Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

А аз съм я чела и потвърждавам, че става дума именно за нея. Главния се казва Дмитрий, сестра му Анастасия - руски благородници. Отвлича главната и й дава афродизиак... Книжката е готина. Джоана има и по-добри, но и тая не никак за изхвърляне и който не я е чел да й се мята.

И две нови сканчета да пусна:

Рита Рейнвил - Среднощно нашествие

Анет Бродрик - Сътворено в Рая

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Често е ставало дума за поредицата Блекторн-Макеннзи, сигурно на алангле има книга и за Юта.Някой ще поразкайе ли малко,а.Иначе нямам никакъв шанс.Моляяя!

мерси точно тази е книжката ами да съгласна съм че джоан има и по добри но мен си ми харесва като един от парвите романи който прочетох :) :)

Често е ставало дума за поредицата Блекторн-Макеннзи, сигурно на алангле има книга и за Юта.Някой ще поразкайе ли малко,а.Иначе нямам никакъв шанс.Моляяя!

За съжаление, няма, мила. Може и да е била планирана, щом го споменават в предишните, но авторката е спряла до номер 5 през 1991 г. и оттогава не е излизало нищо повече от тази поредица. И аз щях да се радвам, ако имаше още нещо. Книжките са много симпатични.

За съжаление, няма, мила. Може и да е била планирана, щом го споменават в предишните, но авторката е спряла до номер 5 през 1991 г. и оттогава не е излизало нищо повече от тази поредица. И аз щях да се радвам, ако имаше още нещо. Книжките са много симпатични.

Уфф,а първа за кого е ,там какво става

Уфф,а първа за кого е ,там какво става

Това е първа книга ,макар нещо не ми е позната.

Всъщност книгата явно е исторически роман,докато останалите от поредицата са съвременни.

Всъщност за Юта нямало и да има,защото Лоуел е сменила издателя.

Честно не знам как изобщо може да сравняваш двете авторки, поне според мене Конито може само да й целува краката на Катлийн Удиуиз.

И Катлийн наистина е добра авторка, и щом няма да се сдобиваш с "Като цвят по течението" би ли споделила къде си я видяла, аз лично я търся отдавна, само тя ми остана от книгите на Удиуиз, и не мога да я докопам :grimace: или все засичам едната от двете части :mad:

Ами аз не ги сравнявам двете авторки, просто питам за тези книжки как ви се струват, дали са хубави или не."Като цвят по течението" и аз я търся, не съм писала че няма да се сдобивам с нея, иначе тук я има в Стара Загора по сергийките, днес дори ходих и ми казаха, че по принцип я имат, но в момента я нямаха и казах на момчето да ми я запази като я има пак, аз си взех Шана и двете книжки, най-накрая вече ще я прочета, ако искаш мога да се опитам да намеря и за двете ни "Като цвят по течението" :sobbing:

Ами аз не ги сравнявам двете авторки, просто питам за тези книжки как ви се струват, дали са хубави или не."Като цвят по течението" и аз я търся, не съм писала че няма да се сдобивам с нея, иначе тук я има в Стара Загора по сергийките, днес дори ходих и ми казаха, че по принцип я имат, но в момента я нямаха и казах на момчето да ми я запази като я има пак, аз си взех Шана и двете книжки, най-накрая вече ще я прочета, ако искаш мога да се опитам да намеря и за двете ни "Като цвят по течението" :sobbing:

Много ще се радвам, ако успееш да ми я докопаш, наистина я търся от много време...ще имам да черпя :grimace:

Аз видях преди седмица комплект от двете книги на една сергия :sobbing: Тези дни ще мина пак от там и ще погледна :grimace:

в момента по Диема Фемили дават филм,който напомня една от нашите книги,ма не се сещам коя,Я метнете едно очо.Филма са го кръстили Дуелът на сърцето.Главната един я преследва цял сезон,накрая и спретна номер да я компрометира .Тя избяга попадна на главния и негови познати цигани ги скриха. Филма сега почва

Тъъъй никой не се изказа,е не е болка за умирачка,но,ми направи впечатление,че Калдата изостава с 1 час.Искам да кажа,че аз пиша в 14,15, а поста ми е от 13,15.Не е минала на лятно часово време и това не е болка,просто казвам

в момента по Диема Фемили дават филм,който напомня една от нашите книги,ма не се сещам коя,Я метнете едно очо.Филма са го кръстили Дуелът на сърцето.Главната един я преследва цял сезон,накрая и спретна номер да я компрометира .Тя избяга попадна на главния и негови познати цигани ги скриха. Филма сега почва

Мила, а дали този филм - "Дуелът на сърцето", го има в Замундата или друг тракер? Не ловя Диема фемили и дори да бях прочела навреме поста ти, пак нямаше да успея да го гледам sad.gif Върти ми се някакъв спомен за този филм, но ми се струва, че е било много отдавна... Така че ще ти бъда благодарна, ако имаш инфо от къде мога да го изтегля (ако въобще го има качен) :)

Мила, а дали този филм - "Дуелът на сърцето", го има в Замундата или друг тракер? Не ловя Диема фемили и дори да бях прочела навреме поста ти, пак нямаше да успея да го гледам sad.gif Върти ми се някакъв спомен за този филм, но ми се струва, че е било много отдавна... Така че ще ти бъда благодарна, ако имаш инфо от къде мога да го изтегля (ако въобще го има качен) :)

Мнеее,това не знам,аз съм много дървена с ровенето в нета.

Аз малко го гледах филма, но не ми е познат като от книга. Пък и не съм чела кой знае колко много исторически романи. Не ми се стори много интересен филма, главната преиграваше като плачеше laugh.giflaugh.gif

Аз малко го гледах филма, но не ми е познат като от книга. Пък и не съм чела кой знае колко много исторически романи. Не ми се стори много интересен филма, главната преиграваше като плачеше laugh.giflaugh.gif

Ми туй верно, играта не беше кой знай кво /най-вече на момата,той по се ядваше/,пък и го бяха направили филма кат за масов вкус.Например главната има прическа с пусната коса издухана на една страна-не става като за бал през 18 век,ама нейсе.

Много ми беше познато,той се дърпа,щото баща му бил луд и това вече се е проявило у сестра му,та той не ще нейна милост,че ще я напрай нещастна.Обаче баща му не му е баща.Бе напомня една книга,ма малко е префасонирано.

Ми туй верно, играта не беше кой знай кво /най-вече на момата,той по се ядваше/,пък и го бяха направили филма кат за масов вкус.Например главната има прическа с пусната коса издухана на една страна-не става като за бал през 18 век,ама нейсе.

Много ми беше познато,той се дърпа,щото баща му бил луд и това вече се е проявило у сестра му,та той не ще нейна милост,че ще я напрай нещастна.Обаче баща му не му е баща.Бе напомня една книга,ма малко е префасонирано.

Aa като каза, че баща му(дето не му е баща) е луд се сещам за една книга, ама главната там беше камериерка или нещо такова.

здрасти искам да попитам за книгите на Джудит Маконт понеже попаднах на един цитат от нейната книга "Нещо прекрасно" и много ми хареса а също и "Уитни моя любов" и другите от тази поредица ли са хубави просто дали си заслужава да ги подхващам :)

здрасти искам да попитам за книгите на Джудит Маконт понеже попаднах на един цитат от нейната книга "Нещо прекрасно" и много ми хареса а също и "Уитни моя любов" и другите от тази поредица ли са хубави просто дали си заслужава да ги подхващам :)

Мила, аз сега ги чета прочела съм само първите 4, остават ми още 3, но мога да кажа, че поредицата е невероятна. Изобщо няма да съжаляваш ако я подхванеш... Има всичко - смях, моменти в които ти се разтупква сърчицето, поплакваш си.. просто невероятна е!!!

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Aa като каза, че баща му(дето не му е баща) е луд се сещам за една книга, ама главната там беше камериерка или нещо такова.

Книгата, ако не се лъжа е на Карол Финц- Катрин:ph34r:

Филма ми се видя на мене леко бозав.Не го изтърпях докрая.

Книгата, ако не се лъжа е на Карол Финц- Катрин:P

Филма ми се видя на мене леко бозав.Не го изтърпях докрая.

Катрин я знам наизуст,макар да не ми е ясно защо я помня,но твърдо не е тя.

Много ще се радвам, ако успееш да ми я докопаш, наистина я търся от много време...ще имам да черпя :P

Добре още щом мога да ти я взема и ще ти пиша

Днес с голяма надежда ходих до сергиите,които си открих преди време..обаче ги няма sad.gif И смао една бутка за книги...та си взех БЪди моя завинаги на Джанел Тейлър.Май е интересна.Разказва се за Рейчъл,която е обявена едва ли не за Черна вдовица,в началото на книгата май погреба тайно трети или четвърти съпруг.Братът на съпруга я вижда и решава,че трябва да я разобличи.Тя не го познава и той започва нещо да я върти...И това засега...мисля да си завърша Целувката на пирата и да я започвам.

Ами тогав добре, ще й заръчам да ми купи "Невинна като грях". Доверявам се на преценката ти, защото и аз харесвам Лоуел и не мисля, че ще съжалявам за дадените пари.(:

Говорих с Жанито, ще сканира "7-те гряха", само да приключи с предните, дето и дадох за скан, и ще се заеме и с тази!

Говорих с Жанито, ще сканира "7-те гряха", само да приключи с предните, дето и дадох за скан, и ще се заеме и с тази!

Много благодаря! Очаквам с нетърпение книжката. :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.