Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ето защо съм горд, че съм БЪЛГАРИН! Ние, Българите - произход, религия, знания, теории, доказателства

Featured Replies

Днес се навършват 142 години от Априлското въстание.

Поклон пред паметта на героите, дали живота си за България!

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 263,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кефи ме, като хората "се гордеят" с неща, които нито зависят от тях, нито са тяхно постижение, като например рожденното им място. Гордей се не къде си се родил, а какво си постигнал, за да направиш св

• Никога не съм бил горд,че съм част от от един изключително коплексиран народ.Никой не е способен да ти го нач**а така,както българин може!

• Браво на "родолюбците" Нале първо трябва да се гордееш с происхода си, а чак тогава да се прайш на разбирач - анализатор.  Некой хора никуга нема да могът да разберът други хора когато са радват на

Публикувани изображения

Още на превюто има фактологична грешка. Хубаво е да се гордеем, но по-хубаво е да знаем защо се гордеем и с какво се гордеем.

на 20.04.2018 г. в 18:40, аm-аm написа:

Хубаво е да се гордеем, но по-хубаво е да знаем защо се гордеем и с какво се гордеем.

Аз пък що ли си мисля че не ми върши никаква работа да се гордея с това което са други хора, различни от мен.
Към днешна дата предвид на мизерията в България и да се гордеят и да не се гордеят, пак 660 лв заплата получават.
Ако съм бил на 20 години по времето на априлското зъстание съм щял чисто и просто да се преместя във Францата да си живея моя личен живот, далече от турци.

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Аз пък що ли си мисля че не ми върши никаква работа да се гордея с това което са други хора, различни от мен.

Ти си забравил, но "другите хора" са твоя кръв и те са ти най-близките хора на света генетично. Съответно техните успехи са намек на какво си способен ти и съответно повод да вярваш във възможностите си. Това не може да го промени и 100 години да ближеш френски задници.

Българка е единствената жена - пилот на правителствен самолет в света

Valentina-Cvetkova_resized.jpg

Смела, достойна, силно влюбена в професията си, съпруга, майка на прекрасни близнаци. Представям ви единствената жена в света, която е пилот на правителствен самолет - Валентина Цветкова.

В рубриката “Истории на успеха с Деси Банова” по Нова телевизия, бившата синоптичка представя смелата и преуспяла българка, която може да живее и работи навсякъде по света, но е избрала да остане в родината.

- Откъде тази любов към летенето?

- Всеки идва с някаква определена мисия на Земята.Това е моята мисия. Аз, откакто се помня като съзнателно човешко същество, нищо друго не съм желаела, освен да летя. Всички около мен усещаха мечтите ми, че аз исках да стигна по-далече, и успях.

Пътят към осъществяването на мечтата на Валя обаче е труден. Вратите пред нея в социалистическа България се затварят една след друга и никой не ѝ дава шанса да учи за пилот, но тя не се отказва. Завършва медицина, става акушер-гинеколог, но не спира да мечтае за небето. Учи спортна авиация и печели конкурс, който й отваря пътя към гражданската.

- Какво е усещането да си в облаците, какво ви дава професията пилот?

- Моят мъж много пъти е казвал, че аз съм много щастлив човек, защото работя любимата си работа. Значи освен като мисия на живота ми това стана и моя професия и няма нищо по-хубаво от това да работиш това, което те изпълва изцяло и теправи щастлив. А самото летене - това е едно откъсване от Земята, едно откъсване от проблемите, от всички тия дребни ежедневни проблеми. Това е една свобода!

- Защо избрахте да пилотирате правителствен, а не пътнически самолет?

- По-скоро може би самолетът ме избра, а не аз него. В далечната 1999 година работех в една частна карго компания, базирана в Сингапур, и получавахме вестници. И така в един вестник прочетох, че в България се купува самолет “Фолкън” и търсят пилоти. Колегите, с които работех тогава, казаха: “Ето, Валя, това е самолет за тебе. Нямаш работа тука. Прибирай се в България, омъжвай се, лети си на фолкъна.” На мен ми се виждаше като нещо много непостижимо, защото си казвам: “Бе кой ще ме вземе на този фолкън в Отряд 28?”. Но като дойдох, почти на майтап кандидатствах, станаха нещата, започнах и вече 19-а година летя на фолкъна. И вече 19 години Валя носи отговорността за живота на най-влиятелните хора в страната.  Отговорността е много по-голяма. Кой седи зад тебе, той е човек, ти отговаряш за живота на тези хора и отговаряш и за собствения си живот. В колата имам една рисунка на децата ми, на която са ми написали на английски: I love mom. И съм си я сложила и съм забранила да я махат, защото някой път, като се увлека и карам по-бързо и погледна, си казвам: “Опа, има едни любими хора, които мен ме чакат да се прибера жива и здрава.”

- Вие сте майка на две прекрасни деца. Как съчетавате ролята на майка с пилотирането?

- Благодаря на Господ, че ми ги даде, защото в един момент може би всички ме бяха отписали, че няма да се омъжа, че няма да имам деца, но Господ е велик. Имаме близначета, които са на 9 годинки - момиченце и момченце, и благодарение на подкрепата на моя любим съпруг аз продължих работата си като пилот. Той много ми помага, също и татко, да е жив и здрав и той! И така, те нямаха още една годинка, когато ме върнаха на работа, и благодарение на тяхната подкрепа, на това, че дечицата ни са много оправни, аз продължавам да работя.

- Каква е цената, която плащате, за да може да пилотирате?

- Цената е много голяма. Почти няма празник, на който да не съм на работа и да не съм с тях. Те са свикнали, но пък за сметка на това малкото време, през което сме заедно, го използваме пълноценно. Може би бяха на три годинки на коледен концерт с татко им. И когато приключва вече тържеството, те трябва да излязат на сцената Дядо Коледа да им подари подаръците. Дъщеричката ми излиза по чорапогащник, защото учителката не е смогнала да ги преоблече. Това нещо, когато го гледах, после не мога да го забравя, то ми е в съзнанието и казвам: “Да, аз ще продължавам да летя, но тази болка ще остане в мен - че може би не съм пълноценна майка или такава, каквато очаква обкръжението около нас в България.” И въпреки че в света има стотици жени пилоти, Валя и до днес остава единствената в света - пилот на правителствен самолет, а от 1995 г. членува в Световната общност на жените пилоти.

- Имало ли е момент, когато сте в пилотската кабина и сте усещала страх?

- Страхът е на Земята.

- Вие успявате да осъществите мечатата си и да полетите. Какво е вашето послание към всички, които искат да полетят и да осъществят своята мечта?

- Небето е огромно, има място за всички. Бъдете живи и здрави и следвайте мечтата си!

Blitz.bg

https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/valentina-cvetkova-leteneto-e-mnogo-poveche-ot-ljubov.html

• 2 седмици по-късно...

La imagen puede contener: texto
Spas Tashev

Днес успях да се сдобия с едно много ценно издание: Пълен речник на църковно-славянския език. Общо 1159 страници, издадени в Москва през 1900 г. (за съжаление има корица, но липсва началната страница).
Още първата бележка под линия отговаря на въпроса "Какво е това църковно-славянски език?":

"... Църковно-славянският, или старо-славянският, или древно-българският език - това е езикът, на който славянските първоучители, Светите Кирил и Методий, са превели от гръцки най-важните книги от свещеното писание и църковно богослужение и който след тяхната смърт, става книжовен език на българите, сърбите и руснаците.
При балканските славяни, именно у българите той намира за себе си широка употреба през Х в. при цар Симеон. През това време, през златния век на българската писменост, на него са преведени значително количество произведения - както духовни, така отчасти и светска византийска литература и освен това, на него са били написани няколко оригинални произведения..."

С оглед на всичко това е разбираемо други народи да се опитват да говорят за църковно-славянски език. За нас като българи обаче, е недопустимо да пренебрегваме българската основа на този език и поради тази причина трябва да отстояваме термина старобългарски език. Ако ние не уважаваме себе си, няма как да очакваме другите да ни почитат.

Значи до Капитан Петко войвода в пантеона на безсмъртните българи е отредено място и на немеца Борис Сакскобурготски. 

Колко още поколения българи ще  възпитавате с легендата за добрия цар Борис Трети, който заедно с правителството на Богдан Филов , въвличат България в Тристранния пакт, подписва смъртни присъди на българи осмелили се да му се противопоставят , подписал ЗЗН, единствен аналог на който е Хитлеровия такъв подобен, и който напълно наритва Търновската Конституция и по специално нейния чл. 57 и чл. 60.

Апродисменти за немисленето, бокер toy כבשה‬

пп....да не се бърка с бокер тов

на 9.05.2018 г. в 14:48, kalansuv написа:

La imagen puede contener: texto
Spas Tashev

Днес успях да се сдобия с едно много ценно издание: Пълен речник на църковно-славянския език. Общо 1159 страници, издадени в Москва през 1900 г. (за съжаление има корица, но липсва началната страница).
Още първата бележка под линия отговаря на въпроса "Какво е това църковно-славянски език?":

"... Църковно-славянският, или старо-славянският, или древно-българският език - това е езикът, на който славянските първоучители, Светите Кирил и Методий, са превели от гръцки най-важните книги от свещеното писание и църковно богослужение и който след тяхната смърт, става книжовен език на българите, сърбите и руснаците.
При балканските славяни, именно у българите той намира за себе си широка употреба през Х в. при цар Симеон. През това време, през златния век на българската писменост, на него са преведени значително количество произведения - както духовни, така отчасти и светска византийска литература и освен това, на него са били написани няколко оригинални произведения..."

С оглед на всичко това е разбираемо други народи да се опитват да говорят за църковно-славянски език. За нас като българи обаче, е недопустимо да пренебрегваме българската основа на този език и поради тази причина трябва да отстояваме термина старобългарски език. Ако ние не уважаваме себе си, няма как да очакваме другите да ни почитат.

Я , каква приятна изненада ! Ти си можел и свестни , значими постове да пишеш !

Поздравления !

преди 1 час, valkiria1 написа:

Значи до Капитан Петко войвода в пантеона на безсмъртните българи е отредено място и на немеца Борис Сакскобурготски. 

Колко още поколения българи ще  възпитавате с легендата за добрия цар Борис Трети, който заедно с правителството на Богдан Филов , въвличат България в Тристранния пакт, подписва смъртни присъди на българи осмелили се да му се противопоставят , подписал ЗЗН, единствен аналог на който е Хитлеровия такъв подобен, и който напълно наритва Търновската Конституция и по специално нейния чл. 57 и чл. 60.

Апродисменти за немисленето, бокер toy כבשה‬

пп....да не се бърка с бокер тов

Аплодисменти за немисленето ! :)

По-важно е защо се е наложило така да действа и какви са следствията ! А те са.....?

На първо място ефективно неучастие на България във ВСВ до `45-та година.....за мен лично това си е постижение , да отстояваш народ и държава пред Хитлер !

......точно ти пък трябва да знаеш , как твоите сънародници са оттървали кожата......

П.П. Добре е да опитваме да оценяваме това което е направено според това , какво е можело да се случи и какво не е можело ! Другото е празни приказки.....фантазии и/или злословия .

Примерно не е било никак възможно , България да избегне влиянието на СССР (Русия) , нито пък да отива напротив..........ще ти влезе Сталин с целия си ІІІ-ти Украински Фронт в държавицата , пък ти ще ми правиш демокрация (каквото и да значи "демокрация") . Това как си го представяте ?.......

Сега ! Че е имало да кажем фантазьори , които са се противопоставяли и заради това съвсем естествено и закономерно са "яли дървото" - това ги прави само неудачни подробности от Живота за да им се отделя съществено внимание..... 

Ама то , фантазьори е имало и от другата страна : " За едно се борихме и умирахме , а то съвсем друго стана.....! "........Същите неудачни подробности от Живота , но с обратен знак в другата крайност !

Никаква друга разлика няма ! И на двете страни съм свидетел......единият ми дядо фантазьор от едните беше , а другият от другите . Иначе , в Живота двамата някак си се спогаждаха по между си.....:angry:

на 15.05.2018 г. в 12:00, by_chechi написа:

.....за мен лично това си е постижение , да отстояваш народ и държава пред Хитлер !

.

това е в сферата на смешки и вицове, или просто срамежливо се опитваш да ми пробутваш някакви несъществуващи заслуги и кух респект. България е съюзник на хитлериския Райх, а нейния монарх е първо приятелче с Хитлер.  Неговата патологична фикс идея и  цел е пък не само икономическото, / което е било само предтекст/,  а кръвното, биологично унищожение  на евреите. Новите територии,  които представляват част от други суверенни държави  като Югославия и Гърция , са  предоставени  на България от нейния могъщ съюзник Хитлер. Четете си  архивите  и в този случай вестник "Зора " от 17 ноември 1940 година, там много подробно е написано черно на бяло, какво е искал Борис и какво му е обещано и дадено от Хитлер и в замяна на какво. ЗЗН е гласуван и приет от българския Парламент  и  е уговорена от самия монарх цена в посока териториални преговори. Този закон превръща евреите български граждани в заложници на предстоящите политически съюзи и сделки между България и Германия и отделно от това отнема всичките им граждански, социални и човешки права. Директно и нагло е нарушена Търновската Конституция.Това, ако е лично постижение на Борис, което трябва да бъде аплодирано  и определяно като заслуга към България, то или ти не познаваш собствената си история, или си съгласен с политическите перверзии на този " истински патриотичен българин", който някакво невежо азбукарче е поставило редом до Левски и капитан Петко войвода . Лайкналите клипа са възрастни, обзети от такъв паталогичен патриотизъм, стигащ до идиотизъм с невежество и незнание. Като тръгне стадото и няма спиране. Тъжен факт.

на 15.05.2018 г. в 12:00, by_chechi написа:

......точно ти пък трябва да знаеш , как твоите сънародници са оттървали кожата......

П

Затова директно ти отговарям, лично цар Борис Трети, няма никаква заслуга за спасението на българските евреи. Никаква. В Яд Вашем са имената на тези българи, които имат заслуга затова.

Едно е да " говорим" за въстановяването на династия от нивото  на Мейджи, съвсем друго  за династията на Сакскобурггота и личните характеристики на царете Фердинанд и Борис, които  са желаели не мирно да царуват, а да разширяват владенията си, третирайки съседите  като териториални донори. Това са двама царе, които са превърнали българите във войнствена нация, внушавайки им правото на "справедливост" чрез оръжие. Не случайно в колективното творчество и памет, тези монарси съществуват само във военна униформа. Историческата амнезия  е болест, която най-често се лекува с  хомеопатични митове. Такъв един е този" прославен българин" Борис Трети. До ден днешен, българската историчност страда от липса на интерес към детайла. Оплакан всенародно  след кончината си, Борис е получил  неоценима услуга от съдбата. Той се оказва единственият, който избягва международен съд и може би присъда за своите решения относно съдбата и живота на поданиците си, чиито смъртни присъди и депортация към лагерите на смъртта  е подписвал , за своите решения по времето на войната  и затова ,че прави България съюзник на Третия Райх, с всичките произтичащи след това негативи за нейното бъдеще. Както се казва, смъртта се оказва по-полезна за някои хора, отколкото живота им. Плюйте си в пазвите от такъв повод за гордост.

Май не си ми чела поста внимателно и с разбиране , пък доста злоба лееш (не видях нищо друго в поста ти) . Т.е. същността на поста ми не е да венцехвали Борис ІІІ или когото и да е било друг . Просто апелирам за повече размисъл и разбиране на нещата от Живота.....:)

П.П. Примерно твоят "аргумент" "... вестник "Зора " от 17 ноември 1940 година...." (не съм го чел и нямам такива намерения) , е все пак само вестник (т.е. много приказки - на пазара) . Не може твърде да се разчита на вестник (не дай Боже партиен !) за достоверна информация и интерпретация на случилото се ......Или поне да са 3-4-5 вестника за сравнение , писали по един и същи казус .......

В същност такива ги подминавам . Предпочитам по-сериозни източници . :)

А под по-сериозни разбирам такива , които са лишени от "цвят , вкус и мириз" .....:lol6:

преди 2 часа, by_chechi написа:

П.П. Примерно твоят "аргумент" "... вестник "Зора " от 17 ноември 1940 година...В същност такива ги подминавам . Предпочитам по-сериозни източници . :)

А под по-сериозни разбирам такива , които са лишени от "цвят , вкус и мириз" .....:lol6:

Това е български вестник, драги.Тоест миризмата е съвсем натурална.  Мога разбира се да предложа и други източници и научни трудове и изследвания.  Разбира се , веднага ще бъдат отхвърлени като клеветнически и неверни. Когато не ви изнася, това е дежурния отговор. Освен това имам основателно подозрение, че след като това едва смилаш като информация,  примерно протоколите на Светия синод, ще ти дойдат още по-нанагорно. Какво остава  да кажем например за мемоарите на Чърчил , за които получава Нобелова награда. Всичко разкрива неговото презрение към балканските политици от онзи период и в частност Борис Трети, когото нарича "дребен потент , пионка на Хитлер"- том 23- " Мемоари"  Иначе продължавайте да се гордеете с фашизоидния цар и да слушате апокрифни приказки за реставрация на една скапана династия, последната издънка на която осъди България за невърнати и отнети имоти. Продължавай сам в темата. Точка.

ай-ли, лулилу, шлаф майн тайере шепселе мах цу ди клайне ейгелех..една песничка на идиш :whist:

преди 4 часа, by_chechi написа:

В същност такива ги подминавам . Предпочитам по-сериозни източници . :)

ще ми припомниш ли на какви "по сериозни източници" се позоваваш, различни от интервют на  Кедми, които сам не ги доглеждаш, и различни от жълтите заглавия и клипове в стил ... "шок ужас виж само сега..."

?

преди 16 часа, valkiria1 написа:

Новите територии,  които представляват част от други суверенни държави  като Югославия и Гърция , са  предоставени  на България от нейния могъщ съюзник Хитлер.

Да беше споделила и какви са тези територии и как са се озовали в пределите на други суверенни държави!

преди 16 часа, valkiria1 написа:

съвсем друго  за династията на Сакскобурггота и личните характеристики на царете Фердинанд и Борис, които  са желаели не мирно да царуват, а да разширяват владенията си, третирайки съседите  като териториални донори

И ти претендираш за обективност!

преди 15 часа, valkiria1 написа:

....например за мемоарите на Чърчил , за които получава Нобелова награда. Всичко разкрива неговото презрение към....

....всичко що не е англо-саксонско ! То и шопето е така - от Витоша по-високо нема...:)

Чърчил от къде да знае , че цивилизации има още от преди 6000 години ....Примерно поседяха велико-британците 100-150 години в Индия и вече Велика Британска Империя няма . А Индия от 6000 години насам пак си я има....България няма да я споменавам.... :lol6:

Ха ! Ами той и Обама получи Нобелова награда......за мир (!!!) представи си !.......и тази империя си "отива".......:angry:

Имат си награди - раздават си ги . Също като "Оскари" - миналата година " Формата на водата " . Баси боклука (WOW ако искаш) !...:lol6:

преди 13 часа, miro20 написа:

....се позоваваш, различни от интервют на  Кедми....

Ти тук внимавай да не сгазиш лука когато се позовавам на Кедми , защото той също е евреин - като valkiria1  .....

Това е валкирия от скандинавската митология ....ако не знеш :

https://prntscr.com/j01qo4

Като едното  нищо ще ти резне Ник-а с дясната ръка.....докато си се отплеснал в лявата....:giggle1:

Е , Кедми не е съвсем като нея ! Просто е много знаещ , разбиращ и обективен - много добре знае какво говори . А тези които умеят да чуват какво им се говори , мълчат и си записват.....

преди 10 часа, by_chechi написа:

Ти тук внимавай да не сгазиш лука когато се позовавам на Кедми

Какво да внимавам бре. Тук аз май единствен  от всички ти гледам цитираните видеота и те хващам в доста несъответствия стигащи до там че се оказва ти сам не си ги гледал :)

Въпроса ми бе друг... Дай ми пример кога си се позовавал на някакви сериозни източници , различни от помпозните ти заглавия  в стил жълта преса ?

преди 2 часа, miro20 написа:

Какво да внимавам бре. Тук аз май единствен  от всички ти гледам цитираните видеота и те хващам в доста несъответствия стигащи до там че се оказва ти сам не си ги гледал :)

Въпроса ми бе друг... Дай ми пример кога си се позовавал на някакви сериозни източници , различни от помпозните ти заглавия  в стил жълта преса ?

Дай твоята дефиниция за "сериозен източник" (майтап да можеш :)) . Аз моята вече я дадох.....

Добре ! По-подробно !

Сигурни факти и/или на живо . Следвани от понятиесъждение и умозаключение (това е по подразбиране - ако има разбиране ) , без привнесен "цвят , вкус и мирис" . С емоции може ! 

......Пфффф ! На първо място ти липсват понятия . До съждение и умозаключение едва ли някога ще стигнеш.....Искаш доказателство за това ми твърдение ?

Ето ти го : От Лакомия и Агресия(основни понятия за Живота)  чрез съждение и умозаключение ( едните искат ресурса на целия свят , а другите не си го дават) произлиза качествено ново основно понятие - понятие за " Кой , кой е ? " - сега и никога не ти е било ясно , нежели да го разбираш , макар няколко пъти вече да ти го обяснявам......сам казваш , че за теб това е "алабализъм" . Отдавна съм спрял да се учудвам ........

Аз като не успявам , ето ти го Кедми - от първа ръка ти го обяснява това основно понятие " Кой , кой е ? " . Всички останали защото са умни , слушат внимателно и си записват :

Русия - империя на обратно ! :)

...............................

Съжалявам , че този пост не е по темата , но мисля че се налага с образователна цел......

преди 1 час, by_chechi написа:

Добре ! По-подробно !

мдааа... нищо друго освен Кедми...

Сори пич...  Балон.

Спукан.

И то не заради Кедми. Аз съм ти доказвал че той често говори с моите думи .Особенно за РФ.  А заради това че си един надут и спукан балон, койго дори не разбира какво цитира.

Вацев, който пак си цитирал, и той също.

Но не мислиш ли че  е време да си разшириш кръгозора, и да порстнеш малко над собственото си надуто его ?

Ето аз съм на прнципа.. колкото повече знам , разбирам колко малко знам.

Ти , с твоята надменна позиция и спукани алабалистики доказваш  единствено колко ти е ограничен кръгозора.

Клиповете и видеотата не са само в заглавията... научи се да ги доглеждаш, а после и осмисляш.

на 29.04.2018 г. в 1:03, haidukpikaso написа:

в Сингапур, и получавахме вестници. И така в един вестник прочетох, че в България се купува самолет “Фолкън” и търсят пилоти.

хахаха браво, типичен патологичен случай.

преди 11 часа, miro20 написа:

мдааа... нищо друго освен Кедми...

Сори пич...  Балон.

Спукан.

И то не заради Кедми. Аз съм ти доказвал че той често говори с моите думи .Особенно за РФ.  А заради това че си един надут и спукан балон, койго дори не разбира какво цитира.

Вацев, който пак си цитирал, и той също.

Но не мислиш ли че  е време да си разшириш кръгозора, и да порстнеш малко над собственото си надуто его ?

Ето аз съм на прнципа.. колкото повече знам , разбирам колко малко знам.

Ти , с твоята надменна позиция и спукани алабалистики доказваш  единствено колко ти е ограничен кръгозора.

Клиповете и видеотата не са само в заглавията... научи се да ги доглеждаш, а после и осмисляш.

:lol6:

Тъпак в съчетание с идиот е отчайваща комбинация ! :)

Не казвам че това си ти , защото би могъл да се припознаеш !  В същност изобщо не уточнявам . Защото би могло да се възприеме като "обида" , а не като клинична картина ! :lol6:

Пък четящите да съдят " Кой , кой е ? " .......

преди 2 часа, by_chechi написа:

Тъпак в съчетание с идиот е отчайваща комбинация ! :) 

Не казвам че това си ти , защото би могъл да се припознаеш !  

Е за себе си ли говориш  тогава ?  :)  Виж, не знам какви епитети още ще избълваш, просто ти изкарах налице това което представляваш. На въпроса ми не каза нито един авторитетен източник, 1001 балонни алабалистики , и НИЩО.

Зеро, ноль.

Пък който иска да си рпави изводите.

Много неща за кирилицата трябва да станат известни и не само в Европа.

http://clubz.bg/39952-kak_zalichavaha_bylgarskite_sledi_v_ruskata_istoriq

А от нас се иска да не забравяме и да се гордеем с тази история.

Ами гордейте се щом ви харесва, ама аз някак не успявам напоследък...

33661126_1720697338051659_72785043901665

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.