Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преживях смъртта

Featured Replies

Казано е, че Бог обича всички, но ти говориш за себе си. И аз съм вярващ, но не мисля, че заради неуспешна любов Бог ще ми се яви (не разбрах причината защо си преживяла смъртта, взе ли нещо?) за да ме пита да ми вземе ли живота или не. Моля да не ми се трие коментара, а да получа адекватен отговор. Любовта е такава каквато си я направиш, писнало ми е да чета - "той/тя ме остави искам да умра"...

• Отговори 947
  • Прегледи 195,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Благодаря ти много За подкрепата-много ми е нужна- точно сега. А какво го предизвика-май това е точната дума да- ами преживях поредното разочарование Беше много силна Любов. И точно защото б

• Изминаха 4 години-откакто се върнах отново. Тогава Ти ме попита дали искам да се прибера у Дома или да остана.Аз избрах да остана. И днес дойдох да Ти благодаря-че съм жива,че ме има. Тръг

• misunderstood^girl
    misunderstood^girl

Ако мога да попитам с какво сте по- различни? Ако това е истина, което разказваш - по- различна си с това, че си се върнала от милионите други, които не са се или, че си имала избор, който някой нямат

Публикувани изображения

• Автор

Казано е, че Бог обича всички, но ти говориш за себе си. И аз съм вярващ, но не мисля, че заради неуспешна любов Бог ще ми се яви (не разбрах причината защо си преживяла смъртта, взе ли нещо?) за да ме пита да ми вземе ли живота или не. Моля да не ми се трие коментара, а да получа адекватен отговор. Любовта е такава каквато си я направиш, писнало ми е да чета - "той/тя ме остави искам да умра"...

Здравей, не си прочел какво съм написала та не мисля да се повтарям.

Темата ми е от 2005 година, научих и разбрах много за тези седем години след това.

Например за Вратите, които всеки от нас си прави, преди да дойде тук.

Ти знаеш ли за тях ?

На мен това ми беше една от Вратите.

Здравей, не си прочел какво съм написала та не мисля да се повтарям.

Темата ми е от 2005 година, научих и разбрах много за тези седем години след това.

Например за Вратите, които всеки от нас си прави, преди да дойде тук.

Ти знаеш ли за тях ?

На мен това ми беше една от Вратите.

Прочетох първите два коментара (твои), не знам какво не съм разбрал. Това, че темата е от 2005-та не го бях видял, за което се и извинявам. Не знам какво имаш предвид под "вратите".

• Автор

Прочетох първите два коментара (твои), не знам какво не съм разбрал. Това, че темата е от 2005-та не го бях видял, за което се и извинявам. Не знам какво имаш предвид под "вратите".

Вратите -

всеки от нас, преди да дойде тук, на земята, в ново тяло, за следващото си прераждане - освен План на живота (включващ уроците, темите, които искаш да развиеш и донаучиш) - си прави и Врати за излизане към Дома.

Бог ни ги дава точно затова - за да имаме избор, и ако искаме да се приберем.

Слагаш си ги няколко - преди да тръгнеш - в различни години от живота ти.

Ще ги познаеш после - като мен, когато се затвори, поредната, или първата, при мен мисля че беше първата.

Те са различни разбира се - например катастрофа, бедствие - при които оцеляваш, болест тежка, а оздравяваш...

Дали ще използваш Вратата е също твой избор - както беше и при мен.

Аз я имах, но си я затворих и останах.

Аз я преживях Смърта. В смисъл не ми липсва вече. Понякога ѝ се обаждам да я чуя, липсва ми, поплачем си, че не сме заедно вече. После се напивам до откат и ми минава и пак я мисля за кучка. Нищо фрапантно.

Мозъкът ти ти е направил неучакван номер през 2005 година.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Никой не преживява смъртта. Живота е заболяване, предавано по полов път, завършващо летално на 100%

• Автор

Говорете си, не ми пречите

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Те са там, те са живи, и никой не умира

Пак ще сме заедно - у Дома

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Мързи ме да го чета това толкова дълго, предпочитам да пиша дълги обяснения.

Научно си е обяснено отдавна, ама не им върши работа на вярващите люде, та заради това все си разправят каквото си искат.

И на английски не му викат предсмъртни, а почти до смъртта , което си е бая различно.

Всеки който е свидетелствал за подобни номера правени му от мозъкът му, не е умрял, жив си е.

Тя църковната институция ги е набарала тия свидетелски показания още преди много време, та си е нагодила догмите и според тях.

Така се прави, на един му се случи тунели да вижда и светлина, друг му се привиди умрял човек ( зрителна халюцинация), треди чува какво му говори духът на починалата му баба ( слухова халюцинация), четвърта усеща оргазъм по време на зрителна халюцинация, пета се издига в небето яхнала метла ( след като се е понатровила с треви предизвикващи халюцинации) и т.н.

И работа на човеците решили да създадат религия е да ги организират всичките тези номера дето ги прави човешкият мозък, в някакви си обяснения служещи на целите им. И съответно се сещат да измислят че бог е любов и светлина например. Фантоми, духове, призраци, вещици са все така измислени. Пък и като се добавят чудесата на излекуване на тежко болни и му става готино на човек да се покръсти в правата християнска вяра. Келепирец има в тая работа ей, кво си мислите вие. Друго си е да си убеден че бог е необятна любов чакаща те в безкрайната светлина, отколкото да се сетиш че като те заровят един ден и теб като баба ти, ще се надуеш първо до спукване от бактериите в стомаха ти и после ще се разложиш и ще останат само кокалите от теб.

Пък ние горките дето не върваме в задгробен живот, какво да кажем, а ?

Лесно ли ни е на нас ?

• Автор

Пък ние горките дето не върваме в задгробен живот, какво да кажем, а ?

Лесно ли ни е на нас ?

много дълго и твойто и мен ме мързи да те чета

а и не мога да ви мисля - проблема си е ваш

а и не мога да ви мисля - проблема си е ваш

Абе ти ще отидеш в рая, пък ние нещастниците неверници, ще се печем на вечен огън у някой казан пазен от рогат и опашат дявол.

Значи няма да сме заедно на оня свят. Язък, и там няма да можеш да ни докажеш че ти си била права. Освен ако нещо не издействаш от твоя милостив бог, да те пусне отпуска за един ден да слезеш от рая в ада, при нас грешниците, да те видим каква си станала цялата божествена светлина. Ние ще го вържем дявола с яки синджири да не те е страх от него, така ства ли ? Ще ни дойдеш ли на гости ? Пък после, твоят милостив бог може да даде виза да посетим рая за една седмица, да се порадваме на красавиците там. Там нали има големи красавици на разположение на всеки желаещ ? Или мюсюлманите само лъжат че било така ? 

• Автор

Абе ти ще отидеш в рая, пък ние нещастниците неверници, ще се печем на вечен огън у някой казан пазен от рогат и опашат дявол.

Значи няма да сме заедно на оня свят. Язък, и там няма да можеш да ни докажеш че ти си била права. Освен ако нещо не издействаш от твоя милостив бог, да те пусне отпуска за един ден да слезеш от рая в ада, при нас грешниците, да те видим каква си станала цялата божествена светлина. Ние ще го вържем дявола с яки синджири да не те е страх от него, така ства ли ? Ще ни дойдеш ли на гости ? Пък после, твоят милостив бог може да даде виза да посетим рая за една седмица, да се порадваме на красавиците там. Там нали има големи красавици на разположение на всеки желаещ ? Или мюсюлманите само лъжат че било така ? 

Където реша ще отида - както всеки избира.

Ад няма там, той е само тук.

Където реша ще отида - както всеки избира.

Ад няма там, той е само тук.

Ставаш за гуру основател на нова позитивна секта, що не се пробваш, може пък да им хареса на хората ?

Щото това пусто християнство вече 2000 лета ги плаши с дяволи и ад , пъкъл, рисунки има много от векове със страшни сцени на мъки и страдания. Пък и живи хора са горели на клада християните, след като са ги обвинявали че си имат работа с рогатия. 

Помисли по въпроса, може пък това да ти е мисията, да вземеш да дадеш нещо на обществото от човеците имащи нужда от вяра някаква.

• Автор

Ставаш за гуру основател на нова позитивна секта, що не се пробваш, може пък да им хареса на хората ?

Щото това пусто християнство вече 2000 лета ги плаши с дяволи и ад , пъкъл, рисунки има много от векове със страшни сцени на мъки и страдания. Пък и живи хора са горели на клада християните, след като са ги обвинявали че си имат работа с рогатия. 

Помисли по въпроса, може пък това да ти е мисията, да вземеш да дадеш нещо на обществото от човеците имащи нужда от вяра някаква.

ами казвам им - там няма ад, и Бог не наказва никой

ада си го правим самите ние

рогатия че съществува - съществува, барабар с тъмните същества, дали ще си с него или с Бог е избора на всеки

• 1 месец по-късно...
  • Автор

представете си го така тунела

Публикувано изображение

• Автор

много е готин тоя тунел, чак да му се прииска на човек да мине по него

всеки ще мине през него - някога

;)

• Автор

Видяхте ли - и домашните ни любимци също ни посрещат и също са там.

:)

Видяхте ли - и домашните ни любимци също ни посрещат и също са там.

:)

Нещо повече, "там" са и любимите ни предмети, дори ако са се превърнали в прах много преди да минем тунела. "Там" се намира всичко, с което си свикнал и в което вярваш. "Всекиму според вярата" - рай, ад, господ, ловни полета; за материалистите, които вярват в унищожението - нищото и т.н. Напълно субективни преживявания.

• Автор

Нека те посрещнат, кога заминаваш ?

ми кажи ти де -нъл си врачка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.