Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Перничанин отишъл на врачка. Тя го погледнала, погалила го по корема и му казала: - Ще проходиш! - Бе, да те е*а и у врачката, па я си одим! Изнервил се, станал и си тръгнал. Излязъл навън и що да види - голфа му го няма.

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обадил се Цветанов на Борисов и попитал:
- Шефе, има една добра и една лоша новина, с коя да започна?
- Много лоши новини имаше напоследък, кажи добрата, отвърнал Борисов.
- Спечелихме изборите.
- При тази хубава новина каква може да е лошата, попитал тогава Борисов.
- Никой не е гласувал за нас, отвърнал Цветанов.....

Григор Димитров е единствения човек който за една вечер е успял да оправи номер 1 и в мъжкия и в женския тенис.

П.П.Зная че Шарапова е номер 2 ама ....:)

Майка сготвила за вечеря домашен заек . . . Но тъй като децата много обичали зайчето, решила да не им казва какво е! Докато вечеряли момчето хапвало с апетит, по едно време се обърнало към татко си и му казало:
- Тате, какво е това? Много е вкусно!!!
Бащата се усмихнал и казал:
- Сега ще ви дам един жокер!!! Майка ви, ме нарича така от време на време . . .
В този момент дъщерята изплашено скочила, панически дръпнала чинията на брат си и изкрещяла:
- Не го яж, това е задник!!!

Ром се разделя с приятелката си:

- Ако искаш, може да си останем братовчеди?!

Нъл така :D:lol6:

Ако говорим за Софи Маринова,там ситуацията е още по-брутална.

Рангел се буди след едногодишна кома. До леглото седи обляната в сълзи Мара, която и за миг не изоставила съпруга си по време на комата! Той й хванал ръката и започнал:
- Маро, помниш ли как едно време, като загубих всичките си пари на покер и всички ми се смяха, ти бе до мен?
- Помня, скъпи!
- А, помниш ли как, когато катастрофирахме и един месец бях на легло, ти пак бе до мен?
- Помня, любими!
- А, помниш ли как, като започнах частен бизнес и после фалирах, ти пак бе до мен?
- Помня, Рангале!
- И сега, като 1 година бях в кома, ти пак си до мен...
- Да, скъпи
- Знаеш ли какво си мисля, Маро..
Мара умилена:
- Какво, любов моя?
- Еми, страшен карък ми носиш ти, СТРАААШЕН !!!

Отишла дъщерята на Джеймс Бонд при него и го попитала: - Тате, може ли да изляза ? Джеймс Бонд отговорил: -Може.. Не може !

Отишла дъщерята на Джеймс Бонд при него и го попитала: - Тате, може ли да изляза ? Джеймс Бонд отговорил: -Може.. Не може !

Какво казал Батман на Робин преди да влязат в Бат-мобила ?

Влез в колата Робин. :)

Циганин се разделя с приятелката си: Ако искаш, може да си останем братовчеди.

Циганин се разделя с приятелката си: Ако искаш, може да си останем братовчеди.

Софи Маринова се разделя със съпруга си: Ако искаш продължавай да ми викаш "мамо"

В психиатрията на болните разрешили да гледат телевизия. Седнали да видят новините. На първия ред след всяка информация от страната един от лудите радостно се смее, пляска се по коленете и си повтаря: - Добре, че съм в лудница! Добре, че съм в лудница! Докторите наблюдават тайничко реакциите му. - Тоя май вече трябва да го изписваме - оправил се е...

Един човек решил да става йога и си купил книга. Прибрал се в къщи и започнал да чете. Отворил първата страница и там пишело: "Не яжте един ден и отворете втора страница." Не ял той един ден и отворил втора страница. Там пишело: "Не яжте още един ден и отворете трета страница." ... и така до петнайста страница. На нея пишело: "Сега отидете да се изходите на зелена поляна и отворете шестнайста страница." Отишъл той на зелена поляна, клекнал и отворил шестнайста страница. Там пишело: "Ако чувате хрупане, то това е вашият задник, който пасе трева. Честито, вие вече сте йога ...." 

Един мъж отива на лекар,показва езика си–черен като катран.
-Какво е станало? – пита лекарят.
-Разлях си водката на асфалта…
Катаджия решил да си направи майтап с един каруцар,спира го:
- Я си дай книжката и талона?
Каруцаря повдига опашката на коня и казва:
- Ми...бръкни в жабката и ги вземи!

Развеждат група туристи из Йерусалим. Екскурзоводът им посочва всяка една забележителност. - А това е Паметникът на Незнайния воин Соломон. Един от туристите попитал: - Как така - незнаен воин, а пък се казва Соломон? - Ами защото се знае, че се е казвал Соломон, но не се знае дали е бил воин.

Вуте хванал златната рибка. 1-во желание: - Да умре на комшията кравата. - Ок.. 2-ро желание: ... - Да умре и на другио комшия кравата. - Ок.... 3-то желание: - Да умре и мойта крава - Е, що и твойта, бе.. - Да нема от къде да си купат млеко...д*ба тяя'ната мама, д*ба..!

Защо блондинката отваря млякото още в супермаркета? - Зашото пише отвори тук!

Публикувано изображение

В първата брачна нощ, съпругата вдига невероятен скандал. Мъжът я пита: - Добре бе, мило, ма може ли от първата брачна нощ? - Пет години чаках този момент! "Гласувах за ГЕРБ, за да не дойдат комунистите" е същото като: "Дадох му отзад, защото се пазя за първата брачна нощ!"

Уговорка за среща:
-Как да те позная?
-Ще бъда с дънки, висока съм 165 см и тежа 54 кг...
-Добре, аз ще бъда със светло яке,ще нося кантар и метър...
Телефонен разговор,юзер се опитва да обясни нещо:
-...и натискам клавиша "Воскресе!".
-Кой е този клавиш ?!
-"Воскресе" бе...онзи над ENTER!
-Аааааааа... "Backspace"...

Прибира се вкъщи мъжът: - Жено взел съм страхотна трева, аре с мене на балкона да се напушим! - А-ааа, не ща. Ти върви сам Мъжът пуши първата цигара... уаууууу едно огнено кълбо минава по небето... Пуши втората... пак едно огнено кълбо минава. Мъжът се чуди кво става. Пуши и третия joint... пак същото кълбо. Влиза той вкъщи: - Жена, ако знаеш кво видях на балкона... три огнени кълбета! - Кви огнени кълбета бе, ти от три дни седиш на балкона!

Самолет излита от Хийтроу. След като е набрал необходимата височина, капитанът прави съобщение по интеркома: -Дами и господа, говори вашият капитан. Добре дошли на полет № 293, изпълняващ полет от Хийтроу до София. Времето ще бъде хубаво и ни очаква спокоен и безпроблемен полет. Отпуснете се на седалките и...  чува се гласът на стюардесата : - О, Боже господи, Боже гопсоди,  какво е това!!!!!   Следва драматична тишина....

След няколко минути интеркомът се включва отново и се чува гласът на капитана: - Дами и господа, съжалявам, ако съм ви изплашил, но докато говорех, стюардесата ми донесе чаша кафе и го разля върху скута ми... Да можехте да видите панталона ми отпред ! Кратка тишина, после от салона се чува глас: -Ти ела да видиш моя панталон отзад!!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.