Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ето защо съм горд, че съм БЪЛГАРИН! Ние, Българите - произход, религия, знания, теории, доказателства

Featured Replies

преди 17 минути, haidukpikaso написа:

долу ръцете от България чу ли

не си мисли, че това може да стане без пари (;

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 263,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кефи ме, като хората "се гордеят" с неща, които нито зависят от тях, нито са тяхно постижение, като например рожденното им място. Гордей се не къде си се родил, а какво си постигнал, за да направиш св

• Никога не съм бил горд,че съм част от от един изключително коплексиран народ.Никой не е способен да ти го нач**а така,както българин може!

• Браво на "родолюбците" Нале първо трябва да се гордееш с происхода си, а чак тогава да се прайш на разбирач - анализатор.  Некой хора никуга нема да могът да разберът други хора когато са радват на

Публикувани изображения

преди 9 минути, glen написа:

не ти искам шекелите,пази си ги,да има какво да броиш когато не можеш да преброиш ония 3 дни!аз може да не отида в кападокия но имам по Свято място и от Ерусалим-Рилския манастир!

Нашият манастир - Българският, на България !!!

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

Българският, на България !!!

нашата държава през вековете много пъти е била в падение и във възход,но този път искат да ни унижат докрай!не само материално но и духовно!

преди 4 минути, glen написа:

нашата държава през вековете много пъти е била в падение и във възход,но този път искат да ни унижат докрай!не само материално но и духовно!

не са познали обаче

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Просто коментирахме  произхода на  празника. 

не желаем да ни го коментираш разбра ли, не желаем да коментираш нищо за България !!!

Глен и ти  и аз знаем ,че няма как да намериш и представиш цитат от Библията

искаш ли да преместиш тия постове в другата тема защото не ми е удобно да пиша тука!това е друга тема!и аз и най вече ти трябва да се съобразяваме!

преди 9 минути, valkiria1 написа:

Извън това не ми пречи ,кой какво празнува. Просто коментирахме  произхода на  празника. 

А нещо да кажеш за морала и човечността в идеологията на религиите  и митовете ?

Аз не съм видял или чул нещо негативно за св.Георги , или св. Димитър да са повлияли НЕГАТИВНО в морала и добродетелите на хората, докато в някои други религии се фаворитизира избиването на неверници.

Кое е по добро ?

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Все пак там са специалисти , а не елементарни хейтъри  с ниска култура , знания и възпитание.

Знаем, че не си там, няма нужда да уточняваш.

преди 4 минути, valkiria1 написа:

а не елементарни хейтъри  с ниска култура , знания и възпитание

Именно. Ти от коя категория си ?

Аз уважавам  и ценя стойностните неща. Ценя самобитността

преди 45 минути, valkiria1 написа:

аз затова не се шегувам с невежи

преди 1 час, valkiria1 написа:

душевните ви оргазми  е

Това ли е "уважение на самобитността и стойностните неща"  бла бла бла ??

Не мисля....

каза лека нощ пък ние да си продължим да се гордеем - с България

Още един златен медал за България от Световната купа

655-402-neviana-vladinova.jpg

Грацията ни Невяна Владинова донесе още един златен медал за България по време на Световната купа по художествена гимнастика в "Арена Армеец", София.

Гимнастичката, която беше избрана за "Кралица на Световната купа", спечели злато на финала на обръч, съобщи Gong.bg.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КРАЛИЦАТА ВЛАДИНОВА ТУК

Невяна вдигна публиката в залата на крака със страхотното си изпълнение, за което получи 18.400 (9.800 за трудност).

Втора се нареди представителката на Израел Линой Ашрам с 18.200, а трета остана Катсярина Халкина от Украйна с 18.050.

Ново злато за българските гимнастички

Гимнастичките ни отново със злато

Грациите ни взеха злато от СК в Пезаро

Ансамбълът ни спечели още сребърен медал на финала с три топки и две въжета.

Българките в състав Симона Дянкова, Теодора Александрова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева и Лаура Траатс, не успяха да преодолеят напрежението в първото си състезание пред родна публика и допуснаха грешки. Оценката от 17.300 точки им отреди второто място в подреждането.

С безгрешно изпълнение и резултат от 17.850 точки златото за втори път на финалите в София взеха гимнастичките на Украйна.

Третото място и бронзовото отличие с 16.550 заслужиха състезателките на Беларус.

Припомняме, че преди ден Невяна Владинова стана шампионка в многобоя.

Другата ни представителка Катрин Тасева остана със среброто.

vesti.bg

преди 21 минути, valkiria1 написа:

От Юнеско съвсем не са  глупави.

да,но си забравила че 2 мандата ген.секретар е наша сънародничка!

преди 33 минути, valkiria1 написа:

Все пак там са специалисти , а не елементарни хейтъри  с ниска култура , знания и възпитание.

лека нощ 

виждам, че вече з съвсем зацикли !айде лягай си!лека нощ!

преди 7 минути, glen написа:

да,но си забравила че 2 мандата ген.секретар е наша сънародничка!

Поради, което стана ясно, че Юнеско е покварена и антихуманна организация - там наистина не се елементарни хейтъри, а такива с родословно дърво и дълъг опит зад гърба си. После що българите са толкова скептични към тъй светлия ЕС и прославен уж анти- комунистически западен капитализъм - щото има хора помнят и знаят!!! Само, че не на Бог, а на парите се кланят маса народ - не на Бог, а на властта вярват и за власт на всичко са готови.

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Този и други светии са "родени" в главите на християнските попчета . Един от тях,  ако е описан в Библията  и да е посочено как да го празнувате да ми покажеш и можеш да си пожелаеш да ти заплатя без да се замисля  екскурзия до Кападокия.

И как точно очакваш да бъде описано в Библията житието на човек живял столетия по-късно?

Мдаммм... някой трябва да напише нова история и нова библия, че старите вече не отговарят, на съвременните евроизисквания.  :)  9 май- ден на Европа, в който се празнува спасяването на СССР във ВСВ. С главни спасители Чърчил и Рузвелт.

преди 9 минути, язе написа:

Мдаммм... някой трябва да напише нова история и нова библия, че старите вече не отговарят, на съвременните евроизисквания.  :)  9 май- ден на Европа, в който се празнува спасяването на СССР във ВСВ. С главни спасители Чърчил и Рузвелт.

Това даже и за виц не става, направо си е цинизъм и обида.

Единствената причина така наречените "западни съюзници" да се намесят във войната в Европа е защото иначе Русия щеше да стигне до Париж, за втори път в историята. Преди руснаците да започнат да бият германците, англичаните седяха и си пиеха чайчето, и въобще не им пукаше, че цяла Европа е под нацистка окупация.

Редактирано от mkfs.ext4 (преглед на промените)

Гордея се - с моята майка, която е учителка на сестри Радкови - днес са в оркестъра на Горан Брегович

Това се нарича ирония... или сарказъм... квото си харесаш. :)

браво Людмила и Даниела !

:yanim:

преди 7 минути, язе написа:

Знам, ама аз да се изкажа :D

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

Горан Брегович

Отвратителна сръбска цигания.

преди 19 минути, mkfs.ext4 написа:

Знам, ама аз да се изкажа :D

Отвратителна сръбска цигания.

Горан Брегович ли

нещо не си у ред

преди 24 минути, язе написа:

за моя пост ли говориш че не се разбира

не са чалгаджийки у България - а това че вие не разбирате музиката на Горан Брегович говори за ниската ви музикална култура

много ниска, жалко

Откога сръбската музика е признак на висока култура??? Не съм сигурен дали си сериозна?

Или си от Враца? :D

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

за моя пост ли говориш че не се разбира

Не. Не е за твоя, нищо че и аз не го харесвам... "Калашников".

преди 12 минути, mkfs.ext4 написа:

Откога сръбската музика е признак на висока култура??? Не съм сигурен дали си сериозна?

Или си от Враца? :D

сега нещо да кажеш а

гордея се с тях - ако ще и на ескимоси да пеят, познаваме се от деца, когато идваха да се учат при майка ми

преди 1 час, haidukpikaso написа:

.....

Тогава да ги почерпиш всичките от мое име,  ама на Горан по- добре не му сипвай, че не държи много. (;

Тракийската цивилизация е българска и целият свят трябва да го научи

Цитат
Тракийската цивилизация е българска цивилизация. Това каза на пресконференция генералният секретар на Световната организация по туризъм към ООН Талеб Рифай във връзка с подготовката на Конгреса на световните цивилизации и модерния туризъм.
..................................................................................................................................................................................................................................................................
“Аз съм от поколението, което е чувало много истории за Спартак, не знаех, че той е българин. Трябва да го заявите на висок глас – Спартак е българин”, заяви още Рифай, цитиран от Фокус.
„Що се отнася до траките – имате фантастична възможност. Целият свят знае за гърците, египтяните, римляните, инките, маите, но малко хора обаче знаят за вашето местно население. Това, което имате, е златна възможност. Никой друг не може да има претенции към това културно наследство, освен вас. Историите са забележителни. Вие сте едно от най-важните племена в световната история“, заяви Рифай и добави, че България трябва да подчертава стойността на историята си, за да привлече вниманието на света.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.