Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преживях смъртта

Featured Replies

• Автор
преди 7 минути, Диман Диманич написа:

Да, не вярно, но:

ами трябва си и геройство така е

:)

• Отговори 947
  • Прегледи 195,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Благодаря ти много За подкрепата-много ми е нужна- точно сега. А какво го предизвика-май това е точната дума да- ами преживях поредното разочарование Беше много силна Любов. И точно защото б

• Изминаха 4 години-откакто се върнах отново. Тогава Ти ме попита дали искам да се прибера у Дома или да остана.Аз избрах да остана. И днес дойдох да Ти благодаря-че съм жива,че ме има. Тръг

• misunderstood^girl
    misunderstood^girl

Ако мога да попитам с какво сте по- различни? Ако това е истина, което разказваш - по- различна си с това, че си се върнала от милионите други, които не са се или, че си имала избор, който някой нямат

Публикувани изображения

преди 18 минути, haidukpikaso написа:

ами трябва си и геройство така е

Тук само по книги и филми ли ще пишем ? Нещо лично , което никъде не е прочетено или гледано ?

• Автор
преди 19 минути, Амели написа:

Тук само по книги и филми ли ще пишем ? Нещо лично , което никъде не е прочетено или гледано ?

ти кажи

Хайде, преживелите Смъртта... по- смело. Разказвайте, че горя от любопитство. :)

преди 51 минути, haidukpikaso написа:

ти кажи

Аз знам , че пътят не свършва дотук. Не би имало смисъл . Знам и как продължава , но това не съм го гледала на филм или чела в книга. Но знам и че няма смисъл да го беседвам.

И аз преживях смъртта. Син екран и пред мен се появи Ангела на Смъртта и се преродих в WoW.

А , ето бе , вече взеха да си спомнят. 

преди 8 минути, -BELIAL- написа:

Да, доста филми има... А да... и книги.

А да ... и от там като почнат да цитират , какво правим > автор срещу автор , филм срещу филм . :D

преди 1 час, haidukpikaso написа:

ти кажи

Тука трябва да се включи някой майстор на късия разказ.

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Тука трябва да се включи някой майстор на късия разказ.

Пак аз , но нямам време и за разкази. :)

преди 4 часа, Pamlea написа:

Без да се обиждате, ама това е чист булшит и промиване на мозъци.

То като видиш и кой е автора и всичко трябва да ти стане ясно.

преди 8 часа, Амели написа:

Тук само по книги и филми ли ще пишем ?

Ако ти дам математическия модел на смъртта изведен от лично мен, дали ще го разбереш, или ще кажеш, че няма такова нещо - не може математиката, теорията да е миродавна, защото са ползвани книги... :)

преди 28 минути, Диман Диманич написа:

Ако ти дам математическия модел на смъртта изведен от лично мен, дали ще го разбереш, или ще кажеш, че няма такова нещо - не може математиката, теорията да е миродавна, защото са ползвани книги... :)

Давай смело. Без да използваш теоретична материя четена някъде . Имаше едни смешни хипотетични тестове с въпросник . Отговаряш предимно на въпроси , касаещи навиците ти и после изчисляват до кога ще живееш. Смях в залата беше това. :D Та давай да видя и твоята хипотеза.

преди 23 минути, Амели написа:

Давай смело. Без да използваш теоретична материя четена някъде . Имаше едни смешни хипотетични тестове с въпросник . Отговаряш предимно на въпроси , касаещи навиците ти и после изчисляват до кога ще живееш. Смях в залата беше това. :D Та давай да видя и твоята хипотеза.

От диференциално уравнение и интегрално смятане, и от теория на струните + теория на фракталите и още едни други неща капиш? :)

По добре смях в залата отколкото скръб...:emoji_smiley-17:...

Отиди си още една легенда!

Бог да го прости!

LS.jpg

преди 4 часа, Диман Диманич написа:

От диференциално уравнение и интегрално смятане, и от теория на струните + теория на фракталите и още едни други неща капиш? :)

По добре смях в залата отколкото скръб...:emoji_smiley-17:...

Не можеш , не се мъчи. И М-Теорията да вкараш и Уравненията на Максуел , все таа. Квантовата Физика все още е бебе.

преди 9 минути, Амели написа:

Не можеш , не се мъчи.

Аз не се хабя... па и не искам да доказвам, щото някъде по-горе в темата написах - Божията промисъл  е над всички ни...  За торсионни полета и т.н чувала ли си? Пак ще посоча една книга - Физика на вярата ...

преди 7 минути, Диман Диманич написа:

Аз не се хабя... па и не искам да доказвам, щото някъде по-горе в темата написах - Божията промисъл  е над всички ни...  За торсионни полета и т.н чувала ли си? Пак ще посоча една книга - Физика на вярата ...

Чувала съм доста неща .. Това не ти пречи да вярваш , в каквото си намериш за удобно, но дали е адекватно на "реалността " е друга тема на разговор. И за  ALH84001 съм чувала даже . Чета ги като вицове.

Добре, де, преди 10 часа казахте това:

преди 10 часа, Диман Диманич написа:

Сам попитахте дали събеседника ви иска да му дадете модела, а сега посочвате книги.

преди 4 часа, Диман Диманич написа:

Ще давате ли нещо ваше или да го броим дъждовен този ваш опит за летене?

преди 8 минути, algor написа:

Ще давате ли нещо ваше или да го броим дъждовен този ваш опит за летене?

Не!

Все едно да дадеш на едно хлапе достъп до "ядреното" куфарче на американския президент примерно...

Цитирах дадената книга, защото именно от вярата трябва да се почне. Както и казах има много религии които спикулират с живота и със смъртта. По един или друг начин имах учестта да проумея Божията промисъл. Едно от нещата което разбрах, е че всеки сам трябва да намери истината и най вече искрено и себеотдадено да следваш своите мечти, желания и т.н. Човек, ако има желание - намира начин. В българския език е много добре формирано какъв е смисъла на живота - С мисъл...., е за домашно - разгледайте по по не традиционален начин понятието смърт, но не само в българския език... Всяка дума не е случайна, а защо на различните езици е различно понятието, е ай мислете Вие....:devil2:

бла бла бла

Овъртолихте се в безмислени обяснения в опита да си измиете ръцете и да зачистите гафа, който сам си причинихте.

Аз нямам какво да мисля.
Четейки последните мнения ми стана интересно какво ще предоставите, след като сам изявихте желание да споделите авторски труд.
Сега биете отбой, ама тоалетна хартия не виждам да си носите.

Със здраве и без лоши чувства, но друг път мислете какъв автогол може да си вкарате с написаното собственоръчно. 
И не бързайте, има време да порастнете. :cheers:

преди 1 час, algor написа:

бла бла бла

Нищо не казвам без бой... :)

Боравянето със понятията живот и смърт и използвайки ги за прокарване на теологични идеи е нечовешко.

Има доста литература написана по тези така странни за един обикновен човек, та който иска търси и намира, а не мисли.

Над всичко е вярата.

Човек които вярва, не му се налага да мисли, защото знае.

Та както казах някъде - споделям тракийските схващания за смъртта...:cheers:

Редактирано от Диман Диманич (преглед на промените)

на 9.09.2017 г. в 21:54, Диман Дюминич написа:

Нищо не казвам без бой... :)

Боравянето със понятията живот и смърт и използвайки ги за прокарване на теологични идеи е нечовешко.

Има доста литература написана по тези така странни за един обикновен човек, та който иска търси и намира, а не мисли.

Над всичко е вярата.

Човек които вярва, не му се налага да мисли, защото знае.

Та както казах някъде - споделям тракийските схващания за смъртта...:cheers:

Да "декларирате" , че е нужно да четем чужди "идеи" за да оформим собствените си е меко казано - нелепо. Значи аз като издам и подвържа собствените си и ще ги наложа като авторитетни , ако някой се приспособи и "разпознае " в тях ?!?  Незряло !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.