Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Не работи. Нито снимка, нито линк мога да публикувам.

Публикувах преди малко тук ;)

Какъв е браузъра и кой е скина?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

При мен не работи бутона "Харесвам" с ИЕ8, с лисицата работи нормално. EDIT: вече работи :cheerleading2:

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Файловете от този архив ми трябват..След като ще пишете безмислени коментари,моля повече не пишете в темите ми.А относно архива както казах има 3 файла и след разхивирането само 1-ия се разхивира..

Това е за момента последният пост във форума, а според мен в момента е 21.35 ч.

Какво става, форумът не е ли минал на зимно часово време?...

Това дали може да се оправи, малко е дразнещо? :angel19:

Или да пиша на потребителя, да си редактира "интересите" ...

Публикувано изображение

Това дали може да се оправи, малко е дразнещо? :angel19:

Или да пиша на потребителя, да си редактира "интересите" ...

Не е от потребителя, виждам го не за първи път, но си мислех че проблема е при мен.

Явно съм грешал ...

Не е от потребителя, виждам го не за първи път, но си мислех че проблема е при мен.

Явно съм грешал ...

От потребителя е, я погледни сега след като му редактирах профила. Няма спейс след запетайките (език свещен на моите деди...)

От потребителя е, я погледни сега след като му редактирах профила. Няма спейс след запетайките (език свещен на моите деди...)

Явно не е само той грешника, но сега не ми се търсят другите. Като попадна пак на тях ще ти докладвам да ги "оправиш" :)

Може би още един потребител нуждаещ се от редакция на профила.....

Или проблемът е само при мен?

Постове: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=186053&view=findpost&p=2106478

Публикувано изображение

Гостите могат да влизат в чата без регистрация, което според мен е неправилно и преди не бе така. Защо?

ЧАТА!!!

Как можахте да ни го развалите!?!?!? Прецакахте ни чатчето красивото чатче стана на ла*но ! Защо не се допитахте до най-чат активните потребители, те поне разбират от тези неща... (Визирам Мен, Ernesto ,Sakuraki , Лин , Су- и компания [без Alex&Ramesses]) ???

Прецакахте ни красивото чатче...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

ЧАТА!!!

Как можахте да ни го развалите!?!?!? Прецакахте ни чатчето красивото чатче стана на ла*но ! Защо не се допитахте до най-чат активните потребители, те поне разбират от тези неща... (Визирам Мен, Ernesto ,Sakuraki , Лин , Су- и компания [без Alex&Ramesses]) ???

Напук! То нали си Ябълков почитател, а тези продукти още са в ерата на чата - от преди 10 години...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Слидерум, ако ще се заяждаш, първо опитай продукт на ябълката...

Слидерум, ако ще се заяждаш, първо опитай продукт на ябълката...

То аватара ми е направен от рециклирани "ябълкови" чаркове...Потвърждавам, че са напълно годни за скрап!

ЧАТА!!!

Доколкото разбирам аз не съм прецакан.И чата си ми харесва.Опитвай си я ябълката ние нямаме желание.

Аз изобщо не мога да вляза в чата. Отваря ми се нов прозорец, в който нищо не зарежда. С Файърфокс съм. A, влязох, след сериозно изчакване...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Това не променя факта, че нерегистрирани щъкат навсякъде и според мен трябва да се върне задължително по старият начин.

Това не променя факта, че нерегистрирани щъкат навсякъде и според мен трябва да се върне задължително по старият начин.

Нека си щъкат,какво ти пречат?Пък и каква е гаранцията че не са регистрирани и просто не са се логнали? Не се впрягай за такива дреболии (:

Нека си щъкат,какво ти пречат?Пък и каква е гаранцията че не са регистрирани и просто не са се логнали? Не се впрягай за такива дреболии (:

Просто така има нулев контрол върху това кой ще пише и как ще пише. Пример-Някой нерегистриран почва да спами с линкове с реклами, дори и да бъде баннат по IP, той ще позва заобикаляне и пак спокойно ще влезе да спами. Друго си е, ако трябва и да се регистрира, да потвърди акаунт и след тоя труд едва ли би повторил това. Ако го повтори пък, контролът ще е по-лесен. Просто е по-голямо удобство за всички потребители и някакъв вид защита от спамери и нерегистрирани тролове.

Друго си е, ако трябва и да се регистрира, да потвърди акаунт и след тоя труд едва ли би повторил това. Ако го повтори пък, контролът ще е по-лесен.

Че те някои пък точно затова се регистрират, да рекламират

:ph34r:

Това ти ли го сдела?

Koй изтри линка? И поради каква причина? ПС. безопасен беше ☺

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Това направо не се издържа,време е нещо да се направи по въпроса и то в най-скоро време, в противен случай сайта си отива...... Кажете ми ако с нещо мога да бъда полезен веднага се заемам :)ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТАЗИ АНАРХИЯ!!!!!!!!!

много пъти се появява тази грешка при опит да разгледам различни теми , на какво се дължи.

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.