Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

Ми гледах ги...всичко е на никога.Не се чува и като влезеш да развърта хард.Значи не заспива...Все едно си дал log off.

Какво точно трябва да се получи,че неразбирам въпроса ? Може да го направиш да заспива след 10 минути (примерно) след което при натискане на произволен клавиш се стартира екрана с акаунтите.Ако това е целта разбира се.

Редактирано от ferio (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

Подскажете сега ,коя е настойката ,която след малко бездействие на компютъра изкарва Welcome екрана и избор на акаунт.На настройки на захранването монитора е на 15мин,заспиването-никога.

Може би имаш предвид това?

passzt.th.jpg

Или това - "При възобновяване покажи екрана за влизане.":

pass2.th.jpg

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Може би имаш предвид това?

passzt.th.jpg

Или това - "При възобновяване покажи екрана за влизане.":

pass2.th.jpg

Благодаря!

Значи включих и изключих При възобновяване покажи екрана за влизане и се оправи,явно днес като слагах една тема нещо се е ошашавил уиндоуса.

За сега е добре,ако има нещо ще пиша.

има ли смисъл от инсталиране на деинсталиращ софтуер,или Уиндоуския - Add or remove programs е напълно достатъчен.

и да, и не

всичко опира до конкретната ситуация

единствения що-годе безопасен вариант - CCleaner - тъкмо ще ви помогне да се отвъртете от ненужните файлчета

но винаги когато може, деинсталирането на инсталирана програма през Контролния панел е за предпочитане

Един приятел си купи лаптоп и му сложи уиндоус 7.Той има и компютър с рутер от който се е кънектвал през windows XP на един по-стар лаптоп.Днес като сложи 7 на новия си лаптоп и не може да разбере как се кънектва wireless-a.Може ли някой подробно да обясни.(П.С уина му е на български) Много моля някой да помогне!

Иначе и аз си го сложих.Много проста инсталация.Нищо нередно не съм открил.Windows-a е як.

П.С Извинявайте ,че не прочетох всички 92 страници и може би вече има отговор на проблема ми ,но ето го.

Редактирано от samkata (преглед на промените)

да ви попитам как да спра тези архивирвания които ми заемат по 50 GB веднъж изписа долу че трябва да архивира някакви файлове очаквах да е около 1-2 GB и избрах D: а те станах 50 изтрих всичко и след 1 седмица (т.е днес) пак тръгна да си архивирва файлове и работи не мога всеки път да натискам прекъсни и по късно продължи архивите искам нацяло да спра архивирването

да ви попитам как да спра тези архивирвания които ми заемат по 50 GB веднъж изписа долу че трябва да архивира някакви файлове очаквах да е около 1-2 GB и избрах D: а те станах 50 изтрих всичко и след 1 седмица (т.е днес) пак тръгна да си архивирва файлове и работи не мога всеки път да натискам прекъсни и по късно продължи архивите искам нацяло да спра архивирването

Control Panel -> System and Maintenance -> Backup and Restore Center--> Backup Status and Configuration-->Change backup settings-->Turn off

Получи се много странен проблем при мен, който никога преди това не ми се е случвал. Значи не ми работят следните клавишни комбинации - CTRL+ALT+DEL и CTRL+F. Какво ли не опитах, не мога да разбера проблема. Примерно, отивам на desktop-а и натискам CTRL+ALT+DEL, за да мога да влезна в Task Manager-а, но никаква реакция, освен едно бипкане от дъното на компа. Ходих в контрол панела, там човърках разни простотии и стигнах до там, че при рестарт, преди въвеждането на паролата на екрана ти се изписва че трябва да се натисне CTRL+ALT+DEL. Пак не ще, натискам ги, нищо. Наложи се да използвам виртуалната клавиатура, за да мога да ги натисна, та да ми се появи юзер акаунта, за да си въведа паролата и да мога да стартирам windowsa. Другото е CTRL+F търсачката. По никакъв начин не работи и тази клавишна комбинация. Нито в Mozilla-та като пробвам, нито в Windows explorer-а, нито като слушам музика с foobar2000. А аз я използвах много CTRL+F, за да си търся бързо песните. Тъй че, ако някой има идея как да преодолея този проблем - ХЕЛП МИ :rolleyes: Не става с restore, да върна няколко дни назад, защото съм я изключил тази функция. Така че нещо друго предложете :yanim:))

run>gpedit.msc>Windows Settings>Security Settings>Local Policies>Security options>двоен клик Interactive Logon: Do not require CTRL+ALT+DEL за да стане Enabled,и кликни OK

П.П источник линка по горе

Редактирано от b0928 (преглед на промените)

какъв по точно беше звука

какъв по точно беше звука

От говорителите излиза, не е от дъното, както написах по-рано...Бипкане..Бип..Бип...кратко и отсечено, след като натисна комбинацията

Здр.Отказах се да пускам нова тема за това питам тук.Дали ще имам проблеми с Windows 7 32bit , ако съм с :

Ram-1gb

Processor-Amd Athlon 1.9ghz

Mb-Asrock k7s41 ( старичка :eek: )

HDD-500 + 80gb

КОлебая се дали ще харчи много рам или ако харчи да я оптимизирам ако помогне ;) .

Здр.Отказах се да пускам нова тема за това питам тук.Дали ще имам проблеми с Windows 7 32bit , ако съм с :

Ram-1gb

Processor-Amd Athlon 1.9ghz

Mb-Asrock k7s41 ( старичка :) )

HDD-500 + 80gb

КОлебая се дали ще харчи много рам или ако харчи да я оптимизирам ако помогне ;) .

Слагай. Ще ти върви.

Слагай. Ще ти върви.

Сигурен ли си ? Все още имам съмнения.А и компа ми не е от новите.

Сигурен ли си ? Все още имам съмнения.А и компа ми не е от новите.

Братле, в къщи ми върви на по-слаба машина. Спокойно слагай.

Сложих я :).Добре върви.Оценката е 3.0 което мисля ,че е добре за моя комп.Имам проблем само с звука , ако може някои да погледне темата ми в раздел проблеми с драйвъри ще съм му благодарен

:):wors:

Случайно попаднах на една информация, която може да е полезна за притежателите на GeForce4 MX 440 - http://www.aeroxp.org/board/lofiversion/index.php?t39.html .

Показано е коя версия на драйверите да се инсталира, за да може да се използва DWM (Desktop Window Manager) в Windows 7 (или Vista).

здравейте вчера се опитах да инсталирам линдолс 7.Всичко беше ok.Компа се ресна няколко пъти повреме на инсалацията и когато завърши почна да исписва лелкъм, шът далн, логинг офф и компа се ресна.Слет като се ресна показа страницата кадето е за да влезеш в биоса и слет това слет като покаже да боотна диска ништо не натискам маха се натписа и стрелката застава горе вдясня ъгал на черния екран и ништо нестава чаках го 5-10 минути и ништо.Така става и с диск в ДВД устроиството и без диск.Въпроса ми е как да го накарам да продължи да си зареди линдолса и да мога да работя по него.

П.п станото е че кагато боотна диска от мога да разглеждам какво има в компа.Виждам какво има в май компютър докоментс... Д,Ц....

Пробва ли да буутнеш инсталацията и repair?

няколко пъти но пак същото sad.gif

п.п то всъщност е фих

Редактирано от b0928 (преглед на промените)

А форматира ли диска при и от инсталацията?

т.е когато разделях дяловете давах формат

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.