Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Десен бутон>шаблони настройки>стандартни настройки.

Имах същия проблем при инсталирането на новата версия The KMPlayer 2.9.4.1435 ,и открих с google решението тук,но искам да допълня,че след инсталацията нямаше отметка в опции-разширено меню,поради което въпросното подменю "шаблони настройки" не се виждаше.

P.S.Преди бях с 2.9.3.1428 , и при натискане на обновяване ми исписваше че съм с последната версия?!Инсталирах си новата,защото на този филм не се показваха уж вградените български субтитри.Сега с новата версия се показват,само че английските,и колкото и да си играх-не открих от къде мога да изкарам българските.Ще съм благодарен,ако някой ме светне как става номера,понеже ми се иска да вярвам че не е нужно да се занимавам с това .

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

P.S.Преди бях с 2.9.3.1428 , и при натискане на обновяване ми исписваше че съм с последната версия?!Инсталирах си новата,защото на този филм не се показваха уж вградените български субтитри.Сега с новата версия се показват,само че английските,и колкото и да си играх-не открих от къде мога да изкарам българските.Ще съм благодарен,ако някой ме светне как става номера,понеже ми се иска да вярвам че не е нужно да се занимавам с това .

Ползвам KMPlayer като основен плеър, но понякога има проблеми с някои филми. За такива случаи си пазя в архива това - по-специално Portable версията. Ако искаш, опитай.
  • 1 месец по-късно...

Имам голям проблем,не мога да оправя суб на Км,колкото и да четох и да пробвах,не става и не.Моля помогнете.

аз го ползвам тази програма,НО имам един проблем-->нейскат да ми се ъпдейтнат кодеците и затова немога за гледам няки филми.

Виж сега когато си си изтеглил филма даваш върху него с десен бутон и му дай да го отвори с КМ плеър. Така ще ти се отвори филма с тази програмка. Не се безпокой работя с тази програма от години знам почти всички важни функции.

Здравейте!

Няколко пъти се опитах да ползвам този плейър, но много бавно ми отваря филма и след това ми дава някаква грешка. С Windows 7, но едва ли ще е от това проблема поради факта, че в сайта им пише следното: OS requirements for KMPlayer: OS: Win2000/XP/2003/Vista/7. Ето и грешката която ми изписва: ТУК. Някакви идей :cool:

Редактирано от nightwish (преглед на промените)

не съм запозната с компютрите затова ще ме извините за простото описване на проблема.когато си пусна кмплейъра на лаптопа на цял размер не ми излиза на плазмата.излиза само малък прозорец толкова.ако можете да ми кажете какво да направя за да гледам филмите си на голям екран на плазмата.

Здравейте, имам лаптоп Acer Aspire 7738G, на който българските субтитри /на какъвто и да било филм/ излизат като "маймуни". Изтеглих си K-Lite Codec Pack, но дори и това не реши проблема. Някой може ли да ми помогне с разрешаването на този проблем? Благодаря предварително.

за да се вижда кирилицата коректно:

1) настройка на кирилицата в windows-а, виж линка в предишния пост

или

2)десен клавиш върху програмата, избираш Настройки/Обработка на субтитрите/Стил на субтитрите/Кодиране, там избираш кирилица.

Публикувано изображение

Редактирано от m75 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Привет!

В страницата надолу съм показал какви настройки на KMPlayer ползвам + кои кодеци и филтри за гледане на филми (най-вече за

HDTV филми)! Да не забравяме , че за възпроизвеждане на HDTV филми са ни необходими видео карта и монитор със съответно:

цифроф изход и цифров вход (HDMI или DVI) цък

1. Използвани кодеци:

(ВАЖНО! Преди инсталацията на кодеците и филтрите , не трябва да имате др. такива инсталирани!)

Инсталирате последователно :

1.DivXInstaller

2.haali media splitter + CoreAVC Professional Edition 1.9.5 [CoreAVC(+ Cuda technology - само за NVIDIA карти !Изискввания! )] !!АТИ картите имат вграден видео ускорител!!

3.AC3 Filter 1.51a - TGS

4.KMplayer , разбира се... (Плеарът има и вградени кодеци)!

2. Нстройки на : KMplayer-а и кодеците:

На CoreAVC P.E. правите следните настройки:

1.Старт меню > в търсачката пишете : Configure CoreAVC и стартирате. Прозорецът трябва да изглежда така :

Публикувано изображение

На KMplayer-а правите следните настройки:

1.Стартирате > десен бутон > опции > разширено меню. После пак десен бутон > Аудио , и прозорецът трябва да изглежда така :

Публикувано изображение

2.Десен бутон > Видео(разширени) , прозорецът трябва да изглежда така:

Като избирате шаблон : Висока скорост(1Гхц.) , Стандартно или Високо качество(3Гхц.) , според бързината на процесора!

Публикувано изображение

3.Десен бутон > Екранно управление > Размер 1.78:1 (16:9 HDTV) , (за монитори с формат 4:3 , къртината в този режим малко се разтяга , но пък 'черните ленти' отгоре и отдолу се намаляват!)

4.Десен бутон > Опции > Настройки > Мениджър на филтрите > Декодери > Вградени дек. , и прозорецът трябва да изглежда така:

Публикувано изображение

5.Десен бутон > Опции > Настройки > Мениджър на филтрите > Декодери > Външни дек. , избирате : ТЪРСЕНЕ НА ВЪНШЕН ДЕКОДЕР!>

> В новоотворения прозорец избирате > След сканиране. Прозорецът трябва да изглежда така: и цъкате ОК!

Публикувано изображение

6.Десен бутон > Опции > Настройки > Мениджър на филтрите > Декодери > Външни дек. , Прозорецът трябва да изглежда така:

Публикувано изображение

Информация за филма, използваните кодеци и кадрите(FPS), по време на възпроизвеждане получавате като натиснете клавиш -Tab

Публикувано изображение

Надявам са да съм ви бил полезен!

Можете да добавяте още предложения!

ПопоВ

Плейъра си е добър, само дето нещо му замря подръжката! Сега гледам, че има някакъв release от 15.09.2009 - явно има някакво раздвижване!

Привет!

В страницата надолу съм показал какви настройки на KMPlayer ползвам + кои кодеци и филтри за гледане на филми (най-вече за

HDTV филми)! Да не забравяме , че за възпроизвеждане на HDTV филми са ни необходими видео карта и монитор със съответно:

цифроф изход и цифров вход (HDMI или DVI) цък

...

що пишеш глупости?

трябвало било dvi или hdmi... (аз пък гледам с аналогов d-sub изход на 32" телевизор, който ползвам за монитор)

видеокарта трябва за да гледаш с хардуерно ускорение, по долу каквото си показал е за софтуерно декодиране от процесора с помощтта на coreavc...

само че ползвам друг плеър да си ползвам хардуерното ускорение на видеокартата, която е в пъти по бърза от процесора за тази цел...

kmplayer може да ползва филтъра на cyberlynk или mpc-hc (коiто поддържат хардуерно ускорение, за разлика от coreavc) и ако видеокартата поддържа хардуерно ускорениепроцесора се твари на 2-3% най много (само за филми h264 дето са правилно смачкани)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Плейъра си е добър, само дето нещо му замря подръжката! Сега гледам, че има някакъв release от 15.09.2009 - явно има някакво раздвижване!

Какво разбираш под подръжка?

Здравейте!

Няколко пъти се опитах да ползвам този плейър, но много бавно ми отваря филма и след това ми дава някаква грешка. С Windows 7, но едва ли ще е от това проблема поради факта, че в сайта им пише следното: OS requirements for KMPlayer: OS: Win2000/XP/2003/Vista/7. Ето и грешката която ми изписва: ТУК. Някакви идей :)

Вероятно проблема ти е ,че може би си със стараверсия.Деинсталирай тожи и сложи ето този аз съм снего,опитай и пиши за резултати.При мен работи под vista x64 и не съм имал проблеми. Публикувано изображение

Какво разбираш под подръжка?

Ами преди по-често излизаха релийзи мисля?!
  • 1 месец по-късно...

Каквото и да реша да отворя с него ми изписва: Windows cannot access the specifid device,path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item. Мн странно, влезнал съм си като администратор всичко, но защо така ? До преди няколко дни си работеше. Слагах др версия - пак същото, нз ко да правя. Някой ако има идея да каже ? Благодаря предварително.

KMplayer-а не може да намери пътя до фаила? Може да нямаш право да ползваш фаила... Някой да ти е барал компа?

KMplayer-а не може да намери пътя до фаила? Може да нямаш право да ползваш фаила... Някой да ти е барал компа?

Никой не е барал, нз що така, с др плеари го отваря.

Каквото и да реша да отворя с него ми изписва: Windows cannot access the specifid device,path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item. Мн странно, влезнал съм си като администратор всичко, но защо така ? До преди няколко дни си работеше. Слагах др версия - пак същото, нз ко да правя. Някой ако има идея да каже ? Благодаря предварително.

Проблемът, категорично НЕ Е в плеъра.. Търси го на друго място... В какъв Акаунт си? "Админ" или "потребителски"???

Редактирано от htn1964 (преглед на промените)

Теглих и др версия, но същата работа :s

Moже да пробваш с portable вариант на плеъра.

Проблемът, категорично НЕ Е в плеъра.. Търси го на друго място... В какъв Акаунт си? "Админ" или "потребителски"???

С WIN 7 съм с администраторски акаунт

• Автор

С WIN 7 съм с администраторски акаунт

Като си с администраторски права може да пробваш за файла (файловете), който се опитваш да отвориш с KMPlayer следното -> Десен клик на файла -> Properties (Свойства) -> Security (Защита) -> Edit (Редактиране) -> Permissions for (Разрешения за) [име на файла] -> и там добавяш (Add) права за използване на файла.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.