Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преживях смъртта

Featured Replies

Всичко ще се Преживее , когато му дойде Времето. 

На всекиму според потребностите , нуждите и заслугите .

Добре , че има Баланс , та по някое време се изравняват Везните.

• Отговори 947
  • Прегледи 195,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Благодаря ти много За подкрепата-много ми е нужна- точно сега. А какво го предизвика-май това е точната дума да- ами преживях поредното разочарование Беше много силна Любов. И точно защото б

• Изминаха 4 години-откакто се върнах отново. Тогава Ти ме попита дали искам да се прибера у Дома или да остана.Аз избрах да остана. И днес дойдох да Ти благодаря-че съм жива,че ме има. Тръг

• misunderstood^girl
    misunderstood^girl

Ако мога да попитам с какво сте по- различни? Ако това е истина, което разказваш - по- различна си с това, че си се върнала от милионите други, които не са се или, че си имала избор, който някой нямат

Публикувани изображения

на ‎14‎.‎9‎.‎2017‎ г. в 14:49, Амели написа:

Да "декларирате" , че е нужно да четем чужди "идеи" за да оформим собствените си е меко казано - нелепо.

Четенето на чужди "идеи" е да не повтаряме грешките на другите. Само глупавия човек се учи от собсвените грешки.

Дали е нелепа някоя идея се установява чак след прагматичното приложение.

Всеки който на практика се е сблъсквал със собствената си смърт - най вече като вид "телеграма", започа малко или повече да уважава живота.

Явно не си контактовала с хора над 90-те, за да усетиш чуждите идеи, за да усетиш живота и когато по един или друг начин ги накараш да се усмихнат въприки болежките си разбираш, че трябва не само да достигнеш тяхната възраст, а и да отидеш по-нагоря.

• 2 седмици по-късно...
на 16.09.2017 г. в 15:10, Диман Дюминич написа:

Четенето на чужди "идеи" е да не повтаряме грешките на другите. Само глупавия човек се учи от собсвените грешки.

Дали е нелепа някоя идея се установява чак след прагматичното приложение.

Всеки който на практика се е сблъсквал със собствената си смърт - най вече като вид "телеграма", започа малко или повече да уважава живота.

Явно не си контактовала с хора над 90-те, за да усетиш чуждите идеи, за да усетиш живота и когато по един или друг начин ги накараш да се усмихнат въприки болежките си разбираш, че трябва не само да достигнеш тяхната възраст, а и да отидеш по-нагоря.

Знаеш ли , има една поговорка : " Не питай старило , питай патило". А знаеш ли на практика какво означава ?  

Може на 25 да си преживял много повече отколкото някой , който е седнал в 90-те , но не е имал същият опит и преживявания.  И защо ти е да четеш "чуждия опит и грешки" , когато следващата поговорка е " Чужд акъл в чужда глава не влиза " ?  Нали сам трябва да се "опариш ".  Нелепи са ти "идеите и мислите" , продължавам да съм на същото мнение. 

Aбе тва е в сферата на вероятностите малко... на 25 да си преживял повече от някой на 90. Ся тука проблема е, че тоя на 90 си спомня много малко от преживяното... ако изобщо си спомни нещо.  :D

преди 26 минути, сянка написа:

Aбе тва е в сферата на вероятностите малко... на 25 да си преживял повече от някой на 90. Ся тука проблема е, че тоя на 90 си спомня много малко от преживяното... ако изобщо си спомни нещо.  :D

Помисли. Ако е живял 70 год. между нивата и селото , без сътресения никакви , какво да "види и опита "? :D

преди 10 минути, Амели написа:

Помисли. Ако е живял 70 год. между нивата и селото , без сътресения никакви , какво да "види и опита "? :D

Колорадски бръмбари, попови прасета...   :D  Пак си е преживяване. Не,това което казвам е, че е възможноно по-малко вероятно. :)

на 27.09.2017 г. в 22:20, сянка написа:

Колорадски бръмбари, попови прасета...   :D  Пак си е преживяване. Не,това което казвам е, че е възможноно по-малко вероятно. :)

В света на вероятностите всичко е възможно , разбира се и напълно относително. 

преди 11 минути, Амели написа:

В света на вероятностите всичко е възможно , разбира се и напълно относително. 

Само смъртта е стабилно и непроменливо състояние.Интересно как ли се преживява такова нещо?  :)

преди 7 минути, -BELIAL- написа:

Само смъртта е стабилно и непроменливо състояние.Интересно как ли се преживява такова нещо?  :)

Като раждането , доколкото и спомням .. :clown:

преди 8 минути, Амели написа:

Като раждането , доколкото и спомням .. :clown:

Kaк така? Раждането е начало на поредица от промени и зависимости...

преди 13 минути, -BELIAL- написа:

Kaк така? Раждането е начало на поредица от промени и зависимости...

Сигурно не ме разбра. Аз като се раждах. :)

Сигурно не ме разбра. Аз като се раждах. :)

Мда. А сега разбрах още по- малко. Какво преживяхте като се раждахте Амели?  :)

преди 8 минути, -BELIAL- написа:

Мда. А сега разбрах още по- малко. Какво преживяхте като се раждахте Амели?  :)

Стресирах се на макс , като се огледах и осъзнах какво безумие ме очаква . :)

преди 14 минути, Амели написа:

Стресирах се на макс , като се огледах и осъзнах какво безумие ме очаква . :)

Хаха. Да се радваме, че не трае вечно нали?  :D

преди 10 минути, -BELIAL- написа:

Хаха. Да се радваме, че не трае вечно нали?  :D

Не знам какво разбираш под  "вечно" .  :D

Не знам какво разбираш под  "вечно" .  :D

A... абстракция някаква. За заблуда на противника.

преди 10 минути, -BELIAL- написа:

A... абстракция някаква. За заблуда на противника.

Лесно е . Трансформацията на явлението - " смърт и раждане " е преминаването от едно състояние в друго. Като напускането на първото се нарича "смърт" , а  второто са нарекли "раждане". Процесът притежава характер на цикличност , но не е вечен. Тоест има край. 

преди 13 минути, Амели написа:

Тоест има край. 

Колко депресиращо. Дано не сте права.  :)

преди 7 минути, -BELIAL- написа:

Колко депресиращо. Дано не сте права.  :)

Депресиращо щеше да е , ако нямаше. :D Представяш ли си да въртиш вечно в безкраен хаос и да не знаеш -"защо"  ? И да знаеш , че няма край. :D

преди 10 минути, Амели написа:

Депресиращо щеше да е , ако нямаше. :D Представяш ли си да въртиш вечно в безкраен хаос и да не знаеш -"защо"  ? И да знаеш , че няма край. :D

Moже пък да е хубаво... да се въртиш.  :)

преди 16 минути, -BELIAL- написа:

Moже пък да е хубаво... да се въртиш.  :)

Хубаво е до някое време . После се замайваш .   :D

преди 8 минути, Амели написа:

Хубаво е до някое време . После се замайваш .   :D

Значи става още по- хубаво.  :D

преди 9 минути, -BELIAL- написа:

Значи става още по- хубаво.  :D

Хубаво ще е , ако не го осъзнаваш . Като го осъзнаваш ти се иска да се проснеш някъде да починеш . :D

преди 7 минути, Амели написа:

Хубаво ще е , ако не го осъзнаваш . Като го осъзнаваш ти се иска да се проснеш някъде да починеш . :D

Неее, то е като шеметен танц. Вечен, само без умората- можете ли да си представите?

преди 16 минути, -BELIAL- написа:

Неее, то е като шеметен танц. Вечен, само без умората- можете ли да си представите?

Започвам да си представям , но без тялото . Ще ми се завие свят , ако се въртя в този танц шеметен и ще се уморя , ако съм в тяло. Сигурно е. :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.