Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Из приказката "Трите прасенца"

Обява на вълчо:

- Продавам

1 къща от слама

1 къща плетеница

1 тухлена къща и 300кг свинско месо

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отива един човек на доктор:
- Докторе, ако изпия чашка коняк, почвам да ходя по тавана.
- Покажете!
Налива си човека коняк, моли за краставичка за мезе, изпива го, хапва и започва да ходи по тавана. Докторът е в шок!
Тича за главния лекар, събира цяла комисия за да регистрират случая.
Идват, наливат му още чаша коняк:
- Показвай!
- Неее, ако изпия още една, повече няма да мога да ходя.
- Абе майната му на тавана, покажи как мезиш коняк с кисели краставички!!!

Бойко към Цветанов: Ние сме ГЕРБ - с теб сме по-силни!

Цветанов към Бойко: Ние сме ГЕРБ - с теб сме по-силни!

Цветанов & Бойко към Найденов: Ние (двамата) сме ГЕРБ - без теб сме по-силни!

Към народа: Ние ви нямаме доверие и затова ви подслушваме, но вие имайте и ни гласувайте вашето доверие!

Две блондинки си говорят:
- Имаш ли телефон?
- Да.
- Какъв ти е телефона?
- Нокия.
- Не бе,номера! 
- Ааа... на Глобул.
- Не ма, цифрите!
- Ами...арабски! 
Бременна жена,пазарува в плодзеленчука.Продавачът:
- От кого сте бременна?
- Какво ми досаждате! Аз,като си избирам ябълка при вас,да не ви питам от кое дърво е!!!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Детенце пита: - Мамо,мамо от какво е произлязъл човекът? - От маймуната моето дете! - Тате, тате от какво е произлязъл човекът? - Господ го е създал! - А мама защо казва, че е произлязъл от маймуната? - Тя майка ти за нейната фамилия казва, а аз за моята!

Фчера гледам ино маце, с бел чурапугашник, викам си, пролет е, сички овошки са варосват, да не им упада плодъ. Сливите също...

Съпрузи решили да отидат на театър. Срещнали се пред театъра и жената попитала:  - Направи ли това, което те помолих?

- Кое?

- Изми ли се, облече ли си нова риза и нов костюм, смени ли си чорапите?

- Да.

- Добре, да вървим тогава.

- Започнало представлението. По едно време жената прошепнала:

- Ти сигурен ли си, че си смени чорапите?

- Разбира се.

След малко.

- Ама, съвсем сигурен ли си, че смени чорапите?

- Абсолютно.

След още малко.

- Признай си честно, смени ли си чорапите?

- Да, смених ги и понеже си знаех, че няма да ми повярваш, ти нося старите да ги видиш - казал мъжът и извадил чифт чорапи от вътрешния си джоб.

:ph34r:  :D

нИ говорим Сички така във Варна :)

И в този дух:

Двама пловдивчани яли пили

Какво пили?

Печено пили

Ето от вашия край ;)

Прибира се перничанин от дискотека и майка му го пита: - Как се прибра, всичко наред ли е? - Нормално… телефона така или иначе мислех да го сменям… а тия два зъба не ги ползвах много-много

Жените също могат да програмират. За това мъжете им купуват перални

Редактирано от tux (преглед на промените)

нИ говорим Сички така във Варна :)

Ето от вашия край ;)

Прибира се перничанин от дискотека и майка му го пита: - Как се прибра, всичко наред ли е? - Нормално… телефона така или иначе мислех да го сменям… а тия два зъба не ги ползвах много-много

Жените също могат да програмират. За това мъжете им купуват перални

Само дето това не е "моя край" :P

Отидох до магазина за салам, а на касата рекламна табелка: ”ПРОМОЦИЯ! С всяка бутилка водка – литър доматен сок безплатно!”. И като ми се допи сок…

:DD

Млад мъж отива в дома на годеницата си да я иска за жена. - Какво работиш - пита бащата. - Ми .... занимавам се с изкуство. - Е как мислиш да се издържате ? - Еми каквото Господ даде ... - Ами децата, тях с какво? - Еми и тях, каквото Господ дал... - Ами наеми, завбъдеще апартамент, кола .... - Ми, Господ все ще даде нещо. Тръгват си. Бащата и майката на момичето си говорят. - Бе малко е смотан, ма ме кефи, че ми вика Господ

Двама циганина гледат филма "Титаник". 
На края на филма,единият възмутително започва да плаче. 
- Защо плачеш бе брачед,да не ти стана мъчно за хората, които се издавиха? 
- Не бе...гледай колко много желязо потъна!
Излиза от лекарския кабинет една блондинка и си мърмори:
- Риба? Не. Водолей? Не. Козирог? Не,не беше това!
Връща се в кабинета и пита:
- Докторе,какво казахте че имам?Нещо от хороскопите беше?
- Рак имате госпожо! Рак!

Задникът-като движеща сила в житейския път на човека и основен герой в българския фолклор!Моля вижте сами: Гъз глава затрива Дупе знае две и двеста На гол гъз чифте пищови Станал с г*за напред С гъз приказки не ща Хвана си г*за под мишница и замина Дал си г*за под наем На един гъз място е Лакомо дупе-кръв ходи Скрил нещо в кучи задник и много други за които ще се сетите сами Но това е нищо в сравнение с най жестоката обида на брата-немец,която просто гласи:Arschloch

Един мъж се прибира изненадващо от командировка. Нахлува в спалнята при жена си и без да пита много много започва да оглежда и да търси. Поглежда в гардероба, поглежда в банята, поглежда под леглото - нищо.

След като обръща цялата къща наопаки се връща при жена си в спалнята, поглежда я победоносно и със злорада усмивка ѝ казва: 

- Остаряваш и погрозняваш, а?

- Дъще, кога ще спреш цигарите? - Тате, като забременея ще ги спра... - Пуши си, дъще, пуши...

Станало корабокрушение.Кораба потънал но останала само една триместна лодка.От кораба  се  спасили само четири души - един негър, един руснак един българин и един американец. Обаче нали нямало място и за четиримата и американеца предложил да изхвърлят негъра на акулите. - А не - казал руснака - това е расизъм. Ще задавам въпроси и който не отговори той ще е. Обърнал се към американеца. - Кой победи във Втората световна война? - Русия! - казал американеца и се спасил. - Колко милиона жертви даде Русия във войната? - попитал пак руснака българина. - 50 милиона - казал той и отървал кожата. Дошъл ред на негъра: - Имена и адреси на жертвите - казал руснака

Редактирано от tux (преглед на промените)

Група лекари били на конференция в Швейцария, където трябвало да представят напредъка на медицината в страните си. - В моята страна – казал германецът – медицината е толкова напреднала, че две седмици след сърдечна операция, пациентът вече ходи на работа. - Това е нищо! – казал японският лекар – Ако сме оперирали апендектомия във Вторник, в Събота пациентът е вече на работа! - Това е нищо! – казал американският лекар – Ние можем да вземем един задник, например от Тексас, да го сложим в Белия дом и на следващия ден половината страна е без работа.

Нов поздрав на перничани за Великден: - Христос разтресе! - Воистина разтресе!

В кръчмата,на маса си говорят за това,кой е по-голям инат... Руснакът казал: -Голям инат съм - веднъж си лежах на печката/в Сибир там спят/,а тя като се разгоря -цялата червена стана.И аз се потя,ще изгоря,ама нали съм инат -не ставам. Американецът казал: Аз съм по-голям инат.Веднъж, с жената ходихме на кино - даваха някаква комедия. ... Целият салон се залива от смях,само аз плача -бях си седнал на топките,ама нали съм страшен инат - не станах... Третият казал нещо,четвъртият друго,а накрая наш Ганьо: -Нищо не сте вие - аз от 25години съм женен- две деца имам,още не съм питал от кого са...

- Скъпи, как мислиш, добре ли изглеждам без сутиен? – пита една жена съпруга си. – Да, съкровище! – отговаря съпругът, откъсвайки поглед от вестника. – Даже бръчките на лицето ти изчезват тогава…

Звъни телефон в ромско семейство.

Циганчето вдига телефона и започва да крещи - Алооо, алооо, кой там съм?

Тръгнало малкото зайче да опознава света. Среща един катър и го пита:
- Ти какво си, бе ?
- Катър.
- ????
- Баща ми е кон, майка ми - магаре.
Среща куче:
- К’во си бе ?
- Куче, вълча порода - баща ми е вълк, майка ми - немска овчарка.
Среща една муха:
- Ти к’во си ?
- Конска муха.
- …!!!???!!! Малей-и-и-и!

:lol6:

Събрание на Дружеството на Анонимните Алкохолици. Става един: - Аз съм Пешо. Аз съм алкохолик. Пих 10 години, не пия от 2 месеца. Всички в хор: - Здравей, Пешо! Става втори: - Аз съм Кольо. Аз съм алкохолик. Пих 15 години, не пия от 5 месеца. - Здравей, Кольо! Става трети: - Аз съм Мишо. Аз съм алкохолик. Пих 20 години, не пия от една година. - Здравей, Мишо! Става новият: - Аз съм Жоро, спя с Григор... Всички възмутено: - УУУУУУУ!!! ПЕДЕРАСТ!!! - Не, но всичко започна на пияна глава..

Вълкът хванал малкото зайче и му казал: - Почвай да ми правиш френска любов! - Ама аз не мога. Не знам как. - Колкото можеш! - Добре. Хруп-хруп!

Полицай спира пиян мъж с кола:
Полицаят: - Моля излезте от автомобила.
Мъжът отговаря: - Доообре господин полицай.
Полицаят: - Вие пили ли сте господине ?
Мъжът казва гордо: - К’во пили бе господин полицай аз съм ЛЪВ.

:lol6: хахха

- Какъв е проблемът с жена ви? - пита психиатърът. - Нямате представа колко ми е трудно с нея! Тя ми задава някакъв въпрос, отговаря си на него сама и после половин час ми обяснява защо съм отговорил неправилно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.