Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

не стига дето ни колят

Teбе пък кой те коли?

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 117,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Teбе пък кой те коли?

Батков кой, поне се отървахме от Делян Пеевски и майчището му Ирена Кръстева  

Батков кой, поне се отървахме от Делян Пеевски и майчището му Ирена Кръстева  

Мини на свободна практика. Основи си своя медия. Сега с развитието на интернет е толкова лесно. Почваш от нищо и никакъв си безплатен блог...Ако си интересна ще спечелиш посещаемост, известност и лека полека ще развиеш дейността си. Така, сама ще си си шефка и никой освен твоята кадърност, която би водила до съответният процент публика, читатели, няма да те ограничава в доходите(е, и данъчните де - когато почнеш да печелиш от реклами пуснати в медията ти, или от абонамент, стига да решиш така да се предоставяш на читателите си).

http://btvnews.bg/bulgaria/zhurnalisti-izolirani-ot-zonata-na-protestite-okolo-ns.html

Мдаааммм... взехме да ползваме челния опит на товарищ Путин.....  :mad:

Мислех, че вече сме се разбрали - думите "журналист" и "ьтв" да не стоят в едно изречение... Никой не ги иска да отразяват точно те протестите, защото "Всички гледни точки" означава според тях "Една гледна точка, тази на човека който плати за репортажа" - само дето не пускат публични търгове за всеки един репортаж, въпреки че според новият закон трябва да пускат, да има прозрачност и да се вижда кой печели поне :P

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Поста ти не се нуждае от коментар. Нали, по-горе пуснах материали, че към протестите се присламчват всякакви групички и провокатори в това число и от ГЕРБ. Но да се твърди, че 15-20 хил , които излизат всеки ден на улицата са платени е абсурдно.

Глупости. Бойко е пионка, както и Станишев, и останалите публични лица. И на Луната да ги пратим нещата няма да се променят, защото ще ги заместят други.

15-20хил. протестиращи????  :lol6: Леле, то положението било серьозно!!!  :giggle1:

Борисов бил пионка, като еди кой си, но да се твърди, че поради не наличие на алтернатива въпросната пионка на власт било по - малкото зло?!?!? Теи това вече е истинска глупост граничеща с к............м

Борисов бил пионка, като еди кой си, но да се твърди, че поради не наличие на алтернатива въпросната пионка на власт било по - малкото зло?!?!? Теи това вече е истинска глупост граничеща с к............м

Аз такова нещо твърдял ли съм? Борисов е тотално безотговорен след като дори не си прави труда да ходи на работа.

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Дори и да се направят промени в изборния кодекс, до като не изгорят/осъдени няколко политици, нещата няма да потръгнат.

Просто са недосегаеми.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

аз като гледам най лесно е да изгори Станишев по слабичък е физически

Той вече изгоря в очите на своите другари  от ПЕС като не се разграничи навреме от Атака.

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Той вече изгоря в очите на своите другари  от ПЕС като не се разграничи навреме от Атака.

Искам да видя осъдени политици. Дреме ми че серГЕЙ изгоря в очите на свойте другари. На негово място левицата ще сложи друг лидер и какво? Още 24 г. преход, а аз сега съм на 34.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

изгоря ама май не е,

още е на власт

Търпението е добродетел, ако мотивацията е правилна. Ще му дойде времето - не може всичко да се случи в мига, който някой си го пожелае. Друг въпрос е какво ще дойде на негово място - нещо по-добро или нещо по-лошо.

Рекламите ни накараха да гоним коли и дрехи.

Работим работа, която мразим, за да си купуваме боклуци, които не ни трябват.

Ние сме поколението Хикс на историята.

Без цел и без място.

Ние нямаме велика война.

Нямаме голяма депресия.

Нашата велика война е духовната.

Нашата голяма депресия е живота ни.

Това е цитат от един незабравим филм "Боен клуб".

Знаете от коя година е.

Защо го поствам тук ли?

Ще се сетите сами, надявам се...

Това е цитат от един незабравим филм "Боен клуб".

Знаете от коя година е.

Защо го поствам тук ли?

Ще се сетите сами, надявам се...

Изключителен филм! Поколението, което сега протестира, обаче, нямам предвид само у нас, не е поколението Х, според мен.

Ще си позволя един цитат от 1984 на Оруел:

"Министерството на мира отговаря за войната, министерството на истината - за лъжата, министерството на любовта за изтезанията, министерството на изобилието се занимава с глада. Тези противоречия не са случайни, нито пък проитичат от обикновено двуличие - те са съзнателно упражнение по двойно мислене."

Мисля, че процентът на хората, които започват да схващат това в глобален мащаб, нараства.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Изключителен филм! Поколението, което сега протестира, обаче, нямам предвид само у нас, не е поколението Х, според мен.

То сега има от всякакви възрасти протестиращи.Въпреки това, дали не могат да се обединят под понятието поколение "S*X".

Звездичката е по понятни причини. Всеки го прави, с всеки който успее, резултатите от оргията често са никакви, щото са им сложени кондоми да ги предпазват от бременност. Понякога кондомите ги понатупват с палки, обгазяват ги, пръскат ги с водни струи, и други средства (понякога ги яхат други в нежелана шведска тройка) . Тук-там някой хване трипер и прокапе и т.н.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

.Въпреки това, дали не могат да се обединят под понятието поколение "S*X".

Всички протестиращи в цялата история, малко или повече попадат в посочената от теб категория накрая. В смисъл, че винаги са прецакани. Никоя революция не завършва, както е замислена. Никоя не води до обетованата земя. И все пак, има несправедливи системи и още по-несправедливи системи.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

35 години чаках да дойде комунизма!...Не дойде!

25 години чакам да дойде демокрация!....очевидно хабер няма да идва!

...`ми той живота мина в чакане....

А , не ! Сега чакам да дойдат извънземните!.... :D

аз като гледам най лесно е да изгори Станишев по слабичък е физически

Ти така ли преценяш кой шЪ гори?? Той физически мое да е слабичък (въпреки, че хич не изглежда), ама патлака да му е голям!  ;)  на първа сигнална не се стига далеч!  :)

Те вече са тук. ЕТО:)

Така е ! :)

Те някои отдавна построиха комунизма.....за себе си !

И демокрация също......пак за себе си.....!!!

Сега може извънземните да ни оправят.....за 800 дни ...... пък може и за по-дълго ! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.