Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Сега съм решила да започна нещо на Аманда Куик. Нямам спомен да съм чела нещо нейно. Имам свалено Прелъстяване от сума време и мисля него да подхвана.

Страхотен избор!Абсолютна десятка!За мен,най-добрата,най-сладката,най-нежната книга на Аманда/от тия на български де/

Аз откраднах време и подкарах "Венчило с варварин"

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Днес започнах Мъжът от сънищата, вече съм прочела повече от половината и както изглежда ще откарам пак до малките часове на нощта. Стилът на авторката е страхотен и вече ви разбирам какво имате предвид под "мъжете на Линда" :lol6::):biggrin: Какъв нежен, мил и сладък мъжкар :):baby: Като я допрочета ще споделя по-подробно, но за сега мога да кажа, че съм просто очарована...

Иве, благодаря ти мила за препоръката и че ми прати книжката http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif . Невероятна е.

Днес започнах Мъжът от сънищата, вече съм прочела повече от половината и както изглежда ще откарам пак до малките часове на нощта. Стилът на авторката е страхотен и вече ви разбирам какво имате предвид под "мъжете на Линда" :wow: :wow: :cool: Какъв нежен, мил и сладък мъжкар :wow::inlove1: Като я допрочета ще споделя по-подробно, но за сега мога да кажа, че съм просто очарована...

Иве, благодаря ти мила за препоръката и че ми прати книжката http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif . Невероятна е.

Отборът на почитателите на „МЪЖЕТЕ НА ЛИНДА“ нараствааааааааааааа!!! :love: Добре дошла! :)

Прочетох "Шепот в полунощ" на Карен Робъртс. Много ми хареса. Беше огнена и завладяваща, и интригуваща. Главните герои се познаваха отпреди и след дванадесет години се срещат пак и всичко пламва от раз! Главната се опитват да я убият, а главния е шериф в градчето. Съответно тръгва да я пази, ама покрай това не може да си държи ръцете далеч от нея. А тя милата, влюбена в него през всичките тези години, но си знае стойността и не се прави на глупачка. Той не иска обвързване , а тя го изиграва в собствената му игра. Голям спец се оказа главната! Чудна, чудна! Ама и той не е глупав, та разбра къде му е мястото накрая. Така че на мен наистина много ми хареса! П.с. Не мога добре да обяснявам, ама много ми се искаше да си споделя мнението, тъй като книгата наистина ми направи страхотно впечатление.

Прочетох "Изумителна тайна" на Даяна Палмър и останах много доволна.Повтарят се някои неща при тази авторка като например девствеността на главните героини о по голямата разлика в годините между тях и мъжете ,а студените характери на последните са си направо гарантирани,но въпреки това съм и фен.

Прочетох "Шепот в полунощ" на Карен Робъртс. Много ми хареса. Беше огнена и завладяваща, и интригуваща. Главните герои се познаваха отпреди и след дванадесет години се срещат пак и всичко пламва от раз! Главната се опитват да я убият, а главния е шериф в градчето. Съответно тръгва да я пази, ама покрай това не може да си държи ръцете далеч от нея. А тя милата, влюбена в него през всичките тези години, но си знае стойността и не се прави на глупачка. Той не иска обвързване , а тя го изиграва в собствената му игра. Голям спец се оказа главната! Чудна, чудна! Ама и той не е глупав, та разбра къде му е мястото накрая.

Така че на мен наистина много ми хареса!

П.с. Не мога добре да обяснявам, ама много ми се искаше да си споделя мнението, тъй като книгата наистина ми направи страхотно впечатление.

Аз много си харесвам Карън Р.Ако не си чела "Райско гнездо" ,"Детето на Маги" и "Суеверие"-прочети ги,заслужават си .Особено първите 2.

Аз довърших отдавна "Съвършен герой" на Саманта Джефрис. Много много ми хареса. Дейн е голям сладур, а и с това "котенце", което повтаря направо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

След нея си бях харесала "Игра на любов" на Розмари Роджърс. Корицата е страхотна. И до там. Действието се развива в днешно време, въпреки надеждите ми главната да се върне назад във времето. Сара, невзрачно момиче, е помолена от нейната полусестра (олицетворение на красотата и забавлинието) да се прави на нея. Цялата схема е, че Дилайт иска да се омъжи тайно за приятеля си без голямият му лош брат (главният) да разбере. В началото как и да е справяше се, ама като трябваше да я замества и за снимките на някакъв филм с много известен актьор ша ме извиняват. Колкото и да си приличат....е да имаше обеснение, но :doh:. По това време се появява и Марко. Няма такъв надменен и арогантен тип! Е вярно, че в повечето книги са такива, но повятвайте ми тоя човек се държеше отвратително с нея до последната страница. Не, че и Сара не прекали с вдъхновението да играе освободената си сестра. Абе отвратителна книга :speak:

След нея прочетох и "Среднощна красавица" пак на същата авторка. Бях си я свалила и аз не знам защо я почнах . Същата работа като предишната с тази разлика, че главната беше с повече мозък и успя да му избяга по едно време.

Сега ще гледам си подбера по-внимателно следващата книжка.

Аз чета предисторията на поредицата Алфа и Омега на Патриша Бригс: "На лов". Тази предистория е само 61 странички. Разказва се за Ана, която от няколко години е върколак. Милата през първата година е мълтретирана и изнасилвана, и след един безуспешен опит да сложи край на живота си, тя започва да се отбранява и да не позволява другите върколаци да издевателстват на нея, нищо че за тях тя е на най-ниското стъпало в йерархията. Докато един ден не вижда във вестника снимка на изчезнало момче и разпознава в него, пленник на върколаците от глутницата й. Доста уплашена тя се обръща към върколака, който е най-високо в йерархията и той изпраща единият си син, да защитава Ана и да разбере, какво се случава в глутницата. След висчко, което е преживяла, Ана не може да се довери на никой "доминиращ" върколак, но скоро разбира, че Чарлз е много по-различен. Той е най-силния Алфа мъжкар, който е срещала, но се грижи за нея и я пази. Разкрива й всичко за върколаците, за законите и порядките, които никой не си е направил труда да й обясни, показва й, че е не само ценен член на глутницата, но й Омега, един много рядък и уважаван подвид на върколаците. Книжката е наистина много хубава, макар и с грозната предистория за всичко, което е преживяла Ана (ама то е описани в две изречени, и е ненатрапчиво). Четивото е дело на фен превод, и в момента са преведени 7 глави от първата книга, която се развива непосрдствено след случващото се в предисторията. Който иска, може да си я свали от тук: http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1679 :eek:

Ти що четеш а не превядаш ве. Лелиииииииии голема хрътка съм станала. Ей ся ти забраних книгите хихихихихи

Ти що четеш а не превядаш ве. Лелиииииииии голема хрътка съм станала. Ей ся ти забраних книгите хихихихихи

Оооо аз имам айподче на него си чета като съм у рейса или на лекции. Инак нивгаш не пипам книга, дето не я превеждам, честна преводаческа. :beer:

Прочетох "Изумителна тайна" на Даяна Палмър и останах много доволна.Повтарят се някои неща при тази авторка като например девствеността на главните героини о по голямата разлика в годините между тях и мъжете ,а студените характери на последните са си направо гарантирани,но въпреки това съм и фен.

Преди малко прочетох "Изумителан тайна", много е готина . Наистина се повтарят едни и същи неща е книжките на Сюзан Кайл/Даяна Палмър , но това не ме притеснява и винаги не мога да устоя да не прочета нейна книжка.

Преди малко прочетох "Изумителан тайна", много е готина . Наистина се повтарят едни и същи неща е книжките на Сюзан Кайл/Даяна Палмър , но това не ме притеснява и винаги не мога да устоя да не прочета нейна книжка.

Аз също много харесвам Даяна Палмър(Сюзън Кайл).Изчела съм ги книжките й по няколко пъти и какво от това ,че много от нещата в тях се повтарят.Направило ми е впечатление,че и при другите авторки е така.Например за известно време изчетох всичко на Сандра Браун - по азбучен ред, и там доста от нещата се повтарят-въпреки това е четена и обичана авторка.Още повече ,че за мен стила на Даяна Палмър се доближава малко до стила на Линда Хауърд. :yanim:

Прочетох "Шепот в полунощ" на Карен Робъртс. Много ми хареса. Беше огнена и завладяваща, и интригуваща. Главните герои се познаваха отпреди и след дванадесет години се срещат пак и всичко пламва от раз! Главната се опитват да я убият, а главния е шериф в градчето. Съответно тръгва да я пази, ама покрай това не може да си държи ръцете далеч от нея. А тя милата, влюбена в него през всичките тези години, но си знае стойността и не се прави на глупачка. Той не иска обвързване , а тя го изиграва в собствената му игра. Голям спец се оказа главната! Чудна, чудна! Ама и той не е глупав, та разбра къде му е мястото накрая.

Така че на мен наистина много ми хареса!

П.с. Не мога добре да обяснявам, ама много ми се искаше да си споделя мнението, тъй като книгата наистина ми направи страхотно впечатление.

Този пост ме накара да зачета книжка и на тази авторка.Оказа се ,че този роман съм го чела,макар да не си спомнях авторката.Затова прескочих на следващата „Едно лято“.И я изчетох на един дъх.Разкошна книжка с преследване,драма,любов и страст. :speak: Главния излиза от затвора,след единадесет години,където лежи по обвинение в убийство,което не е извършил.Въпреки това в малкото градче където живее никой не му вярва и всички го мразят,само неговата учителка по литература,която е с пет години по-голяма от него го посреща , дава му работа и му вярва ,че е невинен.Но някой продължава да убива и то жените свързани с Главния.Няма да разкрия кой е убиеца , щото няма да е интересно.Оказа се ,че Главния е бил влюбен в учителката си още в училище и сега между тях пламна страхотна страстна любов :D;) .Накрая - Хепиенд . Но книжката е много сладка и си заслужава да се прочете!!! :wow::wow:

Руми ,след като имаме абсолютно единомислие за Линда,

а оказва се и за Даяна :ass:

Още довечера ще гледам да метна "Едно лято".

Ако и на мен ми допадне стила,

усещам доста приятни часова с Карен Робъртс.

Благодарност и на leprikon4e,

че ни обърна винимание към авторката :lol6:

а оказва се и за Даяна :wors:

че ни обърна винимание към авторката :wors:

:wors:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Алоооо,фенките на Л.Хауърд, имам питане/не че и друг път не сте отговаряли/ Имам книгите "Диамантения залив", "От любов", "Почти завинаги" и "Среднощна дъга", питанката е, от тях има ли свързани? Благодаряяяяяя!

Алоооо,фенките на Л.Хауърд, имам питане/не че и друг път не сте отговаряли/

Имам книгите "Диамантения залив", "От любов", "Почти завинаги" и "Среднощна дъга", питанката е, от тях има ли свързани?

Благодаряяяяяя!

Като върл фен на Линда бързам да отговоря ;)

Поредици са. В едната поредица са съответно първо "От любов", и след нея "Почти завинаги". "От любов" ми е една от любимите, доста е разтърсваща, поне за мен.

В другите поредица първа е "Среднощна дъга", а след нея "Диамантения залив"

Няма нужда да казвам, че всички са много хубави :blink:

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Като върл фен на Линда бързам да отговоря :)

Съвсем навреме,стягам се за утре за работа,та да знам какво да пускам в чантата.

а оказва се и за Даяна ;)

че ни обърна винимание към авторката :mark:

Непременно я прочети , книгата е невероятна. Имам я от издаването й преди повече от 10-12г.

толкова пъти съм я чела, че вече се е разпаднала. А и тоя пич от книжата е божествен.... :newspaper::blink::inlove1:

Непременно я прочети , книгата е невероятна. Имам я от издаването й преди повече от 10-12г.

толкова пъти съм я чела, че вече се е разпаднала. А и тоя пич от книжата е божествен.... :):P:inlove1:

нИможах снощи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif,щерка ми гледа на компа филчета и аз `артисах.

За довечера се погдотвям,че и мъжо е нощна ,та няма да има кой да ми мрънка :)

Прочетох я „В гората на Къркпатрик“. Хм,от тази авторка не бях чела нищо.Мистика,философия и секс,това е според мен точното описание на разказа.Трудно се превежда такова нещо.През цялото време имах чувството,че съм обвита в зелено и се нося безтегловно над повърхността.Накрая останах с отворено чувство на несвършеност(???),очакване.Много странно чувство!!! За първи път нямам думи.:speak:

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Прочетох я „В гората на Къркпатрик".

Хм,от тази авторка не бях чела нищо.Мистика,философия и секс,това е според мен точното описание на разказа.Трудно се превежда такова нещо.През цялото време имах чувството,че съм обвита в зелено и се нося безтегловно над повърхността.Накрая останах с отворено чувство на несвършеност(???),очакване.Много странно чувство!!! За първи път нямам думи.:lol6:

Нали, направо ми взе думите. С Хрис го редактирахме и точно това си говорихме. Остави ми странно чувство, но пък честно да си призная никога не съм редактирала с такава скорост, прочетох го на един дъх. Браво на Пламето, че се е захванала с нещо толкова различно и необикновенно. Голямо предизвикателство е. И пре това е първият и опит :speak:

Прочетох я „В гората на Къркпатрик“.

Хм,от тази авторка не бях чела нищо.Мистика,философия и секс,това е според мен точното описание на разказа.Трудно се превежда такова нещо.През цялото време имах чувството,че съм обвита в зелено и се нося безтегловно над повърхността.Накрая останах с отворено чувство на несвършеност(???),очакване.Много странно чувство!!! За първи път нямам думи.:)

Руми ,мило ,моля те прочети нещо от Дара.

Тя е прекрасана!!!

Има исторически,има и фентъзи.

Лично аз видя ли нещо от нея изпадам в нирвана...............

Разказа е уникален със стила си.

Финалът е отворен,защото и самият разказ е доста философски.

Аз съм определено ОЧАРОВАНА!!!

Огромно Мерси за превода и редакцията към нашите НЕуморни преводачи :wors:

Такааа,захапах "Убий и кажи" на Линда.В началото съм и ще я карам на час по лъжичка,но....

Не знам що за чудо ще е Джон Медина,ама тоя Марк Частън е голяма работа.

"Когато Марк бе с някоя жена,той бе изцяло неин,само толкова. Беше й верен във всяко едно отношение, докато връзката им продължаваше, научаваше се да разпознава настроенията и капризите й и обсипваше с внимание-накратко,грижеше се за нея като за малко дете.Обичаше да го прави и да вижда как женското лице грее от щастие."

А преди този момент,имаше и други примери за отношението му.АУУУУУУУ!

За заключения ми е рано, но няма да пропусна да се изкажа по "любимата" ми тема.

Егати работата,най-използваната дума е Той,следвана от Тя.Абзац от три изречения съдържа седем пъти Той.

Знам,че за повечето не е проблем,ама мене ми досажда,та пропускам изречения и е възможно да проспя нещо съществено.Хихи,аз съм и аз.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Гале, е сега ако Ивето не те убиееее, пък и не само тя. Хихихихи!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.