание, бабо. Разказваха ни за пенисите, влагалищата, половите актове и разни други работи.... Бабата, естествено изпада в шок и се обажда по телефона на дъщеря си. - Стига, ма, мамо! 21 век сме вече, сега тия неща са част от училищната програма. - успокоява я дъщерята. Бабата в недоумение отива да готви обяда. Когато всичко е готово тя отива в стаята на младежа да го вика за обяд и го заварва да се занимава с онанизъм. Без да дава израз на емоционалното си състояние, бабата се покашля и казва: - Жоре, ела да обядваш, а домашното - после ще си го довършиш....

"А, гутен морген." - казал един като се събудил в моргата

- Какво е неточност?

- Българин, отиващ на работа.

- А какво е точност?

- Българин, излизащ от работа.

.................................................

- Пено ма, как е на английски "обичам те"? - попитал мъжът.

- Ай лав ю!

- А на немски?

- Их либе дих.

- А на пернишки?

- Марш в леглото, кучко!

............................................

- Айде Пено, ставай, че петлите кукуригат - казал мъжът.

- Оти да ставам бре? Язе да не съм кокошка!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.