Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преживях смъртта

Featured Replies

• Автор

• Отговори 947
  • Прегледи 195,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Благодаря ти много За подкрепата-много ми е нужна- точно сега. А какво го предизвика-май това е точната дума да- ами преживях поредното разочарование Беше много силна Любов. И точно защото б

• Изминаха 4 години-откакто се върнах отново. Тогава Ти ме попита дали искам да се прибера у Дома или да остана.Аз избрах да остана. И днес дойдох да Ти благодаря-че съм жива,че ме има. Тръг

• misunderstood^girl
    misunderstood^girl

Ако мога да попитам с какво сте по- различни? Ако това е истина, което разказваш - по- различна си с това, че си се върнала от милионите други, които не са се или, че си имала избор, който някой нямат

Публикувани изображения

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

Извинявай,ама ти под регресивна хипноза била ли си някога?!?
Имаш ли идея за какво всъщност пишеш...или по-скоро копи/пеист?!?!?!!?

преди 25 минути, Вacко написа:

Извинявай,ама ти под регресивна хипноза била ли си някога?!?
Имаш ли идея за какво всъщност пишеш...или по-скоро копи/пеист?!?!?!!?

Ти да не би да очакваш смислен отговор? Оптимист. :D

• Автор

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

Харесва ми...как не можеш да се осъзнаеш :D

В историята има толкова много богове. Опиши ни твоя Бог как се наименова и изобщо каквото знаеш за него. С това твое мнение за светите книги отхвърляш и църквата да разбираме? Идол ти е Ванга а тя какво мислеше за светите книги и Бог?

Редактирано от _Alex&Vanko_ (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
на 11/18/2016 в 17:22, haidukpikaso написа:

в единствения, не твоя от онова книжленце измислено

намери си друга тема за заяждане

Aз, като един виден атеист, не вярвам в нито един бог, за сметка на което съм отворен за нещо такова. Би ли ме агитирала и да ми разкажеш малко за твоя Бог?

• 2 месеца по-късно...
преди 6 минути, Anjel Dimitrov написа:

Богове - хора с особенни сили и дарби.

Е вярно ли, че Спайдърмен е Бог?

Смени дрогата.

преди 1 час, Anjel Dimitrov написа:

Богове - хора с особенни сили и дарби. Господ- Създателя,великия ум,материализираната информация със специална придадена форма и значение...

Хайдукпикасо ,виждаш ,че има много хора ,които искат ти да им прочетеш някои книги като на малки деца,препоръчвам ти да не го правиш,защото си е загуба на време.Аз написах моята книжка ,,До отвъдното и обратно" и я качих на https://fgsms.net/ за да не се налага да повтарям едно и също нещо постоянно(все пак трябва да имам време за да работя и да се забавлявам).

Ние дето сме се върнали от ония свят,предимно трябва да свидетелстваме ,че има вечност след смъртта.Всеки ще попадне в тази вечност и това ,,как ще си я прекара?" зависи предимно от самия човек.Хаидукпикасо ,не им се връзвай на слабоверниците,пълна загуба на време са,но ако са ти приятели и търсят отговори,,ти им ги давай ,но отсявай досадниците.Ако помогнеш на 10 човека да повярват си е постижение.Забавлявай се и свидетелството да ти е като хоби.Все пак не можеш да убедиш един неверник с примитивно съзнание колко важен е живота му и ,че от този му живот ще зависи цяла вечност,и то от комбинацията ,,мислене-дейност"...

Хаидук,забавлявай се.Ако хората намерят път към Господ и ли към някой Бог те ще се разберат.Моита цел е основно да дам идеите ,които по-умни от мен да доразвият.Аз съм си устроил вечността ,от време на време помагам и на други.Преди им натрапвах,защото съм осъзнал важните неща и виждах ,че те не са ги и се опитвах да ги накарам да ги осъзнаят,но разбрах ,че трябва време преди да попитат правилния въпрос на ,които да отговориш правилно.Принципно  тези ,които не са се занимавали с мислене по темата ,,Отношения човек-Господ" и ,,как да си устроя вечността?" задават въпроси ,които може да ни се строрят смешни,защото ние отдавна сме размишлявали по тях и знаеме отговорите.

Напиши книга с отговорите на въпроси,които са ти задавали, и в тази книга си дай твоето мнение и постави идеи ,които всеки да доразвива.Нека всеки намери своя път,както може,защото примерно моя път е невъзможно да бъде повторен,защото при мен мисълта за Господ е заложена още докато се учех да говоря от бабите ми.Но много хора са по-умни от мен и съм сигурен ,че ще постигнат стахотни резултати за кратко време(това ,което аз постигнах за много години,някои ще успеят да постигнат за месеци)стига да насочат мислите си и да вложат усилие в тази насока.

Здравейте!Искам да попитам няколко неща. Откъде знаете,че сте се върнали от "оня свят" и как точно разбрахте,че "оня" е бил "той"?Откъде знаете,че има  вечност след смъртта,и защо въобще трябва да има такава вечност?Човек не е ли "една торба с кокали със срок на годност",но поради страх от това какво ще се случи след като свърши тая годност,вярва в какво ли не?И какво значение има след като умре човек ,къде ще отиде(ако въобще отиде някъде,все ще му е тая)?

П.с. Искам да кажа,че не се заяждам с вас.Просто ми е много любопитно да ми обясните.Но тъй,както вас не може да ви убеди един неверник с неговата си философия,така и вие няма да можете да убедите неверниците с вашата.Всъщност защо е нужно да ги убеждавате,кой ви кара на това?.На практика и двете философии на двете страни,не са,и не могат да бъдат доказани.И на последно място:Един "неверник" не означава,че е с примитивно съзнание,само защото не вярва в философията на един "верник" :) Поздрави,останете си със здраве!

Редактирано от miroslavm (преглед на промените)

преди 31 минути, Anjel Dimitrov написа:

Първо питаш-после казваш ,че не искаш да ти отговаряме.Не ми се занимава да ти избистрям твоите ти желания ,при условие ,че ти не знаеш какво искаш,та някой друг ли да знае??

Ами да,аз първо питах,ама после не съм казвал,че не искам да ми отговаряте.И сигурно не ви се занимава да ми избистряте желанията,които ви питах,защото навярно вие самият не може да си избистрите вашите възгледи и не сте сигурен в тях.Пак казвам,без лоши чувства.Просто ми е много любопитно. :)

преди 3 часа, Anjel Dimitrov написа:

Аз написах моята книжка ,

...Върнал си се от "Там" ? Да беше си седял там ! Глупак ! Или те върнаха по бързата процедура с "ютиите"....Добре дошъл в Ада ! :lol6:

Едно писмо - два реда да беше пратил , че да вярваме . Като отидете "Там" и забравяте за простосмъртните , но иначе бил написал книга ! Там Земята още плоска ли е ? Чакай аз да те светна , че пак се започна с глупости и простотии .....в 21-ви век и Кюриосити на Марс :

".....И Човек създаде бог по собствен образ и подобие . Бог да му служи (на Човека) в собствена угода и да осветява пътищата му неведоми...."    Из "Моята Библия"...:)

Когато това го проумееш , тогава пак се върни тук да си приказваме за отвъдното....Да ти е по-лесно върни се назад в годините и темите !

Твоята угода каква е - прозрачен си ? Харчи ли се ? Харчи ли се книжката ? Алъш-веришът върви ли ?......Пък ние ще ахкаме и ръкопляскаме....! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 27 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Как се наименова вашия Господ? Как изглежда и как се стига до отвъдното?

Хайде сега и ти пък ! Лесни въпроси ! Ей , сега ще ти ги измисли . Колко му е да подмениш незнанието с фантасмагории всякакви....а после и на пророк да се правиш ? :)

....Щото кой ще докаже , че не си ходил на Луната , когато кажеш : " Видях Го Там ! Вярвайте ми !"....

Цитат

Ще се опитам да ви науча на това „как да не се страхувате от Господ“ и ще ви дам истинската представа за него, която представа придобих като обикновен вярващ, още преди да се озова в отвъдното

Предай му,че е нищожество и не ме страх от него!

преди 10 часа, Anjel Dimitrov написа:

Книгата съм я качил за свободно ползване.А за библията като ми говориш,трябва да споменеш ,,кой точно превод да се чете?",защото на места са преведени по различен начин в зависимост от това коя четеш(католическа,евангелска,или православна).и за библията съм я нищил още в шести клас и само мога да кажа ,че е прехвалена книга(особенно новия завет)

:lol6:Неам думи ! И хубуу ! Щот ша ма изгонят от сайта...! :lol6:

Хайде пак да видим какво си "нищил" :

".....И Човек създаде бог по собствен образ и подобие . Бог да му служи (на Човека) в собствена угода и да осветява пътищата му неведоми...."    Из "Моята Библия".. .:)

• Автор
преди 9 часа, Anjel Dimitrov написа:

Един ден дано ти е смешно ,това ,което си написал...

По-скоро ще му е тъжно - за самия него си.

И вашия бог ли е добродушен като Христос? И да го подиграваш щи прости? Това за мен не е Бог!

преди 3 минути, Anjel Dimitrov написа:

Познавам няколко подигравчии ,които свършиха зле.Принципно подигравчиите винаги свършват зле.

Да се яви пред мен и ще му се извиня!

По-бързо! Аз да не съм чакалня!

• Автор
преди 3 часа, _Alex&Vanko_ написа:

И вашия бог ли е добродушен като Христос? И да го подиграваш щи прости? Това за мен не е Бог!

Няма наш, няма ваш. Той е само един, единствен. Наричан с много имена, но е Един - Създателят Ни - моят, твоят...

Христос е синът му, май бъркаш двете неща.

А защо прощава ли - защото е Наш Баща.

Всеки баща прощава на детето си.

преди 39 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Да се яви пред мен и ще му се извиня!

По-бързо! Аз да не съм чакалня!

имаш ли заслуги

и кой си ти да заповядваш на Бог

по темата  ...

нямал съм шанс да преживея смъртта но

съм имал шанс тялото ми да не бъде смляно на кайма

да не бъде взривено

да не бъде изпепелено от ток

да не бъда ударен  силно в гърдите и реброто да ми се счупи и забие в сърцето

за което съм брагодарен на смъртта че ми дава време части от секундата и  сантиметри от простраството преднина за да не се случи  .

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

• Автор
преди 20 минути, Yvan Sergeev написа:

по темата  ...

нямал съм шанс да преживея смъртта но

съм имал шанс тялото ми да не бъде смляно на кайма

да не бъде взривено

да не бъде изпепелено от ток

да не бъда ударен  силно в гърдите и реброто да ми се счупи и забие в сърцето

за което съм брагодарен на смъртта че ми дава време части от секундата и  сантиметри от простраството преднина за да не се случи  .

не си си ползвал Вратите

бъди жив и здрав

:)

смърт няма

Дам психично болния Христос и какъв е баща му? Не съм дете на никакъв такъв Бог!!

Ти нали не вярваше в светите книги и за друг Бог говореше!

• 2 седмици по-късно...
на February 27, 2017 в 19:58, by_chechi написа:

:lol6:Неам думи ! И хубуу ! Щот ша ма изгонят от сайта...! :lol6:

Хайде пак да видим какво си "нищил" :

".....И Човек създаде бог по собствен образ и подобие . Бог да му служи (на Човека) в собствена угода и да осветява пътищата му неведоми...."    Из "Моята Библия".. .:)

Хубаво, лесно разбираемо, много често го пишеш, на пръв поглед изглежда смислено. Но ако Човек си е създал бога, защо е създал такъв бог който да му заповядва - на създателя си да заповядва: "не кради, не лъжи, не пожелавай жената" и т.н.??? И защо човек ще си създава такъв бог който да го заплашва - да заплашва създателя си, че ако не спазва заповедите ще гори в казана в ада и дявовитв ще го мушкат с вилите??? И т.н., да не се разпростирам... Не е ли по приемливо Човек да си създаде бог който да му казва: "Кради, лъжи, даже убивай ако ще спечелиш от това и пожелавай на воля всяка жена която ти се прииска?!? Те това би бил бог "по собствен образ и подобие".   :devil2:

Знае се какво би отговорил, че власт имащите са го измислили да държат простолюдието в подчинение...... Дори така да е, пак няма смисъл, айде за не кради, не лъжи, не убивай как да е, но какво им пречи на властимащите ако някой байно пожелава жената на съседа си?!?!

Редактирано от Гретел (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.