Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Да, точно имаше агитация против дадена партия и аз точно това бях замислил да напиша в горните си постове, но и това дето писах, стига. Наистина тая предизборна кампания трябваше да бъде - "Какво ще направим", а не "Кой не си е закачил цървулите на стената" и "Защо селянина с колелото не си купи моторетка". 

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Особено ТВ7 - що никой нев се заинтересува откъде се наливат милоните в тая Тв ?

То се знае от всички на кого е ТВ7.Тези дето наливат там пари притежават вече половината държава, почти всички медии и интернет саитове.Нали точно тези събориха Герб и сега искат да ни управляват.Собственика на КТБ отиде във Вйена и от там започна да плюе по президента и Герб, защото искаха да изтеглят парите на фирмите от там.И зад всичко седи един човек на име Доган.Агент на Русия както и после включиха в играта и Сидеров , негов колега.Нещата завият и от геополитиката,Русия няма да се откаже лесно.А онези от Европа не им дреме за нас.

Нямам си представа, но в тая тема се загатна. Всъщност, вярвам единствено на БНТ. Останалите телевизии за мен са купени по един или друг начин. По-точно те се влияят от икономическите си интереси и най-малко ги интересува точната истина. 

Зад ТВ7 е Цветан Василев (КТБ), Делям Пеевски (ДПС) и Ирен Кръстева(ДПС, майка на Делян Пеевски) - > Пеевски е бил следовател = топла връзка с Цацаров ?

То се знае от всички на кого е ТВ7.Тези дето наливат там пари притежават вече половината държава, почти всички медии и интернет саитове.Нали точно тези събориха Герб и сега искат да ни управляват.Собственика на КТБ отиде във Вйена и от там започна да плюе по президента и Герб, защото искаха да изтеглят парите на фирмите от там.И зад всичко седи един човек на име Доган.Агент на Русия както и после включиха в играта и Сидеров , негов колега.Нещата завият и от геополитиката,Русия няма да се откаже лесно.А онези от Европа не им дреме за нас.

Само една поправка, не да изтеглят парите на фирмите от там, а парите на държавата.

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

Понякога чета и се чудя дали с някои от пишещите живеем в една и съща страна и слушаме едни и същи новини.

Единствените адекватни на ситуацията хора, постъпващи по държавнически в момента са Главният прокурор и Президента.

Всичко останало са писания на хора, които слушат пет минути от двучасова пресконференция или четат три реда от цяла страница и се изказват. Няма лошо. Всеки има право да се изказва...

Но наистина се чудя на хора, които са докачливи дори на тема никнейма им във форума, как не спират на бълват определения и класификации за хора и ситуации, които дори не са помирисвали... 

Не е срамно, когато не разбираме от нещо. Не всеки може да разбира всичко. Смешно е обаче, когато се изказваме тотално неподготвени, без да се свеним да бъдем категорични до степен, да налагаме собственото си мнение като единствено правилното. 

Разбира се, всичко това повлияно от каубойските изпълнения на Цацаров и свитата му. 

Мдааа...Значи ти заставаш зад едно престъпление (макар и все още във досъдебна фаза) и порицаваш точните, навременни и напълно адекватни действия на най-добрият прокурор, който имаме в най-новата ни история!? 

Що се отнася да пресконференцията- какво значи "неизвестни резултати, които могат да се обърнат"?? :eek:

Ами то на никоя партия до вчера не и бяха известни крайните резултати. Трябваше ли да няма изобщо пресконференции!  :ohmy:  Това са пълни глупости!

И на края: знам, че боли да спечелиш най-много гласове (колко от тях са истински е друг въпрос) и в същото време да знаеш, че няма да управляваш и всички са против теб! Боли...ама трябва да го приемеш! Приеми и факта, че с Герб в бъдеше е свършено като формация и те ще изчезнат както изчезнаха навремето и СДС, и НДСВ, всички десетки "стихини" партийки и движения, появили се на гребена на поредната вълна. Партия която е формирана и се крепи на една личност- изчезва с времето! Истинските партии са тези, които стъпват на дълбока идеология и които не зависят от лидера си! В България да момента има само две такива, които са устояли на всички ветрове- БСП и ДПС. Времето ще покаже, дали и Атака ще успее да оцелее, тъй като тя е стъпала на солидни и ясни идеи и принципи, но в същото време е лидерска партия, а нито една лидерска партия не оцелява.

............

така, че- недей тъгува....Боко е пътник!

Трябва да гласуваме всички, за да се променят нещтата.Да се направи гласуването задължително.

То се знае от всички на кого е ТВ7.

И какво от това? Нали ТВ7 "довчера" лижеше на Буда оная работа. Тогава не беше "лоша". Сега изведнъж- лоша била!

Факт ли е, че има тонове бюлетини, които са извън държавната поръчка? Факт е! Факт ли е, че това количество беше надлежно надписано по градове? Факт! какво още искаш, за да ти стане ясно, че има нещо нередно!? 

Понякога чета и се чудя дали с някои от пишещите живеем в една и съща страна и слушаме едни и същи новини.

Единствените адекватни на ситуацията хора, постъпващи по държавнически в момента са Главният прокурор и Президента.

Всичко останало са писания на хора, които слушат пет минути от двучасова пресконференция или четат три реда от цяла страница и се изказват. Няма лошо. Всеки има право да се изказва...

Но наистина се чудя на хора, които са докачливи дори на тема никнейма им във форума, как не спират на бълват определения и класификации за хора и ситуации, които дори не са помирисвали... 

Не е срамно, когато не разбираме от нещо. Не всеки може да разбира всичко. Смешно е обаче, когато се изказваме тотално неподготвени, без да се свеним да бъдем категорични до степен, да налагаме собственото си мнение като единствено правилното. 

Съгласен на много %, особено за Президента, но главният прокурор според мен го въвлякоха в чисто партийна война.

То е ясно, че ще има правителство поне до евроизборите догодина. Само че не знам как Волен ще обяснява "прегръдката" на неговите избиратели с ДПС. Не случайно толкова злостно нападаше НФСБ....

Съгласен на много %, особено за Президента, но главният прокурор според мен го въвлякоха в чисто партийна война.

Абсолютно си в грешка! Уверявам те!!!

Мдааа...Значи ти заставаш зад едно престъпление (макар и все още във досъдебна фаза) и порицаваш точните, навременни и напълно адекватни действия на най-добрият прокурор, който имаме в най-новата ни история!? 

Що се отнася да пресконференцията- какво значи "неизвестни резултати, които могат да се обърнат"?? :eek:

Ами то на никоя партия до вчера не и бяха известни крайните резултати. Трябваше ли да няма изобщо пресконференции!  :ohmy:  Това са пълни глупости!

И на края: знам, че боли да спечелиш най-много гласове (колко от тях са истински е друг въпрос) и в същото време да знаеш, че няма да управляваш и всички са против теб! Боли...ама трябва да го приемеш! Приеми и факта, че с Герб в бъдеше е свършено като формация и те ще изчезнат както изчезнаха навремето и СДС, и НДСВ, всички десетки "стихини" партийки и движения, появили се на гребена на поредната вълна. Партия която е формирана и се крепи на една личност- изчезва с времето! Истинските партии са тези, които стъпват на дълбока идеология и които не зависят от лидера си! В България да момента има само две такива, които са устояли на всички ветрове- БСП и ДПС. Времето ще покаже, дали и Атака ще успее да оцелее, тъй като тя е стъпала на солидни и ясни идеи и принципи, но в същото време е лидерска партия, а нито една лидерска партия не оцелява.

............

БСП и ДПС са и наследници на терористични организации, ако трябва да бъдем точни. Справка: Св. Неделя и гара Буново....

Само че не знам как Волен ще обяснява "прегръдката" на неговите избиратели с ДПС. Не случайно толкова злостно нападаше НФСБ....

Ами умните и интелигентни, а не първосигнални негови избиратели- ще го разберат!

И какво от това? Нали ТВ7 "довчера" лижеше на Буда оная работа. Тогава не беше "лоша". Сега изведнъж- лоша била!

Факт ли е, че има тонове бюлетини, които са извън държавната поръчка? Факт е! Факт ли е, че това количество беше надлежно надписано по градове? Факт! какво още искаш, за да ти стане ясно, че има нещо нередно!? 

Добре бе колега, я ми обясни как на 11 вечерта 350 000 бюлетини ще се разпратят по хилядите секции ??? Чисто технически ми е интересно??? Плюс това в секционните комисии представителите на опозицията са МНОЗИНСТВО... Как става номера?

Ами умните и интелигентни, а не първосигнални негови избиратели- ще го разберат!

Тези които познавам са си повече от първосигнални - обикновено младежи 15-23 годишни.... Истината е, че на другите избори НФСБ ше отвее Волен..... Особено след прегръдката с ДПС, макар и скрита.... Но, догодина ще разберем :)

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

............

Мойто момче, ако Иван Георгиев още имаше партия, и досега щях да гласувам само за него! Боли ме оная работа за Бойко, Станишев и още повече за Доган. Обаче нали все някой трябва да е отгоре. Предпочитам това да е селянина Борисов пред педераста Сергей, дето и жената с която съжителства не иска да се омъжи за него. За Меди Доганов изобщо няма и да споменавам. 

Добре бе колега, я ми обясни как на 11 вечерта 350 000 бюлетини ще се разпратят по хилядите секции ??? Чисто технически ми е интересно??? Плюс това в секционните комисии представителите на опозицията са МНОЗИНСТВО... Как става номера?

Това не ме вълнува! Вълнува ме, че съществуват тонове, напълно редовни и готови бюлетини, подредени и надписани по градове, които са извън държавната поръчка а в същото време не са брак или надпечат (няма как и да бъдат и в същото време да са прилежно подредени и надписани). Фактите ме интересуват и както казва Кеворк: Искам отговор на най-важният въпрос- "Защо?"

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

Това не ме вълнува! Вълнува ме, че съществуват тонове, напълно редовни и готови бюлетини, подредени и надписани по градове, които са извън държавната поръчка а в същото време не са брак или надпечат (няма как и да бъдат и в същото време да са прилежно подредени и надписани). Фактите ме интересуват и както казва Кеворк: Искам отговор на най-важният въпрос- "Защо?"

Аз ти казах вече. Много телевизия гледаш. Помисли малко и с онова нещо над раменете ти!

Мойто момче, 

не съм убеден дали ти за мен не си "моето момче"! По кротко с нервите...знам, че си първосигнален!

не съм убеден дали ти за мен не си "моето момче"! По кротко с нервите...знам, че си първосигнален!

Нищо не знаеш. "Моето момче" го казах без значение дали си по-голям или по-малък от мен. Нещо като "селянина Бойко". 

Ти видя ли ги с очите си?Някои журналист видя ли с очите си?Не ,показаха ви снимки.Ти виждал ли си печатна машина ?Върви на 20000 оборота, с 10 секунди да закъснееш да натиснеш стопа и 100 метра хартия отпечатана си заминава.Винаги е имало и ще има над количеството.Прочети интервюто на Петър Кнев В 24 ЧАСА.30 години съм печатар и винаги е било така.Секретаря на президента е виновен за тази баталия.Но президента не знае.Много добре знае всичко той.

Ти да не си Кашпировски бре колега :ohmy:  Тия бюлетини още чакат експертиза.. Гледаш ТВ, ама май само TV7! Има насрочено досъдебно производство, ще се изказват експерти....

А ма това за колите с двоино дъно е за Гинес.А бе ,хора не им вярваите , този парламент е обречен.

По-скоро е за Холивуд или която и да е руга кинематография цялата сага Избори " 1913

Партиите, които нарушиха предизборния закон предварително много добре са знаели, че това тяхно нарушение не е основание по закон да се касират изборите. Затова си позволиха да си удължат кампанията с още един ден и то последния, най-важния. Иначе щяха да измислят нещо друго, за да не оставят ГЕРБ да управлява още 4 години.

За мен по-важен е въпросът КОЙ е поръчал въпросните бюлетини. Чрез логично мислене всеки би достигнал до отговора : БСП и ДПС.

За мен по-важен е въпросът КОЙ е поръчал въпросните бюлетини. Чрез логично мислене всеки би достигнал до отговора : БСП и ДПС.

Аз не мисля че прокурорчето ще оцелее да сподели резулатите.

Касирането на изборите е абсолютно ненужно и България няма нужда от това. Това заяви омбудсманът на България Константин Пенчев в ефира на bTV.

Той коментира юридическите измерения на обжалването на вота с думите, че сегашната Конституция е такава, че изборите са необжалваеми.

Има и ситуация, в която депутатите от ГЕРБ могат и сега да сезират Конституционния съд. Пенчев обясни това с решение на КС, което гласи, че мандатът на Народното събрание започва от датата на изборите, а не на свикването му и полагането на клетва.

Омбудсманът беше категоричен, че въпреки юридическите схватки и тълкувания България има нужда от правителство, каквото и да е то. „Хората нямат нужда от касиране на изборите. Нагледахме се на апокалиптични картини - преврати, флашки, записи. Трябва ни кабинет, какъвто и да е той".

24chasa.bg

Борисов много добре е знаел, че касиране на изборите е невъзможно, но го поиска, за да спечели време в което да уреди някои важни за него неща.

Губенето на ценно време е престъпление спрямо България и един истински държавник (какъвто винаги е имал и има претенции да е Борисов) никога не би постъпил по този начин.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.