Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 2

Featured Replies

Не съм пробвала. Споделете и ако всичко е наред, пишете. Аз мисля да изчакам следващият ъпдейт и да опитам с него, защото хрома започна много да ме дразни с безкрайните си крашвания...

Пробвах с няколко по-стари версии и веднага след това изписа, че са Out of Date и не работят, което е супер гадно, защото по този начин и тези ни задължаваш да позлваме само най-новите версии и то с бъгове... Пробвах да подкарам играта и на Chrome, но и там е същата работ....

Чакаме flash player  най-скоро време да си оправят проблема.

Приятен ден! (:

• Отговори 2k
  • Прегледи 225k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пробвах с няколко по-стари версии и веднага след това изписа, че са Out of Date и не работят, което е супер гадно, защото по този начин и тези ни задължаваш да позлваме само най-новите версии и то с бъгове... Пробвах да подкарам играта и на Chrome, но и там е същата работ....

Чакаме flash player  най-скоро време да си оправят проблема.

Приятен ден! (:

Благодаря за информацията. Ами значи ще почакаме. Хубав ден и на вас.

...хрома започна много да ме дразни с безкрайните си крашвания...

Потърсете проблема във вашия компютър. Не е в Хрома. Ако искате закачете няъде следните два файла:

1. %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\System.evtx

2. %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

и дайте връка към тях

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Потърсете проблема във вашия компютър. Не е в Хрома. Ако искате закачете няъде следните два файла:

1. %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\System.evtx

2. %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

и дайте връка към тях

Нямам представа как да сваля тези файлове, но и след преинсталация на windows, хром пак крашва. Всичко идва от shokwave или поне така ми изписва всеки път когато забие.

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте! С опера 12.17 съм и и ползвам е-майл клиента. Преди малко се появи съобщение на ъпдейт, който не казва до каква версия иска да ме накатери. Съобщението започва с "Discover new opera". Знам, че по-новите версии не поддържат маил клиент. Ако отида на хелп/чек фор ъпдейт ми обясняват, че използвам последната версия. Знае ли някой какъв ъпдейт на 12.17 тече в момента и дали осира маил клиента и старите версии? На искам да минавам на 2х операта. 

12.17 е последната 12 версия

Това ясно... въпроса е дали има някаква друга издънка на операта (не хропера некст), която да наследява 12. Четох някъде, че част от екипа прави нов проект. Ако това е новата опера ще е хубаво да се види. До сега други версии не са се натискали да се качват върху 12. 12.16 се ъпдейтна до 12.17. Странна ми е малко тази работа. Ще взема да я кача на някой служебен комп, за да видя за какво става дума и ако е нещо смислено ще пусна съобщение тук. 

...................Знае ли някой какъв ъпдейт на 12.17 тече в момента,,,,,,,,,,,,,,

Вчера получих предложение за ъпдейт и след като го отложих видях, че става дума за версия 25. Аз ползвам и v.28 Dev, но тази екстра липсва (както и доста други от v.12). Поздрави.

...Ще взема да я кача на някой служебен комп...

За тая цел са портативните версии :)

Opera 26.0.1656.60 & 12.17.1863 32-64 bit Multilingual

25.0.1614.68 Dev Test 1

Някакви новини за Presto?

Някакви новини за Presto?

Който има желание може да погледне тук - vivaldi

http://thenextweb.com/apps/2015/01/27/meet-vivaldi-new-browser-former-ceo-opera/

Редактирано от ihm (преглед на промените)

Vivldi с како се самоопредля като наследник на добрата стара Opera. Поредния Хром продукт, който няма нищо общо със старата Opera!

Хром клониниги пък колкото искате и повечето добре познати и изпитани!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Според мен ако го нямаше момента с лицензи на имена и т.н., то на "About" екрана на Vivaldi щеше да пише нещо в смисъла на "Това трябваше да е Opera в момента".

На мен ми харесва. Прави ми впечатление, че още от такава ранна версия има опция да си нагласиш кой клавиш какво да прави. Явно има и жестове, но като все още не са документирани (примерно надолу и надясно затваря текущия таб). Нещо, което в качеството си на алфа или пре-бета вече има функции, които все още липсват в Opera - 13 версии след изоставянето на Presto. Да, най-вероятно от доста време е в процес на разработка, но все пак.

Диалогът, който се вика от F2, е убиец - все едно този в Opera 12, но на стероиди.

@Black Power - А общото с Opera - ами von Tetzchner преди време точно поради различия във вижданията си относно посоката на развитие на браузъра напусна компанията, а в момента, както виждаме, определено не стои с ръце в джобовете.

@Black Power - А общото с Opera - ами von Tetzchner преди време точно поради различия във вижданията си относно посоката на развитие на браузъра напусна компанията, а в момента, както виждаме, определено не стои с ръце в джобовете.

Бяхме я подкарали темата в посока - доразработване на идеята - добрата стара Opera и Presto. Този браузер си е Хром клонинг. Няма и БГ интерфеис!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Ами ужас си е! Имахме напълно функционален браузър а сега имаме една дузина недоносчета на които им липсва какво ли не.

Нищо против нямам чии клонинг е ама докато стигне нужната функционалност ще имаме колонии извън слънчевата система.  :P

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Vivaldi 1.0.83.38 Technical Preview

Portable

Наскоро инсталирах браузър Opera 15.0 на моя компютър XP.След инсталацията и опитване от иконата на десктопа да отворя инсталирания браузър,не се получи отваряне и браузъра не се зареди,същото се получи и като се опитах да го отворя направо от файла opera.exe.Опитах да инсталирам по-новата версия Opera 16.0/преди това деинсталирах Opera 15.0/,но се получи подобен проблем,т.е.новия браузър отново не се отвори от иконата на десктопа.На какво ли се дължи проблема?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.