Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филмите и книгите

Featured Replies

И на мен ми хареса как са филмирали "Далече на север", актьора дето играе главния е много сладък. Действието се развива в едно градче в Аляска. Главния, след като вижда как убиват пред очите му неговият партньор, става началник на полицията в това същото това забутано градче. Главната пък е пилот на малък самолет който превозва стоки и хора. Общо взето се влюбват, докато той разследва смъртта на отдавна изчезналият и баща. Тя е малко саможива, живее сама с няколко кучета, а той от своя страна все още изпитва вина. Някъде четох, че това било една от най-слабите и книги, на мен пък много ми хареса. Въпрос на вкус. :)

• Отговори 563
  • Прегледи 150,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Снощи седнахме с мъжа ми да гледаме Една нощ с царя ( децата бяха при баба си и дядо си), но едвам стигнахме до първите 45 мин.и не издържахме. Толкова глупав филм не бяхме гледали. Слаба игра, никакъв сюжет, ужасно снимане абе.....не ни хареса въобще.Жалко само, че си изгубихме и без това малкото време за гледане на филми. Не зная направо какво ви е харесало в този филм, момичета.

• Автор

И на мен ми хареса как са филмирали "Далече на север", актьора дето играе главния е много сладък.

Действието се развива в едно градче в Аляска. Главния, след като вижда как убиват пред очите му неговият партньор, става началник на полицията в това същото това забутано градче. Главната пък е пилот на малък самолет който превозва стоки и хора.

Общо взето се влюбват, докато той разследва смъртта на отдавна изчезналият и баща. Тя е малко саможива, живее сама с няколко кучета, а той от своя страна все още изпитва вина.

Някъде четох, че това било една от най-слабите и книги, на мен пък много ми хареса. Въпрос на вкус. :cool:

А на мен книгата не ми хареса особено.Като цяло не бе лоша,ама както често казвам прсто не прилича на любовен роман.Някак не можах да "почувствам" отношенията между героите.Другите неща в книгата ми харесаха,но ...Иначе във филма(като верен фен гледах без субтитри:cool:) двамцата са много сладки.Главния е супер готин(мисля,че преди се снимаше в сапунки и дори съм го мяркала по нова тв,но не помня името),а главната също е много сладка и е също певица-Лиан Раймс -

Публикувано изображение

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Момичета, не мога да се стърпя и да не ви похваля един филм, който гледах снощи на кино - от години не съм се впечатлява толкова от филм, чак се учудвам от себе си. Става въпрос за "Не ме забравяй" - мисля че все още го няма по тракерите, но ако имате време отделете два часа да отскочите до киното за да го гледате. Супер много съм впечатлена, дори снощи няколко пъти се събуждах и се сещах за моменти от сюжета...според мен във филма има много смисъл и мога само да ви го препоръчам ;)

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Не знаех, че вече е излязал. Аз отдавна го чакам. Само дано да не свършва зле, че много се вкисвам на филми с лош край.

• Автор

Интересен изглежда и доста трагичен.Само да намеря подходящо време.

Актьорът от Далече на север се казва Еди Сийбриан, сигурно сте го мервали в Страсти, а участваше и в няколко епизода на американския сериал Грозната Бети.

Много благодаря за филмите по арлекините :) Искам да попитам дали ще качите и последния филм- Hard to forget? Също искам да попитам и някой може ли да ми помогне със сийд на Sense and sensibility от 2009 година? Торентът е качен в masters. От доста време се опитвам да го изтегля, а няма нито един сийдър http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :help wanted4:

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Блкагодаря изглежда интересен.Непременно трябва да се гледа.

Актьорът от Далече на север се казва Еди Сийбриан, сигурно сте го мервали в Страсти, а участваше и в няколко епизода на американския сериал Грозната Бети.

А аз актьора съм го гледала във сериала"Сътнсет Бийч"

Редактирано от margc (преглед на промените)

Момичета снощи гледах "Мисия Лондон" (знам, че не е любовен роман, ама все пак е по книга, та реших да пиша) и да си го кажа, че ми тежи на сърцето - страшно съм разочарована. Отидох с много големи очаквания за изключително забавен филм - уви сега ме е яд, че изобщо си дадох парите. От трейлъра който бях гледала и заради изключителната реклама доста бях ентусиазирана, но най-смешните моменти бяха точно тези от трейлъра. Доста умело е пресъздадено какво "диво племе сме, но смисълът на филма така и не успях да проумея. Да кажа и нещо положително - допадна ми актьорската игра, в смисъл че репликите като че ли им идваха спонтанно, а не рецитираха сякаш са заучени, освен това самия изглед, вид на филма - бяха изпипани, но сценаристите има още доста да се учат. В заключение - не ми хареса, просто поредното разочарование...

Момичета снощи гледах "Мисия Лондон" (знам, че не е любовен роман, ама все пак е по книга, та реших да пиша) и да си го кажа, че ми тежи на сърцето - страшно съм разочарована. Отидох с много големи очаквания за изключително забавен филм - уви сега ме е яд, че изобщо си дадох парите. От трейлъра който бях гледала и заради изключителната реклама доста бях ентусиазирана, но най-смешните моменти бяха точно тези от трейлъра. Доста умело е пресъздадено какво "диво племе сме, но смисълът на филма така и не успях да проумея.

Да кажа и нещо положително - допадна ми актьорската игра, в смисъл че репликите като че ли им идваха спонтанно, а не рецитираха сякаш са заучени, освен това самия изглед, вид на филма - бяха изпипани, но сценаристите има още доста да се учат.

В заключение - не ми хареса, просто поредното разочарование...

ОООО, мила чела ли си книгата - страхотна е ! Аз ще го гледам днес и се надявам поне да ми остане добро мнението, затова не отивам с големи очаквания. Мерси, че сподели и непременно прочети романа ако не си.

ОООО, мила чела ли си книгата - страхотна е ! Аз ще го гледам днес и се надявам поне да ми остане добро мнението, затова не отивам с големи очаквания. Мерси, че сподели и непременно прочети романа ако не си.

Не съм го чела, така и не му дойде реда, но щом така го похвали, трябва да се поогледам за него - едва ли ще си купя книгата, но дори и да я намеря трудно ще се накарам да я прочета...но знае ли човек, книгите винаги са по-добри от филмите :mad:

А аз актьора съм го гледала във сериала"Сътнсет Бийч"

Да, обърках сериалите :) Сънсет бийч е, не Страсти.

Вчера гледах поредния филм по книга на Никълас Спаркс - "С дъх на канела"т.е. - "Dear John", и тъй като нямах големи очаквания, може да се каже, че не останах разочарована. Но сравнявайки го с останалите филми по негови книги -"Писмо в бутилка", Нощи в Роданте", "Тетрадката", "A Walk to Remember“, този като че ли е най слабия. Не съм чела книгата, така че не мога да ги сравня. Актьорите бяха сладури, имаше красиви и тъжни моменти, типични за всичките филми по негови книги, но по изключение тук не изхабих един куп салфетки.

Много благодаря за филмите по арлекините :) Искам да попитам дали ще качите и последния филм- Hard to forget? Също искам да попитам и някой може ли да ми помогне със сийд на Sense and sensibility от 2009 година? Торентът е качен в masters. От доста време се опитвам да го изтегля, а няма нито един сийдър http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :help wanted4:

Еди Сибриан е много талантлив актьор, освен в "Сънсет бийч" ми е направил впечатление и в онова среднощното издание на спасители на плажа. Мисля, че се казваше "Спасители - частни детективи". Сладурче си е.

А за последния арлекин, мога да кажа, че обърнах наопъки всички международни тракери, където съм регистрирана и никъде го няма. Начина е ако някой го има, да го рипне, или ако го дават по тв да ми кажете кога и ще помоля да ми го запишат. А какво ще кажете да направим субтитри за останалите филми арлекини? Трябват ми хора, които да превеждат по слух обаче... в краен случай - по спомени от тв.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Вчера гледах поредния филм по книга на Никълас Спаркс - "С дъх на канела"т.е. - "Dear John", и тъй като нямах големи очаквания, може да се каже, че не останах разочарована.

Но сравнявайки го с останалите филми по негови книги -"Писмо в бутилка", Нощи в Роданте", "Тетрадката", "A Walk to Remember“, този като че ли е най-слабия. Не съм чела книгата, така че не мога да ги сравня.

Актьорите бяха сладури, имаше красиви и тъжни моменти, типични за всичките филми по негови книги, но по изключение тук не изхабих един куп салфетки.

Да, щеше да е добре да използвам поне една салфетка, ама на мен дори не ми стана тъжно. Тяхното пропиляно време ("и така изминаха 5 години") беше в унисон с моето ("и така измина час и половина"). Любовната сцена (в конюшнята) хич не беше добра, а финала е точно никакъв.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Дано следващия филм по негова книга е по-добър. "The Last Song“ - май ще излезе през лятото. Но книгата много ми хареса, скоро ми я подариха. И тя не е много сълзлива, въпреки че имаше един момент, в който доста подсмърчах.

Аз снощи изгледах "С дъх на канела" и се присъединявам към мнението,че филмът е доста под нивото на другите истории от Никълъс Спаркс, не знам книгата как е, но по филмчето има какво да се барне. Хареса ми като цяло замисълът,аз дори успях да изхабя малко салфетки,но главно заради бащата на Джон, много ми беше жал за него.Подбора на актьорите е добър,играта им също е на добро ниво,но самата развръзка не беше както трябва.Тя се жени за някакъв от състрадание и 5 години ни вест, ни кост от нашето момче,после се виждат,говорят си малко,разделят се и после пак се виждат и свърши филма.Финалът,както казахте,никакъв го нямаше. Като цяло впечатленията ми не са лоши...успяха да ме трогнат,но можеха и по-добре. ;)
  • 3 седмици по-късно...

Аз снощи изгледах "С дъх на канела" и се присъединявам към мнението,че филмът е доста под нивото на другите истории от Никълъс Спаркс, не знам книгата как е, но по филмчето има какво да се барне. Хареса ми като цяло замисълът,аз дори успях да изхабя малко салфетки,но главно заради бащата на Джон, много ми беше жал за него.Подбора на актьорите е добър,играта им също е на добро ниво,но самата развръзка не беше както трябва.Тя се жени за някакъв от състрадание и 5 години ни вест, ни кост от нашето момче,после се виждат,говорят си малко,разделят се и после пак се виждат и свърши филма.Финалът,както казахте,никакъв го нямаше. Като цяло впечатленията ми не са лоши...успяха да ме трогнат,но можеха и по-добре. ;)

Повярвай ми финала на филма определено повече ще ти хареса отколкото на книгата.Незнам за друг но лично мен не ме гребна историята като цяло.

THe Last Song се надявам да е подобър, въпреки че не възлагам големи надежди на актиорския състав.

• 4 седмици по-късно...

Eх, момичета, очичките си изплаках! Тоя Роб Патинсън го бивало и в други филми да играе, не само да вампирясва. Remember me, страхтен филм. И като изпълнение и като игра, да не говорим с колко смисъл е натоварен. Горещо го препоръчвам!

Eх, момичета, очичките си изплаках!

Тоя Роб Патинсън го бивало и в други филми да играе, не само да вампирясва.

Remember me, страхтен филм. И като изпълнение и като игра, да не говорим

с колко смисъл е натоварен. Горещо го препоръчвам!

Ще си дойдем на думата. Напълно подкрепям! Още откакто на кино го гледах, чакам да се весне в нета с прилично качество и да си го изгледам пак. Само да освободя два часа и го мятам. :)

Ха така за Робърт - или хубаво или нищо, че напарво сърцето ми пронизваш.

И да се присъединя към хвалебствията - филма наистина е много хубав и смислен!

Аз онзи ден гледах "Принцът на Персия" - знам, че не е правен по книга, но...с удоволствие бих прочела този сюжет. Всичко беше извадено като от роман - ох като почнеш от историята на главните, като минеш през самия главен - който направо да го изпапкаш Публикувано изображение

И ефекти, и игра и сюжет и любовна история - всичко толкова много ми хареса, че с удоволствие пак бих го изгледала...забравих да спомена, че освен всичко филма е и супер забавен, на места се смях от сърце и с глас!

Горещо го препоръчвам, на мъжете ви може и да не допадне, но не вярвам някоя форумка да не го оцени по достойнство!

Аз така гузничко да си призная, че много ме дразни в цялата тази злополука наречена "Здрач", но се убеждавам, че има забележителни актьорски заложби, а има и интелекта и най-вече желанието да ги развива :ph34r:

Има нещо в англичаните...много добри кадри вадят!

Ха така за Робърт - или хубаво или нищо, че напарво сърцето ми пронизваш.

И да се присъединя към хвалебствията - филма наистина е много хубав и смислен!

Аз онзи ден гледах "Принцът на Персия" - знам, че не е правен по книга, но...с удоволствие бих прочела този сюжет. Всичко беше извадено като от роман - ох като почнеш от историята на главните, като минеш през самия главен - който направо да го изпапкаш Публикувано изображение

И ефекти, и игра и сюжет и любовна история - всичко толкова много ми хареса, че с удоволствие пак бих го изгледала...забравих да спомена, че освен всичко филма е и супер забавен, на места се смях от сърце и с глас!

Горещо го препоръчвам, на мъжете ви може и да не допадне, но не вярвам някоя форумка да не го оцени по достойнство!

Пете, сега ще те изненадам за "Принцът на Персия", но се затетох в коментари за филма и май ще се окаже, че не е правен толкова по играта, колкото по книга/и. Но така и не разбрах автор/заглавия.

Иначе и аз като теб бях очарована, още повече, че реално бяхме отишли да гледаме друг филм. Какво приятно объркване на билетите. :speak: Само да излезе в по-хубаво качество из нета и познай...

Аз така гузничко да си призная, че много ме дразни в цялата тази злополука наречена "Здрач", но се убеждавам, че има забележителни актьорски заложби, а има и интелекта и най-вече желанието да ги развива :ph34r:

Има нещо в англичаните...много добри кадри вадят!

Това на уше, да не ме чуе Петето, но и аз не съм му фен в "Здрач" филмите. В първия са го докарали, но във втория филм... имам си забележките.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Абе, в здрачовете не е толкова интересен защото тепърва има да се развива и разкрива героя. Чакам сега на 9ти юли да гледам Eclipse. А колкото до англичаните, не забравяйте, че той е играл предимно в английския театър и мюзикъли и като актьор е наистина талантлив. А аз до принца още не съм стигнала, май ще е на финала на сесията. И без друго официалния край на сесията ми е на 9ти юли и смятам за черешка да си подаря една здрач премиера :ph34r: Би, аз като знам ти какво кино харесваш по принцип - това определено не са твоите филми, но напипаш ли патинсън в някоя постановка или мюзикъл, особено както пътуваш напред назад - на изпускай, чела съм че адски си струва.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.