Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

• Автор

Нали, нали :lol6:Момето се представя за заплес безподобен. Смяла съм се заради нея като истеричка пред сърдечен удар. Направо по някое време се задавих, ей, не можех да се успокоя. Тази ми е най, ама най любимата книжка от поредицата. А когато Джон- Пол а видя каква мацка е и си вика, че нарочно си е облякла ужасно тесни дрехи, за да я заглеждат. А тя навлякла най-старите си дрехи без да му мисли много. Пък щом го съзря и го взе за фукльо някакъв. Изобщо бяха сладурчета милички.

Напълно съгласна, от малкото, което съм прочела до сега Ейвъри ми изглежда като малко природно бедствие, но наистина е страшно очарователна! Сега след коментара ти няма да мирясам, докато не понапредна в сюжета!
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Току-що приключих с "Вампирът, който ме обичаше"

О ,Мили,Боже!!!!!!!!!!!!!!

Момичета,имате моите огромни благодарности :lol6:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Превода,както и корицата са пленяващи,омагьосващи...................

Силните,покъртителните моменти в книгата са запомнящи се.

ОБОЖАВАМ любовните сцени-мили момичета направоли сте ги така прекрасни,

така изпълнени с емоция.............

Ох,БЛАГОДАРА ви

Публикувано изображение

Аз днес по време на лекции успях да прочета само 5 глави от Венчило с варварина, ноооо....... Инееееее, благодаря ти от всее сърце, че реши да ни зарадваш с този шедьовър! Книжката определено още от началото се нареди сред фаворитите ми и нямам търпение да я прочета до край. Но знам, че след това ще викам "Исккааааамм ощееееееееее" :rolleyes:

Аз започнах "Убийствен чар" на Джули Гарууд, продължавам напред с поредицата за Бюканън, готино почна, сега чакам да се появи главния Джон-Пол, но не тръпна от вълнение, защото нещо не ми допадна в предната книга (държеше се лошо с личния ми любимец Тео), но пък главната е голям образ!

Ха, Пете, и аз така бях настроена като започвах да я чета, ама като напреднах... мале-мале :blink: ...оказа се голям пич, тоя Жан-Пол! И Ейвъри много ме кефи, с тоя заблуждаващ външен вид "тип Барби", как се подведе в началото нашия! Пък после - то не бяха приключения, то не бяха страсти - и хумор има, и тръпка - много си го харесвам тоя роман! Напълно съгласна с Ayase: големи са сладури и двамата главни! :wors:

Ха, Пете, и аз така бях настроена като започвах да я чета, ама като напреднах... мале-мале ;) ...оказа се голям пич, тоя Жан-Пол! И Ейвъри много ме кефи, с тоя заблуждаващ външен вид "тип Барби", как се подведе в началото нашия! Пък после - то не бяха приключения, то не бяха страсти - и хумор има, и тръпка - много си го харесвам тоя роман! Напълно съгласна с Ayase: големи са сладури и двамата главни! :)

Ох, и на края как се загатва за Ноа, мале какъв пич го описваше и чаках с огромно нетърпение да започна книжката за Ноа и Джордан.

Ох,ох,ох с какъв трепет прочетох „Между любов и вярност“! :huh: Линда си е Линда,пак не е изневерила на себе си.Много шеметни чувства,много нежна любов и завладяваща страст! :speak: Още от първите изречения те грабва твърдата мъжественост на Корд(що пък за име?),а пък Сюзън е толкова сладка и нежна с огромната си любов в която потапя Главния.Много страстен и прочувствен роман,едно прочитане не е достатъчно! :)

Ох,ох,ох с какъв трепет прочетох „Между любов и вярност“! :( Линда си е Линда,пак не е изневерила на себе си.Много шеметни чувства,много нежна любов и завладяваща страст! :blink: Още от първите изречения те грабва твърдата мъжественост на Корд(що пък за име?),а пък Сюзън е толкова сладка и нежна с огромната си любов в която потапя Главния.Много страстен и прочувствен роман,едно прочитане не е достатъчно! :wow:

Ох,Руми,аз днес му се точа,

но да видим дали ще успея хем да се правя че работя,

хем да си осигуря доза Линда ;)

Офффффффф,незнам какво да чета вече.Искам да е нещо много романтично,нежно и много,много страстно и да не съм го чела!!! Дайте някакво предложение??? :):speak::speak:

Руми, не знам дали си чела Твой завинаги на Тереза Медейрос, но романът е точно това, което търсиш. Както и Вампирът, който ме обичаше, но не знам дали ти се чете нещо за вампири... Лично за мен и двата романа са много силни, чувствени и любовта и емоциите преливат от страниците. А аз мисля да си направя сефтето с Линда Хауърд. След толкова много страхотни коментари и препоръки за нея нямаше как да устоя на изкушението. Избрах си Мъжът от сънищата, но не се знае дали ще мога да се спра само с този или ще изчета всичко що е нейно на куп :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Руми, не знам дали си чела Твой завинаги на Тереза Медейрос, но романът е точно това, което търсиш. Както и Вампирът, който ме обичаше, но не знам дали ти се чете нещо за вампири...

А аз мисля да си направя сефтето с Линда Хауърд. След толкова много страхотни коментари и препоръки за нея нямаше как да устоя на изкушението. Избрах си Мъжът от сънищата, но не се знае дали ще мога да се спра само с този или ще изчета всичко що е нейно на куп :speak:

Миме,„Твой завинаги“ съм го чела,а за вампири още не съм се прежалила и сигурно скоро няма да е!!! :ph34r:

А що се отнася за Линда - ПОЧВАЙ Я !!! :):speak::speak: и карай всичко наред.

Е туй е проблема в "не съм го чела". Иначе нежност и разкошота дал господ.

Офффффффф,незнам какво да чета вече.Искам да е нещо много романтично,нежно и много,много страстно и да не съм го чела!!! Дайте някакво предложение??? :):speak::speak:

Ако не си опитала с Елизабет Лоуел все още, горещо ти я препоръчвам. Историческата трилогия е супер, а съвременните й са много нежни и романтични. "На края на света" ми е една от любимите, обаче в нея има много драма и може би трябва да започнеш от някоя друга, защотя е ред сълзи, ред сополи, поне при мен.

Ако не си опитала с Елизабет Лоуел все още, горещо ти я препоръчвам. Историческата трилогия е супер, а съвременните й са много нежни и романтични. "На края на света" ми е една от любимите, обаче в нея има много драма и може би трябва да започнеш от някоя друга, защотя е ред сълзи, ред сополи, поне при мен.

От Елизабет Лоуел най-любима ми е поредицата MacKenzie-Blackthorn просто страхотна,но историческите не съм ги чела.Благодаря , ще започна с „Най-силната магия“ http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
  • Автор

От Елизабет Лоуел най-любима ми е поредицата MacKenzie-Blackthorn просто страхотна,но историческите не съм ги чела.Благодаря , ще започна с „Най-силната магия“ http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ох Румиии, направо грехота! Тази трилогия е същинска разкошотия, а "Най-силната магия" е една от най-любимите ми книги, правиш страхотен избор (добре че julie81 я предложи), ще чакаме с нетърпение да си споделиш впечатленията!

Аз днес успешно се скатах и прочетах „Между любов и вярност“!

Ех,Линда,Линда,Линда.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма толкова пленителни герои,от тях струи сила,страт ............

Абсолютно съм съгласна с Руми- един път НЕстига!!!!!!!

С огромно удоволствие ще си е препрочитам наколко стотин пъти :speak:

Ох Румиии, направо грехота! Тази трилогия е същинска разкошотия, а "Най-силната магия" е една от най-любимите ми книги, правиш страхотен избор (добре че julie81 я предложи), ще чакаме с нетърпение да си споделиш впечатленията!

Пете,започнах я , коментара като я прочета ,но разбира се няма да е като твойте! :rolleyes::wink12:

Аз днес успешно се скатах и прочетах „Между любов и вярност“!

Ех,Линда,Линда,Линда.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма толкова пленителни герои,от тях струи сила,страт ............

Абсолютно съм съгласна с Руми- един път НЕстига!!!!!!!

С огромно удоволствие ще си е препрочитам наколко стотин пъти :cool:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :inlove1::inlove1:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Тъй,преживях първия секс с вампирurl=http://smajliki.ru/smilie-1675143.html]Публикувано изображение,та си почивам сега.Уж щеше да е с върколакПубликувано изображение, ама друго излезе.

С една дума чета 6 книга от поредицата за Анита Блейк. Както и да сега,герои много,динамика....има и много чувства,противоречиви чувства.Ако се абстрахираме от върколаци,вампири и всякакви други "неживи",на моменти философски.Момичета,наистина страхотен стил има авторката.Потвърждавам,че за да осмисля и запомня,ще трябва да прочета книгите пак,но просто ме яде да разбера какво става по-нататък.Ох,трудно ще ви навия знам, ама вие губите.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

• Автор

Тъй,преживях първия секс с вампирurl=http://smajliki.ru/smilie-1675143.html]Публикувано изображение,та си почивам сега.Уж щеше да е с върколакПубликувано изображение, ама друго излезе.

С една дума чета 6 книга от поредицата за Анита Блейк. Както и да сега,герои много,динамика....има и много чувства,противоречиви чувства.Ако се абстрахираме от върколаци,вампири и всякакви други "неживи",на моменти философски.Момичета,наистина страхотен стил има авторката.Потвърждавам,че за да осмисля и запомня,ще трябва да прочета книгите пак,но просто ме яде да разбера какво става по-нататък.Ох,трудно ще ви навия знам, ама вие губите.

Мен си ме навила, започвам първата книга, след като си дочета "Убийствен чар" (който между другото лежи захвърлен някъде, защото нямам настроение за четене), реших да включа и тази поредица във вампирската си класация. Гале още веднъж много благодаря, че ме снабди :ph34r: !

Мен ме спира "триъгълникът" в книгата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Прочетох няколко от книгите-стила е грабващ и неусетно

изчиташ всяка дума,НО се оказа,че съм с пристрастия към

моногамията :ph34r: и затова аз залитам по Боунс и Кат

• Автор

Мен ме спира "триъгълникът" в книгата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

моногамията :) и затова аз залитам по Боунс и Кат

Амааа чакайте сега, какъв е тоз триъгълник, Бога ми как не обичам любовна геометрия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Моля, кажете ми поне че не е някоя бруталия :speak:

Такааа,в късни доби приключих "Сродници в смъртта".Хм,странно но това е първата книга от поредицата,която ми вървя трудно-може би не съм била в настроение-незнам.Липсваха ми чувсствата между Рурк и Ив-обикновено са доста силно описани(пък и секса ми доиде постен-тая жена като иска може да пише стрхотни сцени,хи-хи)Няма ме много в преразказите ,но... 16 год. дъщеря на капитан от полицията е брутално изнасилена и убита.Тои настоява Ив да води разследването,но случаят я връща кум спомените й от детството й.Убийството се отразява и върху Рурк-напомня му за Марлена.В началото няма никакви следи-всичко записано от охр.камери е затрито с вирус. Фийни,Макнаб,Рурк иДжеими се заемат да възстановят изтритото.Междувременно остават няколко дни до сватбата на Луиз иЧарлз(сладури).Постепенно образът на убиеца се появява,намират се и свидетели,има още едно убийство,но както се казва-накрая доброто побеждава злото. О,Надин и Мейвис се появяват за много кратко време-почти към края. Сега ще чакам следващата от поредицата,но с костенурчената скорост на издаване на"Хермес" това ще стане-2012(надявам се преди края на света)

моногамията :) и затова аз залитам по Боунс и Кат

Не знам колко книги си прочела, но признай, че въпросите и съмненията,които я мъчат по отношение на неините "мъже" са повече от човешки.Всички сме се сблъсквали с подобни чувства и терзания.Най-готиното е,че не може да се определи категорично водещото в книгата-дали отношенията между героите или ситуациите. Страхотен микс.

Амааа чакайте сега, какъв е тоз триъгълник, Бога ми как не обичам любовна геометрия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Моля, кажете ми поне че не е някоя бруталия :speak:

Ще ти мине страха!Тия триъгълници са на ментално ниво/каквото и да значи/ Повярвай,само заради това си струва да я четеш.А и докато дойдеш, до края на четвърта книга, където се появяват тия щения,тотално ще си омагьосана. Дали има извращения? В смисъла, който влагаме-не,от друга страна говорим за вампир и превръщач все пак /някои и това имат за извращение/. Бе,като знам аз каква съм консерва,си мисля,че няма как, някой да не я хареса....

Не знам колко книги си прочела, но признай, че въпросите и съмненията,които я мъчат по отношение на неините "мъже" са повече от човешки.Всички сме се сблъсквали с подобни чувства и терзания.Най-готиното е,че не може да се определи категорично водещото в книгата-дали отношенията между героите или ситуациите. Страхотен микс.

Ще ти мине страха!Тия триъгълници са на ментално ниво/каквото и да значи/ Повярвай,само заради това си струва да я четеш.А и докато дойдеш, до края на четвърта книга, където се появяват тия щения,тотално ще си омагьосана. Дали има извращения? В смисъла, който влагаме-не,от друга страна говорим за вампир и превръщач все пак /някои и това имат за извращение/. Бе,като знам аз каква съм консерва,си мисля,че няма как, някой да не я хареса....

Ами на мен това ментално ниво ме товари и го съпреживявам,

а това ми разбива нервната система/не че не следя в момента превода на 9та :go ahead: /

Просто тези и терзания ме подлудяват,точно защото и аз не мога да взема решение,

кой предпочитам.

Люшкам се м/у двамата и винаги има плюсове и минуси.

А реално аз чета книги да се радва ,а не много-много да мисля :clap:

Напоследък доста прочетох :yanim: "Хубава като пеперуда"-Патриша Гарсо. Хареса ми много,но разните там езически вярвания на главната ми досадиха. "Съвършенство","Спомни си кога" и "Гордост" на Джудит Макнот. Много сладки книжки :) Започнах една,хареса ми и после всичко ,което намерих нейно :wors: На "Съвършенство" само малко се издразних точно към края,когато главната предаде главния :) но наредиха се нещата,де :cheers:

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Аз тези дни приключих Драконатъ със зелените очи. Страшно ми хареса :lol6: Много ми хареса атмосферата, която създава авторката - напрежението, сенките, тръпката, всичко е представено страхотно :lol6: Страшно ми хареса и името, което авторката е сложила на главния герой - Бърнард /като "burn"/. Според мен е подбрано идеално, за да допълни още повече образа му. Аз поне го възприемам така. Вече започвам да предвкусвам какво ще представляват романите й за вампири, щом за дракона токова ми хареса :blink: А в момента и без това съм на тема дракони - мисля да си направя един татус с дракон :lol6: Сега съм решила да започна нещо на Аманда Куик. Нямам спомен да съм чела нещо нейно. Имам свалено Прелъстяване от сума време и мисля него да подхвана. А след нея и аз ще подхвана нещо на Линда :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.