Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай романа по цитата от него Част 1

Featured Replies

Добре,ето следващия исторически цитат :ph34r: В това напрегнато състояние на емоционална възбуда много малко беше необходимо на !!!!, за да се възпламени като фитил. След две вечери --------постигна това, без да има някаква вина. Достатъчно беше !!!!!!, изморен, отвратен, отчаян, да излезе на верандата и да види ------- и ??????, прегърнати страстно на люлката. Той избухна със силата на вулкан: — -----, махни си ръцете от нея! — разбесня се той, като закрачи към мястото, където седяха. Сграбчи с ръка адвоката за яката, като буквално го издърпа в краката си далеч от ??????. — Какво, по дяволите, си мислиш, че правиш, ти глупава, нищожна писарушко? Мога да те накъсам на парчета с ей тия ръце, без никакъв проблем — каза той разярен, като разтърси силно ------. — Искам извинение за това, че си влязъл в къщата ми. — ?????? ме… ме покани — изписка -----през стегнатата хватка на !!!!!!. — Не съм сигурен, че те е поканила — отговори !!!!!, като във всяка сричка личеше заплаха, когато срещна погледа й. Тя беше се сгънала на люлката, гледаше го с широко отворени очи, сякаш беше обезумял, а устните й бяха отворени в безмълвно учудване. — Както и да е, тя не е имала правото и разрешението да направи това. Най-накрая ?????? успя да проговори: — Разрешение! — повтори тя ядосано. Безумният му поглед и резкият му глас я накараха да спре, когато той изкрещя: — Млъкни, ?????. Предупредих те какво ще стане, ако позволиш на ------ такива близости, нали? — преди тя да успее да отговори, той разтърси отново злочестия адвокат, озъби му се и изръмжа: — ????? е моя, -----. И ще бъде моя, докато аз реша. И сега, ако се чувстваш объркан, ще ти го кажа дума по дума… — !!!!!! Недей! — проплака Аманда, като се втурна към него. Без никакво затруднение той я отблъсна от себе си. — Аз съм обладавал тялото й — продължи той, сякаш тя изобщо не се беше опитвала да го спре, — и то няколко пъти. Аз съм неин любовник. Неин единствен любовник и нямам никакво намерение да я деля с някой друг, а да не говорим с някой като теб. — Сега — каза той, като внезапно пусна смалилия се адвокат и го блъсна към стъпалата на верандата — най-сърдечно ти препоръчвам да си завреш опашката между краката и да допълзиш обратно до града, както правят всички безгръбначни. И се чувствай предупреден, че ако още един път те хвана тук, ще те разкъсам на парчета и ще те дам на лешоядите. Когато ------ се затича до каретата, без изобщо да си направи труда да се сбогува, ?????? възкликна: — !!!!!!! За бога! Бедният човечец нищо не е направил, само ме целуна! Как можа да се държиш така с него? С мен? Нямаш право! Никакво право! Със свити юмруци тя го заудря по гърба, докато той се завъртя и я хвана за китките. — Предявих правата си. Ще ги предявявам и върху тебе, мое малко, непостоянно, флиртуващо котенце, по всяко време, където пожелая и както аз искам. Без изобщо да я предупреди, той я грабна на ръце и я понесе към къщата. Виковете й направо щяха да му пукнат тъпанчетата, докато се качваше нагоре по стълбите: — Пусни ме, звяр такъв! Върви по дяволите, !!!!!!!!! Няма да ти позволя да направиш това! Той влезе в стаята, тръшна вратата, като я ритна силно с крак, хвърли Аманда на леглото и разгърди ризата си, късайки всички копчета. — Не можеш да ме спреш, ??????, а само след няколко минути няма и да искаш. Даже ще ме молиш да те любя. Тя се опита да изпълзи към другия край на леглото, но той я хвана за полата и я придърпа. — Гаден мръсник! Отвратителна свиня! — изпищя тя и маникюрите й оставиха кървави следи по голия му гръб. — Ще те убия! — Може би ще ти се иска — каза той надменно — за около десет секунди. След това ти и аз ще замрем заедно в онзи момент, когато сърцата ни ще спрат, за да се слеем в едно, и нищо друго на света няма да има значение, освен да се докоснем до този неуловим рай, който единствено двамата можем да създадем. !!!!!!!-главния ???????-главната -------другия мъж

Редактирано от margc (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 149,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ГЛАВНАТА постави ръка над очите си и погледна нагоре - там сякаш се водеше борба между чистото синьо на небето и навъсеното оловно сиво на облаците, идващи откъм изток, които носеха усещането за прибл

• Този втория цитат, страшно много ми напомня "Сърцата полудяват" от Шели Такър

• И такааа, едно цитатче от исторически роман: - Разреши ми да ти помогна, &&&& - прошепна тя срещу устните му, останала без дъх, но той поклати глава. - По дяволите! Не знаеш ли ка

Мила, предполагам от бързане си ни дала и жокер. Май няма нужда от ?????? - за името на главната.Публикувано изображение , но на мен въпреки това, книгата нищо не ми говори. Явно и тази съм я пропуснала.

Аз съм я чела, ама не мога да се сетя коя е http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Уф,и без туй рядко се сещам,сега пък закъснях да се изкажа.Даа,трябва да е Изкушение.

Изкушение, Катрин Харт ;)

Право в целта,Боби.Ти си на ход ;)

Следващо цитатче :)

- Не е редно да ми говориш с този тон, малката ми.

- Не съм малка.

- В някои отношения имаш право, но в други... виж, малката, аз мога да преценя тези неща по-добре от теб.

- Вие сте непоносим, сър!

Възбудата бушуваше в кръвта му.

- Много ли танцува тази вечер, ……….?

- Без прекъсване - отговори сърдито тя. - И няма да пропусна нито танц, след като свърша с вас.

- Ще видим. Наистина ли носиш черно, за да почетеш паметта на загиналия си брат?

Лицето й побледня. Блясъкът в очите й угасна.

- Не - прошепна едва чуто тя. - Избрах този цвят, за да разберете колко съм невъзможна, да ви покажа колко погрешно ме преценявате и...

- Тихо - нареди строго той и се огледа. - Сега не е нито времето, нито мястото да говорим за тези неща.

- И кога ще им дойде времето?

- Това решавам аз!

Танцът свърши и партньорите се сбогуваха, преди да се разделят.

………. беше готова да избяга, но той се оказа по-бърз от нея. Стисна ръката й и я обърна към себе си. Музиката засвири отново и в залата се понесе възбуден шепот.

- Но това е валс! - обяви задъхано една дама.

…….. откри в навалицата леля си и й кимна признателно. Макар да не беше много съгласна с дръзкия нов танц, тя бе пуснала в ход влиянието си, за да изпълни молбата му.

Той погледна ………. право в очите.

- Никога повече не се опитвай да ми избягаш.

Лицето й загуби цвят. Зениците й станаха огромни, изпъстрени с черни и виолетови петна, по-възхитителни отвсякога. Но пак не се разтрепери, тази неустрашима амазонка, която отдалеч беше взел за безлична провинциална девица. …………, крехкото полско цвете? Ама че гротескна представа.

- Мисля, че ми обеща този валс - проговори с нескривано задоволство той.

………. устоя на изкушението и отказа да бъде обгърната от ръцете му. Той сведе поглед към меката й уста. Връхчето на езика се плъзгаше по устните, за да ги навлажни.

- Ще танцуваме ли, мадам? - попита с усмивка той. - Или искате да ви целуна пред всички хора в тази зала?

…….. въздъхна дълбоко и лицето й отново порозовя. Погледът й показа, че каквото и да се случи сега, то няма да зависи от нея.

……. сложи дясната си ръка на тънката й талия и зачака.

Тя стоеше съвсем близо до него, тялото й почти докосваше неговото, погледът й беше неотлъчно устремен към дантеленото жабо на ризата му.

Щом тя можеше да чака, значи и той трябваше да може.

- Ти си едно малко дяволско изчадие - прошепна с неволно уважение той. - Адска фурия! Бъди така добра да ме погледнеш.

………….. не се помръдна.

Пръстите му се разпериха около талията. Върхът на палеца докосна долната страна на гърдата.

………. потрепери и вдигна лице. После бавно сложи едната си ръка в неговата, а другата на рамото му.

....... усещаше погледите, чуваше шепота на гостите. Но му беше трудно да се раздвижи. Очите на ………… се промениха: от тъмносини във виолетови, от виолетови в кобалтови и черни. Тези очи бяха пълни с въпроси и той съзнаваше, че тя отказва да приеме силните си чувства и отхвърля близостта му. После меките й устни потрепериха и в него се надигна нещо непознато: побъркващото чувство, че трябва да я защитава. Това чувство го разтърси.

Той полудяваше!

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Оххх, това със сигурност съм го чела...ама без жокер няма да стопля :cool:

Това ми прилича на "Приключението" На Айрис Йохансен. Но не съм сигурна дали е то.

Това ми прилича на "Приключението" На Айрис Йохансен. Но не съм сигурна дали е то.

Мнееее, мила, друга книжка от друга авторка е :wors:

Пете, почти съм сигурна, че си чела книгата. Лично на мен ми е сред любимите Публикувано изображение

Мхм, точно това е, че и на мене ми е супер познато ала не мога да се сетя от коя книжка е. Трябва да помисля пак, ако някой не ме изпревари преди това. :wors:

Със сигурност съм го чела, даже няколко пъти ,страшно ми е познато :baby: .Ако не е нахално може ли подсказка ? :)

Магията на страстта - Мери Спенсър

Неее, мила, друг роман е :baby:

Леко жокерче - издаван е от "Ирис" :)

"Амулетът на Венера" на Патриша Грасо?
Заби ме тотално. То е ясно, че съм го чела, ама... Не знам... ако дадеш друг жокер освен този на "Ирис"...:/
  • Автор

Боби, мила, моля те дай още едно цитатче - прегледах 100 пъти списъка с книгите на Ирис и не мога да се сетя за книгата и съответно вече откачам!

Момичета, много се извинявам, че досега не съм пуснала още един цитат. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif На работа съм до 20 часа и като се прибера в къщи ще гледам да поправя пропуска си и да дам по-солиден жокер. :go ahead:

Уффф, аз също прерових заглавията на Ирис и нищо... ;) , а ми е толкова познат момента от цитата, че ми иде да :go ahead: .

То да са малко книгите издадени от "Ирис", ама те не са никак малко. И точно това е дето ме гложди. Чела съм определено! Ала в коя книга...

Ужасно много се извинявам за закъснението. Ето и следващия цитат :lol6:

- Значи учителят ти по светско поведение беше пастор Уинслоу? - попита тихо той и устреми поглед към устата й.

-Да.

- И какво ти разказа за мъжете и жените?

- Аз... мисля, че не ви разбирам...

Едуард помилва шията й, палецът му се плъзна по брадичката.

- Мисля, че ме разбираш, макар и не изцяло. Сега усещаш нещо, нали? С мен.

Линдзи отново се разтрепери.

- Аз...

- Знаех си. Аз също го усещам и то е защото двамата изживяваме този миг по един и същи начин. Досега не бях изпитвал такова чувство.

- Сериозно ли говорите? - На лицето й изгря плаха усмивка. Какво беше това чувство? Откъде идеше желанието?

- Ти си едно невинно агънце. - Смехът не достигна до очите му. - Олицетворение на невинността. Не вярвах, че все още съществуват такива жени.

Този мъж я объркваше.

- Аз чета много... Едуард. Пасторът казва, че съм много образована, може би прекалено много за млада дама. Всъщност аз не съм вече млада.

- Ти си дете - промърмори той. - Помисли още веднъж. Какво каза учителят ти за мъжете и жените, за това какво правят, когато са заедно?

Устните й затрепериха нервно. Възможно ли беше някаква неведома сила да тласка виконта към нея? Поради необикновеното преживяване, което споделяха - макар че той не го знаеше. Тя се опита да събере мислите си.

- Обясни ми, че мъжете и жените са много различни.

- Добро наблюдение.

- Пасторът казва, че има някакъв химичен елемент, който кара. мъжете, когато са в компания на красиви и привлекателни жени... да се губят.

Смехът му я обиди и тя понечи да стане, но той я задържа.

- Да се губят? - Последваха нови пристъпи на смях и когато най-после успя да се овладее, той попита с потреперващ глас: - Добрият пастор обясни ли ти какво има предвид с този глагол?

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И въпреки,че си написала имената на главните,че и на някакъв пастор,аз съм пълна дупкааааа :lol6::P:):P:sobbing::sobbing:

С имената е лесно, малко ровене из блога и резултата е налице - Само твоето докосване - Стела Камерън

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор

С имената е лесно, малко ровене из блога и резултата е налице - Само твоето докосване - Стела Камерън

Знаех сииииии, че е тя, ама това с умрелия брат от първия цитат много ме подведе, мислех че нямаше такова нещо там - направо ми иде да си изям шапката :biggrin: !
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.