Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Изгледах цялата пресконференция. Цацаров беше железен!

Извода е един- била е подготвяна тотална подмяна и фалшификация на вота, която да доведе до пълно мнозинство на ГЕРБ.

От днес стартира началото на  КРАЯ на ГЕРБ!

АМИН!!!

"Предложих на президента, че разумният подход би следвало да бъде, че до приключване на изборите, Прокуратурата да не изнася информация. Това не е отчет на Прокуратурата пред държавния глава. В ден за размисъл и изборен ден това е нормално взаимодействие; той следваше да бъде информиран за това, което Прокуратурата е установила".

"На следващия ден станалото в Костинброд бе оповестено от една медия. Около 17.00 часа поради огромния медиен интерес, Прокуратурата бе принудена да публикува прессъобщение. Това прессъобщение никъде не сочи, не адресира, дори не намеква за политическа партия. За мен е необяснимо защо една политическа партия идентифицира себе си с този инцидент, за да твърди, че Прокуратурата е свалила техният резултат с 5 - 6 %. Реакцията на лидерите на останалите политически партии беше експлоатация на събитието и трябва да бъде разгледана от ЦИК."

А моите изводи са съвсем различни от твоите:

Грубо нарушение на изборния закон. Зверска манипулация на избирателите в деня на мълчанието от страна не само на ТВ 7, но и на политечески лидери, които не са от вчера в политиката.

Дали е довело да спад в резултата на ГЕРБ? - Не знам, но знам че "този инцидент" в една нормална държава би довел до касиране на изборите.

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изгледах цялата пресконференция. Цацаров беше железен!

Извода е един- била е подготвяна тотална подмяна и фалшификация на вота, която да доведе до пълно мнозинство на ГЕРБ.

АМИН!!!

И не се знае ,дали няма и друга партида ,която вече да е влязла в употреба.

Те от ГЕРБ затова ли гледаха като гърмяни зайци в изборния ден,щото са си викали: "малей гепиха ни бюлетините,сега няма да спечелиме".

Явно не са им били нобходими чак толкова много бюлетини:)

"Предложих на президента, че разумният подход би следвало да бъде, че до приключване на изборите, Прокуратурата да не изнася информация. Това не е отчет на Прокуратурата пред държавния глава. В ден за размисъл и изборен ден това е нормално взаимодействие; той следваше да бъде информиран за това, което Прокуратурата е установила".

"На следващия ден станалото в Костинброд бе оповестено от една медия. Около 17.00 часа поради огромния медиен интерес, Прокуратурата бе принудена да публикува прессъобщение. Това прессъобщение никъде не сочи, не адресира, дори не намеква за политическа партия. За мен е необяснимо защо една политическа партия идентифицира себе си с този инцидент, за да твърди, че Прокуратурата е свалила техният резултат с 5 - 6 %. Реакцията на лидерите на останалите политически партии беше експлоатация на събитието и трябва да бъде разгледана от ЦИК."

А моите изводи са съвсем различни от твоите:

Грубо нарушение на изборния закон. Зверска манипулация на избирателите в деня на мълчанието от страна не само на ТВ 7, но и на политечески лидери, които не са от вчера в политиката.

Дали е довело да спад в резултата на ГЕРБ? - Не знам, но знам че "този инцидент" в една нормална държава би довел до касиране на изборите.

Ами създава се опасен прецедент - денят за размисъл вече е БЕЗСМИСЛЕН - всеки може да си плюе опонентите в него. Или касиране на изборите или да променят изборния закон и тоя ден да го няма. За момента - всичко случило се на 11.05 е противоконституционно и лицето Бареков е за прокурор :)

офф-топик:

SS-23

Явно колегата е от интернет-борците на Кутев и е регистриран тук само заради изборите... А и само в политически теми пише :D

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

Аз мисля че на някои хора повече не им трябва тази партия и съответно са решили още преди изборите да ги разкарат от властта .

Първо ни натресоха царо, после пожарникаро. Партията на първия вече е невидима, сега е ред на партията на втория да се стопи като сняг на слънце.

Май ще има изгряване на нова звезда, нов основател на партия някаква. Който да запълни празнината в дясното пространство.

Интересно е кукловодите кого ще ни предложат.

Ами създава се опасен прецедент - денят за размисъл вече е БЕЗСМИСЛЕН - всеки може да си плюе опонентите в него. Или касиране на изборите или да променят изборния закон и тоя ден да го няма. За момента - всичко случило се на 11.05 е противоконституционно и лицето Бареков е за прокурор :)

офф-топик:

SS-23

Явно колегата е от интернет-борците на Кутев и е регистриран тук само заради изборите... А и само в политически теми пише :D

:D  Много ме кефят такива, дето уж били гледали и уж били чули, ама и хабер си нямат от това, което са гледали и чули, но пък за сметка на това си правят "грандиозни" заключения

Касиране... Ха-ха-ха... касиране е мръсна дума за Станишевият... знае той... а се повтори вотът, а му намаляха баят процентите и взе да мрънколи, че на България не и трябват още едни избори, белким и трябваше референдума за Атомната енергетика, ама нали в популизма са първа сила...

Трети ден се смея на един статус във фейса: "Ум царува, ум робува, ум за БСП гласува" :D

Аз мисля че на някои хора повече не им трябва тази партия и съответно са решили още преди изборите да ги разкарат от властта .

Първо ни натресоха царо, после пожарникаро. Партията на първия вече е невидима, сега е ред на партията на втория да се стопи като сняг на слънце.

Май ще има изгряване на нова звезда, нов основател на партия някаква. Който да запълни празнината в дясното пространство.

Интересно е кукловодите кого ще ни предложат.

Ами не се получи с Кунева :)  А партията на ББ май заживя свой собствен живот, та сценаристите са изненадани и затова изкараха толкова компромати... Май сметките им излязоха грешки... Поживём-увидем!

:D  Много ме кефят такива, дето уж били гледали и уж били чули, ама и хабер си нямат от това, което са гледали и чули, но пък за сметка на това си правят "грандиозни" заключения

Касиране... Ха-ха-ха... касиране е мръсна дума за Станишевият... знае той... а се повтори вотът, а му намаляха баят процентите и взе да мрънколи, че на България не и трябват още едни избори, белким и трябваше референдума за Атомната енергетика, ама нали в популизма са първа сила...

Трети ден се смея на един статус във фейса: "Ум царува, ум робува, ум за БСП гласува" :D

Точно.. Доближи се Станишев до властта и спря да говори за касиране... Ама сега наред е Конституционния съд - не знам обаче при опорочен ден за размисъл какви са възможностите..

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

Ами не се получи с Кунева :)  А партията на ББ май заживя свой собствен живот, та сценаристите са изненадани и затова изкараха толкова компромати... Май сметките им излязоха грешки... Поживём-увидем!

Отговора е: ще има "ново обединено дясно" - микс от Куневица, СДС, ДСБ, остатъци от Герб. В същото време (по заръка на световен терорист №1) ментето НФСБ ще бъде инжектирано в зелено, с цел разбиване на Атака!

Може да си го запишеш като прогноза, и след 1 година пак ще говорим!

А партията на ББ май заживя свой собствен живот, ...

Явно точно това не е "богоугодно" дело и беше наказан с отлъчване от челните позиции.

Не може то така, като те сложат някакви хора някъде да им вършиш работа, ти да се помислиш за по-силен от тях.

"....Cherniyat_oven, на 15 Май 2013 - 4:05 PM, написа:Публикувано изображение

А партията на ББ май заживя свой собствен живот, ...

Явно точно това не е "богоугодно" дело и беше наказан с отлъчване от челните позиции.

Не може то така, като те сложат някакви хора някъде да им вършиш работа, ти да се помислиш за по-силен от тях...."

Нищо подобно ! През 2009г беше нужен някой който като един Херкулес да изрине Авгиевите обори ....но с оглед на световната криза един мандат не стигна и следва да се повтори под по-сигурен контрол !

"....Cherniyat_oven, на 15 Май 2013 - 4:02 PM, написа:Публикувано изображение

Отговора е: ще има "ново обединено дясно" - микс от Куневица, СДС, ДСБ, остатъци от Герб. В същото време (по заръка на световен терорист №1) ментето НФСБ ще бъде инжектирано в зелено, с цел разбиване на Атака!

Може да си го запишеш като прогноза, и след 1 година пак ще говорим!...."

"Атака" не я пипайте ! Тя е нужна на БСП (кукловодите на БКП) за да вдига пушилка когато трябва....другите вече се изчерпиха като инструмент за превръщане на политическата власт в икономическа , в ръцете на горе-посочените ,

Кунева я бяха подготвили за всеки случай , само че не стана нужда........народа пак сам си го нахлузи , въжето на шията искам да кажа......защото пак прояви "дълбоката си и вродена мъдрост"......Очевидно макар и на границата , още не сме изгладняли достатъчно . Това няма и да го допуснат , не за друго , а защото не им изнася....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Цацаров и да не е прав, ще направи всичко възможно да се изкара прав. Хитра лисица е, след като на всички обвинения отговаря доста подобаващо. Такива хора ни управляваха доста време и от тях нищо добро не видяхме. Завъртаха всичко така, че и копче не може да им кажеш. А щом Мая Манолова е в центъра на събитията, на това не може да се гледа сериозно. Лошо впечатление ми направиха някои неща. Веднага всички скочиха срещу писмото на прокурорите и искаха да се открият виновниците за изтеклат аинформация. Интересно, защо не издават виновниците за цялата помия, изтекла за ГЕРБ. Нима те са честни, че са подслушвал;и тоя и оня в кенефа му, а човека от ДАНС не е прав, че е предоставил писмата на Манолова?  Опитвам се тия дни да разбера и двете страни, но единственото което разбирам е това, че ДПС, БСП и вероятно някои други, се опитват да отклонят вниманието от своите поразии, вършени години наред. Яд ме е и на ГЕРБ, че бяха  такива душички докато управляваха. Не наказаха нито Доган, нито Станишев както бяха обещали през 2009 година. А имаха пълното основание да го направят. Е, сега с техните камъни обратно по техните глави. Само дето тоя път озлоблението е много по-голямо. Причината е, че хората обвиняват ГЕРБ за всичките си беди, но реалните виновници бяха забравени - БСП и ДПС. Тия две партии ни вкараха в кризата, но нали българина помни максимум два месеца. И преди някой да ме оплюе и набеди, че защитавам ГЕРБ ще кажа, че не е точно така. Не е точно така, но предпочитам ГЕРБ пред БСП и ДПС.  Причините са много прости. БКП затри моя град още навремето и никога няма да им го простя. Предполагам и моите съграждани. ДПС пък гледа доброто само на своите потенциални избиратели, което също е в моя вреда, защото живея в смесен район, където не е приятно всичко да бъде изкупувано от турски бизнесмени. Ами те изкупиха земята ни. Изкупиха заводите ни. Е как ще я караме така?  Сега Сидеров тръгнал да подкрепя ДПС. Е, това вече преля чашата. Самозабравил се е. Всичко друго очаквах от него, но не и това. Дано все пак някой му напомни, че партията му се казва "АТАКА". И когато някой чуе "атака" се сеща за съвсем различни неща. И ако аз съм гласувал за Атака, то съм го направил точно заради нейното искане ДПС да се обяви за противоконституционна партия, вредяща на демокрацията. 

Цацаров , пръв приятел с Пеевски, работодателя на Бареков.И да не забравяме ложата ,,Слънце ,, където членува Цацаров.50% са гласувалите ,което значи . че половината бюлетини са фира.Защо не отвориха склада,показват снимки.Защо не показаха фалшива бюлетина.Защото ,така им изнася.Всичко беше дирижирано ,а сега се правят на ощипани.Те заблудиха хората ,като в деня на изборите всички медии гръмнаха с новината Герб фалшифицира изборите.Главният прокурор се кри три дни , шушумига.В друга държава щяха да го отстранят.

За щастие всичко в медиите е документирано.   Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана. По информация на TV7, която първа съобщи за случилото се, бюлетините са били с отбелязан кръст за ГЕРБ. Дир,бг

Е кое е вярно ,даже ипалетите не са 10 а  4.Каква наглост.Не съм адвокат на Герб , но законите бяха нарушени от тези същите където са ги приели.Станишев,Костов ,Сидеров.Местан.Няма държава за съжаление.

Защо не показаха фалшива бюлетина.

Защото са си истински бе, пич! Готови да влязат "в действие"! Фалшиви бюлетини просто...НЯМА!

За щастие всичко в медиите е документирано.   Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана. По информация на TV7, която първа съобщи за случилото се, бюлетините са били с отбелязан кръст за ГЕРБ. Дир,бг

Е кое е вярно ,даже ипалетите не са 10 а  4.Каква наглост.Не съм адвокат на Герб , но законите бяха нарушени от тези същите където са ги приели.Станишев,Костов ,Сидеров.Местан.Няма държава за съжаление.

НЕ съм съгласен! Четеш евангелието като дявола! Гледай фактологически нещата!

Цацаров и да не е прав, ще направи всичко възможно да се изкара прав. Хитра лисица е, след като на всички обвинения отговаря доста подобаващо. Такива хора ни управляваха доста време и от тях нищо добро не видяхме. Завъртаха всичко така, че и копче не може да им кажеш. А щом Мая Манолова е в центъра на събитията, на това не може да се гледа сериозно. Лошо впечатление ми направиха някои неща. Веднага всички скочиха срещу писмото на прокурорите и искаха да се открият виновниците за изтеклат аинформация. Интересно, защо не издават виновниците за цялата помия, изтекла за ГЕРБ. Нима те са честни, че са подслушвал;и тоя и оня в кенефа му, а човека от ДАНС не е прав, че е предоставил писмата на Манолова?  Опитвам се тия дни да разбера и двете страни, но единственото което разбирам е това, че ДПС, БСП и вероятно някои други, се опитват да отклонят вниманието от своите поразии, вършени години наред. Яд ме е и на ГЕРБ, че бяха  такива душички докато управляваха. Не наказаха нито Доган, нито Станишев както бяха обещали през 2009 година. А имаха пълното основание да го направят. Е, сега с техните камъни обратно по техните глави. Само дето тоя път озлоблението е много по-голямо. Причината е, че хората обвиняват ГЕРБ за всичките си беди, но реалните виновници бяха забравени - БСП и ДПС. Тия две партии ни вкараха в кризата, но нали българина помни максимум два месеца. И преди някой да ме оплюе и набеди, че защитавам ГЕРБ ще кажа, че не е точно така. Не е точно така, но предпочитам ГЕРБ пред БСП и ДПС.  Причините са много прости. БКП затри моя град още навремето и никога няма да им го простя. Предполагам и моите съграждани. ДПС пък гледа доброто само на своите потенциални избиратели, което също е в моя вреда, защото живея в смесен район, където не е приятно всичко да бъде изкупувано от турски бизнесмени. Ами те изкупиха земята ни. Изкупиха заводите ни. Е как ще я караме така?  Сега Сидеров тръгнал да подкрепя ДПС. Е, това вече преля чашата. Самозабравил се е. Всичко друго очаквах от него, но не и това. Дано все пак някой му напомни, че партията му се казва "АТАКА". И когато някой чуе "атака" се сеща за съвсем различни неща. И ако аз съм гласувал за Атака, то съм го направил точно заради нейното искане ДПС да се обяви за противоконституционна партия, вредяща на демокрацията. 

Отвратителна жена, по принцип съм "за" еманципацията на жените, но в нейният случай . . . много често й бяха спестявани някои коментари точно защото е дама, обаче е толкова нагла! Такъв цирк в денят за размисъл!

В последното си изявление Сидеров каза, че няма да се коалира с ГЕРБ и ДПС, но нищо не каза за БСП, просто си подложи дупето жадно за власт!

Гледаш пристрастно, а не обективно на фактите.

Има ли отркити няколко палети с "излишни" бюлетини? Има

Тези бюлетини извън законовата надбавка от 10% ли са? Да!

Имаше ли на палетите надписи за кой град са предназначени? Имаше

Трябвало ли е тези бюлетини да ги има там на тази дата? Не

Какво повече да го коментираме. Излишно е от тук насетне да се разсъждава, да се върти и да се суче- ама дали са били брак (доказа се, че не са), ама дали са били "надпечат", ама кой е подал сигнала, ама защо, ама как....Излишно е! Фактите са си факти - закона е нарушен и от тук насетне разследващите органи и прокуратурата имат думата! Много се дразня, когато се подхожда на нещата от гледна точка на "запалянковщината и фенството"! Човек трябва да бъде максимално обективен и винаги да порицава със всичка сила нарушението на закона, независимо, кой го е нарушил! Само така ще дръпнем напред! Няма друг начин!

Отново- много плитко, тесногръдо и първосигнално разсъждение! първо- къде видя, чу или прочете, че Волен подкрепя ДПС? Никъде! Напротив- многократно дебело се подчертава, че Атака НЯМА да подкрепи ДПС. Няма да подкрепи и БСП. 

Това, което ще бъде обсъждано за подкрепа, е предложение с конкретни икономически мерки, които неотложно трябва да бъдат приложени, за справяне със социалните проблеми в обществото.  И ДПС и Атака ще обсъждат тези предложени мерки и евентуално ще ги одобрят или ще искат нещо да се промени в тях. Т.е. ще се подкрепят конкретни действия и мерки, а не конкретна партия! Схващаш ли огромната разлика!? Така, че реално нито една от трите партии НЯМА да подкрепя друга, а те взаимно ще подкрепят конкретни законодателни решения, които трябва да изпълни бъдещото правителство! И точка! нищо друго извън тези мерки, няма да бъде подкрепено от нито една от трите партии и всяка от тях ще си остане чиста пред електората си!

Това е единственото практическо решенеие! няма друго! Другото е всеки да си застане зад политическото его и страната да потъне в нова криза, хаос и безвремие!

разсъждаваш типично като Буда: "Или АЗ или никой!" Не може така- и народа зимата го каза и показа!

Ти видяли какво има в склада?Не нали.Някои журналист видяли.Вземи прочети новините отначало за 11 май и за 12 май.Тогава виж днешните изявления на малкия голям прокурор,Имам приятели които работят в тази печатница и ще ти кажа ,всичко е лъжа,

http://dnes.dir.bg/news/kostinbrod-pechatnitza-izbori-2013-falshivi-buletini-13865866?nt=1

Чети и си направи изводите ,сам

Ти видяли какво има в склада?Не нали.Някои журналист видяли.Вземи прочети новините отначало за 11 май и за 12 май.Тогава виж днешните изявления на малкия голям прокурор,Имам приятели които работят в тази печатница и ще ти кажа ,всичко е лъжа,

Нещо не си в час, ве! Има свидетелски показания, вкл.и на собственика! Днес имаше 2 часа пресконференция на която всичко беше обяснено и показано със снимков материал от складовете. БУДАлите сте уникални ве-  цяла България видя снимки от складовете, с надписани палети, с показанията на свидетели, на собственик... Ако тези бюлетини не бяха спрени, сега БУДА щеше да има 121 човечета и да се перчи, че е "спечелил"! То и за сегашната му "победа" не е ясно колко е легитимна. Само ще ти кажа, че около мен няма човек, който да е гласувал за Буда- цялата фирма от над 50 човека е гласувала против, семейството- също, родителите- за БСП! Често казано аз се учудих, че Буда взе толкова много. Аз очаквах, че ще са втори....просто това беше логиката! Алогично е- зимата да го замерят с камъни, и после пак да го изберат. със сигурност поне 10 мандата от сегашните 97 са фалшиви!

В последното си изявление Сидеров каза, че няма да се коалира с ГЕРБ и ДПС, но нищо не каза за БСП, просто си подложи дупето жадно за власт!

Поредното плитко изказване! Нищо не разбираш, моето момиче!

Гледаш пристрастно, а не обективно на фактите.

[*]Има ли отркити няколко палети с "излишни" бюлетини? Има

[*]Тези бюлетини извън законовата надбавка от 10% ли са? Да!

[*]Имаше ли на палетите надписи за кой град са предназначени? Имаше

[*]Трябвало ли е тези бюлетини да ги има там на тази дата? Не

Какво повече да го коментираме. Излишно е от тук насетне да се разсъждава, да се върти и да се суче- ама дали са били брак (доказа се, че не са), ама дали са били "надпечат", ама кой е подал сигнала, ама защо, ама как....Излишно е! Фактите са си факти - закона е нарушен и от тук насетне разследващите органи и прокуратурата имат думата! Много се дразня, когато се подхожда на нещата от гледна точка на "запалянковщината и фенството"! Човек трябва да бъде максимално обективен и винаги да порицава със всичка сила нарушението на закона, независимо, кой го е нарушил! Само така ще дръпнем напред! Няма друг начин!

Отново- много плитко, тесногръдо и първосигнално разсъждение! първо- къде видя, чу или прочете, че Волен подкрепя ДПС? Никъде! Напротив- многократно дебело се подчертава, че Атака НЯМА да подкрепи ДПС. Няма да подкрепи и БСП. 

Това, което ще бъде обсъждано за подкрепа, е предложение с конкретни икономически мерки, които неотложно трябва да бъдат приложени, за справяне със социалните проблеми в обществото.  И ДПС и Атака ще обсъждат тези предложени мерки и евентуално ще ги одобрят или ще искат нещо да се промени в тях. Т.е. ще се подкрепят конкретни действия и мерки, а не конкретна партия! Схващаш ли огромната разлика!? Така, че реално нито една от трите партии НЯМА да подкрепя друга, а те взаимно ще подкрепят конкретни законодателни решения, които трябва да изпълни бъдещото правителство! И точка! нищо друго извън тези мерки, няма да бъде подкрепено от нито една от трите партии и всяка от тях ще си остане чиста пред електората си!

Това е единственото практическо решенеие! няма друго! Другото е всеки да си застане зад политическото его и страната да потъне в нова криза, хаос и безвремие!

разсъждаваш типично като Буда: "Или АЗ или никой!" Не може така- и народа зимата го каза и показа!

Замисли се, че и ти самия се осланяш на неща, изнесени в пресата и медиите. Откъде си сигурен, че това е точно така още повече, че всеки час се появяват нови версии от същите тия телевизии? Значи някой казва 10 палета и хоп, математика сметнал веднага 350 000 бюлетини. да, ама само дето не били 10 доколкото разбирам, а четири. И дето не били компютри, а компоти. И не сме ги изнасяли, а внасяли. 

А на Волен приказките са ми ясни. Има лична драма с ГЕРБ. Не съм длъжен и аз да имам такава още повече, че не виждам голяма алтернатива в управлението на БСП-ДПС. Това, че гласувам за Атака не означава, че винаги подкрепям лидера им. То и почти 30 % гласуваха за БСП, но веднага се намериха хора, които поискаха оставката на Станишев. Просто Сидеров трябваше да каже - няма алтернатива с тия 3 партии до нас, искаме нови избори. Това е решението. Дано тогава манипулациите и сересетата намалеят и дано една част от останалите 50 % негласували гласуват. Така ДПС ще отиде в девета глуха веднъж завинаги, колкото и да подкупва избирателите си, главно цигани. Защото най-голяма част от циганите е гласувала точно за ДПС. БСП почнаха да въртят и сучат, че видиш ли, не трябвало да се касират изборите, щото на хората им трябвало правителство в тоя тежък момент. Абе аланкоолу, как 3 месеца караме без правителство и как за тия три месеца аз успях да си взема почти всички заплати, които ми дължаха? Ами ако е така без правителство, по-добре да  си продължаваме със служебното, служещо само за костюм. Правителството нищо не прави и нещата вървят. ето това се казва работа! Едно нещо като върви не се пипа, нали?

Нещо не си в час, ве! Има свидетелски показания, вкл.и на собственика! Днес имаше 2 часа пресконференция на която всичко беше обяснено и показано със снимков материал от складовете. БУДАлите сте уникални ве-  цяла България видя снимки от складовете, с надписани палети, с показанията на свидетели, на собственик... Ако тези бюлетини не бяха спрени, сега БУДА щеше да има 121 човечета и да се перчи, че е "спечелил"! То и за сегашната му "победа" не е ясно колко е легитимна. Само ще ти кажа, че около мен няма човек, който да е гласувал за Буда- цялата фирма от над 50 човека е гласувала против, семейството- също, родителите- за БСП! Често казано аз се учудих, че Буда взе толкова много. Аз очаквах, че ще са втори....просто това беше логиката! Алогично е- зимата да го замерят с камъни, и после пак да го изберат. със сигурност поне 10 мандата от сегашните 97 са фалшиви!

Твое мнение, обаче аз съм гражданин на тази държава и  имам право на мнение!

А ти къде живееш. как няма да са надписани , Нали всекиград има различни кандидати,Аре не си толкова прост колкото Цацаров.Виж изявлението на Цик , там се казва че и на предишни избори е имало над тираж.Не е важно колко са , важно е че в деня за размисъл и в деня на изборите всички скочиха , че изборите били фалшифицирани.Ето това е важно .А Защо скочиха.Първо за руснаците и Белене ,заради кръга на КТБ.

А не се дръж така с жената.Първо научи математика.Виж колко са гласували за ГЕРБ, след това виж колко са всички избиратели и махни тези измислени 350000 + другите които не са влезли в употреба350000.Е нещо не се връзва ,нали.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Така ДПС ще отиде в девета глуха веднъж завинаги, колкото и да подкупва избирателите си, главно цигани. 

Мислех те, за малко по-зрял.....Не различаваш ли, кое от "Плана Сидеров" е по-прагматично и реалистично, и кое е повече в сферата на популизма! Ако си гласувал за Атака само и единствено за да пратиш турците "в девета глуха", си доста наивен! ДПС НИКОГА няма да можеш да пратиш в трета глуха...никога, а и да ти кажа- не е за препоръчване! Другите неща от "плана Сидеров" са доста по-ценни и важни....турците не са проблема!

Аре не си толкова прост колкото Цацаров. 

Вие двамата получавате предупреждение за неуважително отношение към съфорумци!

Пишете каквото искате и колкото искате, но без да обиждате който и да е в темата, а и във форума.

Благодаря!

Абе кво значение има кое е вярно и кое не е относно печатницата?

Решили са тези дето са го докарали на власт пожарникаря, сега да се отървават от него.

Какви компромати ще му вадят, е без значение.

Кукловодите дърпат конците, според това което е изгодно за тях.

Всичките са бивши комунисти.

Някои са се прекръстли на десни, други се правят на леви, ама са яко богати.

Щом като турчина каза че 50% от водачите в листите на партията му са етнически българи тази година, значи кукловодите са му наредили да направи така. Ако не се подчини, ще му раздробят и на него електората и ще остане извън парламента следващия път. 

Я вижте че няма СДС ни НДСВ сега. Така са решили кукловодите, така са дръпнали конците. Пък вие си мислете че нещо зависи от вота ви.

И що няма истинска либерална партия в бг ?

Еми щото кукловодите така са решили още 1989г. че турците ще играят тази роля.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Мислех те, за малко по-зрял.....Не различаваш ли, кое от "Плана Сидеров" е по-прагматично и реалистично, и кое е повече в сферата на популизма! Ако си гласувал за Атака само и единствено за да пратиш турците "в девета глуха", си доста наивен! ДПС НИКОГА няма да можеш да пратиш в трета глуха...никога, а и да ти кажа- не е за препоръчване! Другите неща от "плана Сидеров" са доста по-ценни и важни....турците не са проблема!

Айде без определения и обиди. Какъвто съм, такъв съм, За разлика от теб, гласувам за идея, а не за платформа. Точно затова никога няма и не съм гласувал за партия, изповядваща различна идеология от национализма. Нито ти си минал по моя път, нито аз те знам какъв си, за да ти давам наклон на оная работа. Свободен човек съм, живея все още в държава, с която се отъждествявам и имам право да изисквам от небългарските елементи да признават поне малко нашата държава и държавността естествено. Останалото са празни приказки и забава. А дали е здравословно или не обявяването на ДПС за противоконституционна партия...ами тя си е противоконституционна. В конституцията се казва, че не могат да се създават партии на етническа основа. Ако в един момент от времето в началото на демокрацията ДПС бе поставена на място, нямаше сега да сме в това положение. А как се поставя подобна партия на място, има доста случаи в България - и македонски и турски и какви ли не формации с национални претенции бяха забранени. Е и? Какво стана? Айде моля ти се. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.