Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Не, Синбад, обратното - повечето богати хора са умни. Далеч съм от това да давам акъли някому, поне не безплатно - отдавна съм се убедил, че е напразно.

Не мога да разбера само защо си толкова загрижен и амбициран да ме вкараш в някакви глухи линии, потребност от самодоказване на мой гръб ли имаш, харесва ли ти?!

Няма лошо де, ако се чувстваш по-добре, продължавай си така - не мога да отрека, че да чета постовете ти ми е забавно. Имаш, как да го кажа, специфичен дух и изказ, който радва и по особен начин резонира като споменеш бай Ганьо.

Той на мене вика Бай Ганьо бре, как можа да си помислиш, че вика на себе си.

Понеже не даваш линк към новина, предполагам че някой буден член на обществото, е решил да ти помогне да се спънеш и паднеш на главата си, в следствие на което си се озовал в "Пирогов"(а защо не в някоя луксозна частна клиника г-н богаташо?), за да ти защият контузно-разкъснатга рана от славченската епопея и си получил яко нахокване от някоя сестра и/или от охраната на Пирогов, щото си бил нахален да парадираш с превъзходството си и да искаш специално отношение, да предредиш опашката и да бъдеш обслужен моментално и по кралски. Разбира се, според теб лошото отношение и нахокване се дължи на нервирането на персонала поради случката с президента, който се е заел да си отмъщава на Пирогов, които е нарочил за виновни, след като виновният е само и единствено #Той

Ако може, повтори го същото, ама по бавно.

• Отговори 4k
  • Прегледи 242,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

post-274053-0-01530700-1440050703.jpeg[attachment=57553:images.jpeЩо ми трябваше да чета политиката

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Как ги борите? Съз заплахи ли? Ама вие двамката напоследък много сериозно се взехте. Почнахте да ставате много агресивни напоследък. Пишете като обезумели. Каква е от вас тая мания да политиканствате съвсем не разбирам. Политика и политика. Пък после рипате,че ви наричали тролове.

Богати , по богати и от умни и най умни щото били успели. Бре,бре....  ще падете от високо да знаете.

Ето как 'бори'. В някой форуми, се усещат какъв е. Тук, го подкрепят и защитават. :ph34r:

cqs1440051164r.JPG

Понеже не даваш линк към новина, предполагам че някой буден член на обществото, е решил да ти помогне да се спънеш и паднеш на главата си, в следствие на което си се озовал в "Пирогов"(а защо не в някоя луксозна частна клиника г-н богаташо?), за да ти защият контузно-разкъснатга рана от славченската епопея и си получил яко нахокване от някоя сестра и/или от охраната на Пирогов, щото си бил нахален да парадираш с превъзходството си и да искаш специално отношение, да предредиш опашката и да бъдеш обслужен моментално и по кралски. Разбира се, според теб лошото отношение и нахокване се дължи на нервирането на персонала поради случката с президента, който се е заел да си отмъщава на Пирогов, които е нарочил за виновни, след като виновният е само и единствено #Той

Не, колега. За съжаление, нивото на познаване на фактите от реалността е ниско, за пореден път.

Много по-тривиална и лигава история - стъпих на морски таралеж на един плаж и се наложи да посетя държавната (може и да е общинска, не знам как е организирана системата в Гърция) болница в Кавала посред нощ.

Посрещна ме охрана, която говореше приличен английски и ме попита дали мога да ходя.

След две минути ме пое гръцка лекарка - хирург, симпатична мацка на име София, с отличен английски, която в 1:30 през нощта се шегуваше, докато обработи раните.

Не ни взеха и цент, а ако искаш, мога да ти пратя снимка на болницата, за да видиш как изглежда отвън и отвътре.

Тъй като очаквам въпрос - в държавната болница отидох, тъй като застрахователната компания не можеше да осигури лекар по това време на нощта. И за не каже някой, че парадирам с нещо (не че парадирането с интелект не е форма на парадиране), имам си сключена здравна застраховка.

За "обслужването" в Пирогов не знае само този, който не е ходил там, не ми се мисли чужденец как би се почувствал.

И не съжалявам изобщо, че така стана - видях още един аспект от живота на българина, за който е виновен де юре Президента.

А драги ми Force1, виждаш ли за пореден път доказателство колко е несправедлив живота (заради капитализма, Президента и #ТОЙ) - вместо заслужено да ме пребиват и след това - посредствено лекуват, настъпих таралеж на островен плаж и получих нормална грижа.

Ами нищо де, боли ме сега, мисля, че и половин нещастие за мен си е нещо в твоите очи ;)

Ако може, повтори го същото, ама по бавно.

Знам че имаш проблем с вдяването. Просто си копирай в word и сложи интервали между буквите :D

Шегувайки се и закачайки помежду си, каква стана с Президента? Тоест със съпруга на първата дама? Никакъв го няма, и май не си изпълнява задълженията. Струва ми се, че нещо се крие, за състоянието на така наречения ни Президент. Дали няма да имаме избори, 3в1? А между другото, вецето ще е в пъти по-добър Президент. 

Бил е наскоро на протеста против вдигането на цените на тока за промишлеността.

П.П. Мярнал се е само за няколко минутки.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Добре че е бил с охрана, иначе е щял да се увери на гърба си, колко го обича народа.

Надали съм помислил подобно нещо (мисля бавно и малко, но компенсирам с време на обработка на информацията :) ).

Обаче, ако трябва да го сравнявам с персонажи от творчеството на Алеко Константинов, бих предпочел Дочоолу и Гочоолу.

Сега замлъквам в очакване на поредния изблик - лично съм зачислен на господина, който се включва при всяко нарастване на напрежението в част от дискусионните теми. Единствено интересно ми е дали го прави от вътрешно убеждение или по служебно задължение.

А между другото, вецето ще е в пъти по-добър Президент.

Вицето ли имаш предвид? Ако да, най-вероятно си прав.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Чистачката на WC-то по-скоро.  Гарантирано има ум и опит повече от всички "демократични" президенти на България, били на власт след `89г.

Всичките тия протестъри на съд за измяна и насилствена смяна на властта. :clown:

Пишем като обезумели или сме агресивни? Или не можеш да четеш? Или имаш проблеми с възприемането на писан текст?

Я загледай малко дежурните включвания, тона им и начина на комуникация.

Или, по-добре, стой си долу, гледай нависоко и чакай да паднем.

Цели поколения незадоволени са си заминали, чакайки тия нависоко да паднат, да. Национален спорт ни е.

Проблема си е твой не мой. Рей си се в облаците.

И как смеят да протестират, срещу цената на тока? :ph34r:  Неблагодарници, вместо да се радват, че Президента защитава енергийната мафия /при предното правителство, наложи вето върху закони срещу тази мафия/ :ph34r:  И се срещаше тайно във Виена, с представители на едно енерго дружество.

2013 г ?

Бил е наскоро на протеста против вдигането на цените на тока за промишлеността.

П.П. Мярнал се е само за няколко минутки.

Аха... 2013г е "наскоро" .....  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Тц, не така, че власт имащите уроди, ще си викнат американските танкове да газят народа. Те що ги пуснаха тия бази и внесоха тая техника.

2013 г ?

Аха... 2013г е "наскоро" .....   :)

Да, ама ти що подсказваш. Разби ми  тролщината.

Ами бих ти отговорил с думите на Ласкин :

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/52110-ivan-laskin-za-smartta-na-filip-izrodi-pokayte-se.html

?!?!?!

Думите на Ласкин са били на място тогава, когато е трябвало.

Обаче, ако трябва да го сравнявам с персонажи от творчеството на Алеко Константинов, бих предпочел Дочоолу и Гочоолу.

Мен по ми бие на Данко Харсъзина

И как смеят да протестират, срещу цената на тока? :ph34r: Неблагодарници, вместо да се радват, че Президента защитава енергийната мафия /при предното правителство, наложи вето върху закони срещу тази мафия/ :ph34r: И се срещаше тайно във Виена, с представители на едно енерго дружество.

Тя, цената на тока висока ли е? Кое вземаш за мярка висока/ниска, джоба на българина ли?

Врътката със зелената енергия знаеш ли колко стара е, с какво пак е виновен Президента? Разкажи как защитава енергийната мафия - то не е ли всичко в ръцете на изпълнителната и законодателната власти?

Някой писа, по темата че Президентът бил фигурант, поставен от някой си. Защо не пишете за кукловодите, ами се фокусирате в разсейване на общественото мнение в посока лични нападки към Президента?

Така не се ли замъгляват истинските проблеми и не се ли фокусира вниманието на клетите ни и дрипави сънародници към маловажни теми, като ги стимулирате към поведение в стил "футболна агитка"?

?!?!?!

Думите на Ласкин са били на място тогава, когато е трябвало.

Съвсем на място са си... хм... авторитарните ;) думи на Ласкин. Не са минали и две седмици от кончината на детенце...

Обаче си се дръгнат колегите тук... чешат си крастите...

Ех!

"Народе????"

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Президента /и всеки политик от такъв ранг/, трябва и е длъжен да бъде на работното си място. :ph34r:  Който не го разбира, си е негов проблем. А ако, назначения съпруг на първата дама, не може да изпълнява задълженията си /поради проблеми от различно естество/, се налага смяната му.

• Изтичане на мандата;
  • подаване на оставка пред Конституционния съд (За историята на институцията няма такъв случай; единственият главнокомандващ, за когото може да се твърди, че е подал оставка, е президентът (председателят) Петър Младенов);
  • трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване;
  • при условията на чл. 103; (Импийчмънт; Единственият президент, срещу когото е повдиган импийчмънт, е Георги Първанов)
  • смърт.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Тоест със съпруга на първата дама?

А ако, назначения съпруг на първата дама,

По- горе някой писа, че обича България и уважава нейния президент. Аз искам да напиша нещо в подобен дух: Аз обичам България и Не уважавам нейния президент, както и повечето, ако не и всички управници, които дерибействат в момента в милата ни родина!

• Автор

Най-удобният начин да завладееш една страна е, като представиш като нейни политици своите собствени агенти! И те да пищят до небето, че руснаците ги нападат!?? 

За да можеш ти безнаказано да си вкараш танковете и химическото оръжие зад гърба на българите - толкова танкове и толкова химическо оръжие, колкото са ти нужни, за да унищожиш самите българи!!... с руснаците ще се разправяш после... те са по-сериозна хапка! 

.........

Mда - сигурно хамериканците изпитват страхотни технически и бойни затруднения, за да унищожат тази велика военна сила България.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.