Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преживях смъртта

Featured Replies

преди 18 минути, haidukpikaso написа:

п.с. на спамера не му отговаряй

Стига си пълнила главите на по лабилните с болните си бъртвежи. Тунели, светлини , врати, порти на рая и подобни.

• Отговори 947
  • Прегледи 195,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Благодаря ти много За подкрепата-много ми е нужна- точно сега. А какво го предизвика-май това е точната дума да- ами преживях поредното разочарование Беше много силна Любов. И точно защото б

• Изминаха 4 години-откакто се върнах отново. Тогава Ти ме попита дали искам да се прибера у Дома или да остана.Аз избрах да остана. И днес дойдох да Ти благодаря-че съм жива,че ме има. Тръг

• misunderstood^girl
    misunderstood^girl

Ако мога да попитам с какво сте по- различни? Ако това е истина, което разказваш - по- различна си с това, че си се върнала от милионите други, които не са се или, че си имала избор, който някой нямат

Публикувани изображения

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

не опитвай повече, моля те

но бих препоръчала регресията в краен случай - за да помогне

Няма и Благодаря!

на 7/25/2016 в 15:57, Silvering написа:

Казах другаде, бил съм в клинична смърт, няма живот, няма светлина, няма бог, няма рай, няма Дома. Нищо няма. Има само една странна, специфична миризма, като се върнете към лайняната реалност.. на кръв и спиртосано стерилно помещение смърди.

+1

И аз бях в клинична смърт. 4 денонощия. Нищо няма - нито бели тунели, нито хвъркати пернати  с арфи и тромпети, нито починали роднини, нито богове и дяволи. Има само болка, когато дойдете в съзнание. Която дори морфина не е в състояние да премахне. И осъзнаване на една проста истина - че един ден всички ще умрем. От това, което сме мислили, чувствали, за което сме се борили, за което сме мечтали, което сме постигнали  - няма да остане нищо. Само след стотина години на света няма да има нито един жив човек, който да помни лицето и гласа ни. А след още сто - дори и името ни... Което осъзнаване дава пълна вътрешна свобода. Защото човек разбира, че каквото и да направи - няма никакво значение, погледнато в перспектива. Така че може да прави всичко без никакви задръжки!

преди 3 часа, Win_user написа:

Така че може да прави всичко без никакви задръжки!

вярно е, но живеем в система с която трябва да се съобразяваме или да се гръмнем ...ъ-ъ-ъ...без задръжки

на 12.11.2016 г. в 23:59, haidukpikaso написа:

тогава не се вижда нито Вратата, нито Светлината

не опитвай повече, моля те

но бих препоръчала регресията в краен случай - за да помогне

п.с. на спамера не му отговаряй

Трябва обаче да се вижда мракът.Понеже всички самоубийци отиват в ада.

Ама нямаше такова нещо.

Старият човек в интензивното също нищо не виждаше.

• Автор
преди 3 минути, BreakPoint написа:

Трябва обаче да се вижда мракът.Понеже всички самоубийци отиват в ада.

Ама нямаше такова нещо.

Старият човек в интензивното също нищо не виждаше.

Не е мрак, сиво е там, ад го наричаме ние - иначе си е Междинна станция - конкретно за самоубийците. Не си тука, но не си и там. И ако примерно земния ти път е трябвало да бъде 60 години, самоубиваш се на 20 - то тия 40 години ще си стоиш ей там, в междинното.

Това, че не сте виждали, означава че нямате записана Врата за излизане в Картите на живота си.

Само и единствено тази Врата дава достъп до следващите измерения.

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Не е мрак, сиво е там, ад го наричаме ние - иначе си е Междинна станция - конкретно за самоубийците. Не си тука, но не си и там. И ако примерно земния ти път е трябвало да бъде 60 години, самоубиваш се на 20 - то тия 40 години ще си стоиш ей там, в междинното.

Това, че не сте виждали, означава че нямате записана Врата за излизане в Картите на живота си.

Само и единствено тази Врата дава достъп до следващите измерения.

Виж аз уважавам мнението ти.

Не съм тръгнал да се подигравам ама съм чел Библията и няма такива неща там.

Покажи ми къде пише за картите на Живота.Къде пише за Врата?

Къде пише колко трябва да стоиш?

Примерно

https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-suicide-Christian.html

• Автор
преди 10 минути, BreakPoint написа:

Виж аз уважавам мнението ти.

Не съм тръгнал да се подигравам ама съм чел Библията и няма такива неща там.

Покажи ми къде пише за картите на Живота.Къде пише за Врата?

Къде пише колко трябва да стоиш?

Примерно

https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-suicide-Christian.html

там не пише такива работи, пък ти си вярвай на глупостите дето са вътре - твое право си е, нито задължавам когото и да било с моите виждания

ти пита защо не сте видели т.нар.тунел или врата - аз ти отговорих защо

само едно доказателство ти давам за библийката - нали Бог е Любов - защо толкова страшен го описва тая книжка ?!?

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

там не пише такива работи, пък ти си вярвай на глупостите дето са вътре - твое право си е, нито задължавам когото и да било с моите виждания

ти пита защо не сте видели т.нар.тунел или врата - аз ти отговорих защо

само едно доказателство ти давам за библийката - нали Бог е Любов - защо толкова страшен го описва тая книжка ?!?

Значи ти не признаваш Библията.Ама иначе вярваш в Христянския Бог.

Бог е любов ама иска жертви. Ти когато обичаш някого не се ли жертваш за него?

• Автор
преди 4 минути, BreakPoint написа:

Значи ти не признаваш Библията.Ама иначе вярваш в Христянския Бог.

Бог е любов ама иска жертви. Ти когато обичаш някого не се ли жертваш за него?

не, защото е пълна само с глупости, измишльотини и лъжи

вярвам в Бог Създателят на Душата ми, Той е моят Баща и аз ще се завърна пак при Него

ето още една глупост от това книжленце - искал бил жертви хаха ужасии, я помисли логично поне малко - това е все едно баща ти, който те е създал, да иска да се жертваш за него

кой родител ще иска такова нещо от детето си а

:angry:

току-що, haidukpikaso написа:

вярвам в Бог Създателят на Душата ми, Той е моят Баща и аз ще се завърна пак при Него

ето още една глупост от това книжленце - искал бил жертви хаха ужасии, я помисли логично поне малко - това е все едно баща ти, който те е създал, да иска да се жертваш за него

Да ама го е спасил! В Библиятя Бог веднъж е поискал жертва от Баща.Не че говорим за едно и също.Вярвам знаеш за какво говоря.

Тогава точно кой е твоят Бог?

Как се казва или няма име?

Как така я преживявате...Смърта,баси феномена!

Не е ли така Дарки..те я преживяват без да са я виждали...не феномен ами не знам какво :biggrin:

• Автор

преди 20 часа, haidukpikaso написа:

Ти като нищо ще излезеш някой божи пратеник с мисия да ни "просвещава". Щом само ти ги видиш тия врати, прозорци, порти и междинни сиви стаи !!!
Чета и се успокоявам.
Чукам и на дърво с думите "пази Боже".

Върна те господ значи защото няма кой да се грижи за кварталните котки.

Винаги съм се чудел ако Господ е нашия баща защо някои ги е наказал така жестоко!!! А авторке ?

• Автор
преди 14 минути, valkiria1 написа:

Защо отговаряш  с думите на по- голям невежа от теб ? 

защото съм съгласна с него, а също така ви давам и линк където на воля да си обсъждате любимата книжка а не да спамите в тая тема

:)

• Автор
преди 12 минути, valkiria1 написа:

Забележката ти за спама е некоректен ,защото ти първа започна темата за Библията ,квалифицирайки я. Освен това никъде не е казано ,че една тема се развива само в една посока.Не се дръж като човек ,който си въобразява ,че е обзел форума като собственост делейки го на" мои" и "ваши" теми.  Едно от местата ,където се говори за Бог с твърде ясна дефиниция за него и когото ти наричаш свой баща е именно Библията.. Това,че ти не го припознаваш в Библията ,като същевременно не  можеш да посочиш източника си на вяра е отделен въпрос. Друг е въпроса ,ако отговора ти означава ,че си баламата на  един друг прост човек .

я пак се върни назад и добре се осведоми кой почна да пита за нея

не съм аз всеки случай

много страшен според книжлето ви бе хаха

Исая 27

В оня ден Господ С лютия, и великия, и якия Си нож Ще накаже левиатана, бързия змей, Да! левиатана, извиващия се змей, И ще убие змията, която е в морето.

:lol6: ужасии

торбалан ряпа да яде - е с кво да плашат непослушните деца

• Автор
преди 12 минути, valkiria1 написа:

Пророк Исая е голяма топка за теб ,драга Хайди. Няма как да я поемеш ,защото ти липсват много знания преди да стигнеш до него. Отделно ,че дори не разбираш какво визираш.

Едно е Бог да унищожи  очаквана заплаха за човека ,друго е български фолклор за плашене на малки  непослушни деца, които не искат да си ядат кашата. Като енигматик би трябвало да правиш поне тази разлика;)

нищо не унищожава Той - антихриста унищожава

не намесвайте Бог в тия работи, Той е само и единствено Любов

на 11/13/2016 в 3:50, Win_user написа:

И аз бях в клинична смърт. 4 денонощия. Нищо няма - нито бели тунели, нито хвъркати пернати  с арфи и тромпети, нито починали роднини, нито богове и дяволи.

Много ясно. Смъртта е това черно петно в паметта докато спиш. Нямаш представа, че навън е валяло и трещяло или защо си си легнал нормално, а се събжудаш напряко на леглото и възглавницата е на пода. Хората са го дефинирали перфектно - вечен сън.

• Автор
преди 48 минути, Гемето написа:

Много ясно. Смъртта е това черно петно в паметта докато спиш. Нямаш представа, че навън е валяло и трещяло или защо си си легнал нормално, а се събжудаш напряко на леглото и възглавницата е на пода. Хората са го дефинирали перфектно - вечен сън.

сън ли - ако знаеш колко се учи и работи Там...

В Христянската религия няма прераждане.

Явно си избираш Бог, който на теб да ти изнася!

Жалко! И аз искам да си правя каквото искам и да се крия зад любовта на Бог ама не става!

• Автор
преди 17 минути, BreakPoint написа:

В Христянската религия няма прераждане.

Явно си избираш Бог, който на теб да ти изнася!

Жалко! И аз искам да си правя каквото искам и да се крия зад любовта на Бог ама не става!

жалко за тебе - че не вярваш в Бог и си мислиш че живееш само веднъж

много жалко

жалко за тебе - че не вярваш в Бог и си мислиш че живееш само веднъж

много жалко

Аз вярвам в Христянския Бог.

Жалко за тебе понеже не знаeш в кой Бог вярваш!

• Автор
преди 6 минути, BreakPoint написа:

Аз вярвам в Христянския Бог.

Жалко за тебе понеже не знаeш в кой Бог вярваш!

в единствения, не твоя от онова книжленце измислено

намери си друга тема за заяждане

в единствения, не твоя от онова книжленце измислено

намери си друга тема за заяждане

Къде го пише, че,единственият?

Не се заяждам ама понеже ти няма как да ме обориш го удряш на заяждане.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.