Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Бан по ИП отпада за 2-ри път
(благинка не че проблем)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Не знам дали е само при мен, но когато отворя даден профил и преместя на курсора върху кръгчето под "Последно онлайн" и винаги изписва, че потребителя е "онлайн", независимо че е бил онлайн преди няколко часа 

A, що?  Това е публичен профил от публична социална мрежа. какъв ти е проблема? 

Искам разяснение. 

1. Коя точка от правилата нарушава подписа ми. 

2. На кого пречи

3. Защо ми заповядваш

Koй си ти, че ще си играеш с профила ми @M.Николов?

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

По точка 1:

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

По точка 2:

на Миро

По точка 3:

Приеми го като съвет.

Не си играя с профила ти!

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Ама чакай малко, това е външен линк от интернет. Ти какво, външни линкове ли ми забраняваш? И си играеш с профила ми на база на някакво твърдение на някой си, че е някой? Може аз да съм това. 

Ето пореден интересен случай. Модераторът @M.Николов решава, че може да ми редактира профила по свое усмотрение и да премахва външен линк. Някой казал нещо и той човекът включва модераторските си супер сили и започва да модераторства.

1. Линк, който всеки може да намери в интернет и не е нищо лично, или скрито. 

2. Дори не е сигурен, че оплакванията са основателни

3. Що за цензура ???

Ще изчакам отговор и ще преосмисля присъствието си тук .

Приятелю , имаш проблем. Не знам наистина какви са ти фобиите към мен, но се разбери сам със себе си  и манията ти да ме тролиш постояно и със всякакви способи.

Това е нарушение и на :

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

Дал съм ти тема за насоки и размисъл , върви там и реви .

Това твоето не е само тролене, а и някакви психо-личностни-проблеми

В случая не съм ти давал никакви разрешения за публикуване на лична информация, а в правилата не пише дали лична или публична. Просто нямаш право .

Особенно че твоето е изцяло за дискредитиране и подигравки, което е класически случай заради която е тази точка 2.16 .

Сори за офтопика, другаря Николов ако иска да премести тези теразния в съответната тема

Пак ти казвам, аз не съм, а и не мога да ти редактирам профила!

Единствено глобален модератор може!

Ей, хубаво са казали хората "Няма ненаказано добро"!

преди 3 часа, miro20 написа:

Приятелю , имаш проблем. Не знам наистина какви са ти фобиите към мен, но се разбери сам със себе си  и манията ти да ме тролиш постояно и със всякакви способи.

Това е нарушение и на :

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

Дал съм ти тема за насоки и размисъл , върви там и реви .

Това твоето не е само тролене, а и някакви психо-личностни-проблеми

В случая не съм ти давал никакви разрешения за публикуване на лична информация, а в правилата не пише дали лична или публична. Просто нямаш право .

Особенно че твоето е изцяло за дискредитиране и подигравки, което е класически случай заради която е тази точка 2.16 .

Сори за офтопика, другаря Николов ако иска да премести тези теразния в съответната тема

Добре че се включи и ти, та сам се нахендри на собствените си фекалии!!! Мирчо, няма никакво нарушение на никаква точка!!! По т. 1.1 ...ти нямаш грам никакви мисли, а опитът е географско понятие за теб!!! По-нататък в тази точка е написано, че това е място за хора с ОБЩИ ИНТЕРЕСИ!!! Ти нямаш такива с никого от форума!!! В този ред намисли, единственото нарушение е от страна на модераторите, че не са те махнали, а си още тук и те търпят!!! По т.1.2...ти си единствения, който провежда откровена агитация, манипулация и реклама на разни соросоидни сайтове, никому неизвестни освен на платените продажници!!! И не на последно място, кой беше ти анонимен комсомолец, че някой да иска от теб каквото и да е разрешение за каквото и да било??? Не беше ли ти тоя дето се хвалеше, че сменял модераторите както си поиска???

преди 3 часа, M.Николов написа:

По точка 1:

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

По точка 2:

на Миро

По точка 3:

Приеми го като съвет.

Не си играя с профила ти!

Николов, колко потребители и по колко пъти са се оплакали от този потребител,който защитавате със зъби и нокти??? Само аз лично десетки пъти!!! Някакви мерки взехте ли??? Как винаги действията са ви само в едната посока и то в ущърб на всички останали потребители и в негова защита!!! Пари ли вземате за това или какво??? И тия правила и тия точки само за останалите потребители ли важат??? Кажете си направо каква ви е тарифата!!!

преди 3 часа, Тoни написа:

За какво ще ме накажат? Аз ти казвам, че това съм аз. 

Тони, няма оправия!!! Не зная за какви линкове става въпрос, ама ги разпрати на повечето потребители на лични и всеки да си го сложи в подписа!!! Аз лично ще си го сложа!!! Нека стриктно спазваме т. 1.1 и да покажем на продажните модове, че тук сме се събрали люде с общи интереси!!! ИЛИ ДА МАХАТ ЕДИН или да махат всички останали!!! Хич няма да им цепим басма!!!

П.П. Другият ми пост го цензурираха!!!

преди 4 часа, Джугашвили написа:

Николов, колко потребители и по колко пъти са се оплакали от този потребител,който защитавате със зъби и нокти??? Само аз лично десетки пъти!!! Някакви мерки взехте ли??? Как винаги действията са ви само в едната посока и то в ущърб на всички останали потребители и в негова защита!!! Пари ли вземате за това или какво??? И тия правила и тия точки само за останалите потребители ли важат??? Кажете си направо каква ви е тарифата!!!

Тони, няма оправия!!! Не зная за какви линкове става въпрос, ама ги разпрати на повечето потребители на лични и всеки да си го сложи в подписа!!! Аз лично ще си го сложа!!! Нека стриктно спазваме т. 1.1 и да покажем на продажните модове, че тук сме се събрали люде с общи интереси!!! ИЛИ ДА МАХАТ ЕДИН или да махат всички останали!!! Хич няма да им цепим басма!!!

П.П. Другият ми пост го цензурираха!!!

Започна да ми писва да повтарям едно и също нещо!

Четете внимателно!!!

Аз не съм редактирал профила на Тони!!!

Единственото, което съм направил е да го предупредя, че е в нарушение на правилата.

Ще помоля глобалния модератор, който му е редактирал профила да обясни ситуацията!

преди 41 минути, M.Николов написа:

Ще помоля глобалния модератор, който му е редактирал профила да обясни ситуацията!

Да, наистина за какво толкова става въпрос?

Гледам от известно време, че тука се вихри някакво тотално цитиране не правилника, за това, за онова и т.н. Въпреки, че ако се хвана за правилника стриктно, много постове да са изтрити и темата да е заключена!  Ама ми се струва, че май една точка от правилника е станала невидима? Позволявам си да ви я припомня!

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Николов! Не си длъжен да даваш обяснения за действията си!

Приятен ден!

преди 5 часа, Джугашвили написа:

Мирчо, няма никакво нарушение на никаква точка!!! По т. 1.1 ...ти нямаш грам никакви мисли, а опитът е географско понятие за теб!!! По-нататък в тази точка е написано, че това е място за хора с ОБЩИ ИНТЕРЕСИ!!! Ти нямаш такива с никого от форума!!!

Твоето субективно отношение е ясно :)  А извратеният ти манталитет не осъзнава какво е "общи интереси". В раздел за видеокарти някой е фен на АМД , друг  на Нвидиа, и спорят, но са с общ интерес във сферата. В раздел животни, някой е фен на котенца , друг на кученца. Спорят си за породи, храни, но общия интерес е - животните. и т.н. Примери много. "общия интерес" не означава да се съберат "фенове" на един отбор и да си пеят едностранната пропаганда .

В случая няма нищо общо в обсъждане на политика , но вие обръщате всяка тема в тема " за Миро". Това са пак казвам , някакви психо-проблеми и комплекси. Ако имаш какво да опонираш - заповядай, аргументирай се.

Но понеже не можете, често се стига до личностна неприязън и откровенна омраза. Това не е мой проблем.

Не беше ли ти тоя дето се хвалеше, че сменял модераторите както си поиска???

Ха ! ново 20 :) Всякакви измишльотини съм чувал  , но това пък кога съм го казвал ? :) :)

Тони, няма оправия!!! Не зная за какви линкове става въпрос, ама ги разпрати на повечето потребители на лични и всеки да си го сложи в подписа!!! Аз лично ще си го сложа!!!

И какво ще постигнеш ? Що за комплексарщина наистина не разбирам !

Вие нормално можете ли да водите дискусия с уважение към потребителите и форума ?? без заяжданици, без  подигравки, унижаване и т.н. ? ?  :) 

да покажем на продажните модове, че тук сме се събрали люде с общи интереси!!! ИЛИ ДА МАХАТ ЕДИН или да махат всички останали!!! Хич няма да им цепим басма!!!

Сам чуваш ли се какви ги говориш ??

преди 5 минути, barbuncela написа:

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Абсолютно е така. Аз например не коментирам действията, но припомням точки от правилата. Това не е забранено.

преди 8 часа, Тoни написа:

Ето пореден интересен случай. Модераторът @M.Николов решава, че може да ми редактира профила по свое усмотрение и да премахва външен линк. Някой казал нещо и той човекът включва модераторските си супер сили и започва да модераторства.

1. Линк, който всеки може да намери в интернет и не е нищо лично, или скрито. 

2. Дори не е сигурен, че оплакванията са основателни

3. Що за цензура ???

Ще изчакам отговор и ще преосмисля присъствието си тук .

Добро утро!
Не виждам какъв проблем се е получил толкова и обясненията ви са (меко казано) излишни.
Виждате конспирация срещу вас и как световните сили са обърнали усилията си в посока да ви скапят реномето и да ви дискредитират?!?!

Тцъ, абсурд.

Просто четете правилата и си гледайте кефа във форума.

Цитат

Кратко, точно и ясно.

Приятен ден! :)

Миро, прекрасно се справяш! Току-виж си станал пълноправен член на политическата ни класа някой ден. Ще паснеш прекрасно!

преди 1 час, M.Николов написа:

Започна да ми писва да повтарям едно и също нещо!

Четете внимателно!!!

Аз не съм редактирал профила на Тони!!!

Единственото, което съм направил е да го предупредя, че е в нарушение на правилата.

Вървите по грешна плоскост!!! Излиза, че всеки който има началник не е виновен за собствените си престъпления!!! Да не сте на 15 години???Това е нормално за нашата държава и важи за всички сфери на обществения живот!!! А най-голямата трагедия е, че всички го приемат за нормално!!!

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Вървите по грешна плоскост!!! Излиза, че всеки който има началник не е виновен за собствените си престъпления!!! Да не сте на 15 години???Това е нормално за нашата държава и важи за всички сфери на обществения живот!!! А най-голямата трагедия е, че всички го приемат за нормално!!!

Можеш ли да четеш?

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

преди 1 час, barbuncela написа:

Гледам от известно време, че тука се вихри някакво тотално цитиране не правилника, за това, за онова и т.н. Въпреки, че ако се хвана за правилника стриктно, много постове да са изтрити и темата да е заключена!  Ама ми се струва, че май една точка от правилника е станала невидима? Позволявам си да ви я припомня!

Приятен ден!

Гледам от известно време, че тук цари тотално бездействие спрямо цитиращите правилника!!! Нека видим кои са тези,които цитират правилника и какви мерки сте взели спрямо тях!!! Ама имало бутонче за доклад...голям праз!!! Щом не можете да се справите с един платен трол, направо заключвай целият раздел и да се приключва!!! Аз съм съгласен да жертвам себе си в името на каузата, ама покемона със забрадката дали ще е навит да остане без препитание и поле за изява???

П.П. Благодаря ти за милите пожелания!!! Приятен ден и на теб!!!

преди 20 минути, M.Николов написа:

Можеш ли да четеш?

А може ли да не бездействаТЕ???

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Щом не можете да се справите с един платен трол, направо заключвай целият раздел и да се приключва!!! 

А не осъзнаваш ли че твоите и на някои твои "другари" действията са изцяло тролски ? - постоянни офтопици, заяжданици, изместване на темите, обиди, личностни нападки, гаменски арогантен език , и всичко това с цел - съсипване на темите.

Да, преди не толкова много години, когато все още го нямаше феномена "тролене" именно заради такива действия бяха затворени много сайтове и форуми за коментиране.

Тис ега искаш същото . Кой е трол да помислим ? :)

преди 12 минути, Джугашвили написа:

Гледам от известно време, че тук цари тотално бездействие спрямо цитиращите правилника!!! Нека видим кои са тези,които цитират правилника и какви мерки сте взели спрямо тях!!!

Гледам голям радетел на правилата го раздаваш, но въпреки това умишлено наруши последното правило, което изрично ви беше напомнено от другия модератор!

преди 1 час, barbuncela написа:

Какви действия??? Аз лично го карам да коментира бездействията си!!! Така че няма никакво нарушение на точката от моя страна!!!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Гледам голям радетел на правилата го раздаваш, но въпреки това умишлено наруши последното правило, което изрично ви беше напомнено от другия модератор!

Да, да!!! И на теб да го напиша, карам те да коментираш бездействието си, така че не нарушавам нищо!!! В точката пише "действия"!!!Как беше...можеш ли да четеш!!! Иначе да, радетел съм на спазването на правилата, борец за справедливост и изявен революционер!!! Венсеремос!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.