Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

току-що, Dimchou написа:

Нямам си на идея що се е залепила за тебе.

Защото и казах че обичам медицински сестри (а тя на едно място каза че е такава) и особено от Бургас. А май се оказа че е мъж. 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 час, В. Велев написа:

Тя оФцата завижда, защото не може да свърже 2 думи в правилно изречение. А за разсъждения не я търси.

Ето и сега провокира и пише глупости които не са по темата.

a първия ти пост по темата ли беше или и пи провокираш и пишеш глупости

• 5 седмици по-късно...

Хм, не знам дали е общ проблем но...появяващите се на цял екран при определени количество активност реклами, които са с опция "затваряне" изписана в дъното на рекламата, вместо обичайният "Х" в горният десен ъгъл. Понякога бутона затваряне, е почти изцяло скрит. Одеве отново ми се случи с реклама на твърд алкохол. Сякаш нарочно банера е направен да се мащабира зле. Понякога, не с всички пълноекранни реклами, май и предишният път точно тази алкохолната ми образува нерви. Що не върнете бутона за затваряне на обичайното му място и вид? Проблем от горната страна на банера, досега не ми се е случвал. 

Оказа се, че вече всеки може да пусне тема с анкета, но това все още седи като "екстра" във VIP абонамента. Би трябвало да се махне от там, защото така излиза че се искат пари за нещо, което е безплатно.

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

И другият проблем все още си седи:

675006136_.png.b49fc73e8b351c3ad5dd28b7385bc1b9.png

Невъзможно е да се натисне хикса, без преди това да си отишъл най-отгоре и стрелката за това действие да е изчезнала

• 3 месеца по-късно...

Не разбирам бутона за докладване ли не функционира, или вече в този форум отявлената простащина и обидните личностни квалификации са норма, обаче 2 дни докладвам един абсолютно нарушаващ правилата коментар и никой не предприема никакви действия. Гледам, че уж точка 2.13 от правилата все още стои. 

"2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения."
RRVfPir.png

Нямам намерение да търпя да ме нарежда утайката на обществото. Призовавам да обърнете внимание на поддръжката на този форум, защото толерирането на простащината отказва адекватните хора от него. 

преди 9 минути, Soviet Soldier написа:

Не разбирам бутона за докладване ли не функционира

отдавна не функнционира ако си забелязал модераторите гледат само сеира и не взимат никакви мерки дори съм виждал как те се включват в темата и обиждат .

• Администратор
преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Не разбирам бутона за докладване ли не функционира, или вече в този форум отявлената простащина и обидните личностни квалификации са норма, обаче 2 дни докладвам един абсолютно нарушаващ правилата коментар и никой не предприема никакви действия. Гледам, че уж точка 2.13 от правилата все още стои. 

"2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения."

Нямам намерение да търпя да ме нарежда утайката на обществото. Призовавам да обърнете внимание на поддръжката на този форум, защото толерирането на простащината отказва адекватните хора от него. 

Как разбра че не функционира? Виждаш ли автора да пише нови постове от тогава? 

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Как разбра че не функционира? Виждаш ли автора да пише нови постове от тогава? 

Предположение, или просто никой не реагира. Обичайно подобни просташки и вулгарни постове се трият бързо (или поне преди бе така), а този път никаква реакция не видях. 

• Администратор
преди 2 минути, Soviet Soldier написа:

Предположение, или просто никой не реагира. Обичайно подобни просташки и вулгарни постове се трият незабавно (или поне преди бе така), а този път никаква реакция. 

Моредатор го е наказал моментално, след първия доклад и е ограничен за няколко дни от тогава. Просто е забравил да изтрие поста. След втория доклад и постът е изтрит. 

току-що, Kalin Karaboychev написа:

Моредатор го е наказал моментално, след първия доклад и е ограничен за няколко дни от тогава. Просто е забравил да изтрие поста. След втория доклад и поста е изтрит. 

Ясно, благодаря! 

Здравейте.

Интересно, че така, без да се "логвам" мога да чета и очевидно пиша, но като опитам да вляза през Регистрацията си, ми дава грешка и нещо си в картинки, че "домакинът" не желае да приеме моето посещение. 
Може и да имам някакво "наказание", но ми е любопитно?

• Администратор
преди 1 час, Philipaa написа:

Здравейте.

Интересно, че така, без да се "логвам" мога да чета и очевидно пиша, но като опитам да вляза през Регистрацията си, ми дава грешка и нещо си в картинки, че "домакинът" не желае да приеме моето посещение. 
Може и да имам някакво "наказание", но ми е любопитно?

По "нещо си в картинки" можем да седим и да гадаем с месеци без да разберем нищо. Изпратете ми снимка на грешката и проблема, може и на лично за да се опитам да ви съдействам. 

• 5 седмици по-късно...
преди 6 минути, Валсо написа:

Защо всички първи постове на теми излизат вертикални в мобилния браузър?

Screenshot_2025-09-05-13-18-44-564_com.opera.browser.jpg.b7f97a36a526d21aeed5554b53929f8b.jpg

Можеш ли да дадеш пример. Не съм забелязал при мен това.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Можеш ли да дадеш пример. Не съм забелязал при мен това.

Screenshot_2025-09-05-13-35-29-976_com.opera.browser.thumb.jpg.f3ecf2cb40d95c1595221bd6848e02fa.jpg

Браузърите са различни марки, но като цяло са все хром-базирани: Opera, Opera Mini, Firefox for Android, браузърът на Самсунг (този не го знам дали е хром-базиран), самият Хром и др. Единствено с MS Edge не съм пробвал, но с него едва ли ще е по-различно.

С Chrome-a и при мен е така, но с FF излиза нормално. Подозирам, че това е така, защото FF има uBo, а Chrome-a за Android не поддържа добавки, а не съм си играл да качвам Adguard-a.

JOSXR0N.jpeg

Причината е че ублок има екстрата козметично филтриране което прави самата страница по приятна но понякога и чупи функциите на сайта

преди 23 минути, Gregory House написа:

Причината е че ублок има екстрата козметично филтриране което прави самата страница по приятна но понякога и чупи функциите на сайта

Това ми е добре известно.

преди 3 минути, Валсо написа:

Операта не поддържа добавки. С ubo (firefox) или без него (Опера+) - все същото.

Значи не е от него. Остава да е от dns/доставчик или нещо друго. Аз тествах на Android 15 (Poco F5 Pro) и на Vivacom.

Всички браузъри имат защитни филтри

Да ли ще е срещу  реклами или зловреден софтуер

Във файър фокс има опция форс фрейм ту би ресайзабъл

преди 8 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Това ми е добре известно.

Значи не е от него. Остава да е от dns/доставчик или нещо друго. Аз тествах на Android 15 (Poco F5 Pro) и на Vivacom.

В metalforum . com, който също е Invision Power Board, няма проблем. Само в калдата. Току-що пробвах.

току-що, Валсо написа:

В metalforum . com, който също е Invision Power Board, няма проблем. Само в калдата. Току-що пробвах.

Пробвай да почистиш кеша. Може да имаш повреден такъв.

Виж съобщенията в браузърната конзола

Търси секциите предупреждания и грешка

Ускори имидж декодера на браузъра

Увеличи инишиал пейдж рендеринг закъснението

изчисти и бисквитките и сайт данни

Редактирано от Gregory House
грешка (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.