Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Полицай спира много натоварено БМВ и казва на бореца, който го кара: - Отвори багажника! Какви са тези калашници тук? - Какви калашници, това са калкулатори! - Как калкулатори, това са автомати и пушки! - А...а, не знам, ние с тях си оправяме сметките...

"Собственик на апартамент получава писмо от ВиК,

че не е платил навреме сметката за вода.....и т.н.

Той отговаря със следното писмо:

"Уважеми, господине! Само за ваше сведение,

всеки месец, когато получа всички сметки по

апартамента, аз ги поставям на едно място,

старателно ги разбърквам, изтеглям три от тях

и ги плащам. Ако си позволите още веднъж, да ми

изпратите такова заплашително писмо, с подобен

рязък тон, то сметката на Вашата фирма ще бъде

окончателно изключена от лотарията. "

Четири сутринта! Наточен рибар, става, пийва едно кафе, взима такъмите и тръгва бодро към колата. Излиза навън, як дъжд, гръмотевици, облаци. Замислил се, пък се върнал. Влиза в спалнята, съблича се и пак си ляга до жената. Тя в просъница: - Каквоооо ставааа? - и го гушка. Той: - Аааа, ужас е навън. Дъжд като из ведро, гърми и тряска. Тя: - Пък моя глупак отиде на риба....

Автобиография 1. Лични данни Име: Дуцко Дудев Каракочев Дата и място на раждане: не знам, около 40-50 годишен съм.   Постоянен адрес: София, ж.к. "Факултето", на втория етаж. Семейно положение: женен с 18 деца и 26 внуци. 2. Образование: 3-ти клас до голямото междучасие. 3. Трудов стаж

- Пазарджишки окръжен затвор - 1985 - 1990; - Бобовдолски окръжен затвор - 1992 - 1999; - Поправителен дом - Кремиковци - 2001-2003. Назначенията в тези предприятия бяха в следствие на това, че често намирах парите на хората още преди да са ги загубили. В Бобовдолския затвор съм завършил  курсове по макраме, а в Пазарджишкия се научих да свиря на акордеон.Там свикнах и на работа в екип. 4. Чужди езици -  Сперанто; - Ромски - майчин. 5. Допълнителни курсове, обучения и интереси - 15.11.2004 - Столипиново, Семинарно обучение на тема "По жицата". Анализ на творбата от Йордан Йовков и обучение как да не ни хваща тока, когато крадем кабели. - Обичам черната музика - Кондьо, Софи Маринова, Бони (но не Бони М) и др. 6. Личностни качества - Тих, скромен и мързелив. - Рядко идвам на работа, но не закъснявам. - Работя малко, но с желание. Желая да се кандидатирам при вас за длъжността "Гладен касиер" в клон Централен или като "Консултант по кражби " в някой от новите офиси на Банката. Много съм добър и се надявам да се видим скоро, ако не почна работа преди това в Софийския централен затвор, щото и оттам яко ме канят.

Един грешник загинал.Дявола го повел към ада.Докато минавал покрай огнени ями и писъците на другите грешници,видял един мъж да се гуши с една красива жена. „Това не е честно„-извикал той „Аз ще горя в пъкъла цяла вечност,а този през цялото време,ще е с красивата жена!„ Дявола му викнал „Млъкни бе!„ ...,цапардосал го веднъж с вилата „Ти ли,ще ми казваш,как да наказвам тази жена...!„

Доктор,абсолвент и професор се разхождали на открито,по време на обедната почивка.Изведнъж виждат една стара месингова лампа.Вдигат я,избърсват праха от нея  и изведнъж изкочил духът на лампата. „Благодаря,че ме освободихте...казал той ,сега ще изпълня,по три желания на всеки от вас„ Доктора се замислил и казал „Искам да съм на яхта в Тихия океан,ядене и пиене до насита,екипаж,който е само от красиви момичета„.Духът казал„Направено„ и хоп доктора изчезнал...Абсолвентът помислил набързо и си пожелал,да бъде на разходка с мотор,с най красивото момиче, ,по крайбрежието. „Направено„-казал духът и абсолвентът изчезнал.Професора,през цялото време наблюдавал случващото се и потривал брадичка.Дошъл неговият ред.Обърнал се към духа и казал „Искам...тези двамата...обратно в лабораторията след обяд„

Мъж отива на зъболекар. - Докторе, помогнете! Боли ме зъб. Не издържам вече. Докторът го преглежда и казва: - Мдаааа, ще трябва да го извадим! - Ох, докторе! Направете, каквото трябва, само да не ме боли. Започнал докторът да вади зъба. Дърпал, клатил, чукал. Проклетият зъб не излиза. - Тежък случай! Тук аз нищо не мога да направя. Ще се наложи да използваме домашни способи. Вземете един конец, завържете зъба, а другия край за вратата. После помолете някой да дръпне вратата! Тръгнал си мъжът, а на другия ден пристига пак. - Ох, докторе! Нищо не става! Вратата се измъкна с касата, а скапаният зъб не излиза???!!! Докторът е в шок. - Добре. Тогава опитайте да завържете конеца за някой камион. На следващият ден човекът отново идва. - Ох, боли, боли!! Каросерията на камиона се изкърти, а зъбът не излиза!!! Докторът отново е в шок. - Остава последно да опитате с влак. Мъжът излиза и не се появява повече. След няколко месеца доктора го среща на улицата. - Ей, какво стана с теб, бе човек? Помогна ли влака? - А, нищо не стана, дерайлираха два вагона! - А как е зъбът??? - Ооо него машинистите ми го избиха....

Най-лошите селф хелп книги в България:

"Как да спрем четенето" - Христо Блажев
"Как да отслабнем завинаги" - Искра Фидосова
"Как да не изневеряваме" - Николета Лозанова
"Как да предотвратим етническите напрежения" - Ахмед Доган
"Българска реч и правопис" - Димитър Пенев
"Как да шофираме" - Максим Стависки
"Как да мислим рационално" - митрополит Николай
"Как да бъдем естествени" - д-р Енчев
"Как да изглеждаме като истински мъж" - Азис и Евгени Минчев
"Как да изглеждаме добре в ефир" - проф. Вучков
"Как да разберем квантовата физика" - тризначките Вяра, Надежа и Любов
"Как да спрем цигарите" - Джоко Росич
"Как да бъдем титуляри в Манчестър Юнайтед" - Димитър Бербатов
"Как да извършим политически атентат" - Октай Енимехмедов
"Как честно да печелим пари" - Илия Павлов и Иво Карамански

"Как да не изглеждаме тъпо в реклама" - Криско и Асен Блатечки
"Как да следваме Буда" - Бойко Борисов
"Наръчник по демокрация" - Сергей Станишев
"Как да сме сексапилни" - Сашка Васева

Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение: - Какво си облякъл бе, Трифоне???

Американец,турист влиза в един Испански ресторант.Докато си пиел питието,забелязал на съседната маса,че сервират цвърчащо блюдо,не само изглеждащо добре,но издавало чудесен аромат.Извикал сервитьора и го попитал какво е това ястие! „Имате отличен вкус сеньор-отговорил келнерът,това са тестиси от бик„.Американецът се поколеб*л за момент и отговорил „По дяволите,аз съм на почивка...донеси и на мен да ги опитам„...„Съжалявам сеньор-отговорил сервитьора,но на ден се организира само една борба с бикове,ако дойдете утре сутринта,ще ви запазим този деликатес„.На следващата сутрин Американецът отишъл по рано,направил си поръчката.Когато най-накрая получил деликатеса,направил няколко хапки,след което повикал сервитьора и му казал.-Вкусни са,но защо са по-малки от тези,които видях вчера!Сервитьора свил рамене,засмял се и отговорил „Да сеньор,понякога бикът печели...„

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Двама братя - Единия по-голям другия по-малък.Дъравари хората.Един ден отишли да режат дърва в гората.Почнали да цепят и изведнъж по-малкия замахнал нещо на криво и хоп отрязъл си ръката.Голямия брат какво да прави поогледал се и хоп намерил една найлонова торба взел ръката на брат си сложил я вътре и хукнали към болницата.Стигнали те по-големия брат казал на доктора : Докторе стана инцидент брат ми си отряза ръката.Доктора : Спокойно това не е сложна операция върни се след два часа.Така и направил.Върнал се след два часа и пита доктора : Докторе как мина операцията.Доктора :Чудесно ей го на брат ти си е жив и здрав и ръката му е на мястото.Как да е минало още една седмица пак отишли в гората да режат  дърва.Почнали те и изведнъж по-малкия брат какво замахнал и хоп отсякъл си кръка.По-големия какво да прави поогледал се и хоп намерил една найлонова торба взел крака на брат си сложил го в торбичката и пак при доктора.Стигна ли  те при доктора и по-големия брат : Докторе стана инзидент брат ми си отсече крака.Доктора : Спокойно това е много сложна операция върни се след 6 часа.Така и направил.Върнал се и питал доктора : Е как мина операцията ,Доктора : Отлично ей го на брат ти подскача на току що зашития си крак.Как да е минало още една седмица отишли пак в гората.Почнали да режат дърва и изведнъж по-малкия брат какво направил ,замахнал на криво и хоп отрязъл си главата.По-големия се поозъртал наляво на дясно намерил енда найлонова торбичка сложил главата в торбичката и пак при доктора.Стигнали те и по-големия брат казал : Докторе стана огромен проблем брат ми си отряза глава.Доктора : Така това е много ама много сложна операция върнете се след 10 часа.Така и сторил.Върнал се след 10 часа и попитал доктора : Е докторе как мина операцията .Доктора : Ами операция не съм правил ... и по-големия брат : Е как така и доктора : Еми задушил си го в торбичката.

--------------

Три прилепа на един клон.Два висят надолу с главата а другия на горе.Тези дето висели надолу се спогледали и единия казал на другия : Я го виж тоя взе че припадна.

Дядо и внук отиват на цирк. Момчето възхитено вика на дядо си: - Дядо, дядо, виж! Лъв! - Ъх, лъв... котенце... Едно време какви котки имаше - като лъвове! След малко: - Дядо, дядо, крокодил! - Пфу, крокодил... гущерче... Едно време какви гущери имаше! Като крокодили! - дядо, виж, магьосник! - Магьосник... пед****ст... Едно време какви пед****и имаше! Магьосници! На отива в екзотичен хотел. На входа вижда някакъв излиза от там и го пита: - Как е тука? - На третия етаж няма грешка! Влиза човека и още във фоайето го посрещат две красавици, завеждат го в закътано сепаренце, ядене, пиене... Поседял си човека там ама му писнало и се качил на втория етаж. Там го посрещнали 4 красавици, завели го в една разкошна спалня и яко секс! Тоя се стопил от кеф, обаче по някое време се сетил какво му казали на входа и се качил на третия етаж. Влиза в единствената стая и гледа голям негър си лъска парчето... - Ъъъ, станала е грешка. - Тука няма грешка!

- Тате, мен кой ме донесе?
- Щъркела, сине.
- Евалата, тате - ти всичко е*еш.

Седят на маса души на праведници в рая, нагъват нектар и амброзия, дрънкат на арфа - идилия... И изведнъж отнякъде се втурва една душа, награбва лъжицата и почва бързо да гребе от купата и да мляска със страшна скорост. - Какво правиш? - възмущават се всички - Карай спокойно, имаме цяла вечност пред нас! - За някои вечност, а други ще ги реанимират след пет минути...

-Иване,Иване за толкова години не си ми купил нищо.
-Защо продаваш ли нещо?

Мъж с преждевременна еякулация търси жена за........
Е няма значение вече.

Какво казал един банан на желатина?
Още на съм се съблякал и вече трепериш.

Кравата казва на мишката:Толкова малък а пък с мостак.
И ти толкова голяма пък без сутиен.

Едно дете си гледа ташаците докато майка му го къпе:
-Мамо това ли ми е мазъка?
-Все още не.
Двама луди избягали от лудницата и по пътя намерили колело тандем.
След половин час стигнали до един баир и започнали да го изкачват.
Първия след мъчително изкачване около 15мин,целия изпотен и едвам дишащ казал:
-Най-накрая стигнахме мислех си,че ще се претъркулим надолу.
-Да то добре че бях аз да натискам спирачките,че иначе.........

Влиза една леля в месарница,приближава се към щанда,където се продават свински глави и казва на продавача  „Искам да ми дадете ей онази там„. Месарят погледнал,позасмял се учудено и рекъл„Извинете госпожо,но това е огледалото„

Майка към сина си.„ Едно пиленце ми каза ,че се дрогираш! „Май ти се дрогираш,щом говориш с пилета„-отговорил синът.

Влюбена двойка,си лягат за първи път заедно.Тя го попитала „Скъпи,добър ли си в леглото!„ -„Разбира се-отговорил той-спя по 12 часа„

По време на танците,едно момче пита –„Танцувате ли!„ Зарадвано,момичето отговорило –Да... –„Супер,може ли да използвам стола ти през това време!„

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Разговор между приятели. - Решавам кръстословица. Кажи ми как се нарича човек, който дава всичките си пари на друг и в замяна получава храна? - Роб. - И аз така си мислех, но жена ми е написала "мъж"...

В затвора

Новобранец пита стария затворник:
- А ти...защо си тука?
- Защото не ми дават да изляза...
  Услуга

- Искаш ли да бъдеш моето слънце?
- Разбира се!
- Направи ми тогава една услуга и се отдалечи на 150.000.000 колометра от мен!
 Новина

- Мамо,имам една лоша и една хубава новина.
- Започни с хубавата,дъще
- Теста ми е положителен
- Хубаво,а лошата?
- Теста за бременност...
 Разлика

- Каква е разликата между шеф и терорист?.
- С терориста може да се преговаря.
Работа

Между приятели:
- Сина ми,на новата си работа е като риба във водата.
- Какво бачка? 
- Нищо...    
В аптеката

Влезнал един тип в аптеката и попитал:
- Имате ли някакви хапчета за нерви?
- Да!
- Изпийте две,понеже това е обир!
Цирк

- Тате,ще ме водиш ли на цирк!
- Не сине,който иска да гледа цирк,да се прибере в къщи.

П.П.Това са вицове,които съм избрал и превел от Испански сайтове.Последният е един от най-любимите им.

Търсене на работа

Отива един човек в една фирма,да пита за работа.Собственика му казва:
- Напоследък стана така,че има все по-малко работа.
- Да де,аз точно това търся!
При доктора:

- Докторе,боли ме този крак.
- Това е от възраста...
- Да,обаче другия крак е на същата възраст,а не ме боли!                                              
В аптеката

- Добър ден,дайте ми един презерватив?
- Ей,ако обичаш,тук има млади момичета...не може ли да питаш по културно?
- Извинете,има логика...дайте ми тогава три!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.