Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Аз моят съм го направил...

Успех!

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

В манталитета на българина е да търси начини да печели, без да влага много труд.

Само да вметна, че от труд НЕ се печели....оцелява се! Печели се от труда на другите! 

И да попитам нещо: мислиш, че българина работи като обем и качество 10 пъти по-малко от средният европеец, за да има 10 пъти по-малки доходи от него? 

Само да вметна, че от труд НЕ се печели....оцелява се! Печели се от труда на другите! 

И да попитам нещо: мислиш, че българина работи като обем и качество 10 пъти по-малко от средният европеец, за да има 10 пъти по-малки доходи от него? 

Де да беше валидно за всички!

Ако сега отворят Кремиковци, колко млади хора ще отидат да работят там?

По лесно им е да се занимават с далавери и да се оплакват, че няма работа, отколкото да отидат и да си изкарват прехраната с труд.

Тук го каза много добре, макар да има и изключения. Все пак трябва да уточним, какво разбираме под "печалба". Защото човек и 10 000 лева доходи на месец да има, пак може да намери начин да ги харчи и да не му стигат, ако пръстите му са широки. А аз бих поразширил малко нещата. В България се печели главно от далавери, заобикаляне на законите и естествено незаплатения труд на другите. Затова и юриста на фирмата е човекът с една от най-високите  заплати. От него зависи как ще се заобиколят законите, за да спечели колкото се може повече капиталиста. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Eми като е съгласен да работи на държавна работа, ще получава колкото държавата има пари да му даде.

Eми като е съгласен да работи на държавна работа, ще получава колкото държавата има пари да му даде.

Че на частна работа как е? Аз никога не съм работил на държавна, освен службата в казармата. Там май ми даваха 3-4 лева. 

Пак се започна с това - леви , десни. Та имам въпрос. Какво точно ви донася това в личен аспект, какво ви докарва в личния бюджет. Само до преди няколко месеца се бяхме обединили около кауза, имаше идея, бяхме загърбили всичко, ма бързо забравяме и се отказваме. Айде пак леви - десни, леви - десни, леви десни... с бодри крачки към тинята. Карате се и  не знаете що! Аааа тук виждам и пост на такъв от уредилите се (сам преди време си го призна), ма нали се сещате, че не можем всички да се уредим и след някой месец пак ще писнем в купом. Я по добре така леви - десни, леви - десни.После избори. После леви - десни, леви  - десни, Поле избори........................ А стандарт , заплати, сигурност за какво са ви? Леви - десни..................

Раздялата вече е очевадна!

[*]И на двамата погледите са "в нищото"!

[*]Боко е в лека депресия, за което говори тази светло синя риза, както и "натежалите" му клепачи.

[*]Тъмночервената връзка на Плевнята показва, че е почнал да се еманципира!  :clown:

Публикувано изображение

Товарищ, Президентът е на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, не на ГЕРБ!!!

PS: Я кажи колко ви плащат БеСеПе-то, че и аз имам много свободно време, да взема и аз да кандидатствам за плюене по другите в някой форум. Всички видяхме, че се регистрира тук заради изборите (на 14.04). Дай някакви координати на др. Кутев ;)

Вече десни няма.След близо четвърт век,отново се отзовахме там,откъдето тръгнахме.Само леви-леви,леви-леви.

Подкрепете главния прокурор Цацаров. Той е надеждата да преборим мафията, която е овладяла държавата.

http://www.peticiq.com/supportheadprosecutorbg

ГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става.

Не че нещо, ама кои избори изгуби ГЕРБ през своето властване? :D

Вече десни няма.След близо четвърт век,отново се отзовахме там,откъдето тръгнахме.Само леви-леви,леви-леви.

E,  след като така ни затиснаха банките, партиите, едрите капиталисти, мафията, чиновниците...как няма да сме само леви :) И аз искам да си имам бизнеса, ама как да стане? Да си дам дупето на някой ли? Е, макар да се представям тук таме за педал, все пак блъфирам :P Ако бях жена, да си го дам, ама сега не ми отива. Тогава да искам "помощ" от банка? Тия "прекрасни" времена минаха отдавна. Видяхме ги вече и банките. Същите като бившите комунисти/социалисти. Уж са за равенство, ама за равенство с парите. Ние с десетте лева в джоба, те с десетте офшорки. добре, да кажем някой ми помогне, направя си бизнеса и почвам да печеля. Оппа. От кого ще печеля? От оня с десетте лева в джоба? Ами то и ток трябва да се плаща. Тогава единственото "дясно" в главата е мафията. Сори, ама ако исках да ставам мафиот, нямаше да си издавам намеренията тук. Щяхте да ме търсите под дърво и камък, ама само по някоя трохичка, колкото да не умрете от глад щяхте да намирате.

Аз не видях кой иска да бъде десен в България. Предполагам все пак оня, който и в момента краде от народа. Казвам тривиалното "народа", защото дефакто се краде от народа, а не от мафията, партньора или банките. Така, че аз съм си ляв до доказване на противното. Това не ми пречи да се противя срещу дясната партия БСП, защитаваща интересите на олигарсите.Не може някой да идва на власт в тоя момент с обещанието за 400 лева минимална заплата в края на мандата при положение, че сега е 320 лева. Всеки сам може да си направи сметката при 5 % инфлация какво означават тия 400 лева. Ами означават, че 320 лева след 4 години ще се равняват на 400. Сори, ама по-дясна партия досега не ни е управлявала :)  

Товарищ, Президентът е на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, не на ГЕРБ!!!

Ха дано! :) Даде плах сигнал за това, с позицията си, че не вижда обективни причини за касиране на изборите.

пък аз защо вече 23 години все виждам: десни-десни, десни-десни....

E,  след като така ни затиснаха банките, партиите, едрите капиталисти, мафията, чиновниците...как няма да сме само леви :)

Така е.

Това не ми пречи да се противя срещу дясната партия БСП, защитаваща интересите на олигарсите.

Така е, не веднъж съм казвал, че БСП НЕ е чиста лява партия, а е по-скоро либерална. Ама като няма автентична лява? В ляво от БСП има страшен вакуум, който имаше потенциал да се запълни от голяма част от протестиращите, но ....не се появи нищо автентично ляво, истинско ляво. АТАКА в известен степен обра част този ляв потенциал, и можеше да бъде и трета сила, ако не беше ментето НФСБ. Ще видим обаче в каква посока ще се развие занапред, АТАКА, имайки впредвид, че в миналият парламент 2 години крепеше Буда. 

БСП има нужда от много, ама много сериозно обновяване! Аз лично приветствам с две ръце един по-дългосрочен общ курс между БСП и АТАКА! За мен Атака и нейните идеи е звеното, което липсва в БСП, за да вземе тя да стои доста по-центрично и по-солидно в лявото пространство!

Ха дано! :) Даде плах сигнал за това, с позицията си, че не вижда обективни причини за касиране на изборите.

пък аз защо вече 23 години все виждам: десни-десни, десни-десни....

Така е.

Така е, не веднъж съм казвал, че БСП НЕ е чиста лява партия, а е по-скоро либерална. Ама като няма автентична лява? В ляво от БСП има страшен вакуум, който имаше потенциал да се запълни от голяма част от протестиращите, но ....не се появи нищо автентично ляво, истинско ляво. АТАКА в известен степен обра част този ляв потенциал, и можеше да бъде и трета сила, ако не беше ментето НФСБ. Ще видим обаче в каква посока ще се развие занапред, АТАКА, имайки впредвид, че в миналият парламент 2 години крепеше Буда. 

БСП има нужда от много, ама много сериозно обновяване! Аз лично приветствам с две ръце един по-дългосрочен общ курс между БСП и АТАКА! За мен Атака и нейните идеи е звеното, което липсва в БСП, за да вземе тя да стои доста по-центрично и по-солидно в лявото пространство!

Навремето ако се сещаш, БСП се бяха коалирали с ОПТ - Отечествената партия на труда. В ония времена се колебаех кого точно да подкрепя. В началото всички национални партии ми изглеждаха почти еднакви, но все пак си избрах БНРП  като партия, най-много отговаряща на моите виждания. Но нямах нищо против ОПТ, макар да се бяха коалирали с бившите комунисти, които пък недолюбвах. Имаше и още една по-нормална алтернатива - БНДП. Първите избори обаче показаха, че нещата ще бъдат такива, каквито ни представят заговорниците. Аз още смятам, че на кръглата маса имаше заговорници, които обезличиха демократичното бъдеще на България. А с кого да се коалира Атака...така си е добре - 5-6-7 % за цвят, макар да гласувам за тях, откак бе създадена партията. С когото иска да се коалира. Аз не виждам партия, която изцяло да има моите виждания. Сигурно проблема е точно в това, че имам виждания за разлика от други овчици, които избират програми на партии или някакъв лидер и това са техните виждания - каквото каже тартора. та ако мога да съставя моята идеална партия, то в нея непременно бих взел ББ заради водачеството си. Бих взел и Цветанов, защото отдавна не сме имали подобен министър - в центъра на почти всички събития. Бих предпочел и някои от икономистите на БСП, макар там пък да не съм съгласен с премахване на плоския данък. Точно пък с тия си идеи ми харесват ДПС и ГЕРБ - искат да запазят сегашния плосък данък. Обаче пък лично аз искам и Белене или айде поне Козлодуй. Както виждаш, моите виждания са съвкупност от виждания на различни политически партии. От Атака съм "прихванал" националното чувство и естествено почти популистките искания за незабавно голямо увеличение на доходите. Всъщност, това за доходите е и моя идея още от времето, когато трябваше да се определя на колко трябва да бъде фиксиран лева. Тогава по Жан Виденово време само за 3-4 месеца парите се обезцениха над 20-30 пъти и решението бе много просто - да се отчете повишението на заплатите и спрямо тях да се фиксира лева. По мои сметки тогава реално лева трябваше да бъде фиксиран на 200-250 за марка. Но стана друго. Бе фиксиран на 4 пъти по-голяма стойност и от там почнаха всичките ни беди, продължаващи и до днес. Естествено разликата бе открадната от някои хора, които в момента ни управляват. Не само като политици, а и като бизнесмени. Изобщо, пълна каша. Точно заради различните виждания, протестите зимата не успяха. Аз отначало бях за тях, но се обърнах след провокациите на Орлов мост от страна на протестиращите, след което последва оставка на правителството. Не ми хареса и искането на част от хората за оставка на правителството. Просто нямаше смисъл. Така и така идваха избори. С другото бях съгласен - вдигането срещу монополите и част от капиталистите, които не само не ни плащаха нормално, а и изобщо не ни плащаха, забавяха заплати, правиха умишлени фалити на фирмите си за да откраднат парите за заплати и така нататък. Обаче енергията се насочи точно срещу ГЕРБ, което опорочи всичко. Сякаш не си помним историята, когато стотици хиляди излязоха на митинзи срещу БКП, но същото това БКП/БСП получи пълно мнозинство във Великото народно събрание. Отдавам го на младостта на протестиращите, които преди това просто трябваше да прочетат историята ни от близките 20-25 години, за да не допускат същите грешки.  Вярно, ГЕРБ имаше вина с бездействието си. Трябваше още преди година ББ да задължи чрез едно просто законче работодателя да плаща най-напред заплатите и чак след това осигуровките. Ако като не плати - затвор или фалит. Всеки щеше да си прави сметката ще плаща ли или ще ползва хората за роби. да, ама не. ББ се разлая зимата на 2012 година, но както лаеше, за има няма 2 седмици млъкна и нищо повече не се чу по въпроса за неизплатените заплати. Уж бяха изнесли някакви списъци на фирми длъжници за заплати, между копито бе и нашата фирма, но дотам. :) Все пак за мен идеално би било ново управление на ГЕРБ с АТАКА, естествено без Дянков, макар човека да свърши черната работа и сега който дойде, ще бере плодовете известно време до следващия крах. А комунистите са доказали няколко пъти, че управляват ли, тяхното управление завършва с потоп.

10х

А комунистите са доказали няколко пъти, че управляват ли, тяхното управление завършва с потоп.

Това е вярно. Ама так ви е писано. Божа работа бе.

Поредното плитко изказване! Нищо не разбираш, моето момиче!

http://news.ibox.bg/news/id_1915548718 в подкрепа на мнението ми!

прилагам и измадка от уикито http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D0%A1%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2

там в критики ясно е характеризиран самият той и други интересни неща има, тъй че в тая помия той въобще не е чист, знае как да се бунтува, знае слабите места на народа, но няма смелостта да управлява. Да носиш отговорност е много трудно по лесно е да седиш отстрани и да плюеш!

Относно младите вишисти, не бих слагал всички под един знаменател!

Все пак за мен идеално би било ново управление на ГЕРБ с АТАКА, естествено без Дянков, макар човека да свърши черната работа и сега който дойде, ще бере плодовете известно време до следващия крах. 

В началото беше писал, че си ляв! Не, ти изобщо не си ляв....ти си от разочарованите десни! ГЕРБ  и АТАКА (с плана "Сидеров") са много по-далеч един от друг, отколкото БСП и АТАКА. "Плана Сидеров" е силно ляв.

А комунистите са доказали няколко пъти, че управляват ли, тяхното управление завършва с потоп.

Дай да се разберем- комунизъм по света не е имало...Не знам какво разбираш под "потоп"? Жан беше свален съгласно "Плана Ран-Ът", по която и причина беше предизвикана хипер инфлацията. Така, не е вярно масово насажданото твърдение, че "комунистите" завършват с потоп и, че Жан е довел страната до разруха! Жан беше идеалист и "добро момче" и  нищо не можеше да направи, срещу Сорос и компания! Страната беше колонизирана!

Ето кой с какво ще го запомня (най-общо):

Иван Костов- тотална разпродажба на цялата материалната база на безценица (при реална стойност от стотици милиарди долари) на чужди "инвеститори", които ликвидираха след това предприятията, за да не са им конкуренция. 25% безработица, "мистър 10%", унищожението на "Балкан" за 150 хил долара :ohmy:  :(  Изобщо Иван Костов за мен е най-черното и най-гнусно петно в най-новата история на България. Долен мангал!

Симеончо- също направи много поразии, от които аз съм запомнил затварянето на 3-и 4-и блок, без никой реално да поставя условие за това! Все пак не мога да не отбележа, че по времето но Сакскобуротски започна съживяване на икономиката, постепенно се създаде се едно усещане за стабилитет и спокойствие

Станишев- За мен това бяха най-добрите 4 години в икономически план- сигурност, стабилност, нарастващи доходи, европейска перспектива

Буда- Асфалт, асфалт...и пак асфалт, мизерия, мизерия и пак мизерия....чувство на изключителна несигурност в утрешният ден, постоянно ежечасно присъствие на малкият екран на една и съща противна борческа физиономия, 4 годишно постоянно опрадание с "триглавата ламя", невъзможността хората да посрещат елементарни човешки потребности, и.......начало на масовите самоубийства! Това е нещо ужасно!

Не знам, но имам чувството, че ако сега БСП, ДПС и АТАКА наистина загърбят личностните и подмолни интереси, в името на хората, съм убеден, че в рамките на една година ще се усети отлепване от дъното! Аз съм умерен оптимист, че нещата ще тръгнат в положителна посока.

Ако погледнем тези последни 4 управления, какво се вижда ясно:

[*]Най-тежкото положение за обикновения човек е било при крайно дясното и престъпно управление на Костов, и при стабилизираната мизерия на Буда! Така ли е? така е!

[*]Спокойствието, стабилитета и растежа- при Симеончо и Станишев!

С други думи: дясно управление = мизерия за хората, ляво управление = спокойствие, сигурност и стабилитет

А кажи, че не е вярно!

В началото беше писал, че си ляв! Не, ти изобщо не си ляв....ти си от разочарованите десни! ГЕРБ  и АТАКА (с плана "Сидеров") са много по-далеч един от друг, отколкото БСП и АТАКА. "Плана Сидеров" е силно ляв.

Дай да се разберем- комунизъм по света не е имало...Не знам какво разбираш под "потоп"? Жан беше свален съгласно "Плана Ран-Ът", по която и причина беше предизвикана хипер инфлацията. Така, не е вярно масово насажданото твърдение, че "комунистите" завършват с потоп и, че Жан е довел страната до разруха! Жан беше идеалист и "добро момче" и  нищо не можеше да направи, срещу Сорос и компания! Страната беше колонизирана!

...

Ами аз обясних, че ми харесват личностите Борисов и Цветанов, макар да дразнят понякога. Всички дразнят някой, включително аз и ти. Не ми харесваше много Дянков, защото твърде много се вживя в ролята си на регулатор. Обаче си имам свое мнение за излизане от гадното положение, а то е близо до мнението на Атака - повишаване на доходите по точно определени начини, един от които споменах - задължаване на работодателите чрез закон да извършват най-напред плащане на заплати и след това всичко останало на заден план. А за комунистите...нали се сещаш, че го казвам като епитет. Не приемай всичко буквално. Аз в много теми всъщност съм казвал, че за мен единственото бъдеще за света е точно комунизма, но не това, което се разбира под комунизъм, а малко по-различни неща, които сега няма да обяснявам. Казвал съм, че по-рано от 1000 години не го очаквам. Дотогава ще се мъчим с другите строеве. А така наречените комунисти или социалисти винаги се дънеха. И аз исках да повярвам, че не те са причината за това, а някакви външни влияния, но фактът си е факт. За последно при Станишев почна кризата в България с намаляване на заплатите. Не знам, дали си го изпитал, но в нашата фирма тогава бяхме около 1000 човека и на всички бяха намалени чувствително заплатите. Поне според шефа де. Няма как да приема това управление за успешно. Ние имахме големи заеми, а Станишев с неговата политика ни закопа. Дали точно той е виновен или Америка не е важно. Важно е, че отново ни закопаха дълбоко в земята. При падането на ГЕРБ знаеш ли какво стана при мен? Ами точно обратното. Изплатиха ми 3-4 заплати наведнъж и почнаха да плащат нормално. Сори, ама може да плюя Дянков, да недоволствам за кражбите, но ГЕРБ си заминаха с една тлъста сумичка за мен. Е, човек, трябва да съм мазохист, за да кажа на черното бяло. Не е ли така?

Ами аз обясних, че ми харесват личностите Борисов и Цветанов, макар да дразнят понякога.

Ужас и потреса. Значи ти харесват изказванията как другите изнасят домати, а ние изнасяме мозъци, т.е мозъците сами бягат, понеже не може да живеят нормално и ползотворно поради мизерията, която се дължи в голяма степен на некадърно управление на страната? Нестабилната политика на тези двамата хубавци Борисов и Цветанов доведе до отлив на инвестиции за България и нежеланието на хората да се занимават с циркаджии като нас, които постоянно си сменят думата и все твърдят, че тази им е последната. Отделно по времето на събитията в Катуница, когато ГЕРБ провеждаха своята преизборна кампания, не си направиха ни най-малък труд да обърнат внимание на протестите, показаха абсолютна незагриженост за гражданите на България, опитаха да изкривят проблема и да изкарат недоволните виновни за положението си, като явно беше обратното, бяхме облъчвани с медийни манипулации, също както положението беше оставено не на отговорни лица, за да може да се обвинят тях, а на треторазреден заместник, на който репликите му ги подава суфльор, а сам той не може да се изкаже и заеква. Бойко е един от най-големите...отпадъци в историята на българската политика. Ако го харесваш или си гласувал за него - ти ще си виновен за още 4години упадък, деградация на обществото и унищожение на страната. Не знам какви заплати са превеждали на теб, знам че знам хора, които не са ги получавали по 6 месеца и това с началото на управлението на ГРОБ, а не на Станишко-смешко.

Всичко ново е позабравено старо.http://www.kaldata.com/forums/topic/52902-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB/Отворете темата политика със задна дата  и сръвнете  с днешно време.Приятно четене.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Ужас и потреса. Значи ти харесват изказванията как другите изнасят домати, а ние изнасяме мозъци, т.е мозъците сами бягат, понеже не може да живеят нормално и ползотворно поради мизерията, която се дължи в голяма степен на некадърно управление на страната? Нестабилната политика на тези двамата хубавци Борисов и Цветанов доведе до отлив на инвестиции за България и нежеланието на хората да се занимават с циркаджии като нас, които постоянно си сменят думата и все твърдят, че тази им е последната. Отделно по времето на събитията в Катуница, когато ГЕРБ провеждаха своята преизборна кампания, не си направиха ни най-малък труд да обърнат внимание на протестите, показаха абсолютна незагриженост за гражданите на България, опитаха да изкривят проблема и да изкарат недоволните виновни за положението си, като явно беше обратното, бяхме облъчвани с медийни манипулации, също както положението беше оставено не на отговорни лица, за да може да се обвинят тях, а на треторазреден заместник, на който репликите му ги подава суфльор, а сам той не може да се изкаже и заеква. Бойко е един от най-големите...отпадъци в историята на българската политика. Ако го харесваш или си гласувал за него - ти ще си виновен за още 4години упадък, деградация на обществото и унищожение на страната. Не знам какви заплати са превеждали на теб, знам че знам хора, които не са ги получавали по 6 месеца и това с началото на управлението на ГРОБ, а не на Станишко-смешко.

Типичен пример мога да дам точно с теб, добре че се появи :) Аз харесвам много твои постове, но и с доста не съм съгласен или не харесвам. Не мога да взема точна позиция дали да те подкрепям или не. Затова понякога го правя, понякога не. Така е и с Борисов и Цветанов. 

А за упадъка обясних. Важен е края. За инвестициите не си прав. Аз виждам отдавна около мен само строежи на нови фирми и наемане на нови работници. Е, заплатите са ниски по една или друга причина, но инвестиции има, включително чуждестранни. Пак не мога да кажа на черното бяло. Искаш ли утре да ти снимам всички нови фирми край нас през последните 2 години? Поне за това не си прав. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

И защо? 

Ами те ме питаш: "Така ли е?" И аз ти отговарям! Т.е.- задаваш въпрос и получаваш отговор! Какво те притеснява тук?

Типичен пример мога да дам точно с теб, добре че се появи . Аз харесвам много твои постове, но и с доста не съм съгласен или не харесвам. Не мога да взема точна позиция дали да те подкрепям или не. Затова понякога го правя, понякога не. Така е и с Борисов и Цветанов. ... А за упадъка обясних. Важен е края. За инвестициите не си прав. Аз виждам отдавна около мен само строежи на нови фирми и наемане на нови работници. Е, заплатите са ниски по една или друга причина, но инвестиции има, включително чуждестранни. Пак не мога да кажа на черното бяло. Искаш ли утре да ти снимам всички нови фирми край нас през последните 2 години? Поне за това не си прав.

А колко фирми фалираха и колко забавени плащания в колко хиляди левове за всеки работник в България според теб има през последните 2години? Не можеш да кажеш на черното бяло - но можеш винаги да сложиш розови очила. Свали ги и се огледай. Борисов меко казано мога да го нарека отпадък, част от бившата номенклатура на БКП, който много будали в България избират, мислейки си че имат алтернатива между БСП(БКП) и ГЕРБ(пак БКП). В действителност една и съща номенклатура седи и по-точно крадливата част от нея, която узурпира властта и не позволява на честни хора с идеи и желание да влязат в нея и да променят нещо. Гласуването за ГЕРБ и Бойко само може да покаже интелектуалното ниво на гласуващият за тях, което смея да кажа - бих преценил в общият случай като не е особено високо.

Е, заплатите са ниски по една или друга причина....

И причината е...?

но инвестиции има, включително чуждестранни. 

Като чуя тази дума- "чуждестранни инвестиции", не знам защо ми идват асоциациите: източване на капитал и евтина работна ръка!

Защо ли?

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.