Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

• Автор

заради тез скапани боклуци в парламента ще ни санкционират

http://dnes.dir.bg/news/bulgaria-es-Germania-evropeyski-sauz-chlenstvo-markus-ferber-14293398?nt=4

а може би това е целта да имаме по малко права и да си правят каквото поискат с нас

Винаги сме имали само едно право -  да гоним Михаля по площадите :(

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 117,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Винаги сме имали само едно право -  да гоним Михаля по площадите :(

че малко ли  е ? :eek:

можеше и това да нямаме.....

• Автор

Щеше ми се да имаме толкова права, колкото ни убеждават че имаме...

Щеше ми се да имаме толкова права, колкото ни убеждават че имаме...

Радвай се че поне за сега мечтите са безплатни, един ден и тях ще ги обложат с акциз и ДДС.

Радвай се че поне за сега мечтите са безплатни, един ден и тях ще ги обложат с акциз и ДДС.

Бих добавил и въздуха който дишаме ....макар , че това не е толкова сигурно предвид въглеродните емисии които плащаме на ЕС....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

ся,аз не разбирам..евреите веднъж ви съсипват,втори път ви помагат..ай и ти седи на едно мнение де :tongue2: иначе и ти си един мил наивник,ама нищо поне ще разказваш един ден на внуците ,как си помагал за демокрацията на българия..без да знаеш че демокрацията ще е винаги в ръцете на един или друг икономически кръг....и никога в ръцете на народа

Mила приятелко, аз не съм наивник, а идеалист. Има много голяма разлика. Ти също си, след като вярваш, че предсказаното във вашите свещенни писания ще се сбъдне. ;)

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

да.да. :tongue2:  евреите дадоха на останалия свят месия,самите те са достатъчно хитри,никога да не го дочакат :wink12::tongue2:

Mи така е. И то не един месия, а поне няколко във всички сфери. Тъй че, не се нуждае от коментар вашето твърдение. Харесваш ли Едгар Алан По, за да те поздравя с една песен?

давай.една или две, повече или по малко конспирации... :bubblegum:

ТУК

Инак, ето какво правят съседите: http://www.ustream.tv/channel/cbc-21

Респект! Нещо, което у нас скоро няма да се случи, защото сме... търпеливи. :slap1:

:lol6: :lol6:  ама ти верно направо си се вманиачил на тема протести.слушай сега драги...ако визираш турция,няма такова нещо.първо езика е арабски/гарантирам ти/,второ знамето е това на сурия....трето сурия не ви е съсед,четвърто изобщо са несравними ситуациите в двете държави .....абеее ти въобще,взе да изперкваш на тема протести :tongue2: :tongue2:

:) Ми, според мен преди това даваха от Турция, но това което пуснах сега очевидно не е от там и както казваш най-вероятно е Сирия. Както и да е.

Пример за протестите в Турция - и какво се случи там. Вилняха, вилняха и най накрая на турските власти им писна и разтуриха седянката им и то доста грубо. Обявиха всички участници за терористи. Е, Турция не е страна от ЕС и не е за пример, но Франция - преди няколко години и там имаше вълнения  (вярно, че с друго естество на пак анархични)  и какво стана, на властите им писна и разтуриха седянката им и то доста грубо При това никой от партньорите на Франция не посмя да я укори за действията и. Време е това да се случи и тук в България т.е властите да разтурят седянката и ако се наложи - грубо.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Честно да ти кажа, когато "нямахме" право, народа беше на много по-добро дередже...Впрочем, не е като да нямахме право и тогава. Можехме да се събираме и да протестираме против американските военни действия по разни точки на света и против апартейда в Южна Африка.

Честно да ти кажа, когато "нямахме" право, народа беше на много по-добро дередже...Впрочем, не е като да нямахме право и тогава. Можехме да се събираме и да протестираме против американските военни действия по разни точки на света и против апартейда в Южна Африка.

Ама не можехме да протестираме срещу Съветският Съюз :)

Българина предпочита сигурноста пред правата.Преклонена главица ,сабя не я сече.Иначе, ако биснеса и профсъюзите искаха можеха да съборят правителството.Но , не би, профсъюзните деятели излязоха по богати от политиците .,

• Автор

Интересно ми е, ако започнат протести срещу НАТО или ЕС дали ще са толкова търпеливи?

Само се чудя, де...

ако биснеса и профсъюзите искаха можеха да съборят правителството.Но , не би, профсъюзните деятели излязоха по богати от политиците .,

И защо профсъюзите да са на страната на протестиращите? Та те са на ясно, че така ще върнат ГЕРБ. ГЕРБ = на замръзени заплати, лоши решения относно пенсионната реформа - не е в интереса им. Н е е в интереса и на бизнеса .Че кой ще търпи отложени държавни плащания и непрекъснато растящи цени на ресурсите, безобразната държавна администрация. Няма начин!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Хех скъпи мижатурки, къде сте тръгнали да протестирате? Каква е крайната цел?

Повечето от вас не са в състояние да живеят свободно, заради промите ви от чалга и пошлост мозъци.

И защо профсъюзите да са на страната на протестиращите?

У нас има ли профсъюзи, които да защитават правата на своите членове? Не съм забелязал да има такива.

Хех скъпи мижатурки, къде сте тръгнали да протестирате? Каква е крайната цел?

Повечето от вас не са в състояние да живеят свободно, заради промите ви от чалга и пошлост мозъци.

А ти кой си и в качеството си на какъв си позволяваш да даваш обидни квалификации и да слагаш под общ знаменател всички хора?

Подобно изказване не говори добре за собствения ти мозък...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

А ти кой си и в качеството си на какъв си позволяваш да даваш обидни квалификации и да слагаш под общ знаменател всички хора?

Също така вероятно трупа червени палци, които след въвеждането на  самолайкването няма как да покажем. Един от случаите когато много ми липсва пълният вариант на системата за оценка на коментарите.

Не подкрепям такива протести. От къде на къде? Излизат 20-30 човека (щото днес на магистралата и на бул. Брюксел бяха толкова) и блокират пътя. Снощи на Орлов мост същото положение. Седнали на земята една групичка от 50 човека и "обмислят бъдещето на страната". Да се преместят в Борисовата и да мислят там. Онзи ден на гарата в Пловдив дори бяха 10-15 души. Никаква организация, нищо. Излезли с футболна топка да поритат. Пълни глупости. На кой кога му текне (50-100 човека) да блокира нормалния начин на живот. 

Пълни глупости. На кой кога му текне (50-100 човека) да блокира нормалния начин на живот. 

Точно така. Пълни глупости. Ти наистина ли наричаш живота в България нормален?!

във Варна бяха около 40 идиота пред общината... март месец свалиха стария кмет, който беше за 4-ти мандат (и го свалиха уж 70 000 човека) а сега за нов кмет до 10:30 бяха гласували 8 000... в София на протестите бяха 25 000 - 30 000 и искат да свалят правителство, за което са гласували 1 300 000 човека... не ходят да  гласуват, после  мрънкат - само яки кубинки и полицейски палки за тях... разбирам да са са гласували и да са недоволни... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%85%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F демек протестиращите са охлократи...

правителството направи грешки но има право на шанс. на работа нов колега смля служебната кола преди да направи и месец стаж, но още работи при нас...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Hmmm аз че чувствам като във филма "Планетата на маймуните" ... Единственият свободен човек сред маймуни и човешки роби.

То всичко хубаво, но как ще коментирате това, че Председателят на Комисията по парламентарна етика в НС, който осигурява със своята група кворум в НС и съществуването на Правителството, няколко дена безчинства из центъра на столицата? Мислите ли, че може да се разчита, че институциите ще функционират нормално, ако това зависи от волята и настроенията на Сидеров?

То всичко хубаво, но как ще коментирате това, че Председателят на Комисията по парламентарна етика в НС, който осигурява със своята група кворум в НС и съществуването на Правителството, няколко дена безчинства из центъра на столицата? Мислите ли, че може да се разчита, че институциите ще функционират нормално, ако това зависи от волята и настроенията на Сидеров?

ами герб да ходеха на заседанията, да проиводействат... ма не ние им плащаме заплатите а те не ходят на работа... и на мен ми се е налагало да върша работа, която ме ми е харесвала, но след като съм подписал договор и ми плащат за нея я върша...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.